Mesečna napoved FEBRUAR 2023

oven

OVEN

V mesec zaljubljenih boste vstopili dokaj previdno. To pa zato, ker ste v »tranzitnem« obdobju in opuščate stare navade. Od konca lanskega leta se srečujete z določenimi težavami na področju odnosov, razrešujete vse, kar se nanaša na pretekle dogodke in iščete nove vire.  Zelo dobro se zavedate lastnih kvalitet, na podlagi katerih boste postavljali trdne temelje, zahtevali več jasnosti in ničesar ne boste prepustili naključju. Z odločno energijo, v katero ste vstopili, boste zagnali kolesje življenja sprememb na vseh področjih. Vse, kar vam ne prinaša vidnega rezultata, boste hitro odstranili iz življenja. Čustveno boste zelo stabilni, saj boste spoznali pomen vrednot in ne boste dovolili, da bi vam preteklost povzročala nemir v srcu. Do manjših nesoglasij lahko pride s starejšo moško osebo (oče, dedek, bivši partner), ki bo poskušala vplivati na vaše odločitve. Pomembno je omeniti, da boste zaključili odnos z osebo, ki je negativno vplivala na vas. Darila sprejemajte le od vam dragih oseb. Še ena stvar, na katero bodite pozorni, pa je ta, da pazite na posledice svojih dejanj. Marsova energija, pod katero delujete, je zelo odločna in prodorna. Izogibajte se delovanju, ko ste pod močnim čustvenim nabojem. Bolje bi bilo, da najprej premislite, prespite in nato naredite ključno potezo.

oven

BIK

Februar vam prinaša veliko lepega, biki in bikice. Te lepote se bodo odražale na poslovnem področju in osebnemu razvoju. Za vas je pomembno, da sedaj sprejmete darove za vloženi trud. Naučite se sprejemati, saj vam bo življenje podarilo darila, o katerih ste do tega trenutka le »sanjali«. Nekateri boste vstopili v resno razmerje, drugi boste dobili možnost novega, boljšega delovnega mesta, tretji boste deležni nepričakovanih presenečenj, nad katerimi boste navdušeni. Zato odprite svoje srce in sprejmite obilje, ki vam pripada. Za bolj uspešno delovanje stopite v ospredje, prevzemite pobudo, se izpostavite, realizirajte ideje, delajte na promociji sebe, svojih produktov. Imeli boste moč, pogum. Pokažite voljo in vaši duhovni vodniki vas bodo pri tem podprli. To vam bo prineslo še dodatni veter v hrbet, zato stopite v vlogo voditelja! Izjemno obdobje je pred vami, zato se osredotočite na delovanje in kovanje novih ciljev, postavite trdne temelje za svojo prihodnost. Zna se zgoditi, da vas bo dejanje bližnje osebe presenetilo, šokiralo. Odprite vrata in dovolite, da odide. Povezujte se s svojo dušo. Za vas ima pomembne namige, ki bodo povečali vaš uspeh. Delo na sebi prinaša tudi osebni preboj, ki vam bo dal več stabilnosti in aktivirala se bo vaša notranja moč.

oven

DVOJČKA

Energije februarja vas bodo silile k sprejemanju pomembnih odločitev. Dokaj uspešno ste usklajevali okoliščine in se previdno izogibali nevšečnostim, s katerimi se srečujete zadnji dve leti. Sedaj pa bo treba odgovorno pristopiti k situacijam in se bolj zrelo soočiti z njimi. Življenje vam bo preko dogodkov in oseb postavilo ogledalo resnice. Pomembno vlogo boste odigrali sami. To pa zato, da prepoznate potisnjene dele svoje osebnosti. Odnos s starejšo žensko osebo bo prva izkušnja, ki vas bo učila postavljanja meja. Naslednji korak se bo nanašal na odnose v službi. Tudi tam boste deležni izzivov, z namenom, da se naučite prevzeti odgovornost zase. Tisti, ki razmišljate o menjavi službe, je sedaj ugoden čas za to. Razdvojenost in notranje boje boste premagali z delovanjem in organizacijo. Nekaj bo potrebno spremeniti v delovanju in začeti povsem drugače. Zaključevanja so pomemben del, ki prinašajo spremembe v življenje posameznika. Obotavljate se in iščete izgovore, namesto, da se odločite in naredite, kar veste, da je potrebno narediti. To vam bo prineslo zadovoljstvo in mir. To obdobje je ugodno za vse pravne zadeve. Če boste potrebovali informacije, se obrnite na starejšo moško osebo. Vsi dogovori naj bodo uradno overjeni in ustrezno urejeni.

rak

RAK

Dolgo časa že čakate na nove začetke. Se sprašujete, kdaj se bo kolo življenja zavrtelo v vašo smer? Življenje v resnici čaka na vašo odločitev. Kdaj boste prevzeli vajeti v svoje roke in se odprli spremembam, po katerih hrepenite? Energije februarja vam svetujejo, da bodite bolj sproščeni in optimistično se podajte v ta mesec. Vedite, da se bodo težavne izkušnje zaključile in dana vam je možnost, da začnete znova. Nekateri boste spoznali osebo, ki vam bo pokazala, da je ljubezen najmočnejša sila, ki poganja celotno Vesolje. Ta oseba bo prižgala upanje in vero.  Spet drugi boste imeli napredek na poslovnem področju, v karieri. Če vas karkoli omejuje, pa je nauk za vas, da se naučite zaključevati in izstopiti iz toksičnih okolij. Spustite vse vezi in si dovolite biti bolj prožni, lahkotni. Pred vami je obdobje lepih preobrazb na vseh področjih. Vaša naloga je le, da se vsega lotite z veliko mero navdušenja in sprejmete darove za vloženi trud. Ne pozabite na radost in veselje. Zagotovite si čas tudi za stvari, ki v vas vzbujajo te občutke. Izboljšajte družabno življenje in mu namenite več pozornosti. Pojavila se bo oseba iz preteklosti s predlogom, ki na dolgi rok ne obeta nič vzpodbudnega. Raje se usmerite k novitetam in osvežite svoje življenje.

lev

LEV

Levi boste imeli veliko inovativnih idej, ki se bodo dobesedno vrstile ena za drugo. To je odlična iztočnica za vaš osebni razvoj. Predvsem zato, da začnete postopoma uvajati spremembe v življenje, ki pa jim niste ravno naklonjeni. Bodite pozorni, da se miselno ne ujamete v past poglabljanja in nepotrebnega iskanja izgovorov. Za bolj kvalitetno uspešnost negujte ljubeč odnos s svojim notranjim otrokom. Bolj, ko bo ta vesel, lažje boste ustvarjali ter prizemljevali odlične ideje. Več pozornosti namenite fizičnemu počutju in si zagotovite počitek, ko bo potrebno. Če se ne počutite dobro, počivajte in poslušajte svoje telo, kajti v nasprotnem primeru si bo samo vzelo čas, če mu ga vi ne boste zagotovili. Niste v vlogi rešitelja sveta in snemite si to titulo. Vsaj v tem mesecu. To vam bo v veliko pomoč, saj bi se v nasprotnem primeru lahko srečevali s krivdo, zmedo, zbeganostjo. Za bolj uspešno delovanje pristopite k zadevam resno in odgovorno ter se izognite preganjanju sebe. Veliko boste kolebali februarja, kar je posledica zmedenih misli, strahov preteklosti, starega načina delovanja. Zaradi prisotne igrivosti boste starejši moški osebi prinesli vesele novice o novostih, ki bodo navdih za oba. Povezujte se bolj s seboj in svojim srcem, umirite misli ter jih usmerite v kreativno izražanje sebe.

devica

DEVICA

V februar boste vstopili zelo optimistično. Polni navdiha in elana se boste lotevali vseh nalog, ki jih boste opravljali zelo uspešno. Ta energija radosti vas bo spremljala skozi cel mesec in žarela bo v vseh okoliščinah. To je ugodno obdobje za urejanje pomembnih zadev. Samski se odzovite povabilu na zabavo. Tam boste spoznali osebo, ki vam bo potrkala na vrata emocij. Tisti, ki ste v odnosu,  dovolite partnerju, da se izrazi ter mu prisluhnite. Nekaj pomembnega vam želi sporočiti. Čas je ugoden za vse, kar se nanaša na posel, kariero. Z odlično podporo Merkurja izkoristite dar komunikacije in jo uporabite za  uvajanje novitet na poslovnem področju. Namig za vas bi bil ta, da spustite nadzor, saj boste na ta način lažje dosegali željene rezultate. Odprite se in stopite iz »varne cone«. Čas je odličen za vse oblike povezovanj, združevanj, delo v skupini. Na tak način boste uspeli realizirati zadane plane in si tako povrnili vero vase. Pri izražanju bodite »mehki« in izrazite občutke zanimanja, pridobivanja informacij. Ničesar ne delajte na silo. Zanimivo bo opazovati spremembe, ki se bodo odvijale pred vašimi očmi in morda jih ne boste niti opazili. To pa zato, ker boste delovali spontano in nad dosežki boste sami presenečeni. Okolica bo opazila vaša dela in mnogim boste zgled.

tehnica

TEHTNICA

Priporočljivo bi bilo, da si že v samem začetku meseca postavite cilje in si organizirate čas. To pa zato, ker je pred vami dinamičen mesec, ki bo zahteval veliko vaše pozornosti. Vse, v kar boste investirali svojo energijo, se vam bo še kako obrestovalo. Naredite načrt za vsa področja življenja in ob sebi imejte osebe, ki jim zaupate. Razdelite naloge in imejte pregled nad celotnim dogajanjem. Pred vami je obdobje, ko lahko v kratkem času dosežete izjemne uspehe. Energije februarja bodo podpirale vaše ideje, ki jih še vi podprite z ustreznim delovanjem. Sledile bodo materialne nagrade, ki se bodo pokazale kot uspešno poslovanje, sklepanje dolgoročnih (uspešnih) poslovnih sodelovanj, obeta pa se tudi širitev oz. nadgradnja že obstoječega posla in – v vsem boste dosegali odlične rezultate. V tej delovni vnemi se lahko zgodi, da boste energijsko zanihali. Svojemu telesu zagotovite dovolj počitka, kvalitetne hrane in veliko tekočine. To vas bo še dodatno podprlo! Ohranite fokus na zadani poti in naredite vse potrebno, da se vaše ideje in cilji realizirajo. Tako si boste postavili trdne temelje ter si zagotovili reden prihodek. Na začetku bo ta manjši, na dolgi rok pa je reden in vam zagotavlja finančno stabilnost.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Odnosi bodo tema, s katero se boste ukvarjali v mesecu februarju. Več pozornosti namenite družinskim odnosom (bližnji iz družinskega okolja). Nekdo bi vam s svojim delovanjem lahko povzročil nepotrebne nevšečnosti. Pozorni bodite, da v situaciji odreagirate mirno in premišljeno. Ne pustite se sprovocirati. Vaši koraki in dejanja v tem mesecu naj bodo dobro premišljeni in delujte razumno. Čustveno se odstranite iz vseh dogodkov in situacij, ki bodo poskušale zamajati vašo odločnost. Poglejte na vse skupaj iz drugega zornega kota in se vprašajte, česa vas dogodek, oseba, situacija, uči? Kaj je potrebno spremeniti pri sebi? Morda ste zaradi preteklih izkušenj izgubili vero vase in se posledično srečevali z razdvojenostjo, nihanji razpoloženja? Vam pretirana razmišljanja jemljejo preveč energije? Bodite pozorni na svoje fizično telo, ki vam bo dalo jasen znak, kdaj potrebujete počitek. Bodite naklonjeni poslušanju sebe, svojega notranjega glasu in se več časa zadržujte v naravi. Tam »prevetrite« svoje misli, umirite razdraženost in se nadihajte svežine. Posledično se boste izognili glavobolom, migrenam ter okrepili imunski sistem. Še enkrat poudarjam, da se čustveno ne odzivajte na prepreke, saj vas samo učijo, da si povrnete odločnost in stabilnost.

strelec

STRELEC

Strelci, v februarju bodite iskreni v komunikaciji. Od vas bodo zahtevali določene informacije, tako osebne, kot tudi poslovne narave. Bodite iskreni in govorite resnico. V nasprotnem primeru se lahko znajdete v velikih težavah. Odnosi bodo prinesli mnoge preizkušnje v tem mesecu in to bo odličen poligon, da prepoznate lastno vrednost, se naučite postavljanja meja in odkrijete »čare« ugajanja. Ker sebe postavljate na zadnje mesto, vas bodo energije spodbujale k negi odnosa do sebe, svojih ciljev in postavljanju prioritet. Ne iščite krivca v zunanjem svetu, saj je kamen spotike vaš odnos, ki ga imate do življenja. Morda je prišel čas, da si ponovno postavite nove temelje, na katerih boste začeli znova graditi bolj zdrav in spoštljiv odnos. Ne hodite mimo sebe, svojih občutkov in bodite bolj sočutni in ljubeči do sebe. Ta energija nežnosti in srčnosti bo posledično objela vse okoliščine ter prinesla pomembne spremembe. Če opazite, da se nič ne premika v željeni smeri, je to znak, da je potrebno nekaj spremeniti, predrugačiti. Vsi izzivi, ki vas bodo »pestili« v tem obdobju, so samo znak, da vzamete stvari v svoji roki in začnete delovati.  Delovati v smeri lastnega zadovoljstva in početi stvari, ki vas veselijo in osrečujejo. Negujte tudi odnos do fizičnega telesa.

strelec

KOZOROG

Februarja vas bodo energije spodbujale k vsemu tistemu, po katerem dejansko hrepenite. To niso le materialne stvari. Kaj vam pravi notranji glas? S čim je potrebno »nahraniti« svoje srce? Nezadovoljstvo, zapiranje vase, odmikanje od drugih, vse to so le posledice čustvene »podhranjenosti«. Seveda to zelo uspešno kompenzirate z delovno produktivnostjo in pri tem ste in boste zelo uspešni. Življenje nas uči, da poiščemo ravnovesje v vsem. Zato je vaša naloga v tem obdobju, da najdete mir v sebi ter si zagotovite harmonijo v okoliščinah, ki vam jemljejo moč. K zadevi pristopite odgovorno in resno, saj gre za vas, vaše dobro počutje in pomirjenost. Negativne občutke boste pridno izkoristili sebi v prid in se “gnali” na delovnem področju. Resnica je, da boste deležni lepih nagrad in poslovno boste uspešni. Vendar, za kakšno ceno?! Energije bodo podpirale premike v življenju. Tiste srčne, iskrene, ki se tičejo le vas osebno. Zagotovljena vam bodo sredstva za selitev v novo okolje, deležni boste obilja na vseh področjih in pri večjih življenjskih premikih, na bolje seveda. Vendar le, če boste sebe postavili na prvo mesto in poskrbeli za svojo notranjo pomirjenost. Zato je samo na vas, kaj boste v imenu ljubezni do sebe  izbrali zase!  In zato ne hodite mimo sebe in ne kompenzirajte čustvene “podhranjenosti” z delom.

strelec

VODNAR

Vodnarji ste v svojem obdobju. Prisotno bo veliko veselja, radosti in preplavili vas bodo občutki vzhičenosti. Vseh obveznosti se boste lotevali z veliko mero navdušenja, ki bo prineslo določene vidne rezultate. Se nekateri pripadniki tega znamenja morda lahko »navzamete« tega entuziazma? Za vas je zelo pomembno, da imate fokus na poslovnem delu življenja. Nekaj se bo spremenilo in vzemite vajeti v svoje roke. Tisti, ki ste do te točke »reševali kraj s krajem”, pristopite k zadevi bolj resno in odgovorno. Tisti, ki imate poleg obstoječe službe še dodatno dejavnost, se bolj angažirajte. Poslovni del vam je zelo pomemben in vse imate pod nadzorom, saj je to v vaši navadi. Videti pa je, da ste zanemarili ključne trenutke pri delovanju in to vam lahko prinese nevšečnosti. Dosledno se lotite vsega in bodite iskreni v svojih namerah. Dolgoročno gledano, s takšnim odnosom lahko vaša ladja zaide v nemirne vode. Veste pa tudi, da je morje zelo nepredvidljivo. Zato si postavite prioritete in tem tudi sledite. Na novo si organizirajte področje kariere in uvedite red in disciplino. Kažejo se vam spremembe, ki nekaterim pripadnikom tega znamenja ne bodo ravno “po godu”. Sreča je stvar odločitve, je pa tudi minljive narave. Vaši notranji občutki so tisti, ki bodo krojili nadaljnjo pot.

strelec

RIBI

Ribice boste dobesedno cvetele v tem obdobju. Vse, v kar boste vlagale svojo energijo, bo obrodilo sadove uspeha. Nekatere ribice boste dale pozornost karieri in imate možnost, da dobite novo, bolje plačano delo. Tiste, ki imate načrte glede selitve, obnove doma, boste to tudi izpeljale. Samske ribice, če boste hotele odpreti svoje srce in vanj povabiti partnerja, boste to tudi dobile. Energije vam bodo zelo naklonjene in vaša naloga je, da se odločite in v željeni smeri tudi delujete. Pomembno je omeniti, da pri delovanju spustite ves nadzor. V preteklem obdobju ste se trudile imeti vse vajeti v rokah in posledično ste zaradi tega razvile občutek nadzora. Sedaj vam ta ne bo potreben. Opustite tudi trdosrčnost do sebe, pa tudi do drugih, saj bi vam bila lahko kamen spotike. V svoj vsakdan vključite več fizične aktivnosti in spontanosti. Dovolite si biti bolj prožne in pustite intuiciji, da vam pokaže vse lepote, ki ste se jih trudile imeti pod kontrolo. Po drugi strani boste s takim načinom delovanja povečale samozavest in manj se boste obremenjevale z nepomembnimi malenkostmi. Napnite ušesa, če želite priti do več zaslužka. Oseba iz službe, prijatelj ali znanec, bi vam lahko podal zlata vredno informacijo. Ne pozabite se nagraditi za dosežene uspehe!

X

Shopping Cart