Meditacija iskrene ljubezni

Povabim vas v najlepši vrt katerega pozna širno Vesolje. V tem rajskem vrtu cvetijo najlepše rože ljubezni. To so posebne rože, ki poznajo vse resnice naših src. So rože iskrene čiste ljubezni in odnosov. Sejali smo jih dolgo inkarnacij in se z določenimi ljubljenimi srečevali ter izkusili vse lepote iz naslova odnosov. Pride čas, ko so zapustijo zemeljski svet in se podajo v ta rajski vrt. S seboj odnesejo vse odgovore in modrosti katere so osvajali v času svoje inkarnacije na tem čudovitem planetu.

Njihov odhod je pustil določene občutke, spomine in z njihovim odhodom so ostala mnoga vprašanja. Ostala je tudi želja po odgovorih, razumevanju in želja po ljubeči komunikaciji. Ničesar nam ne zamerijo, niso jezni in na vse sedaj gledajo z veliko mero ljubezni in razumevanja. Z nami so in vedno bodo saj so izkusili vse aspekte življenja na Zemlji in sedaj poznajo prav vse odgovore. Vedo, da je vse bila samo izkušnja, učenje in nič drugega. Najpomembnejša zgodba naše skupne inkarnacije je bila o učenju – o nas samih. Prav vsi smo tu, da izkušamo in skozi faze življenja preko izkušenj rastemo in se kot duše razvijamo.

Vstopili smo tudi v obdobje mrkov, ki je za mnoge težavno in na plano so privreli občutki in boleča čustva. Zato je v tem obdobju še kako pomembno, da se poglobimo vase, v svoj notranji svet in se posvetimo sebi. Da si zagotovimo veliko mero razumevanje, topline pa tudi sočutja. Najbolj do sebe.

Na tej meditaciji iskrene ljubezni bomo:

  • spoznali občutke s katerimi se trenutno soočamo.
  • ozavestili kaj nam ti sporočajo.
  • prepoznati smernice in sporočila za trenutno obdobje.
  • razumeli težke nabrane občutke in se očistili težkih energij.
  • vzpostavili komunikacijo z dragim pokojnikom ter imeli ljubeč pogovor.
  • dobili sporočila, smernice naših najdražjih v Nebesih.

Pri tem nas bo podpirala ljubeča angelska sfera in vabljeni vsi, ki v tem obdobju potrebujete čustveno razbremenitev in želite vzpostaviti ljubečo komunikacijo z dragim pokojnikom.

Datum: 3. 11. ob 19h, Škofja Loka
Darilo večera: napisano vodstvo za trenutno obdobje
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart