ANGEL HEALING

2,40

Palčke so namenjene vsem srcem, ki se v določenem obdobju znajdejo v primežu manj prijetnih okoliščin. Izgube, žalovanja, ločitve ali nenadni dogodki nenehno spremljajo pot vsakega posameznika. Taka je pot naše duše in duša ve kaj potrebujemo za svojo nadaljnjo rast in razvoj.

Kategorija:

Opis

ANGEL HEALING ( 4 eur – 15g) minimalno naročilo 3 kos

Palčke so namenjene vsem srcem, ki se v določenem obdobju znajdejo v primežu manj prijetnih okoliščin. Izgube, žalovanja, ločitve ali nenadni dogodki nenehno spremljajo pot vsakega posameznika. Taka je pot naše duše in duša ve kaj potrebujemo za svojo nadaljnjo rast in razvoj. Zato so angel healing palčke namenjene zdravljenju in podpori vseh bolečin.

Vzemite škatlico palčk v svoji roki in zaprite oči. K sebi nato pokličite angele zdravljenja in jih prosite za podporo ter uteho. Natančno jim predajte vse tegobe, bolečino, skrbi, žalost in jih prosite, da vas podprejo in vam pomagajo pri nadaljnjih korakih. Popolnoma jim zaupajte in spremljaje sporočila katera vam bodo puščali v fizičnem svetu. Načrtno delajte z njimi in dovolite, da njihova zdravilna energija prečisti vse negativno. Mogoče boste v sanjah dobili sporočila kaj je potrebno narediti z vaše strani in tem napotkom zaupajte in sledite.

X

Shopping Cart