Pred nami je prva polna luna v letu 2022, ki se bo pojavila 18.1. S svojimi blagoslovi bo vstopila v čustvenega raka in tako naredila majhno rekonstrukcijo preteklih dogodkov. Večini ta lepotica neba predstavlja intenzivno obdobje a njen namen ni, da »kaznuje«. Opomniti nas želi, da se posvetimo sebi in se poglobimo v svoje občutke.

  • Kaj nam želijo sporočiti?
  • Kateri del sebe smo morda zanemarili?
  • Na kaj biti pozorni?
  • Kaj lahko naredimo zase, da osvojimo učenja?

Vsako čustvo je živo in nekaj nam sporoča. Zato ne hodimo mimo njih. Del nas so. Potrebujejo pozornost, ker imajo pomembno sporočilo.
Poglejmo po astroloških znamenjih kaj prinaša prva letošnja polna luna.

oven

OVEN

Ognjeni ovni se boste srečevali z občutki ljubosumja. To je za vas sicer neka tiha stalnica, ki vas spremlja in je značilna za vaše znamenje. Vendar se vprašajte, če vam je to potrebno? Kdo v preteklosti je s svojim dejanjem vplival na vašo samozavest? Ozavestite ta del saj to ni vaša resnica. Morda ste zaradi narave delovanja ali skrbi vsakdana pozabili na sebe. Zato je za vas pomembno, da si vzamete čas zase. Da se ponovno povežete s seboj. Opustite neproduktivna druženja s katerimi zapravljate dragoceni čas. Tega raje namenite sebi in se ponovno povežite s svojim srcem. Obdajte se z ljudmi, ki imajo iste vrednote ter cilje v življenju. Pogovarjajte se o svojih planih, v življenje povabite duhovne vodnike in jih prosite za podporo pri vaših korakih. Prav vsak šteje in že majhno dejanje zase bo vneslo občutek zaupanja. Zaupajte si in zaupajte življenju. Cenite čutne trenutke, ko ste sami s seboj.

oven

BIK

Biki boste v obdobju polne lune povečali veliko pozornosti odnosom. Kar je tudi značilno za vas, saj cenite družinske vrednote in vse vezano za dom ter družino. Zato je za vas pomembno, da vnesete harmonijo v vsak odnos in sedaj imate priložnost, da zaključite z nezdravimi odnosi in utrdite obstoječe. Prav vsak ima pravico zahtevati ljubezen, spoštovanje in iskrenost. V tem obdobju se posvetite srcu in mu zagotovite prav vse, kar ga napaja z občutki veselja, radosti in vam prinaša harmonijo v vsakdan. Odprite se življenju, sprejmite sadove vloženega truda in v njih neizmerno uživajte. Pri iskanju odgovorov bodite zelo jasni in direktni. Za vas so odnosi sveti in pri izbiri dobro premislite koga boste spustili v svoje življenje. Prepustite se intuiciji in odprite srce. Naj raziskuje in hodi po poteh življenja, saj boste tako najbolje izkušali vse sadove vloženega truda. Ob sebi imate zaupanja vredno osebo.

oven

DVOJČKA

Vas bo energija polne lune v začetku tega leta urila na področju strahov in skrbi. Ti so povezani s službo in odnosi. Nekaj lepega se vam je zgodilo koncem lanskega leta ali pa se še bo v tem letu in to vas je potisnilo v kot strahu. V resnici ste se ustrašili darila katerega vam je podarilo življenje. Uživajte v darovih in prepustite se. Ne kratite si sreče, ki vam je namenjena, ker pred vami je uspešno obdobje. Opustite skrbi, strahove. Fokus imejte na vsem lepem, kar je pred vami. Samo odločite se, da boste srečni in v tem občutku uživajte. Še prej pa mu popolnoma zaupajte. Imate izjemno podporo življenja ter vso zaščito, zato se prepustite toku dogajanja. Pokažite bližnjim svoje emocije in ne bojte se jih izraziti. Vedite, da se bodo vsi okoli vas na njih odzvali z navdušenjem. Pri svojem delovanju se ne omejujte. Hodite naprej po poteh življenja. Zunanji dejavniki, ki rušijo vaš mir se bodo odstranili sami.

rak

RAK

Ta polna luna je vaša zaveznica in vas bo najbolj presenetila. V vaše življenje lahko vstopi določena oseba s katero se bosta začela spoznavati, pojavi se lahko simpatija pri tistih, ki se že nekaj časa »tipkate« z določeno osebo, komunikacija vam bo šla odlično. Zato je za vas pomembno, da se spustite z vajeti in si dovolite biti točno to, kar ste. Čeprav smo v obdobju retrogradnega Merkurja, boste vseeno imeli odlično podporo za govor. Izražajte se na vse možne načine. Druga stvar je tudi ta, da se več družite in naj vam ne bo nerodno povabiti koga na sprehod v naravi. Ta nekdo je oseba katero gledate že dlje časa pa si ne upate narediti prvega koraka. Ne skrivajte svoje strasti in emocij. Namenite jih tistim do katerih tako čutite in tako se osvobodite občutka ujetosti. Saj vemo, da znate biti drzni, ko vi to hočete. Uživajte v tem obdobju in ne omejujte se pri ničemer. Zaslužite si vse lepote življenja.

lev

LEV

Levi se boste v tem obdobju znašli na križišču življenja. Nekaj pogrešate in zaradi tega  se posledično srečujete z občutki hrepenenja. Po čem hrepeni vaše srce? Kaj vam jemlje moč? Nekaj v odnosu do sebe pogrešate. Nimate podpore s strani partnerja? Je ta morda prezahteven do vas? Nekaj bo potrebno spremeniti in pred tem si ne zatiskajte oči. V kolikor boste še naprej hodili mimo sebe se lahko pojavi občutek padca samozavesti, kar za vas ni značilno. In to posledično lahko vpliva na vašo kariero. Zagotovite si vse, kar potrebujete zase in ne čakajte predolgo. Če boste pravočasno ukrepali in se postavili nazaj na svoje noge, vam bo življenje podarilo lepo darilo. To že čaka na vas in prihaja kot blagoslov. Pri iskanju resnic zase ne bodite kritični do sebe in se za nič ne bičajte. Ljubeče do sebe sprejmite potrebne odločitve in naredite korak k spremembi. Po nasvet se obrnite na moško osebo.

devica

DEVICA

Vam bodo energije polne lune naklonjene predvsem na področju financ. Nekaj novega se vam obeta in samo čakate »pravi trenutek«. Glede na to, da smo pod vplivom retrogradnega Merkurja z novimi koraki oz. začetki malo še počakajte. V tem obdobju lahko pripravite vse potrebno, da boste svoj večji korak naredili v sredini februarja. Povežite se z žensko osebo, ki vam lahko poda pomembne informacije ali usmeritve. Za boljše in uspešno delovanje pa se posvetite svojemu notranjemu otroku in mu zagotovite veliko mero veselja, radosti in hranite ga z vsem, kar ga osrečuje. S tem si boste napolnili baterije ter potrebno energijo s katero se boste lotili pomembnih korakov v vašem življenju. Povabite novitete v življenje in se jim odprite. Prevetrite vse okoliščine, naj pride nova in sveža energija v njih. To dejansko potrebujete za novi zagon. Veselite se vsega in naj bo pri tem prisotna velika mera navdušenja.

tehnica

TEHTNICA

Pred vami je bolj zahtevno obdobje in energije polne lune bodo pritiskale na vaše dvome, miselne procese in strahove. Že v samem začetku leta ste si zadali nekaj nalog in s tem ni nič narobe. Problem je nastal, ko ste začele tehtnice dvomiti. Morda so temu botrovali »nasveti« ali mnenja drugih ljudi s katerimi ste delili svoje plane. Ravno zato imate sedaj priložnost, da okrepite vero vase in svoje odločitve ter opustite mnenja drugih. Če ste si nekaj zadali, naredite potem korak k realizaciji in delujte. Ne sprašujte se kako bo, če bo, ko bo. Točno tako bo, kot boste sami hoteli in nič drugače. Ne nalagajte si preveč nalog hkrati. Lotevajte se ene stvari in jo dokončajte. Šele nato se podajte novi dogodivščini. Delajte majhne a pomembne korake za vas in pri tem si popolnoma zaupajte. Vsaka pot je prava. Ena prinaša blagoslove učenja, druga pa darove življenja. Zaupajte si in zaupajte življenju.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Pripadnikom tega znamenja bo polna luna podarila tehtnico življenja. Na eni strani boste imeli upanje na drugi srečo. Kaj je tisto, kar vas navdihuje z upanjem in kaj je tisto, kar vam prinaša srečo? Ko jo boste dobili v dar, se ustavite in dobro premislite kaj boste dali na katero stran. Vzemite si dovolj časa in dobro premislite. Predno se tega lotite se poglobite v svoje srce in se vprašajte, česa vas je dejansko strah? Zakaj imate »nastrojen« odnos do sebe? Kaj vam sproža odpor? Manjka vam malo vere vase in zadane cilje. Roko na srce pred vami je zelo ugodno obdobje za poslovne podvige in strah je povezan z uspehom. Globoko v sebi čutite, da se bo nekaj lepega zgodilo. Zato se ne omejujte. Raje zavihajte rokave in se vrzite v kreativno izražanje svojih sposobnosti in darov. Ideje vam bodo padale ena za drugo, zato se vsega lotite za navdušenjem. Uspelo vam bo in uspe vam lahko prav vse, kar si zadate.

strelec

STRELEC

Pred vami je zanimivo obdobje in tokratna polna luna vam prinaša blagoslove darov vloženega truda. Zadali ste si kar nekaj nalog in trudite se na vse pretege, da boste kos prav vsem. Vaše želje so usmerjene v organizacijo doma, okoliščin, dela in nalog. Vse to je lepo in prav. Pri vsej tej vnemi pa ne smete pozabiti na nekoga zelo pomembnega v vašem življenju. In to ste vi. Vprašati se je potrebno kaj osrečuje vaše srce? Kaj vas napaja z radostjo in kaj vam prinaša veselje v življenje? Ne zatiskajte si oči s tem, da si nalagate obveznosti samo zato, da se vam ni potrebno ukvarjati s seboj. Čustveno stanje bo narekovalo vse, kar se dogaja okoli vas. Zato je pomembno, da v vse svoje okoliščine vnesete harmonijo in se ognete stresu. Tega si najbolj povzročate sami. Vse je v redu. Sposobni ste in zmožni boste realizirati svoje cilje. Večkrat se pohvalite in veliko pozornosti namenite svojim emocijam.

strelec

KOZOROG

Kozorogi ste se ali se še boste znašli v primežu starih naučenih vzorcev. Ti vam bodo najbolj oteževali to obdobje in iskali boste vse možne rešitve, da poiščete krivca. Ta se nahaja v starih načinih delovanja in razmišljanja. Predvsem bodo izstopali vzorci po očetovi strani, zato jih dobro ozavestite. Ti vam v resnici ne dopuščajo oz. si sami ne dopuščate, da bi se premaknili v želeno smer. Od lanskega oktobra se je nekaj zataknilo pri vas, nekaj ste hoteli narediti zase pa ste se ustavili. Sedaj imate odlično priložnost, da s tem zaključite in se odprete premikom v življenju. Zajemite sapo in se lahkotno začnite premikati po vseh poteh, ki vas vodijo do sreče in napredka. Staro se mora zaključiti in s tem boste naredili mesto novemu, kar vam prihaja v življenje. A najprej boste potrebovali narediti prvi korak vi. Opustite dvome, skrbi, nedelovanje. Naredite vse kontra kot ste do sedaj in spoznajte lastne moči.

strelec

VODNAR

Vam bo preglavice povzročal vaš ego. Sploh v tem obdobju, ko vas bo polna luna vrnila v daljno preteklost in vse, kar se navezuje na določeno izgubo ali žalovanje, ki še ni razrešeno. Zbujali se bodo spomini, dogodki, besede in dejanja, ki vam bodo sprožala negativne občutke. Dovolite jim, da vam predajo ključna sporočila in ne hodite mimo tega. To vas muči že dolgo časa. Kot da si ne dovolite ponovno čutiti, ljubiti in biti nežni. Ne trmarite po svoje pod vsako ceno. Mučite se s tem. Lahko začnete znova in dovolite, da vam preteklost pokaže ranjene delce sebe kateri vam jemljejo energijo. Objemite svoje srce in pustite ego na stran. Povrnite si vero vase in bodite bolj nežni ter ljubeči do sebe. Prezahtevni ste in preveč ste si zadali samo zato, da lahko bežite pred preteklostjo, ki vas bo spremljala in je del vas. Nekje sredi poti ste se zgubili. Povrnite si vero in upanje in začnite znova.

strelec

RIBI

Čustvene ribice boste plavale v morju odnosov. V določenem odnosu se bodo pojavila nesoglasja, ki lahko negativno vplivajo na vaše čustveno stanje. Zato temu odnosu posvetite največ pozornosti in poiščite ustrezne rešitve. Ta odnos je toksičen in zaradi tega se počutite žalostno. Vaša odgovornost je kaj v imenu ljubezni do sebe sprejmete in česa ne. Vedno se lahko odločite za srečo in nihče vam je ne bo prinesel. Vi ste odgovorni za svojo srečo. Postavljanje meja mnogim predstavlja težavo a vas bodo energije tokratne polne lune usmerjale ravno v to. Vedite pa, da z vsakim ustreznim delovanjem zase in sprejemanjem odločitev zase in svoje dobro počutje pridejo s stani življenja tudi nagrade. Vam se po uspešno opravljeni nalogi nasmiha sreča v obliki novega delovnega mesta, odpiranja lastnega podjetja in vaši zadani cilji so popolnoma izvedljivi. Zato se vam splača postaviti se zase. Vedno in povsod.

X

Shopping Cart