Meditacija – Cvetovi sreče

Smo v obdobju velikih transformacij. Vsak posameznik se srečuje z lastnimi izzivi preko katerih se uči o sebi. Preko okoliščin, dogodkov, situacij in odnosov spoznavamo lastne kvalitete. Odnosi so najbolj “pereča” tema in ravno to področje oblikuje našo osebnost. Prav vsak deluje skladno z lastnimi prepričanji ali vzorci po katerih si gradi nadaljnje odnose pa naj si bodo prijateljski, poslovni ali partnerski. Ravno zaradi prepričanj ali naučenih vzorcev se dostikrat ujamemo v past preizkušenj, težavnih odnosov, ki nas močno zaznamujejo.  

 

Vendar je dobro vedeti, da vsaka oseba, ki pride v naše življenje s seboj prinese samo učenje. S svojimi besedami ali dejanji nas v resnici želi naučiti nekaj novega o sebi. Prinese zgodbo, čutne dogodke in vse blagoslove ob katerih zaigra srce. Njihov namen je, da nam pokažejo sliko odnosa katerega imamo do sebe. Razumljivo je, da nastopi čas učenja, ko se je potrebno zazreti vase ter pogledati, kaj je potrebno spremeniti v odnosu do sebe. In takrat se zbudijo stari spomini iz naše preteklosti. Sedaj se v prvo vrsto postavijo naučeni vzorci katere smo prevzeli od svojih učiteljev iz primarne družine, aktivirajo se vsi občutki katere smo potlačili, besede in dejanja se ponavljajo. Razumljivo je, da se na njih odzovemo z obrambo, ki se odraža z užaljenostjo, bolečino, strahom, agresijo ali umikom. Ravno tu je potrebno prevzeti odgovornost zase in narediti korak k spremembi.   

 

Vse je samo učenje in čisto nič drugega. Zato smo prišli na ta planet, da izkušamo in skozi izkušnje rastemo in se razvijamo. Da bi razumeli odnose, je potrebno razumeti sebe ter poiskati vse izgubljene delce sebe ter jih sestaviti v najlepšo sliko odnosa ljubezni do sebe.  

 

Pokazala se mi je prav lepa meditacija – cvetovi sreče.  

 

Na tej meditaciji bomo:  

 

  • poiskali vzorce, ki nas ovirajo pri gradnji zdravega odnosa 

  • ozavestili prepričanja po katerih smo do sedaj delovali  

  • spoznali “akterje”, ki so imeli ključen vpliv na nas 

  • razkrili dušne dogovore z določeno osebo 

  • odprli knjigo karmičnih dogovorov ter njihovih učenj 

  • postavili nove zdrave temelje na katerih bomo gradili ljubeč in spoštljiv odnos do sebe 

  • naredili priklic sorodne duše

Datum: 14. 11. ob 19h, Brežice, 
16. 11. ob 19h, Škofja Loka
Darilo večera: napisano sporočilo nadangela Kamuela
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart