oven

OVEN

Ovni ste v marec vstopili z določenimi pričakovanji. Ta pričakovanja so (za večino) posledica notranjega klica po harmoniji in ravnovesju v vseh okoliščinah. Mnogi ste prišli do točke, ko ste na določenih področjih uravnovesili energijo ter dosegli cilje. Ob tem se je zbudila samozavest in sedaj hočete postaviti trdne ter zdrave temelje še na ostalih področjih. V ospredje se postavljajo odnosi. Zavedajte se, da ste vi tisti, ki določate kakšno dinamiko želite imeti. Lahko se zgodi, da se vam ravno na tem področju ponudila možnost osvajanja učenj iz preteklosti. To pa samo zato, da prepoznate lastne kvalitete in ne dopustite, da se vas »vodi«. Vi ste tisti, ki potrebujete vzeti vse vajeti v svoje roke ter določiti kaj v imenu ljubezni do sebe zahtevate zase. Pomembno je tudi, da si zagotovite več časa za sproščena druženja, lahkotne pogovore in namenite nekaj časa tudi za zabavo. Nekateri se lahko ujamete v primež obveznosti katere ste si naložili in s tem pozabite, da je zabava sestavni del vsakdana. Marec je vaš mesec in energije meseca bodo podpirale vaše srčne želje. Opustite pričakovanja in jih nadomestite z ustreznim delovanjem ter si zagotovite prav vse, kar vas osrečuje in vaše srce napaja z radostjo, veseljem. Ne bodite prestrogi do sebe. 

oven

BIK

Marec pripadnikom tega znamenja ponuja velike nagrade. To pa zato ker je za vami obdobje, ko ste spoznavali lepote razumevanja odnosa do sebe in do življenja. Okoliščine vas učijo, da postavite jasno mejo ter si vzamete čas samo zase in pustite vse drugo na stran. Nekateri ste se v tem mesecu srečevali z različnimi izzivi, ki so vam bili dani samo zato, da se naučite vzeti vajeti v svoje roke ter se soočiti s preprekami. Spet drugi se potrebujete naučiti reči dovolj je. Nekateri ste napredovali v službi in se posledično soočili s premagovanjem lastnih strahov, delo z večjo maso ljudi, prevzemanje večjih odgovornosti… Vsi, ki ste se v zadnjih treh tednih srečevali z intenzivnimi energijami in ste se potrudili za svoj napredek, vam za vaš trud sledijo tudi ustrezne nagrade. Mnogi pripadniki tega znamenja imate izziv ravno s sprejemanjem, ker ste naučeni dajati ali skrbeti za druge. Z veliko mero hvaležnosti vzemite kar vam pripada in tudi to je energija sprejemanja. Po turbulentnem obdobju je čas, da premislite kako naprej. Kam in na kakšen način investirati energijo? Kaj je potrebno opustiti, predrugačiti in od česa se je potrebno posloviti. Za vas dragi biki je marec mesec velikih prebojev. Vse to z namenom, da si postavite povsem nove cilje in temelje na katerih boste od sedaj naprej gradili svojo nadaljnjo pot.

oven

DVOJČKA

Dvojčki ste zajadrali v marec dokaj optimistično naravnani. Temu je doprinesla lahkotna energija, ki se je sprostila znotraj vas. Spoznali ste, da ste v preteklem obdobju bili morda zahtevni do sebe pa
tudi do drugih. To pa zato ker ste prelagali stvari in sčasoma se je vse nabralo na kup. Sedaj ste pustili vse na stran in se zavzeli zase in stvari, ki se tičejo samo vas. Angeli ljubezni so se nekaterim oglasili in prinesli zanimiva dopisovanja, aktivirala se je želja po spoznavanju in tudi vaše srce je ogrelo sonce upanja. S tokratno polno luno se je aktivirala želja po stalnosti in zdravih odnosih po katerih hrepenite. Da bodo ti resnično zdravi bodite v komunikaciji iskreni in zelo direktni. Opazili boste, da se okolica na vas odziva pozitivno in deležni boste pohval. Tisti, ki boste bolj ambiciozni pa lahko uživate sadove napredovanja na delovnem mestu. Bodite odprti za nove predloge, dopustite tudi drugim, da vam predstavijo svoje poglede in ideje, saj boste dobili za vas pomembne informacije, ki vam na dolgi rok lahko doprinesejo veliko pozitivnega. V tem mesecu vas bo podpiral vaš planet, Merkur. Zato je to za vas idealno obdobje za urejanje pogodb, menjavo službe, sklepanje dolgoročnih poslov. Za tiste, ki ste pripravljeni odpreti svoje srce ljubezni, ne čakajte. Skozi pogovor pokažite notranjo lepoto in ne skrivajte emocij.

rak

RAK

Za vas je mesec marec, mesec preizkušanj. Te se najbolj kažejo na področju odnosov, pa naj si bodo poslovni, prijateljski ali partnerski. Odnosi so najtežji a najboljši učitelji, ki nas učijo o nas samih. Znašli ste se v situaciji, ko je potrebno postaviti čustva na stran ter objektivno pogledati prav vse odnose v katere ste vpleteni. Tokratna polna luna vam prav tako ponuja to možnost, da ozavestite kateri odnosi so vam predali sporočilo učenja in jih je potrebno zaključiti. Tisti, ki vas obremenjujejo in vas dobesedno izčrpavajo »kričijo« po zaključku. Pomembno je, da v tej zgodbi ne obsojate nikogar. Tudi sebe ne. Samo učijo vas in vam kažejo šibke točke kjer ste ranljivi. Nekateri se potrebujete naučiti, da mnenja drugih ne vplivajo na vašo samopodobo, samozavest, da ne poveličujete drugih ljudi in si zmanjšujete lastno vrednost. Spodbujajo vas, da se zavedate sebe in svojih sposobnosti ter prevzemanja odgovornosti zase. Da se naučite v resnici prevzeti vajeti življenja v svoje roke in sebe postaviti na prvo mesto. Dovolj časa ste bili ujeti v primežu lastnih senc. Zavedate se tudi dejstva, da čutite nemoč in se vrtite v krogu. Iz njega izstopite in se osvobodite vseh preprek ter odvrzite plašč dvomov. Sedaj imate priložnost, da začnete znova. Zato nastopite odločno in se postavite zase.

lev

LEV

Levi ste se (ali se še boste) marca srečevali z ljubosumjem. To ni nič novega. Če pustimo človeško ljubosumje na stran, so ljubosumje lahko tudi prepreke katere si postavljate sami sebi. Te so se pojavile že pred marčevsko polno luno kar se je odražalo preko dvomov, strahov in panike. Nekateri ste imeli tudi izzive na zdravstvenem področju. Za vse, ki želite premagati vse našteto je najbolje, da se podate v povsem novo okolje ali začnete delovati na povsem drugačen način. Pokazati bo potrebno veliko mero odločnosti in poguma, ampak vedite, da vi to zmorete. Ta notranji ogenj je močnejši od nedelovanja. Samo dovolite si! Po drugi strani boste od sredine tega meseca vstopili v energijo aktivnega delovanja. Z danes na jutri se bo znotraj vas zgodil nek »klik« in aktiviral se bo »apetit« po uspehu. Tisti, ki ste v odnosih v katerih niste srečni ali vztrajate zaradi interesov, se raje usedite in iskreno pogovorite. Bolje je, da sami poveste, ker bo resnica v vsakem primeru prišla na plano. Partner že nekaj sluti in je posledično »napeto« stanje. Tisti ki želite uspeti v delu, pokažite ambicije, predstavite novitete, aktivirajte dušne darove in spravite na svet nov produkt. Vaši duhovni vodniki komaj čakajo na vaš znak in z veseljem vas bodo podprli. V kolikor boste delovali skladno z resnico pričakujte pozitivne spremembe v življenju.

devica

DEVICA

Device, vam marec ponuja možnost počitka. To pa zato, da regenerirate svojo energijo in poskrbite za svoje fizično telo. Dobili ste nekaj znakov mimo katerih ste morda šli ali niste bili pozorni na njih. V kolikor ste zadnje čase razdražljivi, vam je komunikacija odveč, ste kronično nenaspani, so to vse simptomi in klic po počitku. Glavoboli in migrene kličejo k umiritvi prekomernega razmišljanja in premlevanja. Zagotovite si čas zase. Prav tako pa vam polna luna ponuja možnost, da se ozrete po okoliščinah in poiščete sebe. Kje ste vi? Na katero mesto ste postavili sebe, svoje želje, cilje? Lahko se znajdete v situacijah, ko ne boste imeli »dovolj časa« za vse. To pa zato ker ste sami sprejeli odločitev, da boste skrbeli bolj za druge kot zase. Na področju financ in odnosov je videti, da bo prišlo do manjših sprememb, ki vam ne bodo ravno po godu. To pa zato ker vam uhajajo vajeti iz rok. Preobremenjeni ste. Čas katerega si boste zagotovili (ali vam bo zagotovljen) namenite k objektivnemu razmisleku kako naprej. Pozorni bodite s kom se boste spuščali v poslovna sodelovanja, komu zaupate pomembne informacije, kaj vam ljudje kažejo in na kaj bodite pozorni. Bolj zavestno delujte in budno spremljajte dogajanje okoli vas. Že majhna napaka vas lahko drago stane.

tehnica

TEHTNICA

Za vas drage tehtnice je čas, da nehate igrati (ali sodelovati) pri »ruski ruleti«. Ustavite se in se pogovorite s seboj. Začutite sebe. Kaj se dogaja z vašimi čustvi? Kot da hodite mimo sebe na vseh področjih življenja. Opazili ste, da vam življenje na vse možne načine pošilja znake »streznitve«. Komu in zakaj se trudite dokazovati? Tale polna luna pa je še dodatno dolila »olje na vroč ogenj« ter še bolj podžgala vse skupaj. Pa ne zato, da se vas kaznuje ali onemogoči. Samo zato, da se ustavite in se zazrete vase. Kaj vam sporočajo vaši občutki? Da ne rinete skozi vrata za katera veste, da so se že zdavnaj zaprla. Da začnete investirati vase, v svoje cilje in se postavite na želeno pot. Naredite si načrt kako boste od tega trenutka naprej gradili svoje življenje in kaj je potrebno korenito spremeniti. Poiščite ustrezne rešitve in zaprosite za pomoč. Samo ne stojte na mestu. Uporabite znanje, izkušnje preteklosti, ker podobno zgodbo oz. situacijo ste v preteklosti že imeli in sedaj vas okoliščine samo preizkušajo, če ste osvojili takratno učenje? Ne dvomite vase, v svoje odločitve in pokažite življenju, da se želite boriti zase. Dogajanje katerega ste deležni v svojih okoliščinah vas v resnici spodbuja k ustreznemu delovanju. Nič drugega. Bolj si zaupajte in začnite delovati v smeri iskanja rešitev.

Škorpijon

ŠKORPIJON

V tem mesecu dragi škorpijoni se bo v vas zbudila želja po premikih v življenju. Zadnje čase ste se srečevali s paleto mešanih občutkov, ki so posledica zadržanosti v določenih okoliščinah. Premalo ste delovali in posledično ste se znašli v primežu nezadovoljstva. Da bi aktivirali svoj potencial je sedaj pravo obdobje za premike. Uvesti bo potrebno nekaj sprememb, na področjih kjer čutite »staro« energijo. Sami dobro veste katera področja vam ne dajejo zagona in tja usmerite vso svojo energijo ter uvedite novitete. Po drugi strani bi bilo priporočljivo, da se tudi fizično aktivirate ter poskrbite za svoje dobro počutje. Občutki vam bodo jasno pokazali kaj je potrebno spremeniti in od česa se posloviti. Zima se poslavlja in odnaša stare stvari. Pomlad že trka na vrata uspeha in vas spodbuja k večji aktivnosti na vseh področjih. Morda je potrebno pokazati voljo in zdravo mero odločnosti, da boste zagnali kolesje življenja v želeno smer. Privoščite si kak izlet, potovanje v neznano in se odpravite z vam dragimi ljudmi. Tudi to bo v vaše življenje vneslo svežino in navdih katerega potrebujete, da boste lažje sprejemali pomembne odločitve. Na poslovnem področju se kažejo spremembe na bolje, v kolikor boste znali prepoznati lastni potencial ter skladno s situacijo tudi ustrezno delovali. Več gibanja in delovanja bo prineslo več akcije!

strelec

STRELEC

Strelci boste v tem mesecu imeli priložnost razrešiti določene stvari, ki se navezujejo na preteklost. Zagotovljene vam bodo okoliščine, da ozavestite ter prepoznate stare vzorce po katerih ste delovali v okoličanih. Predvsem bo v ospredju stari način dojemanja sebe in življenja okoli vas. Čas je, da se seznanite z novimi prepričanji in jih uvedete v svoje delovanje. Na tak način si boste olajšali situacije, ki vam bodo prišle kot opomnik pri premagovanju lastnih senc. Spomladanska utrujenost s katero se boste srečevali je pomanjkanje volje in poguma, da si stvari organizirate na novo. Zadnje čase imate »zanimive« sanje boste rekli in dobro je, da vzamete sporočila le – teh. Preko njih vam podzavest sugerira, da je potrebno uvesti spremembe ter sprejeti pomembne odločitve. Na pot vam bodo hodili določeni ljudje iz preteklosti s katerimi še niste dorekli stvari. Prav tako boste miselno obremenjeni z dogodki in situacijami s katerimi niste pomirjeni. Vse to je klic k razreševanju ter razumevanju sebe in lastnih občutkov, ki vas vežejo na dogodke. Naredite si uslugo in obrnite nov list v knjigi življenja. Ponudite si veliko mero razumevanja, sočutja, nežnosti in topline. Za vas je prišel čas, da se začnete premikati naprej v življenju in zase naredite nekaj več. Zavzemite se zase in si privoščite več, ker si to tudi zaslužite.

strelec

KOZOROG

Večja večina pripadnikov tega znamenja je v mesec marec vstopila z zelo odločno energijo. Zavihali ste rokave ter se podali na področje posla oz. kariere in tu ste si postavili jasne cilje. To je odlično in pohvalno ker boste za vloženi trud deležni tudi ustreznih nagrad, ki se bodo odražale kot poslovni uspeh. Da boste še bolj uspešni in fizično pripravljeni, poskrbite tudi za fizično aktivnost. Tisti, ki še stopicate na mestu in se odločate kaj narediti, je sedaj pravi čas za poslovne poteze. Vaše odločitve podprte z ustreznim delovanjem bodo prav tako obrodile sadove uspeha. To obdobje vas podpira pri vseh poslovnih, uradnih, pravnih zadevah, zato ga izkoristite sebi v prid. Pri delovanju bodite srčni in nežni. S takim načinom delovanja in izražanja sebe in svojih idej, se boste dotaknili mnogih src in si posledično odprli mnoga vrata uspeha. Ta polna luna podpira vaše dolgoročne ideje in cilje katere imate za svojo poslovno pot. Na področju odnosov boste zadržani kar je posledica tega, da ste vso svojo energijo usmerili v posel oz. kariero. To obdobje vam je zelo naklonjeno za vsa področja, zato sebe in svoje cilje postavite na prvo mesto ter skladno s tem tudi delujte, ker vam sledijo tudi poslovne in druge nagrade. Potrebne nasvete vam bo podala moška oseba, ki vam je zelo blizu.

strelec

VODNAR

Vas bo vodnarji marec malce preizkušal na različnih področjih. To pa zato, da prepoznate določene stvari. Vi ste izjemno talentirani in vsestranski. Področje emocij in odnosov bo v ospredju. Zagotovljene vam bodo situacije v katerih bo potrebno ozavestiti realno sliko odnosov pa tudi vašega čustvenega stanja. Nihanja s katerimi se srečujete zadnje dve leti so posledica bežanja pred prevzemanjem odgovornosti glede odnosov. Sami pri sebi točno veste kaj osrečuje vaše srce in kdo bo vanj vnesel toplino ter pomirjenost. Prepreka nastane ker nič ne naredite v tej smeri. Vztrajate na starem načinu delovanja in »uživate« v vlogi žrtve. V kolikor ste se tako odločili, ni s tem prav nič narobe. Se pa mučite in to vas izčrpava. Posledično vam pada koncentracija, zgubljate fokus in stvari vam počasi a vztrajno polzijo iz rok. Zakaj si to delate? Vse kar najdete kot »izgovor« za bežanje pred lastno pomirjenostjo je le iluzija. Zvečer, ko se uležete se vam pridružijo prav vsi občutki od katerih ne morete ubežati. Zato je za vas zelo pomembno, da poskrbite in naredite vse potrebno za čustveno stabilnost pa tudi pomirjenost. Najprej s seboj in nato z življenjem. Bodite iskreni do sebe in si zagotovite to zadovoljstvo, da boste končno srečni in živeli polno življenje po katerem hrepenite. Ne hodite mimo svojih občutkov, ne povozite jih vsakič znova zaradi želja ega. Snemite masko iluzije in si raje zagotovite mir v srcu in v odnosih, da boste enkrat za vedno zadovoljni ter pomirjeni.

strelec

RIBI

Ribice ste v mesec marec zaplavale z nemirnimi energijami. Posledica za ta nemir je vaše čustveno stanje, ki je prepleteno z nihanjem in nezadovoljstvom. Nekateri ste se srečali z določenimi izgubami ali razhodi. Zato je sedaj za vas pomembno, da poskrbite za čustveno stabilnost ter si povrnete lastno energijo. Brez sodb in kazanja s prstom, se samo vprašajte, kaj so vas določeni odnosi učili? Kakšno sporočilo so vam predali? Da prepoznate lastne šibke točke ter (z razumevanjem) pozdravite stare rane preteklosti. V tem obdobju boste zaradi tega bolj občutljivi na okolico, zato sebi namenite več časa in se poglobite vase ter v svoje občutke. Življenje nas uči na različne načine. Uči nas, da se premikamo in skozi vse izkušnje rastemo in se razvijamo. To obdobje je za mnoge proces zdravljenja, notranjega čiščenja. Vedite, da je to samo prehodno obdobje, ki zahteva svoj čas. V tem obdobju se povezujte s svojim srcem in mu zagotovite veliko ljubezni, topline, nežnosti ter sočutja. Najdite način preko katerega boste aktivirali veselje, radost in delajte stvari, ki vaše srce napajajo z radostjo. Naj iz njega ponovno vzklije ljubezen do sebe in do življenja. Ponudite svojemu srcu veliko upanja. Ne pozabite prižgati tudi notranji ogenj ter voljo. Povabite tople žarke sonca v svoje srce in mu ponudite uteho in veliko božanske ljubezni.

X

Shopping Cart