SVEČA MAGIJE

30,00

Set svečk 13  – komadov

Iniciral sem na zaščito in moja naloga je, da v dom in vse, ki v njem bivate varujem. Črna je barva, ki ščiti in varuje, dopolnjuje ga nežen vonj sivke, ki bo prečistil vse težke, nabrane občutke. A v tvoj dom bo moj plamen privabil tudi magičnost. Izbral/a si me z namenom in tudi ti imaš nalogo.

 

Kategorija:

Opis

Inicirana sem na zaščito in moja naloga je, da v dom in vse, ki v njem bivate varujem. Črna je barva, ki ščiti in varuje, dopolnjuje ga nežen vonj sivke, ki bo prečistil vse težke, nabrane občutke. A v tvoj dom bo moj plamen privabil tudi magičnost. Izbral/a si me z namenom in tudi ti imaš nalogo. Moj namen podpri z močno vero in dovoli, da magija zaživi na vseh področjih tvojega življenja. Vsakič, ko prižgeš pusti plamen goreti 13 minut… Pred tem pa daj namen ali v danem trenutku potrebuješ zaščito ali kanček podpore svojih vodnikov? In ne pozabi magija je vse okoli tebe in tudi ti si del nje.

Svečo magije pa aktiviraš na način, da ji predaš kaj želiš zaščititi in kaj se naj prečisti. Močno se osredotoči na namen in nato svečo prižgi. Postavi jo v prostor in nato se magija življenja zgodi. Plamen naj gori 13 minut. Ti ga podpri z močno vero v čudeže, pa naj se tudi zate čudež življenja zgodi.

  • Sveča je izdelana iz naravnega čebeljega voska.
X

Shopping Cart