oven

OVEN (lisica)

Pred vami je zanimivo in zelo poučno leto. Skozi okoliščine se boste učili spoznavati sebe in lastno vrednost. Postavljeni boste v mnoge situacije, kjer bo potrebno pokazati veliko mero odločnosti ter premagovanja lastnih senc. Spoznali boste tudi, da ubiranje bližnjic dolgoročno ne prinaša uspeha. Posledično vas bodo tudi odnosi učili, da čakanje ne zagotavlja sigurnosti. V letu 2023 osvojite modrost opazovanja dogajanja okoli sebe. To je lastnost živalskega vodnika, ki vas bo podpiral na vaši poti skozi celo leto. Uporabite šarm in eleganco, dopustite lepotam življenja, da vstopijo v vaše življenje. V odnosih bodite bolj kompromisni in naučite se tudi prilagajati situacijam. Na tak način si boste odprli mnoga vrata ter tako spoznali lastne moči. Postavljeni boste v razne situacije, pa ne zato, da se vas kaznuje ali se vam škodi. Dane vam bodo izjemne možnosti, da spoznate sebe, svoje kvalitete in izbirate tisto, kar je v skladu z vašimi vrednotami. Ne bojte se neprijetnih soočenj. Preko njih se boste naučili premagovati lastne strahove, odkrivati dušne talente ter vse modrosti, ki jih posedujete. Pri jasnem izražanju, sprejemanju pomembnih odločitev, javnih nastopih, k sebi v mislih pokličite tega izjemnega živalskega vodnika, lisico, in jo zaprosite za podporo in pomoč.

oven

BIK (merjasec)

Že od malih nog ste se pridno skrivali med krošnjami življenja in si tako pridobivali izkušnje. Življenje vas je učilo, da se začnete zavedati lastne veličine. To pa zato, ker ste (več ali manj) do tega trenutka iskali smisle življenja. Težavno leto je za vami, saj ste se srečevali z različnimi nihanji v okoliščinah. Sedaj ste se naučili, da cenite sebe, svoje delo in tako ste prišli do mnogih spoznanj o sebi in življenju. V letu 2023 boste imeli priložnost, da zasijete na vseh področjih. Zdaj uporabite bikovo iznajdljivost, prevzemite vajeti v svoje roke, uporabite izkušnje ter modrosti preteklosti. Imate odličen recept, da dosežete prav vse, česar se boste lotili in tako boste nizali zavidljive uspehe. Prehodili ste mnoge poti in si nabrali dovolj izkušenj. Zavedajte se lastnih moči in dovolite si biti divji. Stopite v voditeljsko vlogo in se postavite v ospredje. Jasno se izražajte, predstavite se svetu preko svojih produktov, znanja, predavanj. Tisti, ki že dolgo časa čakate na »pravo priložnost« jo imate sedaj na dlani. Uporabite dar za umetnost in napišite knjigo, spravite iz sebe nov projekt, karkoli. Najdite način, preko katerega boste izrazili svojo nežno plat in dovolite si biti bolj čutni, nežni in ljubeči. Najbolj do sebe. Na to vibracijo se bo odzivala vaša okolica, pa tudi življenje. Zbudite junaka v sebi!

oven

DVOJČKA (losos)

Mnogi pripadniki tega znamenja ste v letošnjem letu delovali bolj lahkotno in umirjeno. To pa zato, ker vam je vaše telo dalo znak, da potrebuje nego. Vaša duša vam je tudi na tak način zagotovila potrebno regeneracijo. To pa z namenom, ker je pred vami zanimivo in dinamično leto 2023. Imeli ste dovolj časa, da razmislite o vsem, kar vas veže na dom, družino, preteklost. Leto 2023 bo leto navdiha za vas. Potrebno bo iskati navdih v vsem, kar vas obdaja. Losos ima zelo pomembno, pa tudi težko nalogo, saj se bo iz potovanja po oceanu moral vrniti nazaj. K svojim koreninam. Odnosi bodo tako v ospredju za vas, zato jim namenite veliko pozornosti, pa tudi razumevanja. Po omenjeni navdih se obrnite k notranjemu otroku in mu najprej zagotovite veliko mero razumevanja, topline, sočutja in nežnosti. Vaš otrok je ranjen in morda ste ga zadnje čase zapostavili. Sedaj je prišel v ospredje in vam kaže sliko dejanskega počutja. Zaradi tega se lahko srečujete s trmo, upirate se novitetam, pogosto se pojavlja jeza, zamerljivi ste… Tako se počuti vaš notranji otrok. Zato je zelo pomembno, da mu čimprej namenite dovolj časa in se z njim pogovorite. Odnos, ki ga boste negovali do sebe, se bo odražal na vaših okoliščinah. Zagotovite si več vsega, kar vas napaja z radostjo, veseljem, vam daje moč.

rak

RAK (bik)

Z vami bo v letu 2023 delal oz. vas bo podpiral živalski vodnik bik. Bik je zelo vztrajen, trmast pri svojih stališčih in ne vda se zlahka. To je sporočilo za vas, dragi raki, za leto 2023. Okoliščine vam bodo naklonjene in vam bodo v prid le, če boste vztrajali ne glede na čas, ali zahtevnost naloge. Zagotovljene vam bodo zelo dobre poslovne priložnosti, dolgotrajna poslovna sodelovanja. Bik je materialistično usmerjen in je sposoben zagotoviti finančno preskrbljenost. Za vas to pomeni, da boste imeli možnost napredovanja in nizanja uspehov ravno na področju kariere. Potrebno bo uvesti novitete, nove ideje, vizije, s katerimi boste zablesteli. Osebnostno boste rasli skozi poslovni uspeh, kar vam bo dalo dodatno podporo, pa tudi navdih za nove cilje ter ustvarjanje novih poslovnih podvigov. V svoje delovanje vnesite več discipline, organizacije in delujte. Vaša vložena energija se vam bo bogato obrestovala, zato zavihajte rokave in se lotite dela. Po drugi strani vas bik želi tudi spomniti na dejstvo, da se naučite tudi sprejemati. Ne samo dajati in zagotavljati. Odprite se obilju in ga sprejmite, saj vam ga bo življenje ponujalo na različne načine. Naučite se tudi prepoznati znake življenja, ki vam sugerirajo, da si zaslužite, da vam pripada. Ozavestite to.

lev

LEV (tjulenj)

Dolgo časa igrate igro s seboj, ki vas je pripeljala do razpotja. Znašli ste se sami, izgubljeni, razdvojeni na križišču življenja. Na eni strani živite življenje, ki ga drugi pričakujejo od vas. Na drugi strani pa hrepenite po sliki življenja, ki bi vas osrečilo in prineslo veselje ter radost v srce. Posledično ste znotraj sebe žalostni. V letu pred vami bo potrebno razumeti to bolečino in »pozdravite« jo z razumevanjem. Prisluhniti bo potrebno klicu svoje lepe duše, ki vas bo preko okoliščin učila sprejemanja življenjskih odločitev. Naslednje leto bo leto velikih transformacij za vas. Zagotovljene vam bodo situacije, ko se boste (hoteli ali ne) naučili reči da ali ne. »Varnih iger« več ne bo. Preveč ste že tvegali in se žrtvovali za nekaj, kar ni vaše. Preobrazbe v življenju zahtevajo določene odhode ljudi in te sprejmite z razumevanjem. Ne oklepajte se starega in tistega, kar vas ne podpira na vaši poti. Za doseganje uspehov aktivirajte željo po raziskovanju nevidnega, povezujte se s svojo dušo in se oprite na intuicijo. Umirjen um bo zagotavljal pomirjenost s seboj, z okolico, pa tudi z življenjem. Odstranite vse »motilce« iz okolice in se posvetite sebi, svojim ciljem. Načrtno razvijajte komunikacijo s predniki. S tistimi na drugi strani mavrice, ki imajo za vas odlične nasvete. Vaša duša ima za vas zelo pomembna sporočila.

devica

DEVICA (orel)

Situacije in dogodki letošnjega leta so vam jemali moč. To pa zato, ker ste se skozi izzive srečevali s pomanjkanjem vere vase in svojih sposobnosti. Temu je botroval glasen ego, ki se je zaletavo loteval vsega, upiral se je prilagajanju in na koncu ste se znašli nemočni in dostikrat ranjeni. Vse to je posledica neskladja vašega srca in uma. Hodili ste mimo sebe in se trudili ugajati drugim. S tem ste pozabili nase in svoje ljubeče srce. V letu 2023 boste imeli možnost napredovanja in ponovnega osvajanja vseh učenj, ki so od vas zahtevala nič drugega, kot jasen um, odločnost ter sprejemanje hitrih odločitev. Preden naredite korak naprej, prespite in poglejte širšo sliko situacije, ki zahteva vaše delovanje. Ne delujte naglo, odločitev ne sprejemajte, ko je prisoten čustveni naboj. Umirite se, vprašajte svoje srce, kaj ga dejansko osrečuje in kaj potrebuje, da bo veselo ter radostno. Samo vaša odgovornost je, da mu zagotovite vse, kar ga napaja z občutki veselja, radosti in odločite se za srečo. Vse ostalo odstranite, saj boste v nasprotnem skakali iz situacije v situacijo ter se vračali na začetek. V svoje okoliščine vnesite potrebno harmonijo in tako boste dosegali odlike na vseh področjih. Harmonijo najprej vpeljite v sožitje vašega srca in uma. In imate zmagovalno kombinacijo za uspešno manifestacijo vsega, kar si želite.

tehnica

TEHTNICA (svinja)

Za vas bo leto 2023 zelo rodovitno in ustvarjalno. Imeli boste možnost zacveteti v vseh okoliščinah in doseči zastavljene cilje. Predno se tega lotite, si še v tem letu vzemite čas za konstruktivni pogovor s seboj. V ospredje postavite sliko odnosa do sebe, katerega imate. Kaj vas tako moti glede vas samih, vašega izgleda? Ste mogoče malce pasivni in se krivite za lastno nedelovanje? Vzemite se v roke in se podvizajte. Začnite delovati in tako se bo zagnalo kolesje življenja v želeno smer. Premagajte vse ovire, ki si jih sami postavljate, na način, da prevzamete odgovornost zase in se soočite s seboj in obveznostmi. Če si boste dali to možnost, je pred vami zelo uspešno leto in ne zamudite ponujene priložnosti. Te se vam bodo vrstile ena za drugo, zato bodite pripravljeni nanje. Ne pozabite na odnos do sebe in spremenite mnenje o sebi. Pozornost namenite naučenim vzorcem in jih odpravite. Ko boste sprejeli sliko sebe in v sebi videli lepoto, ki jo imate, se bo na to vibracijo odzvalo tudi življenje. Prepoznajte čar ljubezni in bodite bolj skrbni do sebe. In ne toliko do drugih. Leto 2023 vas bo učilo, da se naučite sprejemati in več časa namenite sebi in sebe obdarujte z vsemi lepotami, ki si jih zaslužite. Naučite se tudi zahtevati zase. Rast in uspeh se bosta odražala skozi premagovanje lastnih strahov.

Škorpijon

ŠKORPIJON (pes)

V letu 2023 boste imeli dovolj časa, da se posvetite področju odnosov. In ti bodo v ospredju skozi celo leto. Najsi bodo prijateljski, poslovni, ali partnerski, bodo za vas učilnica in najboljši poligon razumevanja odnosa do sebe. Strinjali se boste, da ste v tem letu imeli kar nekaj preizkušenj ravno na tem področju. Srečevali ste z zaključevanji, izgubami, s trmo, spoznali ste razne oblike egoizma, sebičnosti. Naj vam to ne vzame vere vase, pa tudi ne v druge ljudi. Dana vam je bila možnost, da se odločite, koga boste imeli ob sebi in spoznate, kdo je vaš pravi prijatelj. Da razumete, da so tudi odhodi del življenja in to je del širše slike mozaika naše lepe duše. Drugi so vam s svojim obnašanjem, delovanjem ali besedami želeli sporočiti, da stojte za svojimi vrednotami. Da zavrnete vse oblike nespoštovanja, ne ugajate ter začnete postavljati meje. Za vas bo v prihajajočem letu zelo pomembno, da svojo energijo usmerite v odnose ter v njih vzpostavite harmonijo. To boste dosegli tako, da se obdate s tistimi, katerim zaupate in imate z njimi skupne vrednote. Vse ostalo bo potrebno odstraniti, saj si s tem zagotovite potrebni mir. Tako se bo vrnil tudi občutek zaupanja vase, v druge ljudi, življenje in občutek sprejetosti.  

strelec

STRELEC (vidra)

Vidra vam za leto 2023 sporoča, da v svoje življenje, delovanje in okoliščine vnesite več igrivosti in veselja. Naznanja veselo in radostno leto, če boste sprejeli življenje na tak način. Navzven ste zelo prepričljivi, da je vse navidezno super. V resnici ste zelo nezaupljivi in imate nek odpor do življenja. Za vas je pomembno, da poiščete vzrok in ga odpravite. Veliko lepih priložnosti zamujate s takim načinom delovanja. Po drugi strani dostikrat zavračate darila življenja, ki se vam ponujajo v vseh možnih oblikah. Vse to izvira iz tega, ker ste bili zelo hitro primorani sprejeli vse odgovornosti življenja v zelo mladih letih. Tudi vi si zaslužite veselje in vaša odgovornost je, da poskrbite, da bo vedno prisotno. Začnite delati stvari, ki vas veselijo in v to ne vključujte drugih. Več časa namenite druženju z notranjim otrokom, ki vas pogreša in postaja vedno bolj kritičen. Ponudite mu potrebno razumevanje, sočutje in zasujte ga z ljubeznijo (katero zavračate v zunanjem svetu). Tistim, ki boste negovali odnos s svojim notranjim otrokom, vidra sporoča, da v vaše življenje prihaja oseba, ki vam bo pokazala, da je igrivost del življenja. Vsega se lotevajte bolj lahkotno in ne bodite tako strogi do sebe. Vaše fizično telo vam daje znake, da se ne krivite in bodite bolj ljubeči do sebe. Prepustite se toku življenja in ob tem si dovolite biti bolj sproščeni.

strelec

KOZOROG (medved)

Pred vami je obdobje, ko bo potrebno pokazati odločnost. V svojem delovanju ste srčni in iskreni. Ko gre za druge. Letošnje leto je bilo za vas zelo produktivno, saj ste veliko energije in truda vlagali v delo oz. kariero. Na tem področju ste želi uspehe in čestitajte si za dosežke. Po drugi strani vam je bilo delo le izgovor, da se vam ni bilo potrebno ukvarjati z lastnimi mislimi o življenju, s seboj. Medvedova lastnost je zavedanje lastnih moči in volja do življenja. Dobro se zavedate, kdo ste in kaj lahko dosežete. Ko gre za vaše zasebno življenje, ste dosti bolj boječi. Boječi v smislu, da vas je strah prevzeti odgovornost zase in narediti tisti ključni korak v vašem življenju. Željeni premik oz. uspeh boste dosegli, v kolikor boste združili izkušnje preteklosti z duhovnim zavedanjem. Izkušnja bo sicer terjala veliko poguma. Po drugi strani se bo vaš pogum s kančkom vztrajnosti bogato obrestoval. Okoliščine vas bodo v letu 2023 postavljale v ospredje z namenom, da se postavite v voditelja svojega življenja in zaživite lastno resnico. Intuicija vas bo vodila k uspehu, budno opazujte sebe v situacijah, ko se bo potrebno postaviti zase, aktivirajte vsa čutila, preko katerih boste osvojili moč prilagajanja. S seboj, s svojimi srčnimi željami. Znotraj vas kriči želja po svobodi, neodvisnosti in to boste pridobili z zaupanjem vase. V lastne odločitve.

strelec

VODNAR (zajec)

Vam bo leto 2023 prineslo veliko novega. Resnično veliko novega. To bo leto sprememb, zato je pomembno, da ste odprti za novitete. Skozi celo leto boste ob dogajanju iskali varnost in posledično se lahko pojavijo skrbi. Te se nanašajo predvsem na vašo materialno preskrbljenost oz. finance. Za uspešno delovanje imejte čiste namere, bodite iskreni in zbudite se iz iluzij. Te so plod vašega pretiranega razmišljanja in preračunavanja. V letošnjem letu ste morda malce odtavali in se odmaknili od realnega sveta. Zajec vas zato kliče, da uravnovesite okoliščine ter v njih vnesete harmonijo. Da boste dosegli željeno, je potrebno združiti duhovno zavedanje z zemeljskimi zakoni. Kar pomeni, da bo potrebno več delovati, imeti jasne cilje, da pokažete sposobnost prilagajanja in ne čakate na »pravi čas«. Hitro bo potrebno sprejemati odločitve, se premikati s tokom življenja in – bodite hitri. Odprite se svetu in pokažite svoje prave barve. Maska vam v letu 2023 lahko postane lepilo in ostane kot madež na obrazu. Odvrzite jo. V kolikor boste delovali iz srčne vibracije, imeli čist ter iskren namen, podprt s strani svetlobe, je pred vami zelo rodovitno leto, polno hitrih dogajanj, potovanj, nenadnih selitev, premikov. Bodite iskreni do sebe in poslušajte svoje srce. Pogreša vas.

strelec

RIBI (krava)

Krava nam kaže ženski aspekt. Vse, povezano z domom, družino, s čustvi, bo v ospredju v letu 2023. Naznanja plodnost in razvoj. Predstavlja skrbno in dosledno osebo, ki za doseganje ciljev potrebuje mir in svoj prostor. Ker je usmerjena v zagotavljanje, se dostikrat srečuje z utrujenostjo, nespečnostjo in pestijo jo skrbi (največkrat za druge). Zato bo v prihajajočem letu pomembno, da sebe postavite na prvo mesto in si zagotovite prav vse, kjer čutite pomanjkanje. Kaj vam dejansko primanjkuje? Kaj vam manjka v življenju? Zagotovite si to in vzemite si čas, da dobite prav vse, kar vi potrebujete. Notranji občutki, ki se odražajo preko žalosti, togosti, otopelosti, nepremišljenih odločitev, zaletavosti, so pokazatelj, da potrebujete čas zase in ne bežite pred seboj. Tudi vi potrebujete nežnost, pozornost, naklonjenost, toplino, sočutje in mir ter čas zase. Zahtevajte to iz okolice in od tistih, ki ste jih naučili, da boste vi namesto njih kaj postorili in uredili. Leto 2023 bo za vas sicer uspešno leto na vseh področjih. Vendar, če boste življenju dali znak, da si zaslužite in, da znate zahtevati zase. Bodite pametni, ko gre za vas, negujte prijateljski in ljubeč odnos do sebe. Kot, da ste malce pozabili nase? Zakaj? Naredili ste, kar je bilo v vaših močeh. Sedaj je čas za vas, vaše cilje, vaš mir in svobodo, po kateri tako hrepenite.

X

Shopping Cart