Mesečna napoved NOVEMBER 2022

oven

OVEN

Vstop v mesec november ste (ali pa še boste) doživljali z veliko čustvenega naboja. To pa zato, ker vas določene okoliščine želijo naučiti, da se bolj odprete. Da odprete svoje srce življenju in ga zaživite s polnimi pljuči. Zaključek kateri je bil za vas nujno potreben potrebuje več vaše pozornosti. Spoznali ste, da zmorete sami in ste sposobni nadaljevati lastno pot. Vendar so ostale še določene niti, ki vas vežejo na osebo, dogodek ali situacijo. Namenite nekaj časa in sestavite manjkajoče delce slike sebe. Dovolite občutkom, da spregovorijo in vam pokažejo kam točno usmeriti lastno energijo. Te občutke »pozdravite« z razumevanjem in jim zagotovite veliko mero ljubezni ter sočutja. Spoznanje, da ste naredili prav zase, vam bo prineslo novi val svežine in lahkotnosti. To nadgradite z druženji in se obdajte z vam dragimi osebami, ki vas spodbujajo pri vašem delovanju. Posledično vam nova sveža energija prinaša tudi napredovanje na področju kariere in financ. Mesec november zato izkoristite za prijetna sproščena druženja, zagotovite si več zabave. V kolikor imate željo po spremembi, izrazite to osebam okoli vas. Temu bi lahko rekli »oddajte« naročilo življenju in odziv boste dobili. Na kariernem področju imate možnost napredovanja ali menjave delovnega mesta. Samo dovolite si vstopiti v novo poglavje življenja.

oven

BIK

Ste v obdobju karmičnega zaključevanja, zato sprejmite vsa učenja in na njih se čustveno neodzivajte. Samo učenja so in na vse skupaj glejte iz oči učenja. Dovolite si, da vsi občutki, dogodki izzunanjega sveta samo stečejo in vam pokažejo česa ste se učili v letošnjem letu. Mnogim je bilo to leto intenzivno na vseh področjih. Sedaj pa je čas, da začnete postavljati nove temelje in si tako začnete graditi svojo pot. Mesec november vam prinaša mnoga spoznanja o sebi, življenju in energija tega meseca vam prinašajo tudi novitete. Vse, kar vam ni služilo se je odluščilo in sprejmite to z veliko mero hvaležnosti. Praktičnemu biku spremembe niso ravno po volji, so pa za vas nujno potrebne. Vedite, da za vsakim uspešno opravljenim delom sledi tudi nagrada. Te se vam bodo kazale na vseh področjih življenja. Na vas pa je, da spremembam odprete vsa vrata in okna ter jih povabite v svoje okoliščine. Ste pred izjemnimi preobrazbami in te se bodo zgodile z vašim ustreznim delovanjem. Da boste dosegli želeno, ohranite fokus na ciljih in skladno s tem tudi delujte. V kar ste vlagali energijo in svoj trud, bo obrodilo sadove. Tudi, če menite, da se ni nič zgodilo, se v ozadju energije postavljajo, zato ne odnehajte. Vaša naloga v tem obdobju je, da delujete, ustvarjate in pokažete svojo moč ter vztrajnost.

oven

DVOJČKA

V tem obdobju dragi dvojčki bo za vas pomembno, da ne potiskate svojih občutkov. Znotraj vas se je zgodil notranji preboj. Dobesedno čutite naval nove sveže energije in to uporabite sebi v prid. Zato je za vas ključnega pomena, da to svežo energijo usmerite v realizacijo ciljev in idej, ki vam bodo dobesedno »kapale« na pladenj. Življenje vam bo zagotovilo veliko možnosti izbire za napredovanje na vseh področjih življenja. Te darove pa podprite z ustreznim delovanjem in zagrabite vse priložnosti, ki se bodo nizale ena za drugo. Kaj je tisto, kar želite doseči? Na katerem področju želite zablesteti? Kaj se skriva v vaših mislih in s kakšno idejo se poigravate? Aktivirajte se in delujte, saj se lahko pokažete v svoji najboljši luči. Pri delovanju ohranite to igrivost in lahkotno se lotevajte vsega. Bodite osredotočeni na cilje katere ste si zadali ter delujte v smeri realizacije. Lahko se zgodi, da se vam bo vrnila oseba iz preteklosti. Če vi želite s kom obuditi odnos, napišite in kontaktirajte osebo. Področju emocij pristopite bolj resno in odgovorno. Zakaj bi zatirali občutke in želje srca samo zato, ker želite nekomu nekaj dokazati? S tem si ne delate nobene usluge. Na list papirja si napišite vse, kar v tem obdobju potrebujete in z željami ne šparajte. Prav vse lahko uresničite in to vam prinaša pomirjenost v srcu pa tudi pomirjenost z življenjem.

rak

RAK

Miselno ste se ujeli v primež dvomov, skrbi in znotraj vas se odvija pravi vihar. Čeprav tega navzven ne pokažete, se borite z mlini na veter. Vaše misli so usmerjene v materialne stvari saj si želite ustvariti varno oazo v kateri boste pomirjeni. Vendar se vaš mir skriva v iskanju rešitev in delovanja. Finančne skrbi zaradi katerih slabo spite zadnje čase ali področje odnosov, ki vam jemlje energijo je samo sestavni del slike življenja. Za vas je zato pomembno, da najprej poiščete mir znotraj sebe ob spoznanju, da je vse minljivo. Minejo tudi skrbi, finančno stanje se izboljša, okoliščine se postavijo na svoj mesto, se strinjate? Uspeh se za vas skriva v vas samih. Mogoče ste preveč zahtevni do sebe in se na vse pretega ženete do izgorelosti. Kar je v vaši domeni, to storite. Nato si vzemite čas samo zase in svoje misil napolnite na iskanje rešitev. Vedite, da se na koncu vse uredi. Do sebe negujte bolj sproščen in ljubeč odnos. Ne obsojajte in ne krivite se. Ugotovite komu se želite dokazati in kdo vam je predstavil tak odnosa do sebe? Prevetrite svoje misli in iz njih odstranite vse, kar vas omejuje in prinaša skrbi. Nato jih napolnite z inovativnimi idejami in temu dodajte kanček analitičnega razmišljanja ter zdrave kmečke logike. Hitro boste prišli do ključa, ki vam bo prinesel finančno pomirjenost. Realizirajte svoje ideje. Predvsem pa uporabite intuicijo ter naravni dar izražanja sebe, svojih talentov.

lev

LEV

Levi boste v mesecu novembru cveteli v sadovih vloženega truda v svoje delo. Prav tako si z vašim delovanjem postavljate zdrave temelje na katerih boste gradili svojo nadaljnjo pot. Ob tem se tudi vi ustrašite, ker vstopate v za vas novo področje življenja. Dejstvo je, da niste ravno naklonjeni k spremembam in se z njimi težko soočate. Vendar vas bodo okoliščine hoteli ali ne vodile v to smer. Da boste lažje delovali spustite vse prepreke in ovire katere si sami nastavljate. Te so odraz vašega odnosa do sprememb. Občutek ujetosti ali nezmožnosti nadomestite z delovanjem ter se načrtno podajte v nova okolja. Strahovi, ki se pojavijo so posledica zapuščanja cone udobja in s tem ni nič narobe. Pred očmi imejte vizije in cilje katere ste si zastavili. So to novi projekti? Je to nepremičnina o kateri sanjate? Je to partnerski odnos po katerem hrepenite? Naj vam bo to spodbuda, da se podvizate in si seveda bolj zaupate. Ste na točki življenja, ko bo potrebno zaključiti s starim načinom delovanja, razmišljanja in se podati v nove vode. Vode, ki vam bodo zagotovile vse, kar sije v vašem srcu. Vaša naloga je samo ta, da skočite v te vode in zaplujete s tokom reke življenja. Dovolite si spoznati novo oz. novega sebe in sprejmite lepe preobrazbe, ki so pred vami. Si upate?

devica

DEVICA

Resnico katero iščete drage device boste našle vse povsod okoli sebe. Zadnje obdobje je bilo za vas burno predvsem na čustvenem področju. Občutek imate, da ste vrtite v začaranem krogu in to naj vas ne preseneča. Vrtite se in vrtele se boste tako dolgo, dokler si določenih stvari ne priznate. Vse okoliščine, ki vam prinašajo zmedo, nemir, nespečnost vas v resnici spodbujajo, da pogledate na njih iz drugega zornega kota. Kaj je tisto, kar iščete zase? Zakaj si dopuščate, da ste se pripeljale do stanja v katerem ste? Preveč analizirate in si delate nepotrebne skrbi. Kaj pa, če vas okoliščine želijo spodbuditi k temu, da si nalijete kozarec gole resnice in si priznate določene stvari? Obstajajo dušni dogovori katere smo sklenili pred prihodom na ta čudoviti planet. Ko določeno vlogo odigramo v Šoli življenja pride čas, da vzamemo sporočilo odnosa in gremo dalje. Kaj vam pravi intuicija o določeni osebi, dogodku, odnosu, situaciji? Zaupajte ji in bolj se povežite s svojim srcem. Odgovor pozna in ne nadzorujte njegovih občutkov. Verjemite jim, ker so iskreni. Tudi ve device drage ste v obdobju karmičnih poravnav in dovolite, da se zaključi vse, kar se mora. V tem obdobju bodite najbolj iskrene do sebe in resnico zahtevajte. Snemite si rožnata očala in objektivno poglejte nase, svoje občutke in življenje.

tehnica

TEHTNICA

Pri vas bo v mesecu novembru poudarek na komunikaciji. To obdobje je idealno za postavljanje trdnih temeljev na področju odnosov. Naj si bodo poslovni, prijateljski ali partnerski. Okoliščine v katerih ste bile zatrte ali se vas je utišalo, vas učijo, da je čar zdrave komunikacije tudi to, da poveste s čim se ne strinjate oz. kaj ni v skladu z vašimi vrednotami. Tisti, ki se s težavami soočate na področju partnerskih odnosov nemudoma izrazite občutke zaradi katerih se je v vaše srce naselila žalost. Tu ne gre za iskanje krivca, ker smo sami odgovorni zase in sami dopuščamo drugim, da se do nas obnašajo kot se. Pomembno za vas je, da začnete prevzemati odgovornost zase in se postavite v osredje. Imate pravico zahtevati spoštovanje in to skozi pogovor ljudem tudi povejte. Ne ugajajte nikomur, če se z njihovim odnosom ali delovanjem ne strinjate. Ko se boste naučile postaviti meje, se vam bodo odprle možnosti gradnje povsem drugačnih okoliščin. Šele tu se za vas vaša pravljica začne. Življenje vam bo zagotovilo osebe, situacije in dogodke preko katerih boste imeli možnost doseganja srčnih želja. Zato se postavite zase in začnite se povezovati z drugimi. Razširite si krog poznanstev, saj vam bo ta v veliko pomoč. Uspeh se za vas skriva v združevanju in povezovanju z drugimi.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Vi ste orientirani na poslovno področje in v tem obdobju bodite pozorni dragi škorpijoni na listine. Na vse dokumente, pogodbe in podpise le – teh. V primeru, da se odločate za nove podvige, bodite zelo natančni in preberite drobni tisk. Če se odločate za prodajo, nakup prav tako naj bo vse uradno in potrjeno pri uradni osebi. Nekateri boste imeli malce preglavic pri navezovanju stikov s tujino, dogovarjanju s poslovnimi partnerji. V kolikor nečesa ne veste ali potrebujete določene informacije, poiščite pomoč. Ničesar ne delajte v naglici. Prav tako sprejemajte odločitve s pomirjenostjo v srcu. Po drugi strani se čustveno čim manj odzivajte na dogodke v vaši okolici in pozornost namenite lastnemu dobremu počutju. Energije vam bodo naklonjene za delo na sebi, razumevanju sebe v sliki življenja. Zato si vzemite več časa zase in premislite vse predno naredite naslednji korak. Več časa namenite tudi negi telesa in sproščanju. Zaradi narave dela in vašega delovanja se lahko pripeljete do izgorelosti. Fizična aktivnost bo sprostila stres in napetost. Sprehod v naravi bo napolnil vaše misli z novimi idejami, da boste lahkotneje delovali. Če pričakujete nek odgovor, ne odnehajte. Poskusite ponovno in vztrajajte. Ko se ena vrata zaprejo, se z razlogom. Poiščite tista druga, ki prinašajo uspeh. Ne bodite trdosrčni in prezahtevni do sebe!

strelec

STRELEC

Strelci boste novembra imeli možnost velikih uspehov. Energije tega meseca so vam najbolj naklonjene v kolikor boste delovali iz srčne vibracije. Vse česar se lotite, lahko spremenite v velik uspeh. Vaše delovanje naj bo podprto s srčnim namenom, resnico in čisto ljubeznijo. Tisti, ki delujete na področju (ali želite delovati na področju dušnega poslanstva) imate sedaj idealno priložnost, da svoje produkte, projekte predstavite širnemu svetu. Ta mesec bo za vas poslovno zelo uspešen, zato se podvizajte in zagrabite dane priložnosti. Možna so tudi sodelovanja s tujino, ki prinašajo dolgoročna sodelovanja. Prav tako na področju partnerstva prihajajo novitete. Edino pozorni bodite na prepreke katere si zaradi lastnih prepričanj ali nezmožnosti postavljate sami. Nihče drug vam na bo stopil na pot, kot si bremena in prepreke naložite sami. Bližnjic ne iščite, ker vas bodo pripeljale na začetek, kjer ste začeli. Vse, kar boste delali, naj bo iz naslova srčnega namena. Iz tega kdo in kaj vi kot duša ste. Energije vam bodo v prid, zato izražajte dušne darove, talente in svojo pozornost usmerite v raziskovanje zemljevida svoje lepe duše.

