Mesečna napoved JULIJ 2022

oven

OVEN

Ovni se v juliju lahko srečate z določenimi izzivi. Ti so predvsem posledica vašega prekomernega premišljevanja. Veliko idej imate in te so plodne oz. popolnoma izvedljive. Vendar je na vas, da v tej smeri naredite tudi potrebne korake. Delovanje je tista gonilna sila katero potrebujete. Ne nalagajte si preveč stvari saj vam na tak način odteka potrebna energija. Raje se osredotočite na eno stvar, jo izpeljite do konca in zaključite. Nato se z navdušenjem lotite naslednje. Morda je ravno navdušenje tisto kar boste potrebovali v tem mesecu saj se nekateri pripadniki tega znamenja srečujete z občutki manjka energije, nejevolje, slabega počutja. Posledica so glavoboli, bolečine v vratu, težave z dihali. Zberite voljo, pogum in aktivirajte notranjo moč, da boste dosegali želeno. Razmislite in nato delujte. Povrnite si voljo do vsega na način, da začnete delati stvari, ki vas dejansko veselijo. Ne nosite bremen drugih in odvrzite vse očitke. Nedelovanja drugih ni vaša prioriteta in vsak je odgovoren zase. Za uspešno in lažje delovanje aktivirajte energijo Marsa v sebi (ogenj, strast).

oven

BIK

Biki boste v juliju imeli možnost narediti velike spremembe. Dobesedno prelomnice. Vse je odvisno od vas samih in koliko ste se pripravljeni angažirati v tej smeri. Da boste lažje shajali z novitetami je potrebno v vsaki okoliščini biti iskren do sebe. Možnost izbir bo velika in zase izberite vse kar je ljubezen in vam prinaša pomirjenost ter možnost napredovanja. Zaključevanja so tudi del procesa in opustite vse staro, kar vam ne služi. Da boste lahkotneje pluli po morju novitet se bo potrebno jasno in glasno izražati. Okoliščine vam bodo zagotovile ravno to, da se pokažete in predstavite. Zato uporabite dar govora. Informacije z negativnim pridihom naj se vas ne dotaknejo. Stojte za lastnimi vrednotami in se postavite zase ter za svoje. Posledično se vam bodo odprla mnoga vrata in možnost napredovanja oz. poslovnega sodelovanja. Zato razmišljajte v tej smeri. Obdajte se s tistimi, ki cenijo vašo bližino in vas podpirajo.

oven

DVOJČKA

Vam se nasmiha zelo dinamičen mesec. Naj takoj povem, da vse, kar hočete, izbirate imate možnost, da se tudi zgodi. Seveda pa je na vas, da skladno s tem tudi delujete. To pomeni, da vam bodo okoliščine ponujale izjemne priložnosti, ki bodo od vas zahtevale hitro ukrepanje. Poudarek je na hitro. Torej, ko boste v situaciji bo potrebno takojšnje sprejemanje odločitev. Nekaterim se bo zdel julij naporen ravno zaradi hitrega tempa in odvijanja. Vendar si to vzemite kot velik blagoslov. Ponujale se vam bodo izjemne poslovne priložnosti, menjava delovnega mesta, selitve, veliki premiki. Zato je priporočljivo, da si pripravite mini načrt za prihodnje. Vaš fokus naj bo na zadanem planu in naredite vse potrebno, da mu boste sledili. Velika mera odločnosti, delovanja in discipline prinaša presenetljive rezultate. Zato svojo pozornost usmerite iskanje poti uspeha, »obujte« si udobne čevlje s katerimi boste hitro delovali. Pri nizanju  uspehov pa opustite besedo »moram« in jo nadomestite z besedo bom.

rak

RAK

Notranji nemiri in dvomi s katerimi se boste srečevali v juliju so posledica neke  praznine. Bodisi čustvene ali finančne. Zato je za vas zelo pomembno, da ugotovite od kod ta praznina izvira in jo z razumevanjem tudi pozdravite. Zagotovite si vse potrebno kar vam manjka. To pomeni, da ne vztrajate v okoliščinah, ki vas ne izpolnjujejo. Sem spadajo tudi odnosi, ki vam jemljejo moč in vas izčrpavajo. Ne pristajajte ni nič manj kot si dejansko zaslužite. V resnici je za vas sporočilo, da začnete zahtevati zase. Tudi vam zvonovi prinašajo velike spremembe v življenju in se jih veselite. Na vso dogajanje okoli sebe glejte iz oči učenja in krepite svojo notranjo moč. Ne stojte na mestu, vaša odgovornost je, da prevzamete krmilo življenja v svoje roke. Ne glede na situacijo se lahko hitro poberete ali pa stojite na mestu. Ste v obdobju transformacij in dajte si možnost za lepe spremembe.

lev

LEV

Levi boste v juliju imeli možnost zaključevanja. Dobesedno se bodo okoliščine zasukale v smeri zaključevanja starega in vsega kar je potrebno opustiti. Ne glede na to ali ste pripravljeni ali ne. Trudite se na vse pretege in iščete vse možne rešitve pa ni videti vidnega rezultata. Kaj pa, če se v ozadju vse ureja in pripravlja? Tisti, ki nimate težav in sprejmete novitete, ste na pravi poti. Tisti, ki ste že dlje časa v za vas nezdravih okoliščinah, situacijah in odnosih pa julij prinaša lekcije in učenja. Ne pozabite na svoj glas. Ne pozabite tudi na to, da lev širi svoj teritorij. Pri iskanju rešitev se obrnite na pomoč pri osebah, ki imajo znanje in izkušnje. Delujte premišljeno in izogibajte se naglih odločitev. Raje prespite in premislite ter se nato odločite in delujte. Več pozornosti namenite svojim občutkom, ki vrejo v vas. Poiščite ustrezne odgovore in ne skrivajte bolečine in strahu. Pogovorite se o tem in se jasno izrazite. Bodite izvirni v svojem delovanju in ne pozabite na lastno karizmo.

.

devica

DEVICA

Vas bodo energije julija ponesle v svet vaših pričakovanj. V tem svetu se nahaja vse kar ste želele zase. Zato se boste sedaj ustavile drage device in vprašale ali je to kjer ste dejansko vaša izbira? Ugotovite kaj vam dejansko manjka? Nekaj pogrešate in niste zadovoljne. Mogoče vas okoliščine želijo opomniti, da se postavite zase in svoje želje? Ne pričakujte od drugih, da bodo namesto vas delovali. Ozrite se okoli sebe in poiščite manjkajoče delce, ki tvorijo srečo, zadovoljstvo, izpolnjenost. Veliko se v vaša delovanja vmešava okolica, ki s svojimi besedami zbuja strahove ter dvome v vas. Ne ozirajte se na mnenja drugih. Za vas je pomembno, da ohranite fokus na srčnih željah in skladno s tem tudi delujete. Zase. Premislite katera področja potrebujejo vaše delovanje in odstranite vse motilce sreče, radosti in veselja. Delujte in v vse kar delate in ustvarjate vnesite več sebe. Pomembno za vas je tudi to, da se izražate in poveste kam vam dejansko manjka in si to tudi zagotovite.

.

tehnica

TEHTNICA

Mesec julij bo za vas mesec iskanja resnic. Nekatere stvari dobesedno »kričijo« po spremembah. Lahko si zatiskate oči in greste mimo. Morda jih načrtno ignorirate samo zato ker vam manjka poguma, da se spoprimete z izzivi? Najbolje kar lahko naredite je to, da se najprej iskreno pogovorite s seboj in nato sprejmete ključne odločitve. Okolica vas preizkuša ravno na tem področju in v kolikor se srečujete s težavnimi odnosi, je resnica edini odgovor. Predvsem bodite tehtnice iskrene do sebe. Postavite si jasne meje in stojte za svojimi vrednotami. Pri svojem delovanju in urejanju okoliščin vam bo najboljša pomoč iskrena in jasna komunikacija. Ničesar ne prepuščajte »naključju« in ne hodite mimo sebe. Strahovi pred katere boste postavljene so samo znak, da nekaj očitno delate prav. Zato vso svojo pozornost usmerite v premagovanje lastnih senc. Poskrbite, da boste koncem dneva pomirjeno kovali načrte za prihodnost in privoščite si več časa za počitek ter regeneracijo.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni v juliju lahko pričakujete prijetna dogajanja na področju odnosov. Nekaj v vas se je spremenilo in odprli boste novo poglavje na tem področju. Spoznali boste nove ljudi s katerimi boste skovali nova poznanstva pa bodisi prijateljska, poslovna in tudi partnerska. Sprejmite povabilo na pogovor, razgovor, druženje. Odprite vse zaznave in sprejmite tisto kar resonira z vami. Julij bo preko okoliščin od vas »zahteval« ločevanje dobrega od tistega kar ni v skladu za vašo resnico. Zelo pozorni bodite na besede in dejanja ljudi. V kolikor se besede ne ujemajo z dejanji boste vedeli, da je vaša pot drugje. Kar se poslovnega področja tiče, bo potrebno poiskati določene informacije in pri tem vam lahko pomaga ženska oseba, ki ima izkušnje. Nasvet za vas je, da se bolj poglobite v svoj notranji svet in se povezujete ter načrtno delate z duhovnimi vodniki. Za vas imajo zelo pomembna sporočila, ki bodo spremenila vašo nadaljnjo pot. Zaupajte jim.

strelec

STRELEC

Tudi strelci se lahko julija pripravite na spremembe. Dobro bi bilo, da veste v katero smer boste hodili in kaj je vaš naslednji korak v primeru, ko pride do situacije ali nenadnega dogodka. Bodite previdni komu zaupate informacije vezane za posel. Zna se zgoditi, da bi vas lahkotno zaupanje drago stalo. Pripravite si mini načrt do konca tega leta in pri tem ne pozabite na vsako malenkost. Previdnost na področju financ naj ne bo odveč. Pametno jih investirajte in izogibajte se izposoji ter lepim besedam. Čustvena nihanja so posledica nerazrešenih dogodkov preteklosti in tem namenite pozornost. Nekaj še niste zaključili in občutek praznine »pozdravite« z iskrenim pogovorom. V kolikor je v vaše življenje prišla določena moška oseba prav tako previdno. Ocenite ali je prišla kot darilo ali lekcija. Prinaša vam ključno sporočilo, da je potrebno pri sebi in delovanju nekaj drastično spremeniti. Stari načini delovanja in razmišljanja vam že dlje časa ne služijo zato jih opustite in se seznanite z novimi.

Škorpijon

 KOZOROG

Za vse pripadnike tega znamenja, ki iščete poslovne priložnosti bo sedaj v tem mesecu izjemno obdobje, da se začnejo premiki. Seveda bo potrebno vaše delovanje in uvedli boste določene novitete. Čeprav vam te ne ležijo ravno najbolje, so nujno potrebne. Da boste dosegli želeno poskrbite za red in disciplino. Za druge znate poskrbeti in iti čez sebe. Ko gre za vas, se kritizirate. Ne počnite si tega. Uvedite nek smiselni red in pojdite počasi od začetka. Ne prehitevajte dogodkov. Kar se službenih stvari tiče naredite kar je potrebno in zagotovite si več časa zase, za stvari, ki vas veselijo. V tem delovnem zagonu pozabljate nase. Vaš notranji otrok kriči po tem, da se mu posvetite in ga razveselite. Prezahtevni ste do sebe in si ne pustite biti bolj prožni v osebnem življenju katerega podrejate karieri. Najdite neko zdravo ravnovesje in naj bo vsega ravno prav. Več časa namenite sebi in ne pozabite nase in svoje užitke.

Škorpijon

VODNAR

Za vas vodnarji je prišel čas, da se začnete premikati. Čeprav je to nenavadno omeniti za vas, ker ste nenehno v gibanju. Vendar se bo potrebno premakniti iz točke na kateri ste obtičali. Delate, ustvarjate, kreirate novitete, delujete ampak ni vidnega rezultata. To je posledica tega, da ste obtičali v starih navadah katerih se zelo pridno oklepate. Mogoče je čas, da začnete nekaj povsem novega in spustite stare kalupe? Močna želja po premikih gori v vas, pa jih naredite? Neka razdvojenost se je pojavila ali se še bo v tem mesecu juliju. Ugotovite kaj vas dejansko drži v primežu preteklosti, da se niste pripravljeni premakniti iz te točke. Nek vzorec po mamini strani želi vašo pozornost. Po drugi strani se več družite. Manjka vam bližine dragih oseb in pozabili ste na zabavo ter sproščenost. Zagotovite si to. Ne ozirajte se stran od sebe ter ne iščite zunanjih motilcev s katerimi si zapolnite praznino oz. »prosti čas.« Povežite se s svojim srcem in delujte iz srčne vibracije.

Škorpijon

RIBI

Za vas drage ribice prihaja olajšanje. Pridno ste plule po nemirnih vodah in urejale ter »reševale« okoliščine. Mogoče bo potrebno še kaj urediti, spremeniti, opustiti in nato prihaja težko pričakovana nagrada. Za svoj trud in vztrajnost boste deležne bogatih nagrad. Te se bodo odražale najbolj na poslovnem področju. Sploh za tiste ribice, ki sodelujete s tujino ali pa imate namen razvijati sodelovanje. Za vas je priporočljivo v tem obdobju, da izražate sebe skozi svoje produkte in čim več ustvarjate. Aktivirajte kreativno moč ustvarjanja in dovolite, da se pokažejo vsi vaši talenti. Vedite, da bodo ti opaženi in lahko si ustvarite odlično finančno uspešnost. Če se odločate za poslovne spremembe, jih naredite. Julij vam je zelo naklonjen in ne obotavljajte se. Sledite zadanemu cilju in energije vas bodo pri tem zelo podpirale. Čestitajte si za dosežene uspehe in bodite ponosne nase.

X

Shopping Cart