oven

OVEN (jelen)

Ovni boste imeli manjše preglavice na področju odnosov oz. odnosa do sebe. Energije vas bodo preko drugih ljudi usmerjale k vašim vrednotam in tistemu, kar je za vas pomembno. Nekateri boste v ospredje postavili družino, drugi kariero, tretji boste iskali notranji mir. Mešanica občutkov in srčnih želja lahko privede do nihanja razpoloženja. Zato je za vas pomembno, da naredite »čistko« ter si na novo postavite zdrave temelje in svojo energijo usmerite k uresničevanju vaših želja. Vaša »ognjevitost« vas lahko privede do nepremišljenih potez ali dejanj, kar bi lahko čez čas obžalovali. To je posledica ega, ki se lahko aktivira z namenom, da se zaščitite. Pustite na stran tovrstna dejanja pa tudi željo po ubiranju bližnjic. Ni se vam potrebno truditi za nekoga, ki v vas vidi koristi ali trenutno priložnost za doseganje lastnih ciljev. Raje se osredotočite na to, da ste iskreni in pošteni do sebe. Življenje nam na vsake toliko pošlje majhne teste, preko katerih imamo možnost spoznati lastne kvalitete in vrednote, za katerimi stojimo. Ne dovolite si, da bi zaradi ranljivosti padli na »popravnem izpitu«. Ohranite vero vase, delujte odločno in bodite pošteni. Na tak način se vam bodo pokazale nove priložnosti in novitete, kjer boste s kreativno energijo ustvarili in dosegli več zase. Kar pa si tudi zaslužite.

oven

BIK (orel)

Biki boste imeli v prihajajočem obdobju možnost velikih napredovanj na vseh področjih življenja. Vas bo namreč podpiral živalski vodnik orel, ki predstavlja pogum, odločnost, moč. Da boste deležni uspehov, bo potrebno imeti jasne cilje in pokazati veliko mero volje. Vaša naloga je, da uskladite želje srca z vizijami za prihodnost. V ospredju bo področje kariere. Nekateri ste »pasivno« uživali sadove pomladi, drugi ste sejali semena upanja ter vlagali veliko truda v delo. Sedaj je napočil čas, da si postavite večje cilje. Da zapustite za vas  »varne« oz. preverjene poti ter se podate v bolj žive, dinamične vode. Ob tem se bo aktiviral vaš hedonistični ego, ki se bo preko neprilagajanja, zaletavosti, upiral novitetam, po katerih pa v resnici hrepenite. Vaš ključ do uspeha se skriva v tem, da poiščete harmonijo znotraj sebe pa tudi v vseh okoliščinah ter uravnovesite energije. Bodite bolj ambiciozni, odprite vrata sodelovanju z drugimi in tako začnite delati korake do uspeha. Orel vam bo odlična podpora, ko se vam bodo ponudile priložnosti. Preden sprejmete odločitev, poglejte širšo sliko in nato delujte. Izogibajte se naglici, nepremišljenosti. Naj bo vsega ravno prav in delujte v sožitju s seboj in z vsem, kar vas obdaja. Tako imate najboljšo kombinacijo za doseganje želenega uspeha.

oven

DVOJČKA (merjasec)

Pripadnikom tega znamenja bodo energije v prihajajočem obdobju ponudile možnosti izbire. Dane vam bodo na razne načine, v vseh oblikah. Na vas pa bo, da zase izberete. Ne glede na področje, se vas bo na nek način urilo, da razblinite vse nejasnosti ter poiščete pravo smer za svoj nadaljnji razvoj. Vaša naloga bo, da  uporabite izkušnje preteklosti ter spoznate lastno vrednost. Postaviti bo potrebno meje tam, kjer se jih ne spoštuje. Uporabiti kanček iznajdljivosti, da si izborite mesto v okolici ter se postaviti v voditelja svojega življenja. Ob tem se lahko aktivira bes, podivjanost, jeza in ego postane zelo glasen. Vendar teh občutkov ne usmerjajte navznoter. Usedite se in se z vsakim občutkom pogovorite. Nekaj vam želijo sporočiti ter vas naučiti – o vas. Kako dojemate sebe? Kako dojemate tempo življenja in okolico, v kateri se nahajate? Potrebno bo spremeniti način odzivanja, razumevanja in prisluhnite si. Vaša naloga je tudi ta, da najprej poskrbite zase. Vedite, da so vam vse prepreke, s katerimi se boste srečevali, dane samo zato, da prepoznate lastno vrednost in dojamete, koliko ste dejansko sposobni. Te kvalitete ponotranjite in jih uporabite za uresničevanje svojih ciljev. Harmonično delujte v skladu z lastno resnico in posledično se bodo uredile tudi težave s kožo. Izrazite sebe, svoje poglede, mnenja.

rak

RAK (žerjav)

Pri vas, dragi raki, bo potrpežljivost vodilo v teh mesecih. Življenje vam bo razkrilo mnoge resnice in pokazalo vse tisto, kar vi iščete zase. Dolgo časa oklevate in si nekako ne dovolite narediti tistega najbolj pomembnega koraka v življenju. Korak, ki vam bo odprl vrata drugačnega, za vas bolj umirjenega življenja. Navzven imate »mirno« življenje in vse poteka po protokolu. Znotraj vas pa se odvijajo notranji boji, konflikti interesov, drastična nihanja razpoloženja. Nekateri imate za seboj burne dogodke, težavne okoliščine, zdravstvene izzive in sedaj ste si namenili čas samo zase. V tem obdobju se lahko pojavi občutek osamljenosti, odrinjenosti, praznine. Vendar je to najboljši čas, da spoznate, kdo v resnici ste, da z razumevanjem »pozdravite« notranji nemir. Zato si zagotovite veliko topline in sočutja. Vsi strahovi, skrbi, nočne more, so v resnici le opomnik, da se zberete in se fokusirate na nove začetke. Vaša duša vam želi pokazati, koliko neznanega še skrivate v sebi in kako vam to lahko pomaga. Zato se povezujte s svojo lepo dušo, prosite jo za namige, smernice in načrtno meditirajte, da poiščete notranje zaklade. Zato ste dobili žerjava, ki bo vaš vodič v tem obdobju. Zberite pogum, uporabite čustveno inteligenco ter se podajte in odkrijte znanja, ki jih nosite v sebi. To vas bo vodilo do uspeha v življenju. Podajte si roko prijateljstva!

lev

LEV (zmaj vode)

Levi boste »blesteli« na poligonu odnosov. Zmaj vode vam sporoča, da bo potrebno več pozornosti nameniti odnosu do sebe. Da bi razumeli dogajanje okoli sebe (ki je zmedeno), je potrebno razrešiti odnose preteklosti. Ti nerazrešeni odnosi močno vplivajo na vaše polje kariere. Čeprav ste močni in odločni v svojem delovanju, imate vseeno občutek, da vas nekaj ne spusti naprej. V ospredje se postavi odnos z očetom, ki ima na vas zelo močan vpliv. Predstavlja avtoriteto in posledično se srečujete z občutkom manjvrednosti. Zato pridno skrivate občutke jeze, hladnosti, besa in zamerljivosti. Najbolj do sebe. Srečujete se v bistvu s pomanjkanjem ljubezni do sebe in jo iščete v zunanjem življenju ter potrditvah v le – tem. Ni se vam potrebno dokazovati, da bi bili sprejeti. Vse, kar v resnici potrebujete, je, da sprejmete sebe. Zakaj ste hladni, besni, jezni nase? Imate veliko strast  do učenja, odličen jasen um. Uporabite to znanje sedaj sebi v prid in se soočite z vsemi izgubami in žalostjo, katero skrivate pred drugimi. Začnite izražati svoja čustva in se ne pretvarjajte. Dovolite si biti nežni, krhki in ranljivi. Na tak način se boste pomirili s seboj pa tudi z življenjem. V kolikor imate možnost, se soočite z avtoriteto in jasno izrazite svoje občutke. Če je oseba zaključila inkarnacijo, ji napišite pismo in v njem prav tako izrazite samo občutke. Bodite ljubeči in bolj srčni do sebe.

devica

DEVICA (lisica)

Device boste postavljene v nove situacije in energije, ki vas bodo preko dogodkov povabile na »oder življenja«. To je vaš oder in nikakor ne zamudite te priložnosti. Na tem odru bodo odnosi, dogodki in osebe, ki so v vas vzbujale dvome, vam povzročale skrbi. Na tem odru se lahko zbudi vaš odnos do življenja in vse tisto, kar čakate. Morda ste zaradi vsega dogajanja okoli sebe pozabili nase in na svoje potrebe? Na tisto, kar vi pogrešate in po čemer hrepenite? Zato bodite iskreni do sebe in si ne zatiskajte oči pred spremembami, katere je potrebno narediti. Pridno ste usklajevali situacije, do neke mere ubirali bližnjice in bili predvsem neiskreni do sebe. Sedaj si priznajte vse resnice o sebi, življenju in okoliščinah ter se postavite zase. Na tem odru boste s kančkom premišljenosti in ključnimi spremembami prepoznali lepoto v sebi, ki ste jo tlačili. Spoznali boste lastno moč in notranji klic, ki vas želi usmeriti v lepo, mirno življenje. Uporabite modrost, katero posedujete ter se soočite z izzivi, zaradi katerih ste pozabili na lastno srečo. Sedaj je čas, da se okoliščine, situacije in osebe začnejo prilagajati vam in ne vi njim. Lisica vas spodbuja k temu, da začnete sprejemati jasne poteze za nadaljnji razvoj. Pokažite svojo pravo naravo in naj se sliši vaš glas.

tehnica

TEHTNICA (losos)

Vam, drage tehtnice, bodo energije dale možnost raziskovanja. Potovale boste po spominih preteklosti, okoliščinah in dane vam bodo priložnosti, da se končno prenehate upirati novitetam. Nekatere poti so vas pripeljale do točke spoznanja, ko je potrebno integrirati novo, svežo energijo. Potrebujete svežino, da obudite ritem svojega življenja. Nekateri pripadniki tega znamenja boste imeli preglavice z izčrpanostjo. Utrujale vas bodo situacije in dogodki, ki vam jemljejo vero vase. Posledično se boste srečevali z jezo, trmo in iskali boste »hitre rešitve«. Vaše poti pa vas bodo vodile nazaj k izvoru vsega. V objem domačega okolja, v katerem ste začeli svoje dušno popotovanje in vse odgovore na svoja vprašanja boste našli ravno tu. Dejstvo je, da si je potrebno povrniti voljo ter regenerirati energijo. Vaše občutke in bolečino, katero nosite, boste najbolje »pozdravili« z razumevanjem odnosa do sebe. Česa so vas učili vaši učitelji in kaj ste se vi naučili v šoli življenja? Potegnite vzporednice ter se vprašajte, če je vaša jeza upravičena? Mogoče učitelji niso znali pokazati ali ponuditi več, kot so zmogli ali bili deležni sami? Je pa za vas pomembno, da ravno zaradi tega ponovno vzpostavite odnos do sebe. Prepoznajte, kaj je bilo učenje. Imate pravico, da se odločite in začnete vse znova. Zato obudite radost v sebi, veselje in prav zaradi izkušenj preteklosti  bodite sebi največji navdih. 

Škorpijon

ŠKORPIJON (kragulj)

V tem obdobju se vam, dragi škorpijoni, lahko aktivira nezadovoljstvo in nezdravo ljubosumje. Predvsem to velja za tiste, ki ste se znašli na križišču življenja in iščete nekaj več. Določene okoliščine vas bodo iritirale in iskali boste pravico. Preden »udarite« s sodniškim kladivom, se vprašajte, česa vas okoliščina ali odnos uči? Bodite kritični tudi do sebe (na zdrav način). Morda boste dobili jasnejšo sliko, da ste se zaradi lastnih odločitev znašli v primežu trdosrčnosti do sebe pa tudi do drugih. Razbremenite se. Vzemite si čas za mir in tišino. Tako boste dobili več jasnosti nad vsem in na novo si organizirajte življenje. Kragulj vas spodbuja, da opustite stare načine delovanja, razmišljanja in se podate v povsem nove vode. Novi začetki vam bodo gonilna sila in dali vam bodo možnost, da spoznate, kdo in kaj v resnici ste ter česa ste sposobni. Ker imate radi izzive, se boste spoprijeli s spremembami ter jih uvedli. Po drugi strani vam bodo ravno te povrnile vero vase in pomirile vašo nesigurnost, dvome. Ne manjka vam veliko. Pomembno je, da ugotovite, kaj je tisti manjkajoči del, da boste vi srečni in zadovoljni. Je to selitev, novo delovno mesto? Komu je potrebno postaviti mejo? Okolje, v katerem se nahajate, vas uči le eno. In to je, da prepoznate svoje kvalitete ter se jih zavedate. Sedaj to implementirajte v okoliščine ter tako zacelite »rane«.

strelec

STRELEC (zmaj zemlje)

Strelci boste v tem obdobju osredotočeni na materialno. Veliko svojega časa, energije in truda boste vlagali v pridobivanje finančnih sredstev. Zaradi tovrstne »zagnanosti« se lahko znajdete v primežu iskanja hitrih virov zaslužka. Posledično se lahko zgodi, da se boste vrteli v začaranem krogu, iz katerega ne boste videli (ali ne vidite) izhoda. Okoliščine bodo zahtevale odgovor na vašo zagnanost. Kaj v resnici potrebujete in kaj je tisto, kar tako skrbno čuvate pred življenjem? Kaj vam je v resnici tako sveto? Odgovor boste našli v občutkih, ki vas »gonijo« k tovrstnemu delovanju. Komu bi se radi dokazali? S kom v resnici tekmujete? Energije vam bodo ponudile nekaj najbolj dragocenega za razumevanje vašega delovanja in to je čas. Čas, da poiščete notranji mir in se pomirite s seboj, z gorečimi občutki. Ta čas namenite sebi in razumno poglejte vse okoliščine, situacije in vaše delovanje. Morda si lahko na miren in ljubeč način zagotovite več razumnega sprejemanja odločitev? Da s ponižnostjo osvajate lekcije in izzive ter prepoznate, kje se v resnici skrivajo vaši zakladi. Ne izgubite vrednot zaradi naglice in nesprejemanja. Spoznali boste, da vam življenje kaže le to, da sprejmete sebe pa tudi druge okoli sebe. Predvsem bodite zadovoljni s seboj in tako boste vstopili v zakladnico vašega uspeha.

strelec

KOZOROG (volk)

Kozorogi se boste podali v novo poglavje življenja. Pred vami je prelomnica, ki vam bo pokazala povsem drugačno sliko dojemanja življenja. Mnogi boste deležni velikih sprememb in tako boste potisnjeni v nova okolja. Lahko se zgodi, da se bo pojavil občutek osamljenosti in »poslužite« se lahko strahu pred novim oz. neznanim. Vendar je to dober premik v življenju za vašo osebno rast in razvoj. Beg, skrivanje, odmikanje, so le posledica iskanja lastne identitete in tudi to vzemite kot priložnost. Vse se bo odvijalo dokaj hitro, zato bodite pripravljeni na sprejemanje hitrih odločitev. Kdaj bo potrebno tvegati, pojavile se bodo ovire, ampak tu je volk, da vas podpre. Biti sam ni prijetno, je pa to čas, ko prepoznamo, kdo smo v resnici in tako se aktivira notranja moč, volja in pogum. Tisti, ki se uči iz izkušenj preteklosti, bo prišel do želenega cilja ne glede na vse prepreke. Sedaj se boste še bolj odločno postavili zase, za svoje cilje in ne bo vas lahko ustaviti. Ta čudoviti živalski vodnik vam bo zagotovil prave osebe za področje posla pa tudi partnerstvo ne bo izvzeto. Nekateri odnosi so »dotrajali« in sedaj imate možnost, da si organizirate vse na novo. Vedite, da nihče ni tako močan, kot je lahko vztrajen volk, ki odkriva svoj novi teritorij. In vi, kozorogi, imate to moč.

strelec

VODNAR (bik)

Večina pripadnikov tega znamenja bo imela priložnost rasti skozi finančni uspeh. Potrebna bo velika mera vztrajnosti in odprite se novim priložnostim. Predvsem si te zagotovite, kajti v tem obdobju bo poslovni uspeh nagrajen preko sodelovanj.  Izpostaviti bo potrebno vizije za prihodnost, ki pa naj ne bodo želja po dokazovanju. Tiste tihe srčne želje bodo bolj prodorno stopile v ospredje in energije življenja bodo te želje prej prepoznale ter jih blagoslovile z uspehom. Trma, s katero se boste srečevali, je posledica lenobe, ki se odraža kot nesprejemanje kompromisov. Tisti, ki ste bolj aktivni v poslovnem smislu, bodite predvsem pozorni na to. Dostikrat zaradi neposlušanja sebe pa tudi drugih, pridete v situacijo, ko ste jezni. Ampak jezni ste lahko samo nase. Vaša želja po uspehu naj izvira iz čiste srčne vibracije. Angažirajte se za svoje podvige in začete naloge tudi dokončajte. Pred vami je aktivno obdobje, ki zahteva veliko delovanja. Tisti, ki delujete bolj iz ozadja pa to spremenite. Dane vam bodo poslovne priložnosti, novi projekti, dolgotrajne pogodbe in zato se bolj izpostavite. Tisti, ki imate izzive v partnerskih odnosih, vas živalski vodnik sprašuje, čemu in zakaj še vedno vztrajate? Kakšna je cena, ki jo plačujete za čakanje na lepši jutri? Bodite ljubeči do sebe in se spoštujte.

strelec

RIBI (konj)

Nekatere ljubezni so zapisane v zvezdah. Spet druge se zgodijo nepričakovano. A najlepša je ljubezen do sebe. Vam, drage ribe, to obdobje ponuja možnost potovanja. Potovanja po vseh okoliščinah svojega življenja z namenom, da poiščete ljubezen v vsem. Nemir, ki vas spremlja zadnje čase, je posledica zavračanja pristnih občutkov. Nestalnost in utesnjenost se pojavljata, ker imate še nekaj nedokončanih nalog, katere je potrebno zaključiti. Ko boste opravili še to, je čas za novo pot v življenju. Ta živalski vodnik simbolizira rojstvo in smrt. Za vas je predvsem pomembno, da sledite svojim načelom in si zagotovite svobodo. Vsak ima pravico izbire, da v imenu ljubezni zase izbere tisto, kar ga osrečuje in veseli. Da bi prišli zadevi do konca, si najprej zagotovite varno okolje, v katerem boste v miru pogledali trenutno sliko življenja in dobili odgovore na vsa vprašanja. Nič ni izgubljeno in mirno se lotite iskanja rešitev. Žene vas želja po premikih in zato ste se znašli na tej točki. Premislite in z odgovori bodite pomirjeni. Nato ukrepajte in začnite delovati. Sprejmite odločitev ter se podajte s tokom življenja. Situacija, v kateri ste se znašle, ribice, od vas želi le to, da si izborite položaj, ki vam pripada. Odprite svoje srce življenju in naj je sonce vaš vodič. 

X

Shopping Cart