Mesečna napoved JANUAR 2023

oven

OVEN

Ovni ste v letošnje leto zajadrali polni optimizma. Ta energija navdušenja se bo odražala na vseh področjih vašega življenja. Zato je za vas pomembno, da čim več delujete tam, kjer želite nizati uspehe. Svoje ideje podprite z dejanji in tako boste lahkotneje odpirali vrata zadanim ciljem. Svojo prodorno energijo uporabite takrat, ko boste zanihali pred sprejemanjem pomembnih odločitev. Oglasil se bo tudi zdravi ego, ki je željan novih podvigov na področju kariere in izobraževanja. Tu boste želi vse odlike, zaradi katerih boste ponosni nase. Energije januarja vas bodo podpirale, zato uporabite ta veter v hrbet kot dodatno podporo in naredite maksimalno zase. Na vaše počutje se bo odzivala tudi okolica, v kateri se nahajate. Blesteli boste v komunikaciji, delovali boste organizirano in pri drugih vzbujali veliko pozornost. Semena dvoma in neskladja znotraj vas bo sejala moška oseba, s katero imate še nedorečene stvari. Tenzije boste najbolje odpravili tako, da se iskreno pogovorite in si date možnost razumevanja ter poiščete ustrezne rešitve. Ravno v tem obdobju vas dodatno spodbuja vaš planet Mars, ki se giblje retrogradno. Svojo energijo uporabite kontrolirano in to vam zagotavlja prodornost in drzne spremembe. Fokusirajte se nase in svoje cilje.

oven

BIK

Pred vami je dinamičen začetek letošnjega leta, dragi biki. Opremljeni z odločnostjo po novih dosežkih ste vkorakali na polje leta 2023. Zanimivo bo opazovati vaše premike, saj ste vajeni delovati iz ozadja. Novi cilji zahtevajo več izpostavljenosti in to vam ne bo delalo preglavic. V ključnih trenutkih premagovanja lastnih senc se spomnite na notranjo moč, katero ste pridno regenerirali skozi lansko leto. Energije januarja vas bodo podpirale na področju kariere in temu boste posvečali veliko pozornosti. S svojo prodorno energijo in odločnim nastopom boste samozavestno sejali semena novih začetkov. Ti so za vas ključnega pomena. Vstopili ste v povsem novo energijo in letošnje leto vam je naklonjeno, da si postavite zdrave temelje, na katerih boste gradili svoje cilje. Pozornost in energijo usmerite v zadane naloge ter skladno s tem tudi delujte. Delovanje je gonilna sila, ki vam je odličen vzvod, da dosežete prav vse, kar ste si zadali. Na svoji poti se ne ozirajte za preteklimi dogodki, osebami. Preteklost naj vam bo dodatna motivacija, saj vam je prinesla mnoga spoznanja in iz nje črpajte modrost življenja. Dovolite si biti bolj prožni in raziskujte nova okolja ter se načrtno podajte v širitev obstoječega. Vesolje vas izjemno podpira in na pomoč se obrnite k svojim duhovnim vodnikom.

oven

DVOJČKA

Dvojčki ste v januar vstopili z mešanimi občutki. Zanimiva mešanica začimb, katero ste nabrali na  domačem vrtu. Te začimbe vzgaja vaš miselni hrček, ki je nenehno v pogonu. Za vas je pomembno, da si v tem obdobju postrežete z veliko svežine in lahkotnosti. Svojo radovedno naravo uporabite pri razumevanju vseh oblik izgub, s katerimi se miselno srečujete. Pri tem uporabite inteligenco in bodite sebi najboljši prijatelj. Potrebno se bo soočiti z nihanji ter poiskati potrebno ravnovesje. Začnite pri sebi in ta energija se bo nato razširila na vse okoliščine. V kolikor želite biti razumljeni, najprej razumite sebe in ne hodite mimo občutkov, ki potrebujejo vašo pozornost. Dostikrat se znate zaradi zasanjanosti ujeti v lastno past ter se tako znajdete v začaranem krogu. Da se temu izognete, si na novo organizirajte življenje in vpeljite več discipline. Perfekcionizem vam tu ne bo ravno najboljša spodbuda. Tisto, kar v resnici najbolj potrebujete, je zabava in sproščenost. Preteklo leto vas je urilo v bojevnika. Sedaj je čas, da preletite lanskoletne dosežke in si vzamete čas zase ter poiščete mir v sebi. Meditacija vam bo v veliko pomoč pri tem. Sprehodi v naravi, knjige z lahkotno tematiko. In ne pozabite na zabavo. S plesom se boste razbremenili in odvrgli plašč skrbi, ki je prepojen s težkimi občutki.

rak

RAK

Januar je mesec, ko bo potrebno postaviti sebe na prvo mesto. To možnost vam ponujajo energije tega meseca, zato bodite ljubeči do sebe in to darilo tudi sprejmite. Prestol, kateri je samo vaš, bo prenesel vse skrbi, ki vas pestijo še od lanske jeseni. Morda ste od takrat še vedno pod močnimi čustvovanji in premagujete določene prepreke. Vedite pa, da nič ni večno. Skrbi zvodenijo, čustva se umirijo, telo se regenerira. Zdaj nastopite vi. Vse oči so uprte v vas in življenjske priložnosti radovedno prežijo na vaše izbore. V ospredje postavite srce in naj si zaželi tri želje. Prva se nanaša na razumevanje preteklosti. Sedaj lahko spremenite nekaj pri svojem delovanju in začnete gledati na dogodke iz drugega zornega kota. Druga želja se nanaša na odnos s starejšo osebo. Dana vama bo možnost, da uskladita mnenja in razrešita trenutni konflikt. Tretja želja vam je ponujena kot znak pozornosti s strani življenja. Za uspešno opravljene naloge vam bo vaša lepa duša podarila blagoslove  ljubezni. Kaj v imenu ljubezni do sebe izbirate zase? V tej čudoviti škatli se nahaja odpuščanje zamer, hvaležnost za izkušnje ter spoznanja, da ste sposobni ustvariti veliko več, kot si mislite. Pobrskajte po knjigi spominov in poiščite pozabljene cilje, neuresničene želje ter jih postavite na oder življenja. Zaženite kolesje in začnite delovati. Posledično se bo aktivirala kreativna energija in tako bo zasijala vaša manifestacija.

lev

LEV

Levi boste januarja dobesedno blesteli na vseh področjih življenja. Nekaj najlepšega, kar se levom lahko zgodi, je to, da imate vso pozornost okolice. Kljub koledarskemu januarju boste s strani življenja deležni veliko sončnih žarkov in ti vam bodo dali potrebno energijo. Sedaj imate odlično podlago, da se vržete v realizacijo projektov in idej, katere ste skovali dva dni nazaj. Te ideje so predvsem poslovne narave in izkoristite ta blagoslov sončnih žarkov. Področja, na katerih boste želi uspehe, so povezana s pisanjem, z marketingom in čez čas bomo o vas brali v časopisu ali vas občudovali na televiziji. Uporabite svojo naravno karizmo ter se postavite v ospredje in svoje delo, produkte predstavite širši množici. Svojo predstavitev popestrite s humornimi vložki. Imate unikaten smisel za humor in ta je vaša prednost pri prepoznavnosti vaše znamke, katero zastopate. Življenje vam bo ponudilo možnost napredovanja resnično na vseh področjih. Na vas pa je, da se angažirate ter zase in iz sebe naredite največ. Dovolite si biti prodorni in ne skrivajte se spremembam, ki komaj čakajo, da vam pokažejo novitete, katere imajo za vas. Če želite uspeh, je čas, da ne listate stare knjige spominov, ampak začnete pisati novo poglavje v vašem življenju. In to že na samem začetku leta!

devica

DEVICA

Vodič v leto 2023 je za vas, drage device, jasnost. Opazile ste, da še vedno nosite rožnata očala iz novoletne zabave. Ta meglijo realno sliko in ve kot kraljice natančnosti nimate nadzora nad vsem, kar se dogaja okoli vas. Energije januarja bodo pozdravile vašo odločnost pri obvladovanju napak preteklosti. Prišle ste do spoznanja, da so vam te jemale moč, voljo in pogum. Seveda se boste vsega lotile premišljeno in si ne boste dovolile, da bi se vam karkoli skrilo pod predpražnik. Zato si na novo organizirajte okoliščine, ki kričijo po spremembah. Pred tem pa je v vaših rokah, da se vse temeljito počisti. Ravno te »čistke« bodo ključ do vašega notranjega preboja in aktivirale bodo vašo notranjo moč. Dovolite si biti ranljive, nežne, čustvene in si nič ne očitajte. To pa zato, ker ste nekatere pripadnice tega znamenja v obdobju karmičnega uravnovešanja. Na vas je, da pošljete žarek jasnosti v situacije, ki vas v tem trenutku omejujejo ali so nejasne. Hitro se bo dvignil prah, saj resnica vedno najde pravo pot. Zdaj je ugoden trenutek za vaše cilje. Samo ozavestite jih in z manifestacijo počakajte pet tednov. Do takrat jih ljubeče zalivajte in poskrbite, da okoli vas ne bo prepiha. Vaša odločnost in doseženi uspeh bo navdihnil okolico, v kateri se nahajate.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice ste se z vstopom v letošnje leto zaletele v zvon sprememb. Vse doni in močno diši po novitetah. Priporočljivo bi bilo, da se usedete in se nadihate. Prišel je trenutek streznitve in čas je, da se zadev začnete lotevati diplomatsko. Vaše družabno življenje vas kliče po tem, da nekaj ukrenete na področjih, ki vam ne predstavljajo zadovoljstva. Ta področja niso toliko pomembna za vas. Za vašo energijo pa so. Črpajo vas in vam posledično jemljejo moč. Komunikacija vam je ključnega pomena, zato pozornost namenite odnosom in osebam, s katerimi ne morete razvijati globljih pogovorov. Dve ženski osebi vas bosta poskušali omrežiti z lažnimi informacijami. Vendar se ne zavedata, da ste vi mojstri poslušanja in opazovanja. Ne vesta tudi, da se ne vmešavate v zgodbe drugih in zgodbe, ki se vas osebno ne tičejo. Dragoceni čas in energijo usmerite v raziskovanje dušnih darov. Življenje vam bo zagotovilo navdih pri kreativnemu izražanju. Kaj je tisto, kar lahko ustvarite, dosežete in naredite za svoje boljše počutje? Starejša oseba vam bo skozi bežen pogovor dala zlata vredno informacijo. Oplemenitite jo tako, da jo realizirate in ustvarite produkt, s katerim boste želi zavidljiv uspeh. Ne pozabite si zapisovati sanje, preko katerih vam bo duša kazala smernice za doseganje željenega.

Škorpijon

ŠKORPIJON

V ta januar ste prinesli neke iskrice. Niso nevarne, so prisotne in nekaj želijo od vas. Te iskrice se svetijo v odnosih, zaradi katerih ste napeti in niste ravno mirni. Trudite se vzpostaviti red in harmonijo in iščete rešitve za vse vpletene. Ravno, ko mislite, da so se strasti umirile, se pojavi nekdo, ki z besedo ali dejanjem zaneti tisto iskrico. Sedaj nastopi vaš temperament in speči ogenj, ki gori v vas. Ustavite invazivne energije v svojem okolju, ki negativno vplivajo na potek vašega življenja. Tu je govora o načrtnem vmešavanju, zato je vaša odgovornost, da postavite jasne meje in s tem se bodo ugasnile vse »moteče« iskrice. Dolgo časa ste potrebovali, da ste sprejeli odločitev, da ima vse svoje meje. Nič hudega, bi rekli. Ena izkušnja več. Ker vam vaša narava ne dopušča biti samo na enem mestu, je čas, da se začnete premikati v nova okolja ter se seznanjati z novimi dogodivščinami. Najboljše se bodo zgodile v vaših mislih, zato jih opremite z vsem, kar hočete zase doseči. Pisanje bo pravi pustolovski navdih. Na tak način boste izrazili vse neizrečeno, kar je bilo potisnjeno na stran. To obdobje je ugodno za izobraževanja, pridobivanja novih znanj, izpitov. Pisno sporočilo, katerega pričakujete, ne nosi not pozitivnega razpleta. Ne odnehajte. Ponovno poskusite, le iz drugega zornega kota in to bo obrodilo sadove uspeha vam v prid.

strelec

STRELEC

Strelci ste se optimistično podali v tole leto in ohranite to radostno naravnanost. Prav vam bo prišla v trenutkih, ko se boste srečali z osebo iz vaše preteklosti. Ničesar ne pričakujte, ker druga oseba nima nobenih pričakovanj. Pogovor pa bo ključnega pomena za oba. To je oseba, zaradi katere čutite  močan čustveni naboj. Tudi vi ste v obdobju karmičnega uravnovešanja. Po drugi strani vas bodo okoliščine spodbujale k temu, da začnete uvajati spremembe v vseh okoliščinah. Strinjali se boste,  da ste prišli do točke, ko je začelo »pokati po šivih«. Res je tudi, da ste sami šivali okoliščine, zaradi katerih ste se znašli na točki, kjer ste. Zato je sedaj vaša odgovornost, da se podvizate in načrtno uvedete potrebne spremembe. Začnite pri gradnji odnosa do sebe. Odnosi so najboljši pokazatelj, kje je potrebno začeti in vpeljati korenite spremembe. Spomnite se šolske učilnice. Nato se spomnite vseh sošolk in sošolcev. Kaj vas najbolj moti pri njih? Katera dejanja vas jezijo? Kaj bi jim svetovali? Ustavite se in poiščite odgovore. Ti odgovori so zlata vredni za vas in točno to naredite pri sebi. Aktiviral se vam je kritični notranji otrok, ki potrebuje pogovor z vami. Zagotovite mu razumevanje, toplino in sočutje. Združita se v eno in ponovno postanita najboljša prijatelja. Pogreša vas.

strelec

KOZOROG

Za uspešno delovanje v letošnjem letu ohranite naravni dar razuma in stojte za načeli. Bodite še naprej ambiciozni in tako imate odličen recept za doseganje še boljših rezultatov. Januar bo za vas obdan v note ljubezni. Ta ljubezen žari v srcu posameznika, ki sprejme sebe z vsemi plusi in minusi. Tudi v tem letu boste sledili svojim ciljem po vaših pravilih. Zagnano ste vstopili v to leto z vsemi ambicijami, želji po učenju in odkrivanju modrosti življenja. Energije januarja vas bodo preko situacij spraševale po počutju vašega srca. Je mirno, zadovoljno, srečno, pomirjeno? Ključnega pomena za vas je čustvena pomirjenost in svojih občutkov ne skrivajte. Poskrbite, da boste deležni veliko ljubezni, saj vam bo to gonilna sila, ki bo vaša podpora v tem obdobju. S poslovnimi podvigi počakajte. Vzemite si raje čas za regeneracijo telesa in si tako obnovite moči. Zelo ste pridni in delovni. Vendar potrebujete počitek. Tale čas izkoristite za druženje s svojimi duhovnimi vodniki. To pa zato, ker imajo za vas veliko lepega. Načrtno jih povabite v svoje okoliščine in jim dovolite, da delujejo ter vas podpirajo.

strelec

VODNAR

Vodnarji ste v letošnje leto vstopili z močno vero po stabilnosti, zaželeli ste si veliko presenečenj in trdnosti na vseh področjih. Kako bi drugače, saj razmišljate na široko in vidite širšo sliko vsega. Da boste dosegli želje srca, predvsem bodite iskreni do sebe. Resnica, s katero hranite svoje srce, se bo odražala v okoliščinah in kmalu bo že prvi vidni rezultat, ki vam bo podal prvo potrditev. Štiri bodo. Presenečenja vemo, da so kratkotrajne narave. Lahko so prijetna, pa tudi manj prijetna. Na podlagi vaših izborov bo temu primerna tudi nagrada. Vedno izberite sebe in resnico. Stabilnost pa bo prineslo čustveno osvobajanje vsega, kar vas omejuje in tudi tistega, zaradi česar sami sebe omejujete. Energije meseca januarja vas bodo podpirale pri sprejemanju pomembnih odločitev za prihodnost. Zato dobro premislite in prespite, preden se odločite za nadaljnji korak. Več pomembnosti namenite svojemu fizičnemu telesu in mentalnemu počutju. Preteklo obdobje vas je izčrpalo in tega morda niste niti opazili. Pozornost namenite tudi zdravemu načinu prehranjevanja in več se gibajte. Stopite v novo leto bolj optimistično in ta občutek naselite v vsako celico svojega telesa. Srčnost je vodilo za vas skozi celo leto in temu tudi sledite.

strelec

RIBI

V kolikor ste se v letošnji januar podale polne hrepenenja in velikih pričakovanj, drage ribice, je to klic po spremembi na področju osebnega zadovoljstva. Nekatere zgodbe še niso zaključene in te so vaš križ, ki ga nosite. Določena oseba je pripravljena na pogovor in ponudila bo roko sprave. Sedaj pa je na vas, da se z resnico odpravite na sestanek in tako zaključite z najbolj pomembnim delom zgodbe življenja. Energije tega obdobja bodo podpirale vaše delovanje in ravno z delovanjem si povrnete izgubljene delce sebe. Vsak posameznik nosi svojo zgodbo. Tisti, ki se odloči, da se bo postavil na noge in zase naredil nekaj, bo nosil zmago v dlani. S katerim delom sebe niste zadovoljne, ribice? Spremenite dosedanji način delovanja, če vidite, da vam ne prinaša uspeha. Ponovno si postavite nove cilje in tokrat začnite delovati sistematično. Če potrebujete informacijo, vprašajte. Vendar bo pot potrebno opraviti sam/a. Poskusite in si na tak način povrnite izgubljeno vero vase, v svoje odločitve in razprite svoja krila ter poglejte v nebo. Niste pozabljene. Obdajte se s podporniki, ki se veselijo vaših uspehov. Najbolj glasen navijač na tribuni naj bo vaš glas. Glas upanja in močne vere v lastne dosežke. Ribe ste veliki vizionarji in ste unikatne. Večkrat si to ponovite in tega nikoli ne pozabite!

X

Shopping Cart