Tečaj

 MODROSTI AVALONA

Želite zbuditi to energijo v svojem življenju in jo aktivirati? Potem ste dobrodošli, da se mi pridružite na posebnem tečaju, kjer bomo skupaj vstopili skozi vrata Avalona. To je izjemen kraj v katerem se zbirajo vsi, ki imajo v sebi nadnaravne moči. Prav vsak jih ima. Le spomniti se jih moramo. Avalon vam bo pokazal, kaj lahko naredite z njegovo pomočjo in ravno Avalon je zgrajen iz te izjemne energije – magije. Skozi zgodovino o Avalonu krožijo mnoge legende. To je dom boginj, svečenic, čarodejev, jasnovidcev in magov, ki so gradili njegovo zgodovino. Prav vsak izmed njih je pustil svoj pečat, ki se je zarezal v marsikatero steno,  ostal ovekovečen na starem listu papirja in katerih sporočila skrivajo prelepa drevesa. Mnogi šepeti teh mogočnežev ostajajo ovekovečeni prav povsod okoli nas in ti šepeti so spisani obredi, ki posamezniku pomagajo izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Prišel je čas, da se dvignejo meglice, da se iz šelestenja dreves in pesmi starih votlin razberejo skrbno varovani stari zapisi. Te zapise pa bo Avalon razkril skrbno izbranim in vsem tistim, ki ste slišali klic svoje duše. Klic maga v sebi.

Ste med tistimi, ki vas kliče mistika?

Vas zanima vse, kar je prostemu očesu nevidno in skrito? Potem vas vabim, da se mi pridružite na tečaju na katerem bomo spoznavali modrosti Avalona.

Avalon je dom čarodejev, civilizacija obilja in jedro magije. Naj vas vprašam kakšni občutki so se zbudili v vas ob prejšnjem stavku? Morda radovednost, spoštovanje, starodavni spomini? Najverjetneje ste slišali klic svoje duše, ki je zavibriral po vašem telesu? Če je bil odgovor da, potem se je zbudil spomin maga oz. maginje. Magi nosimo v sebi mnoge modrosti in smo za večino pravi magnet. Ste se kdaj vprašali zakaj? Zakaj obožujemo živali, čutimo močno povezavo z mati naravo, z luno?

Vsi imamo svoje skrivnosti in tako jih ima tudi univerzum. Mnoge skrivnosti človeštvo poskuša razkriti, a magija je tista sila, ki še vedno buri domišljijo človeštvu. Ta energija spreminja vse oblike in lahko ustvari prav vse. Da, prav ste prebrali. Magija je v resnici vse okoli nas. Mi smo tisti, ki ustvarjamo, kreiramo in čas je, da se magija ponovno pokaže v vsej svoji lepoti. Čas je, da njene blagoslove uporabimo za ustvarjanje življenja.

Na tem izjemnem popotovanju vas naučim obredov za ustvarjanje bogastva in dosegane ciljev. Pravzaprav se boste na tem tečaju spomnili kdo kot duša ste in kakšne so vaše moči s katerimi boste s pomočjo Avalona lahko spoznali moč urokov za dobro počutje, odkrivanje pomembnih informacij in tkanje dobrih odnosov. Spoznali boste tudi zaščitne moči živalskih vodnikov, darov mati narave, branje vseh oblik energij in še mnogo tega.

Na tem tečaju se boste spomnili kdo ste, kakšne moči posedujete, kakšni so vaši potenciali in vsak delec vas bo gradil v samozavestno osebo, ki bo v svoje roke vzela žezlo in zavladala svojemu življenju. Prejeli boste tudi mnoga energijska orodja, s katerim boste izvajali obrede, tako zase kot tudi za druge, za dobrobit sveta.

 

Prispevek na stopnjo znaša 222 eur

01

Stopnja (3.3.2024)

 • spoznavanje magije živalskih vodnikov in posebnih obredov, ki skristalizirajo vse resnice in prinesejo vse pravice
 • iniciacija energije živalskih vodnikov za zaščito lastne energije, doma, posla, odnosov
 • aktivacija posebne mreže s pomočjo živalskih vodnikov, na katero se bodo ujeli uspešni posli, vizije in cilji; ta mreža bo hkrati zaščita pred vsem, kar vas ovira na poti uresničevanja srčnih želja
 • izdelali bomo skrinjico skrivnostnega obilja in jo aktivirali s čarodeji Avalona.

02

Stopnja (7.4.2024)

 • urok z  zelišči za magične moči
 • brezov urok in pozitivni pentagram za magnetizem in manifestacijo
 • izdelava amuleta za uresničevanje želja in nenavadno hiter priklic novega toka usode
 • roža skritih potencialov (darilo), katero bomo aktivirali v posebnem meditacijskem obredu in bo v življenje posameznika privabila uspeh, zbudila speče potenciale in kreativno moč
 • poseben obred starega hrasta, da boste tudi vi kot on, neomajni v življenju

03

Stopnja (5.5.2024)

 • meditacijski obred s čarodeji Avalona za direktno kanaliziranje njihovih moči skozi vaše telo
 • izdelava ogledala, v katerem se prebudi portal, ki iz duhovne moči naredi materijo
 • aktivacija kroga življenja – 13 puščic s 13-timi elementali za načrtno ciljanje želenega
 • čarodejeva moč in ognjena krogla – aktivacija čarovniških dlani in zlatega dotika v odnosu s predmeti – kodiranje predmetov.

04

Stopnja (2.6.2024)

 • srčni kompas: poseben urok za priklic vseh oblik ljubezni v življenje
 • ladja srčnih želja: meditacijski obred s čarodejko Avalona in izdelava napoja za manifestacijo želenega
 • priklic sorodnih duš s pomočjo starih zapisov in predmetov
 • igra ognja in razkritje resnic o sorodni dušah, ter o namenih le-te
 • magični ples števil v čarobnem jezeru Avalona za priklic vsega, kar z ljubeznijo napaja vaše srce

05

Stopnja (7.7.2024)

 • branje iz voska čarovniške sveče, izdelane posebej za vsakega udeleženca tečaja (to je vaše darilo ob zaključku tečaja)
 • dan individualne posvetitve v višjega svečeniškega čarovnika – skupinski obredni krog in sklenitev čarovniškega zavezništva
 • Vabljeni v svetove pozitivne magije, v svetove srčnih namer in svetove čiste ljubezni.

Kontaktni obrazec

X

Shopping Cart