Meditacija z Acionno

Za nami je obdobje mrkov, ki nam je prineslo veliko izzivov in preizkušenj. Vsak se je na svoj način soočal z učenji. ki nam vedno prinesejo take prelomnice. Svoj doprinos je pustil tudi retrogradni Merkur, ki je še dodatno popestril dogajanje.
Strinjali se boste, da je bilo to obdobje zelo intenzivno in naporno. Na plano so priplavali razni občutki, težke besede, odnosi so postali težavni in vse se je obrnilo na glavo. Nekateri ste se srečevali z izgubami, drugim je zanihalo fizično počutje, emocije. Vsega je bilo naenkrat preveč.
Ljudje smo v preteklem obdobju odigrali pomembne življenjske vloge, ki so pustile svoj pečat. Nekateri so zapustili zemeljsko življenje ter pustili globoko žalost v srcu žalujočih. Spet drugi so prišli do spoznanj, da so si v partnerstvu podarili, kar so si imeli. Nekateri so se srečevali z občutki praznine, zapuščenosti. Vse te občutke je potrebno vzeti pod drobnogled, se jim posvetiti in razumeti, da so pustili  dragocena učenja. Ravno ta učenja pa prinašajo pomirjenost v srcu in vse odgovore. Odgovore, ki nam prinašajo modrost in velika spoznanja.
Sedaj smo vstopili v bolj lahkotne energije, ki nam jih je prinesel petkov mlaj. Čutiti je val sveže energije in sproščenosti. Res pa je, da so še ostali občutki preteklega obdobja, s katerimi je potrebno nekaj narediti. Ti občutki so živi in od nas želijo, da jim posvetimo pozornost. Želijo si razumevanje in ravno to prinaša »zdravljenje« le – teh.
Pomlad je čas novih začetkov in čas je, da se tudi mi osvobodimo težavnih čustev, bolečine ter vseh negativnih občutkov. Vstopili smo v obdobje velikih prebojev. Da bi bili ti uspešni, je treba odvreči stari plašč preteklosti.
Vprašal sem vodnike, kaj nam bo v oporo v tem obdobju? In pokazala se je posebna meditacija za razumevanje čustev in odnosov. Ta bo potekala s Keltsko boginjo Acionno, ki je boginja vode. Voda nosi simboliko čustev, emocij.


Zato bomo na tej meditaciji z boginjo Acionno:
–        namenili pozornost vsem težkim občutkom
–        se poglobili v svoje misli, srce, fizično telo
–        z njeno energijo prečistili vso težo, nabrane občutke
–        peljala nas bo po prostranstvih vode in nam pokazala višji namen učenj
–        ter aktivirali življenjsko energijo
–        in naredili aktivacijo za priklic želenega

Datum: 24. 5. 2023 ob 19h, Kapucinski trg 8, Škofja Loka
Darilo večera: blagoslovljene čajne svečke podpore ljubezni, utehe in novih korakov
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart