Meditacija z Vivien

Smo v obdobju velikih transformacij in večina se nas srečuje z izzivi na različnih področjih. Premagovanje le – teh pa je »zalogaj« za vsakega posameznika, saj transformacije zahtevajo umirjen um, jasno vizijo in neomajno moč pri osvajanju preizkušenj vsakdana. Pri soočanju z izzivi pa je potrebno imeti močno postavljeno lastno energijo, biti čustveno stabilen in se zanesti oz. uporabiti modrosti katere kot duše nosimo v sebi.

Ko zapademo v neko stanje, hitro pozabimo kdo in kaj kot duše smo. Pozabimo, da se po pomoč vedno lahko zatečemo k svojim duhovnim vodnikom (angelom, pokojnikom, lepi duši, magom, Stvarniku…) in jih zaprosimo za intervencijo ter jim dovolimo, da podprejo naše iskrene namere. Ti ne pridejo le k »izbranim«. Vsak izmed nas ima svoje vodnike, ki nas spremljajo v fazah življenja. Zagotavljajo nam situacije, okoliščine preko katerih se kot duše učimo, rastemo in se razvijamo. Povsem razumljivo je, da se nam ob velikih prelomnicah pojavijo strahovi, dvomi in lahko zapademo v različna čustvena stanja. Takrat je pomembno, da delujemo. Misel stran so od nas naši čudoviti vodniki in na njih se vedno obrnemo po pomoč. Zagotovili nam bodo ljudi, situacije, poti, ki nam bodo pokazali pravo pot. Naša naloga je, da delujemo in se usmerimo v iskanje ustreznih rešitev.
V vsaki situaciji se vedno učimo in tako spoznavamo nove dele sebe. Z delovanjem prepoznamo sposobnost razumevanja sebe in življenjskih okoliščin v katere smo vpeti.  

Kdaj je težko razumeti določeno izkušnjo. Vendar nas vsaka spodbuja k razumevanju učenja.

Ko sem vprašal mage, kdo bi nam v tem obdobju bil najboljša podpora, se je pokazala prelepa maginja Avalona – Vivien. Vivien je zaveznica belih magov, ki skrbi za razvoj talentov svojega varovanca. Nosi velike modrosti in vedno nam je na voljo, ko se znajdemo v ključni situaciji in potrebujemo njen nasvet. Vedno nas opomni na lastno pomembnost, da se zavedamo sebe, svoje veličine in najbolj, da se zavedamo vseh znanj in talentov katere posedujemo kot duše.  
Spodbudi nas k aktivnemu delovanju in pokaže nam vse darove katere nosimo v sebi. Njena podpora  nas uči, da prevzamemo odgovornost zase in podari nam moč vere in upanja vase.

Na meditacijo z Vivien ste dobrodošli vsi, ki ste:

–        v zadnjem obdobju občutili padec energije.

–        imate za seboj težavne preizkušnje.

–        se trenutno srečujete z velikimi izzivi.

Na meditaciji bomo z maginjo Vivien:

–        prečistili lastno energijo in naredili ustrezno energijsko zaščito.

–        poiskali ustrezno usmeritev za določeno področje.

–        aktivirali dušne darove in talente ter kreativno moč ustvarjanja.

–        pokazano nam bo, kaj z njimi lahko dosežemo in si ustvarimo.

–        aktivirali maga oz. maginjo v sebi.

–        dobili vpogled v dušni zemljevid, ki razkrije poti uspeha.

Darilo: tri čajne svečke maginje Vivien za kreativno delovanje in podporo
Datum: 25. 10. 2023 ob 19h, Kapucinski trg 8, Škofja Loka
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart