oven

OVEN (oven)

To pomlad, dragi ovni, vas bo podpiral živalski vodnik – oven. Zelo zanimivo. Odločil se je, da vam stopi ob bok ter vam prenese sledeče sporočilo. Ta pomlad bo za večino tega znamenja obdobje obdarovanj. Predvsem za tiste, ki ste od začetka leta investirali veliko energije vase, v svojo kariero in ste pridno vztrajali pri zadanih ciljih. Bilo je veliko odrekanja, prilagajanja okoliščinam, discipline in velika mera odločnosti. Sedaj boste želi uspehe na področjih, kamor ste vlagali svojo energijo. Za tiste, ki še iščete svojo smer, vam oven sporoča, da se osredotočite nase in na svoje življenje. Dom in družina sta vam sveti, vendar je sedaj čas, da se za eno obdobje fokusirate nase. Opustite vse navezave, željo po dokazovanju, zaletavost in trmo zamenjajte z zemeljskim načinom delovanja. To pomeni, da si povrnete spoštovanje in nikomur ne dovolite, da vas podcenjuje. Vi zelo dobro veste, kaj hočete. Problem nastane, ko se vmeša »drugo« mnenje, ki ni vaše. So pa tihe želje bližnje osebe, katere mnenja in želje so za vas lahko kamen spotike. Odločno se postavite za svoje cilje, ideje in se lotite nalog. Pot vas bo urila v mojstra in to naj vam bo spodbuda. Če vam bo zmanjkalo moči, pa v mislih k sebi pokličite ovna in ga zaprosite za podporo in da vam posodi del svoje energije.

oven

BIK (labod)

Venerini varovanci boste prav tako deležni prijetnih presenečenj v letošnji pomladi. S prebujanjem cvetov se bo začelo prebujati tudi vaše srce. Mnogi to zelo pridno skrivate in ste zelo pazljivi, ko gre za vaše emocije. Vendar si priznajte, da je bilo preteklo obdobje za večino zelo transformativno in imeli ste velike preizkušnje. Prihod marca pa je prinesel olajšanje in težko pričakovani občutek lahkotnosti v vaše življenje. Po težavnih izzivih in preizkušnjah, ki jih uspešno opravimo, pridejo tudi nagrade, ki nam jih podarja življenje. Vi boste zagotovo deležni vseh lepot življenja, samo naučite se sprejemati jih. Tisti, ki hrepenite po srčnem partnerju, odprite svoje srce in dovolite, da se emocije zbudijo. V kolikor ste osredotočeni na kariero, si dovolite biti bolj kreativni in pokažite vse svoje barve duše, zaradi katerih ste tako posebni. Za tiste, ki ste imeli izzive glede počutja, zdravja, prav tako pričakujte lepe preobrazbe na bolje. Vdihnite energijo ljubezni v svoje življenje in ji odprite vsa vrata in okna. Naj presvetli vse staro ter vnese težko pričakovano harmonijo. Odprite se novitetam in sedaj začnite delati spremembe v življenju. Vaš varovanec labod vas bo podpiral na vseh področjih, kjer si boste dovolili vnesti harmonijo, uspeh, zadovoljstvo ter ljubezen.

oven

DVOJČKA (vidra)

Dvojčki za seboj puščate neko poglavje v življenju, ki vas je na nek način zaznamovalo. Zaznamovalo predvsem na čustvenem področju. Nekateri ste se srečevali z izgubami, drugi ste zaradi spleta okoliščin čustveno trpeli in šli skozi težavno obdobje. Vendar nam življenje z vsem tem sporoča, da je potrebno hoditi naprej. Izkušnje preteklosti prinašajo modrost, izgube nosijo simboliko sposobnosti razumevanja sebe in življenja. Na prav vse je potrebno gledati iz oči učenja. Čustvene navezave nas »delajo« šibke, pravijo. Vendar nas po drugi strani življenje uči ljubezni do sebe. Zato vam bo ta pomlad, dragi dvojčki, prinesla osebo, ki vam bo pokazala, kaj je spoštovanje, zdrav odnos in vnesla bo veliko veselja in vedrine. Zato ste dobili vidro, ki vam s svojo prisotnostjo to tudi naznanja. Hkrati pa vas želi spodbuditi, da v svoje življenje vnesete več radosti in sprostitve. Mnogi ste svoj čustveni nemir zamenjali z obveznostmi in tako hodite mimo sebe. Izkoristite dano priložnost ter namenite več časa sproščenim in lahkotnim dogajanjem. Zaradi preokupiranosti z obveznostmi ste pozabili nase in večino časa namenjate drugim. No, sedaj bo drugače. Energije vas bodo vzele v svoje roke ter vam zagotovile potrebni čas, da ga namenite za lastne radostne trenutke. In ne pozabite, ti bodo v dvoje.

rak

RAK (sokol)

Vas pa okoliščine spodbujajo k razbremenitvi. Mogoče tega niste opazili, ali ne želite opaziti? Videli ste, da se določena vrata zapirajo in verjetno se sprašujete, zakaj je temu tako? Za vse obstaja širši namen v ozadju in vam, dragi raki, energije želijo pokazati nekaj drugačnega, nekaj novega. V kolikor ste se ujeli v past delovanja po ustaljenih poteh, na stari način, je sedaj pravi čas, da vse to opustite in začnete vse na novo. Sokol vas bo spodbujal ter vam kazal »pogorišča« življenja, na katerih je potrebno pustiti vse staro, kar vam ne služi več. Ne »tolažite« se z miselnostjo, da je uspeh dan le izbranim. Ni res. Tudi, če menite, da ste »majhni«, je to v resnici vaša prednost. Opazujte okolico in vzemite za vas pomembna sporočila. Reorganizirajte si okoliščine, v katerih se počutite ujeti, postavite si jasne cilje ter se začnite zavedati lastnih moči. Življenje vam je v zadnjem obdobju ponudilo kar nekaj novih priložnosti. Še več jih boste deležni, zato jih zagrabite. Dane so vam, da zacelite preteklost, razumete trenutne situacije in se naučite delati korake naprej v življenju. Svojo pot uspeha posujte z radostjo in veliko mero navdušenja do tistega, kar dejansko hočete doseči zase. Delujte zavestno, sprejmite odločitve in takoj ukrepajte. Aktivirajte notranji ogenj v sebi!

lev

LEV (konj)

V kolikor ste zadnje čase čutili težo, nemir, se srečevali z občutki utesnjenosti, se obremenjevali s krivdo za nedelovanje, je vse to posledica zavračanja pristnih občutkov. Po eni strani si želite premike naprej in se trudite “na vse pretege”. Po drugi pa se srdito branite vsega novega, kar bi vam prineslo težko pričakovano svobodo. Prav ta občutek svobode, ko boste pomirjeno zadihali in se osvobodili teže in (lastnih) bremen. Ravno zato ste za to pomlad dobili tega izjemnega živalskega vodnika. Konj vas kliče po premikih v življenju. Stopicate na mestu in zaradi tega ste nemirni ter nervozni in jezni nase. Poglobite se vase in poiščite manjkajoče, izgubljene delce sebe. Najdete jih tam, kamor vam odteka največ energije. Nato poiščite svoje mesto, v katerem se boste počutili varno ter pomirjeno. Vas okolje, v katerem se nahajate, podpira? Vas odnosi podpirajo? Konj vam naznanja tudi zaključke in nove začetke. Opustiti ali zapustiti bo potrebno nekaj starega, da se novemu prostor naredi. Dokler se boste oklepali »varnega naslonjača«, sprememb ne bo na vidiku. Povežite se s konjem, za trenutek samo začutite to moč, eleganco, karizmo, to svobodo. Sedaj pa to začutite v sebi in aktivirajte že tega spečega leva. Pa snemite mu ovratnico, ker ga omejuje!

devica

DEVICA (goska)

Vas bo letošnja pomlad, drage device, vprašala, če ste srečne in zadovoljne? Ta vprašanja boste dobivale preko okoliščin in oseb v vašem življenju. Bodite iskrene do sebe in si objektivno odgovorite na prav vsako vprašanje. Vsi imamo radi svobodo in prosto pot delovanja ter ustvarjanja. Goska vam bo to pomlad s svojo prisotnostjo polepšala področje odnosov. Zagotovila vam bo situacije, ko bo na preizkušnji vaša predanost, ko se boste srečevale z ljubosumjem, nespoštovanjem, izčrpanostjo, nezmožnostjo delovanja, omejevanjem sebe, pa tudi drugih… Na testu bodo pravzaprav vaša prepričanja, po katerih delujete. Vendar tega ne vzemite za slabo. Sedaj boste imele idealno priložnost videti širšo sliko sebe in svojega življenja. Prišle ste do točke, ko si lahko za vse doseženo  čestitate. Testi pa so vam dani samo zato, da se začnete ponovno premikati s tokom življenja. Da se ponovno aktivirate in začnete delovati, kreativno izražati svoja znanja ter si na tak način pridobivati nova znanja in izkušnje. Čas je, da si postavite nove cilje in začnete izražati svojo ustvarjalno plat. Poiščite nove vire, seznanite se z novimi znanji in začnite uvajati novitete v svoje življenje. Posledično boste s strani življenja deležni lepih nagrad, ki jih ima za vas vaša lepa duša. Izražajte sebe!

tehnica

TEHTNICA (stržek)

Tehtnice se boste to pomlad urile v mojstra svojega življenja. Pretekli dogodki in situacije, s katerimi ste se srečevale so vas postavljale v ne ravno prijetno vlogo. Večini so bili izzivi neprijetni in doživljali ste razne izkušnje. Vendar pomislite sedaj nase in kam ste s svojim delovanjem postavljali druge? Ste se morda vprašale, kako se drugi počutijo ob vas? Situacije so vam dane zato, da se vprašate, kaj si v resnici želite. Da se preko dogodkov začnete zavedati lastnih kvalitet. Pozabile ste na svoje potenciale. Pozabile ste tudi na lepoto življenja, ki vas obdaja. Dovolite si biti bolj čutne v tem obdobju, pa tudi ponižne. Zadani cilji, želje, se bodo uresničili, v kolikor bo v ozadju čist in iskren namen. Vse preizkušnje so vam dane samo zato, da v okoliščinah (in znotraj sebe) poiščete ravnovesje ter harmonijo. Odpravite moteče elemente, ki vam ne pustijo svobodnega izražanja ter ustvarjanja lepega. Preveč ste popustljive in posledično se zaradi tega znajdete v vlogi sodnika, ki sodi sebi. Ob tem se srečujete s krivdo in zaradi tega vam uhaja energija. Vnesite več odgovornosti v svoje delovanje in v kolikor potrebujete pomoč, zaprosite druge. Res pa je tudi, da vam stržek predaja sporočilo dragih pokojnikov, na katere se vedno lahko obrnete ter jim dovolite, da delujejo ter vas podprejo pri vaših ciljih.

Škorpijon

ŠKORPIJON (jelen)

To pomlad boste škorpijoni dobesedno žareli. V očeh drugih ljudi okoli sebe boste vzbujali veliko mero navdiha. Da boste kar se da najbolj dosegali željene cilje, bo treba v ospredje postaviti lastne vrednote. Ker boste navdih sebi, pa tudi drugim, delujte pošteno, dobronamerno ter spoštljivo. Jelen vam naznanja obdobje žetve nagrad za preteklo obdobje pa tudi za sedanje delovanje. Svojo moč in kvalitete uporabite za podporo ali pomoč drugim ljudem, ki bodo hodili k vam po nasvete. Zgodi se lahko, da se boste v določenem trenutku počutili ranljivi, ali boste imeli občutek, da vas nekdo nadzira. Takrat k sebi pokličite izjemnega živalskega vodnika jelena ter ga zaprosite za zaščito tako vas, kot vaše energije. V tem obdobju delujte zelo premišljeno, delujte zavestno, ne ubirajte bližnjic ter iščite nove vire, ki vam bodo zagotovili uspeh. Energije pomladi bodo od vas na določene trenutke zahtevale, da delujete odločno, se postavite zase. Preizkušale bodo zaupanje vase in v svoje odločitve. Istočasno bo na preizkušnji tudi vaša poštenost. Svoj mir boste našli tam, kjer boste izražali svojo kreativno plat izražanja, zato si to obdobje vzemite za ustvarjanje in več delujte. V svojih namerah bodite čisti in odprti za nove predloge. Skladno s tem pridejo tudi nagrade!

strelec

STRELEC (košuta)

Za letošnjo pomlad ste strelci dobili tega čudovitega živalskega vodnika s prav posebnim namenom. Izjemno ljubeči ste, ko gre za druge. Košuto ste dobili zato, da sedaj več ljubezni, miline in nežnosti namenite sebi. Da v svoje življenje povabite več ženske energije ter se povežete s seboj in svojim srcem. Na vseh ravneh se v določenih okoliščinah srečujete z občutkom manjvrednosti, s kritiziranjem, nestrpnostjo in posledično se pojavi tudi pesimizem. Ampak košuta je nežno, čuteče bitje, ki prizemljuje energijo obilja. Kdo si ga ne želi? Pa ne gre samo za finančno obilje. Govori o duhovnem zavedanju in želji po ustvarjanju le – tega. Za vas ima tudi sporočilo, da se bolj povezujte s svojo nežno platjo, da k sebi povabite tudi magična bitja, kot so vile, škrati, angeli, duhovni vodniki. Znotraj vas se dogaja preboj, zato poskrbite za skladnosti med duhovnim ter fizičnim svetom. Košuta izbere tiste, ki potrebujejo stik s seboj in pokazati vam želi, da je vaše srce neprecenljiv zaklad. Zato mu namenite več časa ter pozornosti. Potrebuje nežnost, toplino in veliko mero razumevanja. S tem se bo regenerirala moč in volja, da bo lažje ustvarjati poti obilja. Za tiste, ki se srečujete s pomanjkanjem volje in ne zaupate v svoje korake, pokličite prelepo košuto ter jo prosite, da vam posodi del svoje energije. Zgoraj napisano prinaša bogate nagrade za pogumne in vztrajne.

strelec

KOZOROG (krava)

Vam, kozorogi, ta živalski vodnik naznanja obdobje plodnosti in razvoja. Sami izbirate področje, kamor usmerjate svojo energijo in tam boste deležni uspeha. Moč za doseganje željenega črpate v krogu bližnjih, ki vas podpirajo in vam stojijo ob strani. Ohranite »matico« vašega uspeha. Sedaj, ko ste zagnali kolesje življenja, je dobro, da ohranite svoj prostor in mir v njem. Tisti, ki ste marljivi in še »čakate« na nagrade, ne obupajte. Krava vam sporoča, da se naučite sprejemati obilje in ni vse samo v zagotavljanju. Tudi sprejemanje je energija, ki vam prinaša vse vrste obilja, ki jih zaslužite, zato jih sprejmite. Pripada vam. Po drugi strani v tem obdobju opustite miselnost, da je treba zagotavljati drugim in več časa namenite sebi ter sebi zagotovite vse tisto, kar vas osrečuje in vam prinaša notranji mir, pa tudi pomirjenost. Inteligenco in znanje »pomešajte« z željo po svobodi in tako si boste utrli pot do neodvisnosti. Ključnega pomena za vas, dragi kozorogi, to pomlad, je nežnost do sebe. Obdajte se z bolj lahkotno energijo in vsaj za nekaj časa pustite tisti »moram« na stran. Ta vas žene k izčrpavanju lastnih moči. Nežnost bo polnila vaše srce z močjo in posledično boste imeli večjo prožnost pri doseganju zastavljenih ciljev. Bodite sebi najboljši prijatelj!

strelec

VODNAR (merjasec)

Ta pomlad bo za mnoge pripadnike tega znamenja ključ življenja. To naznanja ta čudoviti živalski vodnik. Od svojega rojstva se je uril med krošnjami skrivnostnega gozda in prehodil zahtevno pot življenja. Čez čas je bil postavljen v vlogo, ko si je sam ustvaril svojo družino. Njegove poti so bile (več ali manj) njegova izbira. Vas pa bo to pomlad preko okoliščin učil osvajanja lepot  odnosov. Predvsem odnosa do sebe. Da je preživel učenja skrivnostnega gozda, se je naučil, kako pomembna je moč. Vendar je zelo tanka meja med močjo ustvarjanja in destrukcije. Bes, jeza, neukročen ego, so mejniki, ki bodo mnogim preizkušnja. Zato svojo »podivjano« neukročeno energijo izražajte na drugačne načine. Sebi in ljudem okoli sebe ponudite več modrosti, ki jo vi premorete in vaše izkušnje naj bodo (vam) navdih. Določeni ljudje vam bodo pritisnili na »vroče gumbe« in preden se hitite postavljati v bran, se raje vprašajte, kaj je potrebno še razrešiti iz  primarne družine (vzorci, po katerih še vedno delujete). Ko jih boste razumeli ter nadomestili z novimi prepričanji, se bo v vas zbudila vaša prava moč. Posledično boste stopili v voditeljsko vlogo in prevzeli polno odgovornost zase. Bodite bolj ljubeči do sebe, dovolite si čutiti ljubezen. Prav njo v resnici najbolj pogrešate. To izjemno učiteljico, ki nas uči o nas samih.

strelec

RIBI (gad)

Z vstopom v to pomlad, drage ribe, ve vstopate v novo poglavje vašega življenja. Prav vse, kar ste izkusile ter doživele v zadnjem obdobju, je odraz tega, da se staro zaključuje in sedaj je napočil čas »novega življenja« za vas. To vam naznanja gad, ki bo vaš živalski vodnik in »sopotnik« na tem popotovanju preobrazbe. Ta živalski vodnik je zelo cenjen v duhovnem svetu. S svojo prisotnostjo nas uči o umetnosti življenja. Gibanje skozi vse življenjske izkušnje je ključ vseh modrosti. Pomembno je, da smo tihi pri opazovanju okoliščin in se tako naučimo spoznati namene drugih ljudi v svoji okolici. S tem nam želi pokazati širšo sliko, ki nas spodbuja k iznajdljivosti. Za vas je nastopil čas velikih preobratov v življenju in skladno s tem povabite spremembe vanj. Ne oklepajte se več starega in opustite vse navezave. Ne služijo vam več. Naj vas preteklost ne boli. Sprejmite jo s hvaležnostjo, saj vam je prinesla modrost, ki jo sedaj uporabite sebi v prid. Vzemite si čas za celjenje ran, razumevanje težkih čustev, bolečine. Vse to vam je bilo dano kot izkušnja, zaradi katere ste sedaj sposobni pomagati sebi, pa tudi drugim. Ste na točki, ko je potrebno poiskati višji namen in se postaviti na novi nivo v življenju.

X

Shopping Cart