Tečaj

 CIGANSKIH KART

Vse, kar počnemo je magija. Vse, kar opravljamo s srcem se, pripisujemo tej nevidni, a tako mogočni sili, kateri rečemo magija. Z mistiko obdana, odpira vrata v svetove magičnih vpogledov. V preteklosti je prevladovala miselnost, da so samo redki izbranci tisti, ki imajo tovrstne sposobnosti. A naj vam povem, da je prav vsak izmed vas zelo poseben in ima tovrstne sposobnosti, to skrivnostno moč upravljanja izjemne energije za branja verjetnostnih zapisov.

Bilo je nekoč na območju Egipta, ko so na svet prvič prišle te izjemne lepotice. Še vedno se ne obstaja podatek kdo jih je prvi spravil na ta čudoviti planet in ravno zaradi tega so tako posebne in v sebi nosijo mistiko. Svojo pot so nato nadaljevale po širnem svetu in njihova znanja so prenašali posamezniki, ki so čutili močno povezavo s ciganskimi kartami. Same karte so videti zelo enostavne in nežne, kar tudi so. Vendar jih je potrebno bolje spoznati, se v njih poglobiti in preučiti prav vsak detalj na posamezni karti. Kajti vsaka malenkost nosi ključno sporočilo in jasen namen. Njihova lepota je dih jemajoča tako kot je dih jemajoč mirage v puščavi. Tisti, ki jih je položil v jasli sveta, je dobro vedel kakšno sporočilo se skriva v simboliki vsake karte. Prava zgodba pa se prične v trenutku, ko se postavijo ena ob drugo in tako zaživijo njihova sporočila, ki razkrivajo skrivnosti zapisov.

Se želite tudi vi naučiti brati sporočila ciganskih kart in osvojiti njihova znanja?

Potem vas vabim, da se mi pridružite na fantastičnem tečaju branja ciganskih kart.

Ste tudi vi med tistimi, ki z radovednostjo zrete v prihodnost in bi radi pokukali v verjetnostne zapise srečne prihodnosti? Želite, da se vam razkrijejo smernice upanja na katerih boste lahko gradili trdne temelje? Veliko ljudi si tega želi in naj vas razveselim z novico, da ima ta dar prav vsak izmed nas. Da, prav vsak. Le da se nekateri odločimo in te darove načrtno začnemo razvijati. V kolikor potrebujete prave učiteljice in prerokinje – se za vse radovedneže iz skrivnostnih meglic pojavijo…ciganske karte.

Mistika in magija že tisočletja hodita z roko v roki in pod svoje okrilje vabita vsakogar, kogar kličejo nevidni svetovi skrivnostnega in nevidnega. Ljudje smo skozi celotno zgodovino razvijali orodja s katerimi smo iskali odgovore na vprašanja. Znani vladarji, plemiči, kralji in kraljice tega sveta, so imeli svoje osebne jasnovidce, ki so jim s svojimi darovi in sposobnostmi pomagali iskati prave poti. S svojimi darovi so priskočili na pomoč in pomagali razkriti pravo rešitev za prav vsako vprašanje. Skozi celotno zgodovino so se pojavljali mnogi veljaki, katerim so pripisovali nadnaravne moči, ki še danes pri ljudeh burijo domišljijo.

Moja ljubezen do ciganskih kart traja že mnoga leta in vedno me prevzamejo s svojo raznolikostjo

Z njimi delam z veliko mero spoštovanja.

To ljubezen že leta predajam tudi vsem, ki želite spoznati te čudovite zaveznice, ki vam bodo podale jasne odgovore na vsa vprašanja. Zdi se nadnaravno, a je povsem resnično. Skozi leta spoznavanja sem redno meditiral z vsako izmed njih, jih opazoval in se tako učil. Še vedno se učim in vedno se bom. Veliko tega imajo za pokazati in vedno znova razkrijejo sladko malenkost, ki ima za posameznika ključno sporočilo.

V setu 36 kart in vsaka ima kopico sporočil. Ravno iz simbolov, barv, motiva, figure…lahko razberete marsikaj. Prav vsak detajl je pomemben, vsak znak je odličen namig kako postopiti določeni situaciji in kar je najbolj pomembno je to, da vas naučim prepoznati vse te skrivnosti jezika ciganskih kart. Kot mi, so tudi ciganske karte raznolike, barvite in do neke mere lahkotno igrive. Ko pa z njimi stkete niti srčne ljubezni, pa se od tu naprej prične razvoj intuicije, ki razkrije njihovo pravo moč.

Kaj v resnici razkrivajo ciganske karte?

Ljudje smo že po naravi radovedni, veliko se sprašujemo o vsem okoli nas, iščemo odgovore in se poslužujemo raznih orodij kako poiskati prave smernice, kar me neizmerno veseli. Veliko je tudi takih, ki so mnenja, da bralci kart napovedujemo prihodnost. Osebno se tega prepričanja ne poslužujem, saj sem mnenja, da si vsak kroji svojo prihodnost. In prav vsak izmed nas ima svojo pot na tem čudovitem planetu. Nikoli si nisem in ne bom jemal zaslug, da sem napovedovalec prihodnost. Bolj blizu mi je izraz: branje verjetnostnih zapisov, saj tisti kateremu karte odpiramo, lahko s pridobljenimi informacijami tudi operira in naredi zase kar največ. Karte pokažejo verjetnostni zapis in spraševalec lahko ustrezno ukrepa. Je pa res, da so določeni zapisi zelo jasni in karte tudi to jasno pokažejo. Ciganske karte in vsa ostala orodja, katerih se ljudje poslužujemo, podajo vedno jasne odgovore na zastavljena vprašanja. Je pa naloga dobrega tolmača, da zna razbrati natančno sporočilo iz njih. Kar je meni osebno najbolj všeč pri ciganskih kartah je to, da se jih lahko vpraša prav vse. Za konkretne in iskrene odgovore, pa mora biti tudi vprašanje konkretno in iskreno. Karte so izjemno energijsko orodje, preko katerega z nami komunicira duhovni svet.

ciganske karte 

Tako nam ciganske karte lahko razkrijejo:

W

Zdravstveno stanje

W

Področje financ

W

Karmične dejavnike iz naslova prejšnjih življenj

W

Razkrijejo področje odnosov

W

Strahove, vzorce, travme, fobije in kako se jih razreši

W

Osebnostna izboljšanja

W

Razkrijejo tudi manj prijetne stvari, ki pa so sestavni del poti vsakega posameznika in njegove inkarnacije

Vas torej zanima kam vas vodijo poti življenja in kako uresničevati svoje cilje? Potem je čas, da pobližje spoznate ciganske karte.

Vabim vas na izjemno mistično popotovanje, na katerem boste tudi vi lahko postali bralci ciganskih kart.

1. Stopnja (12.10.2024)

 • Uvodno spoznavanje s kartami, kaj vse lahko razberemo iz njihovih simbolik in česa nas učijo
 • Kako ravnati s kartami
 • Kakšne so dolžnosti bralca ciganskih kart in odnos do teh energij
 • Čiščenje kart
 • Kako ciganske karte energijsko zaščititi
 • Učenje načina tolmačenja kart preko praktičnih vaj

2. Stopnja (9.11.2024)

 • Nadaljujemo z učenjem in kako ravnati v določenih situacijah pri samem tolmačenju
 • Meditacijski obred in aktivacija kart za nadaljnje delo z njimi
 • Praktične vaje
 • Spoznavanje dela glede na vprašanja (odnosi, finance, zdravje, prejšnja življenja…)
 • Kombinacija ciganskih kart, kristalov, igralne kocke…

3. Stopnja (7.12.2024)

 • Povezovanje kart med seboj na praktičnih primerih
 • Natančna branja sporočil
 • Naredimo zaščitni obred s pomočjo ciganskih kart (energijska prepoznava namer ljudi)
 • Kako razrešiti blokade in strahove iz naslova prejšnjih življenj
 • Vpogled v prejšnja življenja in kako sestaviti celotno sliko, ki pomaga razumeti trenutne okoliščine

4. Stopnja (11.1.2025)

 • Pridobite znanje naprednih tehnik in pisanje readinga. Dobite vpogled v mistiko povezave med dnevom, nočjo ter ciganskimi lepoticami
 • Lunin obred in pisanje readinga
 • Praktične vaje s kartami v skupini
 • Kako iz kart razbrati energijo osebe, ki vam postavlja vprašanja

5. Stopnja (8.2.2025)

 • Namenjena bodočim bralcem in premagovanju lastnih preprek
 • Vaje z zunanjimi udeleženci za nadaljnje delo s kartami
 • Vaje, kjer zaupate sebi in lastni intuiciji
 • DARILO PRESENEČENJA

Na prvi stopnji prejmete (v dar z moje strani) blagoslovljen set ciganskih kart. One so moja ljubezen že mnoga leta in sedaj lahko razkrijem njihove moči tudi vam.

 

Prispevek na stopnjo znaša 260 eur

Kontaktni obrazec

X

Shopping Cart