Meditacija s pokojniki

Vprašal sem vodnike, kaj v tem obdobju potrebujemo za mir v srcu? Pa so mi predali čudovito meditacijo z dragimi pokojniki.
 
Strinjali se boste, da je letošnje leto leto velikih transformacij. Dogajale so se nam na vseh področjih in vsak se je na svoj način soočal s svojo izkušnjo oz. izzivom. Letos sem dobil največ vprašanj s področja odnosov. Veliko ljudi je prišlo do točke spoznanja. Ločitve, razhodi, izguba bližnje osebe… Vse to nas močno zaznamuje. Težje izgube pustijo globoko bolečino v srcu in nas »pahnejo« v žalost in težke občutke.
 
Vendar nas življenje nikoli ne pusti same. Nikoli nismo sami! Ob sebi imamo številna bitja svetlobe, ki nas stalno opominjajo na svojo prisotnost. Mogoče jih s prostim očesom ne vidimo, ne slišimo nežnega šepeta. Pa vendar nam na razne načine puščajo jasna sporočila in dajo vedeti, da so z nami. Da so tu, za nas. Slišijo naše prošnje, tihe želje srca in pripravljeni so nam ponuditi uteho, topel objem in nežen poljub sveta iskrene ljubezni.
 
S svojo prisotnostjo pa nas med drugim tudi učijo o pomembnosti življenja. Da se »zgledujemo« po tej čudoviti reki, ki nam kaže vse lepote naše čudovite duše. Ta reka nas od malega ziblje z brega na breg in nas tako uči, da prepoznamo lepote njenega toka. Le-ta nas bo vodil po strugi, ki je je bila že zdavnaj zarisana v zemljevidu naše duše.
 
Če »odpremo« knjigo naše čudovite duše, bomo v njej našli kočo strahov, videli družinsko verando, se zapeljali z vlakom sorodnih duš, se peljali po žitnem polju mirnih dni, občudovali čebelice ljubeče podpore, zrli v zlato prihodnost in iskali svet ljubezni, prebrali časopis zlatih resnic, videli vesoljsko ladjo, spoznali moč ognja, morja… Vse z namenom, da pridemo do našega cilja, ki je čudovit – ogledalo lepote. Lepote, da jo prepoznamo v sebi in v življenju, ki nam je dano.
 
Da bi našli notranji mir, se najprej pomirimo s čudovito reko življenja.
Na tokratni meditaciji bomo:
 
– na ljubeč pogovor povabili dragega pokojnika
 
– si vzeli čas za predajo sporočil čiste ljubezni
 
– razbremenili srce vseh težkih občutkov
 
– ter mu povrnili vero, upanje in ga napolnili z ljubeznijo ter z razumevanjem
 
Večer bo potekal pod budnim nadzorom nadangela Azraela.
Je nadangel razbremenitve, ki zdravi naša srca, kadar življenjske spremembe ali težavne izgube vstopijo v življenje posameznika. S svojo izjemno nežno energijo tolaži žalostna srca ter jih zdravi z razumevanjem, sočutjem in uteho.
Datum: 30.8. 2023 ob 20h, Kapucinski trg 8, Škofja Loka
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart