čarovnik Nal

Spoznaj čarovnijo v sebi

Sem čarovnik po duši in verjamem v čudeže. Verjamem v lepote življenja in delujem skladno z mati zemljo in njenimi procesi. Življenje je proces v katerem se učimo o sebi. Če se posameznik zaveda sebe, svojih dušnih darov in v svoje okoliščine povabi še kanček magičnosti, se čudeži zgodijo. Zato je moj namen, da tudi tebi pokažem, da del teh čudežev si tudi ti

O meni

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil precej drugačen od svojih vrstnikov, ne po videzu, temveč po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini, kjer je bila drugačnost nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam. Ne glede na vse izkušnje, so mi vsekakor v ponos. V krogu v katerem odraščaš, ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, magiji,…so bili moji spremljevalci že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil ogromno stvari o nevidnih svetovih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz onostranstva so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so izjemno čista bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučila brezpogojne ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kar je želelo vedeti moje srce. Morda to zveni  nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave in si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

Moje življenje je bilo zelo zanimivo. Danes, ko pogledam nazaj si čestitam za vse preizkušnje in izzive, katere sem uspešno premostil. Ja, potrebno je bilo pokazati veliko volje, poguma in odločnosti. A ker sem po horoskopskem znaku bik, sem se trudil z vsemi močmi. Z leti sem se tudi sam znašel na križišču življenja in se vprašal katera smer je zame prava? Iskal sem odgovore o sebi, življenju, v resnici sem iskal sebe. In tako sem po določenem času tudi sam začel raziskovati svetove lastne podzavesti, prepričanj o tem kdo in kaj sem, učil in izobraževal sem se, da bi v prvi vrsti razumel sebe in svoje občutke. Na tej poti sem spoznal, da je imelo življenje v resnici vedno prav. Da me je zibalo z vseh strani z namenom, da sem danes človek, ki ima znanja s katerimi pomaga drugim poiskati njihove poti. Jim preko lastnih izkušenj vliti moč in pokazati pot upanja.

 

Prav vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to. Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo, da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov, pot duše, katera je prišla služiti namenu na Zemlji. Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Šolanje

Pridobljeni nazivi in izobraževanja:

Predvsem pa je moj glavni naziv pomočnik ljudem. Od srca do srca. Sam sem najprej prehodil poti, ki jih iščete vi in vabljeni, če vam lahko s svojim znanjem pomagam.

Beli in zeleni mag

Učitelj meditacije

Medij in jasnovidec

Tolmač ciganskih kart

Tolmač kart svetih živali

ThetaHealing® DNK 1

 

čarovnik nal

Storitve

W

Interpretacija sanj

W

Srčni kompas

W

Vpogled v ciganske karte

W

Koda duše

W

Harmonija ljubezni

W

Energijsko čiščenje prostorov

Številke

Moje izkušnje

Dolga leta delujem na področju raziskovanja sebe, svoje psihe, čustev, odnosov in vsaka pot ni prijetna. Pot katero nameniš sebi pa zahteva veliko mero odločnosti, poguma pa tudi ljubezni. Ravno ljubezen je tista, ki me je gnala, da sem danes to kar sem. In tako sem oblikoval storitve s katerimi želim pomagati tudi tebi. Da tudi ti z ljubeznijo do sebe spoznaš vse svoje potenciale, da si dovoliš biti srečen/a in da zaživiš življenje v vsej svoji lepoti. Biti drugačen in izstopati iz množice ni slabost. To je prednost. Jaz sem ponosen na svojo drugačnost. Ponosen na to, da sem »čudak«. Sem samo človek s srcem in ljubeznijo do vsega, kar delam.
V kolikor čutiš, da si drugačen/na tudi ti, se tega ne boj. Izražaj jo skozi svoja dela, naj se sliši skozi besede in naj te nič ne ustavi. Naj ljubezen in srčnost žarita iz tebe in to je najboljši način, da se predstaviš svetu.
V kolikor pa ti lahko pomagam jaz s katero od svojih storitev sem ti na voljo za vprašanja.

Kontaktni obrazec

X

Shopping Cart