Meditacija z magi Avalona

Magija in mistika se skozi vso zgodovino prepletata in v ljudeh vzbujata radovednost. Mnogi si želijo vstopiti v svet nevidnih energij, a si ne upajo, nekaj jih »drži« nazaj. Tisto nekaj je v resnici strah pred neznanim, kar po drugi strani vzbuja veliko mero navdušenja in prav to je tisti sladek čar.
Kaj, če vam povem, da se v teh čudovitih mističnih svetovih skrivajo največja darila? Ta darila so v resnici naši darovi, s katerimi nas je blagoslovila naša lepa duša.
Za tiste, ki so se odločili, zbrali pogum in vstopili v svet magije, se je odprl povsem drugačen svet. Svet čistosti, lepega in čudežev.

Mnogi so zaradi narave in tempa današnjega načina življenja izgubili voljo in željo, da bi se zazrli v svet tišine in miru ter prepoznali talente, dušne darove, ki jih posedujemo. Da, prav vsak jih! Ta svet je tako lep, pravljičen in popolnoma realen. V njem se skrivajo vse resnice posameznika. Čisto vsi odgovori se nahajajo ravno v svetu miru in tišine. Ker pa je zunanje življenje preglasno, se večina oddalji od svojega bistva – sebe. Posledično se znajdemo na številnih razpotjih, iščemo odgovore na vprašanja, sprašujemo se o odnosih, življenju in vsem, kar se nam dogaja. Kar je prav. Kje sicer dobiti prave odgovore in smernice, da lažje razumemo izzive, s katerimi se soočamo? Kako pravilno delovati? Koga zaprositi za nasvet, nadaljnje postopke? Kako vedeti, kaj je potrebno narediti, s čim si pomagati?
In tu nastopi svet magije in čudežev. Ta nevidna sila, ki poganja celotni planet, nas povezuje med seboj. Vsi se srečamo z namenom, da si predamo znanja, učenja in preko odnosov prepoznamo lastni napredek.
Ali čutite močno povezavo z naravo, živalmi, rastlinami? Radi delate z elementali? Vas zanima jasnovidnost, medijstvo, branje energij preko raznih orodij, kot so karte, kavna usedlina, fižol, branje avre itd.? Že dolgo časa zbirate pogum? Ne tlačite več te želje in raje prisluhnite klicu svoje duše maga. Ne bojte se! Jaz sem eden izmed mnogih, ki si upamo to reči na glas.
Si želite na energijskem nivoju organizirati okoliščine in zasukati energije v svoj prid? Potem vas vabim na čarovniško meditacijo, ki bo potekala pod vodstvom treh izjemnih magov iz civilizacije Avalon.

Na tej meditaciji bomo z:

Arturjem na prestolu resnice

– aktivirali resnico izražanja
– jo na energijskem nivoju prenesli v svoje okoliščine
– posejali semena pravičnosti, iskrenih namer

Morgain v vrtu jabolk
– nam bo razkrila zapise preteklih zavez, ki smo jih sprejeli
– odprla knjigo karmičnih dogovorov in razumevanje le – teh
– aktivirali karmične poravnave

Merlinom za okroglo mizo čarodejev
– ustvarili krog zaupanja s seboj, z življenjem in magi Avalona
– aktivirali zasuk usode, da se bomo lažje premikali v življenju
– priklicali sorodne duše za podporo v življenju

Da bo čarovnija še bolj čarobna in uspešna, se bomo priklopili na energijo kraljice noči – polne lune.

Datum: 7.6. 2023 ob 19h, Kapucinski trg 8, Škofja Loka
Darilo večera: tri(različne) svečke magov Avalona
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart