tečaj 4. elementalov s keltskimi boginjami

Mitološke zgodbe in legende so zapisane v koreninah vsake kulture, vsakega naroda. Imajo globok pomen in vrednost. Z legendami in zgodbami, ki se prenašajo iz roda v rod, iščemo pot oz. način, kako bomo zakorakali skozi življenje, na kakšen način bomo poiskali vez s svojimi vrednotami in svojo življenjsko pot, dobili smernice, ki nam bodo dale spodbudo, pa tudi potrebno pomoč, da najdemo smisel življenja.

Mistika je vedno vzbujala veliko zanimanja pri ljudeh, saj odkriva znanja določene kulture, vrednote, način življenja takratnega časa. Pa tudi zato, ker skriva veliko neznanega, vse, kar je prostemu očesu nevidno, pa nas na nek svoj način vedno privlači. Vsa znanja in modrosti določenega ljudstva so se prenašala od ust do ust in so še kako živa ter prisotna v današnjem času. Vedno več ljudi se obrača nazaj, se poglablja v globine svoje duše in išče te skrivnostne modrosti. Premalo se zavedamo pomembnosti naših prednikov in lastnega namena na tem čudovitem planetu. Vse legende so v resnici mogočni ključi tistega, kar smo sposobni izkusiti in spoznati znotraj sebe. Vsaka izmed njih nosi delec znanja, ki podpre življenje posameznika.

Naši predniki so vedeli veliko več in slavili so Mati Naravo. Delovali in ravnali so se po njenih ciklih in to zato, ker so bili z njo močno povezani, saj so spoznali, da je narava najboljši učitelj in da je izvor vsega.

Vedeli so tudi, da vsak lunin cikel prinaša nekaj novega in da vsak cikel prinaša notranje očiščenje. Vedeli so, da je vsako drevo, rastlina, kamen ali reka, v resnici duša. Živali, s katerimi sobivamo na tem čudovitem planetu, so v resnici vez z našim božanstvom in te so tudi naši duhovni vodniki. Da spoštujemo drug drugega ne glede na spol, barvo kože. Da negujemo odnos do svojih prednikov, ker smo ravno njim lahko hvaležni za življenje. Verjeli so v posmrtno življenje, predali globoka duhovna znanja, kdo kot duše v resnici smo in kako pomemben je prav vsak posameznik, če le sledi dušnemu namenu.

Da posameznik spozna lastne vrednote in smisel življenja, prehodi pot učenja v Šoli življenja. Njegove lepote izkusi na različne načine in prav nobena izkušnja nas ne želi zaznamovati ali nam prinesti hudo. Ta pot nas skozi okoliščine in faze življenja uči o nas samih. Da se poglobimo v svoj notranji svet, svet lastne duše, ki ima za vsakega posameznika njegov zemljevid uspeha.V resnici nas skozi vse vetrove in neurja brusi v čudovit diamant.
Nobena pot ni lahka, saj terja veliko mero vztrajnosti, odločnosti, predanosti in poguma. Obstaja pa tudi vedenje, da nas za vsako uspešno opravljeno nalogo življenje bogato nagradi.

S tem namenom sem oblikoval tečaj, ki mi je pomagal razumeti lastne strahove, dvome, žalovanja in vse izgube, ki so pustile učenje v mojem srcu. 
Na tem tečaju bomo s pomočjo keltskih boginj in njihovih modrosti:
 

– spoznali svetove lastnih čustev

– se zavrteli v preteklost ter poiskali in sestavili manjkajoče delce svoje duše, da bomo znali zgraditi sebe kot osebnost

– razumeli odnose (vzorce, prepričanja, načine delovanja) in osvojili njihova učenja

– pogledali v zapise dušnih dogovorov (karmični odnosi, prejšnja življenja)

– vstopili v zakladnico misli in uravnovesili občutke, ki krojijo naše delovanje

– spoznali, kako premagati strahove z zemeljskim načinom delovanja v okoliščinah

– se naučili postavljanja meja in

– sprejemanja daril življenja

Tečaj je zelo interaktiven in delali bomo veliko vaj, imeli bomo igre vlog (za vaše trenutne ter kako se soočiti v okoliščinah), delali obrede, domače naloge.

Namenjen je vsem, ki:

· imate težave z izražanjem, samozavestjo

· hočete aktivirati svojo notranjo moč in

· prevzeti odgovornost za svoje življenje

· hočete razumeti svoja čustva, občutke

· imate težave s premagovanjem strahov

· ste v težavnih odnosih in se »vrtite« na istem mestu

· želite spremembe v življenju pa si ne upate narediti prvega koraka

· se želite naučiti prepoznavati namere ljudi, toksične odnose

· želite izstopiti iz primeža starega načina delovanja

 

Zaželjeno je, da imate nekaj izkušenj in »kilometrine« z meditiranjem, saj boste udeleženci tečaja na vsaki stopnji dobili profesionalno posneto vodeno meditacijo in z njo povezano domačo nalogo.

X

Shopping Cart