Škorpijon

KOZOROG

Vi ste si zadali določene cilje in delujte na svoj umirjen način. Večina pripadnikov tega znamenja je svoj fokus usmerila na področje kariere. In v tem boste odlični. Potrebno bo sprejeti določene odločitve glede prihodnjega delovanja in energije vam bodo v pomoč oz. vas bodo podpirale. Koncem leta oz. v začetku prihodnjega leta boste imeli možnost nadgradnje obstoječega posla. Skrbi in dvomi s katerimi se srečujete, so posledica vašega notranjega nesoglasja. Tu je v ospredju odnos zaradi katerega se srečujete z občutki nezmožnosti sprejemanja odločitev zase. Zato je za vas pomembno, da poiščete ustrezne rešitve glede tega odnosa. V kolikor boste odlašali, boste imeli možnost izkušnje identične situacije samo zato, da se naučite sebe postaviti na prvo mesto. Več pozornosti namenite svojemu telesu, ki vam jasno daje znake, da nekaj ni v harmoniji. Do sebe ne bodite prezahtevni in ne ženite se na vse pretege, da dosežete zadani cilj pod vsako ceno. Področje odnosov bo vaš poligon v tem obdobju in dana vam je možnost, da spoznate lastno vrednost. Da spoznate, da ste vredni veliko več, kot si mislite. Bodite ljubeči in sočutni do sebe. Svojemu srcu namenite več ljubeče komunikacije in negujte odnos do sebe.

Škorpijon

VODNAR

Vaše misli so napolnjene z veliko mero upanja in nekaj pričakujete. Usmerjeni ste na pozitiven rezultat glede neke situacije, dogodka ali osebe. Prihajajo pozitivne spremembe in kaže se tudi izhod oz. zaključek nekega obdobja. Spremembe so na vidiku pa tudi občutek nestalnosti. Ohranite optimistično naravnanost, vendar bodite pozorni na posledice vaših dejanj. Pomembno je, da ugotovite, kaj pogrešate v svojem življenju? Velike upe polagate na mlajšo moško osebo svetlih las, višje postave. Še večje upe pa polagate na starejšo osebo, ki je lahko povezana na tujino. Oba sta vam lahko v pomoč. Od vas in vašega odnosa pa je odvisno, kaj vam bo njuna pomoč prinesla. Miselno se razbremenite in več časa namenite sebi, svojemu življenju. Pojdite na izlet in se tako sprostite v naravi in bližina vode vas bo napolnila za navdihom. Življenje sprejmite tako kot je in ne poskušajte ga nadzorovati. Vse se postavlja na svoje mesto in točno tam, kjer mora biti. Sprejmite tudi dejstvo, da ima življenje vedno prav. Vse je minljivo in nič ni večno. Miselno se odvežite od preteklosti in začnite živeti v sedanjosti. Zaključite z njo s pomirjenostjo v srcu ter se osvobodite miselne ujetosti, zamer. To vam ne pusti možnosti premika naprej v življenju, zato svoje misli hranite z razumevanjem, spuščanjem starega in odprite se novemu.

Škorpijon

RIBI

Presenečenja in obdarovanja so na poti k vam drage ribice. To bo mesec lepih dogodkov in premikov v naslednjo fazo življenja. Nakazujejo se vam selitve, menjava delovnega mesta, potovanja v tujino, sodelovanja s tujino in vse, kar si boste izbrale ribice ima možnost uspeha. S tem se seveda pojavijo določene odgovornosti in strahovi, ki lahko zamajajo počutje. Nihanja s katerimi boste imele opravka so posledica vseh dogodkov katerih boste deležne. Da boste sposobne izpeljati vse, je pomembno, da ste čustveno stabilne. Ni vam potrebno sprejeti vsega, kar se bo ponudilo. Naučite se izbrati tisto, kar vas osrečuje in napaja z veliko mero navdiha in ljubezni do sebe. Nekatere ponudbe bodo izzivi, spet druge učenja. Zato se vedno vprašajte, kaj je za vas dobro in kaj vam prinaša? Tudi vam bodo energije ponudile možnost napredovanja in pri tem se ne omejujte. Predvsem spustite ves nadzor in ne poslužujte se nikakršnih oblik manipulacij. Tudi sebe! Dovolite si zadihati popolnoma sproščeno in lahkotno. Poudarek naj bo na srčnim željam in tistemu, kar vi potrebujete, da boste mirne in sproščene. Izogibajte se v tem obdobju naglih potez, hitrega jezika in se ne spuščajte v verbalne konflikte. S tem si lahko nakopljete marsikatero neprijetno izkušnjo.

X

Shopping Cart