Blagoslovi obilja z boginjo Lakšmi

V vsej svoji lepoti se zbuja čudovita pomlad in nas opominja, kako lepo je življenje. Tako prostrano, pisano, mogočno in polno navdiha. Prav vsaka »malenkost« tvori čudovito sliko mozaika našega življenja. Letni časi spodbujajo k razumevanju in sprejemanju raznolikosti vsega, kar nam je dano. Da se naučimo, spoznamo, na novo odkrijemo. Ta barvita lepota esenc, ki smo jih deležni, nosi navdih v majhnih stvareh.


Življenje pa nam vedno prinese nekaj novega. Nekaj, kar nam ponuja možnosti napredovanja. Kdaj nam prinese težavne izzive, nepričakovane izkušnje, neprijetne situacije. Pa ne z namenom, da smo kaznovani. Na podlagi naših prepričanj, vzorcev, se za posameznika ustvari »kreacija« življenja, ki v določenem obdobju želi, da se ustavi in razume, česa nas dogodek, odnos, situacija, ali okoliščina uči. Z ustreznim delovanjem, s prevzemanjem odgovornosti zase, se naloga uspešno opravi. Posledično nam življenje podari vse, kar v določenem obdobju svojega življenja potrebujemo za svojo rast in razvoj.
S pomladjo se prebuja narava in to je čas, ko začnemo znova. Ko opustimo vse staro in začnemo na novo. Zato je to idealno obdobje za nove začetke, da si postavimo nove cilje in se osredotočimo na sprejemanje lepega v življenju. Da »posadimo« semena ljubezni, radosti, veselja, ki nam bodo prinesla uspeh na vseh področjih življenja.

Da tudi to pomlad »okronamo« z lepoto ljubezni vsega, kar je, se je pokazala čudovita meditacija blagoslovi obilja z boginjo Lakšmi. Zelo lepa in ljubeča meditacija, v kateri nas bo Lakšmi spomnila na pomembnost lepot življenja. Na sprejemanje sebe, svoje lepote, ljubezni do sebe. Da se odpremo obilju in ga sprejmemo v svoje življenje.


Na tej meditacij bomo:
 – namenili pozornost svojemu srcu
 – odgrnili tančice, ki srcu preprečujejo, da zasije v vsej svoji lepoti
 – ga aktivirali na radost, veselje, ljubezen, srečo
 – naredili iniciacijo z boginjo Lakšmi za sprejemanje obilja
 – ter »posadili« semena uspeha v okoliščinah, kjer potrebujemo svežino, uspeh, obilje

Vabljeni na večer čiste iskrene ljubezni.

Datum: 3. 5. 2023 ob 19h, Kapucinski trg 8, Škofja Loka
Darilo večera: blagoslovljene svečke boginje Lakšmi
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart