Mesečna napoved JUNIJ 2022

oven

OVEN

Vas bodo energije junija ponesle visoko v višave. Dobesedno se boste odprli življenju in ga sprejeli odprtega srca. To je zelo navdihujoče in sprejmite ta veter spodbude in navdiha. Angelska sfera vas bo izjemno podpirala in sedaj je čas za nove podvige. Dobesedno boste zaživeli dragi ovni. Zato je za vas odlično obdobje, da se posvetite urejanju papirjev, dokumentov, pogodbam. Nekateri se morda pridno poskušate izognit temu vendar se ne upirajte toku življenja. V ozadju je velik namen. Strah, ki vas spremlja želi od vas, da se soočite in vzemite ta blagoslov kot odlično popotnico. Se v resnici bojite uspeha? Pa ne samo na poslovnem področju tudi na splošno. Kaj pa, če aktivirate ta notranji ogenj znotraj sebe in se podvizate do nove stopničke? Tiste višje, ki vas vabi, da odkrijete nove dosežke? Zbudite strast v sebi in posledično se bo zanetila moč ter pogum, da zakorakate na polje novitet. Na področju odnosov boste poskušali igrati »varno« igro, a zaupajte intuiciji. Sploh v tem mesecu saj vam bo razkrila prav vse. Samo zaupajte. Stare luske bodo odnesle vse maske drugih ljudi. Vaš moto junija je: Zaupam si in zaupam življenju.

oven

BIK

Vam bo mesec junij prinesel nagrade v obliki poslovnih sodelovanj, povezovanja z drugimi, podpisi dolgoročnih pogodb, odpirale se vam bodo poslovne poti. Zato bi bilo dobro, da svoj fokus usmerite na posel oz. kariero. Dvomi s katerimi se boste srečevali vas samo opominjajo na to, kam usmeriti svojo energijo. V tem obdobju vam bo v pomoč najboljša prijateljica – intuicija. Vodila vas po poteh uspeha in pomagala vam bo pri sprejemanju pomembnih odločitev. Tkale se bodo vse oblike vezi prijateljske, poslovne in samskim se nasmiha tudi resen trajen odnos. Tisti, ki ste v odnosu z iskreno komunikacijo razrešite nesoglasja in si tako ponudite možnost gradnje odnosa. Obdajte se s somišljeniki, ki vam bodo podali nekaj pomembnih informacij s katerimi boste prišli do želenega. Poskrbite za dobro počutje notranjega otroka in »nahranite« ga z ljubeznijo. Zato svojo energijo usmerite v srčno čakro. Miselno se naravnajte na cilje in vse kar hočete doseči v tem letu. Izjemno podporo vam bo nudila angelska sfera in povabite drage angele v svoje okoliščine ter jih prosite za podporo. Pred vami je obdobje sejanja semen za uspešno prihodnost. Vaš moto junija je: odpiram se ljubezni in sprejmem vse, kar mi življenje ponuja.

DVOJČKA

Zanimiv mesec je pred vami in vstopate v svojo energijo. Sedaj je vaš čas in življenje vam bo ponudilo paleto izborov. Kaj boste uporabili za vzvod, ki bo gonilna sila v tem mesecu? Vaše misli bodo imele pomembno vlogo pri kreiranju vsega zato iz njih odstranite vse strahove, dvome, negotovost in skrbi. Nekateri se boste počutili utrujeno in izčrpano. To pa zato ker se trudite zagotavljati drugim. Ne pozabite, da je potrebno najprej poskrbeti zase, le tako boste lahko drugim v pomoč. Nihanje razpoloženja je posledica razpršenih misli. Zato se ustavite in si vzemite nekaj časa za počitek. Svoje misli usmerite na vas, vaše življenje in sebe postavite na prvo mesto. Nekatere stvari vam še jemljejo energijo in dobro bi bilo, da iz vseh nezdravih okoliščin vzamete izgubljene delce sebe, se odstranite iz nezdravega okolja, toksičnih odnosov in si vzamete čas za regeneracijo. Tako boste poskrbeli, da se boste vaših želja in ciljev lotili bolj pripravljeni in v močni osebni energiji. Zaključite še s starimi navezami, pretrgajte navezave, ki vam ne služijo. Razbremenite se ter se pogumno lotite nadaljnjih korakov ker sedaj je vaš čas. Ne bojte se stopiti v novo okolje, spoznati nove ljudi, se odpreti življenju in začeti znova. V prihodnje se vam bodo dejanja poguma še kako obrestovala. 

rak

RAK

Pripadniki tega znamenja boste v mesecu juniju imeli možnost, da zablestite na rdeči preprogi v vsej svoji lepoti. Dobesedno se vam na vseh področjih življenja odpira možnost velikega uspeha. Odločite se najprej pri sebi, da ste srečni in jo povabite v vse svoje okoliščine in delujte z iskrenim namenom. Ljubezen bo spremljevalka, ki bo spremljala vsak korak. Naj ta deluje iz vaših besed in dejanj v vsej svoji lepoti. Pomembno je, da ste dosledni, iskreni v svojih namerah in pri delovanju bodite natančni. Stojte za lastnimi vrednotami in ne dovolite, da bi vas »zavedla« želja po ubiranju bližnjic. Pojavili se bodo določeni strahovi in v ospredju bo strah pred uspehom. Kako močno ste pripravljeni vzeti vajeti življenja v svoje roke in se potruditi za dosego ciljev? Po drugi strani vas znajo določeni odnosi »testirati« in tem namenite pozornost. Sprejmite samo resnico in odstranite vse kar to ni. Soočite se s strahom in spoznajte njegovo moč iluzije. Na tak način si boste povrnili vero ter zaupanje in lahkotneje boste korakali. Junij je ugoden mesec za vse vezano za kariero. Tisti, ki imate lastna podjetja previdno komu zaupate informacije poslovne narave ker bi se jih lahko uporabilo proti vam. Vaš moto je: vem, da ima življenje vedno prav in zaupam življenju.

lev

LEV

Levi boste imeli priliko zaključiti s starimi stvarmi, ki so se vam »usedle«  na ramena in jih pridno nosite zadnja štiri leta. Dobro premislite katera bremena ste se odločili, da boste nosili in čigava so v resnici? Pri vas gre za karmične poravnave po mamini strani. Kot ste jih sprejeli za svojo resnico, tako jih lahko tudi stresete in se jih osvobodite. Prevzemite odgovornost zase in se vi odločite kako boste živeli ter pod kakšnim tempom in načinom delovanja. Nekdo od tam zgoraj budno spremlja vaše korake in bodite prepričani, da vam stoji ob stani. Sedaj pa se vi odločite kakšna bo vaša realnost od tega trenutka naprej. Sonce sije za vse enako. Prišel je čas, ko bo potrebno sprejeti pomembne odločitve ter ključne spremembe. Radi imate svoj teritorij in ga skrbno čuvate. Vendar je postal premajhen in okoliščine vas bodo potiskale v nova okolja. Rahli opomniki v trebuhu se znak, da se pojavlja strah ob misli na spremembe. Vendar so nujno potrebne. To pa zato, da se premikate v življenju. V kolikor boste zbrali pogum in se zavzeli zase, vam bo tisti nekdo, ki vas opazuje z vašim delovanjem pripravil lepe nagrade. Zato se podvizajte in se podajte v neznano. Vaš moto junija je: življenje mi ponuja nešteto možnosti izbire za napredek in razvoj.

devica

DEVICA

Skrbne in natančne device boste v tem obdobju imele priložnost, da spustite ves nadzor in se posvetite bolj sebi. To vam bodo okoliščine zagotovile ker premalo časa posvečate sebi in zabavi. Res je, da ste odgovorne in imate rade vse pod nadzorom. A v svoj vsakdan uvedite tudi nekaj časa za sproščanje, zabavo, ples in počnite stvari, ki vas napajajo z veseljem. Premalo ga je trenutno in to se odraža v tenzijah, nenehnih dvomih in občasno se vam pojavljajo strahovi. Vse bo v redu in opustite pretirano skrb ter razmišljanje o vseh možnih scenarijih. Kaj pa če bo vse v redu? Morda se rabite samo sprostiti in začeti uživati v sadovih vašega truda?  Področje kateremu posvetite pozornost so odnosi. Ob sebi imate osebo(-i), ki s svojim delovanjem, besedami v vas zbujajo občutek pomanjkanja samozavesti. To odstranite in se ne ozirajte na mnenja. Vaše vizije so v očeh nekoga, ki ne vidi širše slike morda res nora ideja. Vendar vaše ideje so povsem realne in uresničljive. Tisto veselje si zagotovite in lažje ter bolj sproščeno se boste lotevali novih nalog in podvigov kateri se bodo v tem obdobju nizali en za drugim. Nahranite notranjega otroka z radostjo in ga peljite večkrat na igrišče kjer se bo smejal ter užival v vseh norčijah.

tehnica

TEHTNICA

Drage tehtnice boste v mesecu juniju vzele stari album preteklosti. Med listanjem spominov ugotovite kaj v resnici pogrešate in po čem hrepeni vaše srce? Pojavili se bodo spomini in občutki, ki vas ponovno želijo opomniti, da si zagotovite tisto po čem hrepenite? Vsak zase najbolje ve. Je pa pomembno, da dobite oz. si zagotovite tisti mir, srečo, toplino, razumevanje, resnico, premik naprej. Bodite popolnoma iskreni do sebe in predvsem odgovorni. Ne čakajte, da se nekaj spremeni brez vašega delovanja. Ne spuščajte priložnosti, da grejo mimo vas. Okoliščine vas bodo v nasprotnem nekako privedle do tega, da se boste (hotele ali ne) morale vzeti v roke. Prevzeti bo treba odgovornost zase in svoje življenje. Statičnost in nedelovanje  ne prinašata napredka, še manj pa občutka varnosti po katerem hrepenite. Komu na čast je potrebno »čakati« na pravi trenutek, boljše čase? Pogovorite se najprej s seboj iskreno ter odkrito in nato še z dotično osebo ter si povejta stvari. Predvsem bodite iskreni do sebe in resnico tudi zahtevajte. Dovolite si spoznati moč premika in naredite že tisti korak k lepši prihodnosti ter si jo ustvarite. Samo malo vam je potrebno. Več volje in delovanja pa boste okusile kaj se zgodi, ko narediš samo en korak. .

Škorpijon

ŠKORPIJON

Vam pa energije junija pripravljajo pravo poslastico, če se lahko tako izrazim. To pa zato ker je pred vami obdobje, ko boste imeli možnost uživanja ter doseganja vsega kar si želite. Dobesedno se vam nakazuje razcvet na vseh področjih življenja. Sadove uspeha boste želi v odnosih (prijateljski, partnerski, poslovni), ugodno obdobje za dobičkonosne poslovne dogovore, podpise dolgoročnih pogodb, dobro finančno poslovanje. Vse to vam je na voljo v kolikor boste imeli fokus na kreiranju. Sedaj je čas, da spustite vse drugo in se posvetite sebi in svojim ciljem. Zaprite vrata vsemu kar ne prinaša napredka in se osredotočite na poti obilja. Ključ uspeha se za vas skriva v povezovanju oz. sodelovanju z drugimi, zato se odprite novitetam. Aktivirajte to strast do življenja in doseganja želenega. Pri vašem delovanju je pomembno tudi to, da ste zvesti sebi, intuiciji in se vsega lotevajte z veliko mero navdušenja. Dovolite si biti hektični in s to vibracijo boste pritegnili še več lepega v vaše okoliščine. Za doseženo pa si podarite neko malenkost, počastite se za vloženi trud. Po 3.6. veselo zavihajte rokave in se podajte v nizanje uspehov. Do takrat si postavite jasne ter trdne temelje na katerih boste gradili poti uspeha.

strelec

STRELEC

Vam strelci bo junij podaril moč odločanja. V kolikor ste se zadnje čase umaknili v varen objem svojih občutkov, je sedaj čas, da vzamete vajeti življenja v svoje roke. Okoliščine vas bodo urile na vse možne načine. V vseh pa je rdeča nit sprejemanje odločitev. Če boste zaplavali s tokom reke življenja, boste za vaš pogum tudi nagrajeni s strani življenja. Kaže se vam možnost napredovanja na delovnem mestu, boljša oz. nova služba, povečanje dobička. Za tiste, ki ste se »skrivali« v ozadju pa imate sedaj možnost, da se vas opazi. Seveda z vašim ustreznim delovanjem in prezentiranjem sebe oz. vašega produkta. Zelo ugodno obdobje se vam nasmiha in prihajajo tudi darila. Nekateri boste teh deležni v poslu, drugi v odnosih, tretji pa se začnite premikati. Za slednje je premikanje v nove okoliščine zelo potrebno saj si boste na tak način izboljšali samopodobo in si povrnili samozavest. Prevzemanje odgovornosti zase je zahtevna naloga, ki prinaša ustrezna spoznanja o sebi ter svetu okoli sebe. Bodite dovolj potrpežljivi s seboj in ne prehitevajte dogodkov. Meditacija vam bo v veliko pomoč in tam boste dobili veliko odgovorov za svoje nadaljnje korake. Ne bodite trdosrčni do sebe. Čas investirajte v osebno rast in povezujte se s svojimi duhovnimi vodniki, ki pa imajo za vas veliko čudovita darila. 

KOZOROG

Mnogim kozorogom bo mesec junij zelo naklonjen. Sploh tistim, ki opravljate delo iz naslova dušnega poslanstva. Karkoli delate in pri tem uživate ter osrečujete druge ljudi lahko pričakujete nagrade vseh oblik. Temu se seveda na veliko odprite in sprejmite darila življenja. Tisti, ki investirate v tuje valute ali trgujete z njimi se kaže napredek oz. dobro poslovanje. Če imate namen sodelovati s tujino ali že sodelujete, vam je prav tako uspeh garantiran. Za kozoroge je pomembno, da v tem času ustvarjate in kreirate. Vilinska sfera vas bo močno podpirala (sploh vile vode) vam bodo dajale veter v hrbet in bodrile bodo vaša krila. Povabite jih in dovolite, da vam priskočijo na pomoč. Čas je ugoden za prodajo, nakupe, sklepanje poslov, podpisi pogodb (tujina). Pri tem pa ne pozabite na počitek in potovanja s katerimi si boste napolnili srce ter revitalizirali organizem. Napolnite »baterije« in nato ustvarjajte. Ideje boste dobili »kar tako«, preko sanj, sporočil duhovnih vodnikov. Zato aktivirajte vse jasnovidne zaznave in dobro poslušajte. Tudi pred vami je čudovit razcvet. Previdno le, da vas zublji odnosov preteklosti ne potegnejo nazaj. Glejte gor v prihodnost in fokus imejte na sebi in svojih ciljih.

VODNAR

Pripadniki tega znamenja boste junija na velikem testu. Tega ne boste deležni s strani življenja ali kogarkoli zunanjega. Sami se boste ujeli v past in se testirali na vse možne načine. Da bi to uspešno opravili dragi vodnarji, se vprašajte kaj iz preteklosti je še potrebno razumeti, da se sprejmete točno taki kot ste? Načeloma s samozavestjo nimate težav a junija boste malo nihali v okoliščinah. Kaj se je spremenilo? Vas žene želja po dokazovanju in tekmovanju s seboj, da se nekako odmikate od sebe ali je kaj drugega? Sprejmite dejstvo, da je vse v redu in poiščite tisti manjkajoči del preteklosti katerega potrebujete samo razumeti. Ta manjkajoči del je zelo pomemben in poiščite ga. Gre za določen občutek, osebo in dejanje, ki vas je zaznamovalo. To je ključ za vas, ki vam junija meseca lahko zagotovi velike spremembe v življenju. Katere so tri stvari v življenju, ki vam največ pomenijo? Oprite se na vrednote in jih delite s tistimi, ki vas obkrožajo. Spremenite odnos do sebe katerega imate in vse občutke, ki se navezujejo na vašo preteklost. Zapisujte si sanje, saj vam bo preko njih pokazano kaj je potrebno uravnovesiti. Angelska sfera in dragi pokojniki vam bodo v veliko pomoč pri iskanju odgovorov in poti zdravljenja odnosa do sebe. 

RIBI 

Vam drage ribe bo junij ponudil možnost izbire za novi začetek. Nekako ste zaplavale v mirne vode in ste se dokaj klimatizirale pa vendar vam notranji glas pravi, da je čas za nove začetke. V kolikor ste zadovoljni s trenutno situacijo in vam gre vse po planu super. Za tiste, ki se lovite po okoliščinah in imate manjše preglavice pa je potrebno ustaviti se in začeti znova. Dobro vemo, da je odziv zunanjega sveta le odraz odnosa katerega imamo do sebe. Zato v tem mesecu poskrbite za izgradnjo odnosa do sebe. Odstranite vse negativne občutke, misli in prepričanja o sebi. Nekdo vam jih je dal in sprejeli ste jih samo zato ker ste tako bili naučeni. Ni vam potrebno nositi tega bremena in ovrzite vse kar ni vaše in ne resonira z vami. Komunikacija vam bo v veliko pomoč, zato izkoristite dar govora in svoj šarm, da se ponovno postavite v lastno energijo. Svojemu telesu dovajajte dovolj tekočine in zdrave hrane. Nahranite svoje srce z ljubeznijo do sebe in vzemite si več časa za razvajanje. Nežnost ter sočutje do sebe sta ključna dejavnika v tem obdobju. K sebi pokličite boginjo sočutja Quan Jin in zaprosite jo za blagoslov pomirjenosti. Odmislite pretirane skrbi ker boste uspele ribice vse spraviti v harmonijo, samo delujte in naredite nekaj, da se boste bolje počutile.  

 

X

Shopping Cart