Vpogled v ciganske karte

111,00

CIGANSKE KARTE ODGOVARJAJO NA VSA VAŠA SRČNA VPRAŠANJA

 • se bo vse dobro izšlo?
 • se boste poročili?
 • boste zaključili šolanje?
 • kako rešiti določen izziv ali težavo?
 • kako preobrniti tok negativnih okoliščin?
 • kako izboljšati odnose?
 • kako zaslužiti več denarja?
Kategorija:

Opis

Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, kateremu jih beremo, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Sam sem se jih lotil z veliko mero navdušenja in jih tako pričel spoznavati. Meditiral sem z vsako cigansko lepotico posebej, da sem dobil še dodatne uvide, veliko sem bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri jaz rečem…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša.

Poznavalci so mnenja, da bi se naj razvijale vzporedno s tarotom in da je njihova zibelka območje Egipta, od koder so nadaljevale pot po vsej Aziji in naprej. Uporabljali naj bi jih bolj preprosti ljudje, a sčasoma so pritegnile pozornost vse večjih alkimistov. Še danes se jim zaradi tega morda dela krivica, vendar sam pravim, da je vse odvisno od tistega, ki dela z njimi. Odnos pomeni vse. Za vse nas. In tokrat vas vabim, da vzpostavite prav poseben odnos z njimi. Prepričan sem, da bodo tako postale vaše edinstvene in nepogrešljive prijateljice.

Skozi delo s ciganskimi kartami sem spoznal, da v kolikor delamo z njimi spoštljivo in z iskrenimi, poštenimi nameni, nam bodo pokazale izjemne poti, razkrile tančice potencialne prihodnosti in nam podale odgovor na vsako željeno vprašanje. Pravijo, da vse kar delaš, delaj s srcem. Enako velja tudi za tolmačenje kart. Sam sem se z njimi spoznal po čistem naključju preko neke znanke, čeprav je bil pogled na njih bežen, brez kančka pričakovanja so me ravno “ciganke” popeljale na pot mojega razvoja. Pritegnile so me s tem, kako mi lahko nekdo, ki o meni ni vedel skoraj nič, iz kart lahko razbere “vse o meni.” Takrat so pritegnile mojo pozornost in začel sem jih spoznavat, raziskovati in se učiti.

Vse to in še več za vas tolmačim …jaz. Zato, ker vam želim vse najlepše. Zato, ker razumem, kaj pomeni iskati odgovore. Iskati včasih luč v temi. Tudi sam sem prehodil pot dvomov. In takrat so mi stali ob strani tisti, ki me imajo radi …In stale so mi ob strani ciganske karte. Mi vedno znova šepetale o poti, ki sem ji nato tudi sledil.

Vpogled v ciganske karte lahko opravimo osebno, kjer poteka še dodatna interakcija in kjer pride na plano še nekaj dodatnih vprašanj. Vodim vas skozi tolmačenje in vam predstavim zgodbo kart ter vaše potencialne ukrepe.
CIGANSKE KARTE ODGOVARJAJO NA VSA VAŠA SRČNA VPRAŠANJA

 • se bo vse dobro izšlo?
 • se boste poročili?
 • boste zaključili šolanje?
 • kako rešiti določen izziv ali težavo?
 • kako preobrniti tok negativnih okoliščin?
 • kako izboljšati odnose?
 • kako zaslužiti več denarja?

In še marsikaj. Vi vprašate – one odgovorijo. V kolikor se ne morete udeležiti osebnega branja (priporočljivo), potem vam lahko vpogled ponudim tudi po e-pošti.

X

Shopping Cart