oven

OVEN

Ovni boste v aprilu iskali rešitve za trenutno situacijo. Mnogi ste se znašli v zavesi iluzij in se vrtite v krogu, kar v vas zbuja neprijetne občutke. To pa zato, ker nimate nadzora nad situacijo in dogodki. Pomembno je, da si realno priznate določene stvari in ničesar ne olepšujete. Pri tem pa je najprej potrebno začeti pri sebi. Iščete in želite resnico, nekateri jo celo zahtevate. Pa ste v resnici iskreni do sebe in druge strani? Ni pomembno, na katerem področju imate izzive in preizkušnje. Bolj pomembno je, da ste iskreni najprej do sebe in šele nato resnico zahtevate od drugih. Pristopite zrelo in odgovorno ter si na tak način dajte možnost prepoznati svoje mesto v okoliščinah. Laži, prikrivanje informacij, čustev, manipulacija itd….izogibajte se tovrstnih prijemov. Raje si ponudite možnost napredovanja ter premagovanja preprek. Aktivirajte svoje srce, k zadevi pristopite z veliko mero ljubezni (najbolj do sebe) in srčnosti. Tu se za vas skriva ključ, ki vam bo odprl vrata lepega in miru.

oven

BIK

Bikom mesec april prinaša darila s strani življenja. Zato odprite svoje srce in sprejmite vse oblike ljubezni, ki vam v tem mesecu prihajajo v življenje. Nekateri ste že tik pred tem, da se z drago osebo preselite v skupni dom, drugi ste se odprli emocijam in čutite pridih romantike, ki ste je deležni. Tretjim pa bo april pomagal, da premagate prepreke preteklosti in se osvobodite ujetih občutkov. Dovolite si, dragi biki, izkusiti čutnost vseh oblik. Ta energija se bo posledično razširila na vse okoliščine in začnite uživati v lepotah. Mnogim pripadnikom tega znamenja bo življenje podarilo tisto, kar so si prislužili s karmo. Dobro, seveda! Je pa to odličen mesec za nizanje uspehov na poslovnem področju, saj bodo energije retrogradnega Merkurja in sončnega mrka delovale vam v prid. To je idealna priložnost, da svojo energijo in trud investirate v kariero in tam najbolj delujete. Čas je, da se zaljubite v svoje cilje in sanje in to energijo uporabite za manifestacijo srčnih želja.

oven

DVOJČKA

Za vas, dragi dvojčki, pa je pomembno, da v tem mesecu ničesar in nikogar ne idealizirate. Z nogama bodite popolnoma prizemljeni in objektivni. Dobra stvar je ta, da je sreča na vaši strani, kot pravimo. Vse, kar boste sedaj postavljali in kjer boste pokazali ambicije, se vam bo že kmalu obrestovalo. Bodite vztrajni in dosledni pri začetem in ne odnehajte. Energije se postavljajo v ozadju za tiste, ki imate cilje. Trenutno še ni ugodno obdobje za realizacijo zadanih nalog, idej, projektov. Kar je pomembno omeniti, je to, da se posvetite ustvarjanju in izražajte svojo kreativno plat. Energije aprila vas pri tem izjemno podpirajo, zato jih podprite  s svojim delovanjem. Tisti, ki čakate novice, povezane s tujino, potrpežljivo. Ne forsirajte ničesar in dopustite, da se stvari postavijo na svoje mesto. Prosti čas preživite s tistimi, ki vas podpirajo in skupaj z vami verjamejo v vaše sanje. Z menjavo službe počakajte, prav tako z lansiranjem produktov. Več se povezujte s svojo lepo dušo, ki vam bo v tem obdobju z ustreznim delovanjem odklenila še dodatne darove.

rak

RAK

Pred vami je dokaj buren in aktiven mesec, dragi raki. Veliko bo dela na področju komunikacije v povezavi s kariero. Prav tako pa bo tudi v odnosih z drugimi ljudmi treba   vnesti veliko več iskrene komunikacije. Imeli boste občutek, da se vsi ukvarjajo z vami, zato je zelo pomembno, da “dostavljate” resnico in verodostojne odgovore. Tovrstni način delovanja vam bo pomagal prepoznati laži drugih ljudi, tudi najbližjih. Če ste se znašli v kočljivi situaciji in iščete rešitev, je resnica tista, ki vam bo pokazala pravo pot in realno sliko. Bodite pripravljeni na nepričakovane odzive bližnjih oseb v vaši okolici, ki vam lahko z besedo ali dejanjem pustijo grenak priokus. Ničesar si ne jemljite k srcu. V šoli življenja smo in v njej se učimo o vseh lepotah razumevanja odnosa do sebe. Mogoče je to samo signal, da ste bolj obzirni do sebe in ne spuščate vsakogar v svoj krog. V ospredje postavite svoje vrednote in prepoznajte lastno vrednost.

lev

LEV

Levom bo mesec april odgrnil zaveso strahu in tako boste imeli možnost prepoznati svoje prednosti in kvalitete. To velja predvsem za tiste leve, ki se skrivate v ozadju in čakate na »pravo priložnost«. Velja tudi za tiste, ki nekaj skrivate od drugih. Neke pomembne informacije. Posledično se informacije, ki jih vi pričakujete, skrivajo pred vami. Novice, ki bodo prišle do vas, za tiste, ki čakate na odgovor, niso točne. Zato je pomembno, da jih najprej preverite, preden skočite oz. se čustveno na njih odzovete. Ta april bo za vas igra potrpljenja. Če ste pred kratkim začeli z novo službo, novim projektom, previdno. Nekdo se želi okoristiti z vašim trudom. Za tiste leve, ki se sprašujete o področju partnerstva, bo april ugoden mesec za nova poznanstva, resne zveze. Energije bodo podpirale vse, ki želite nadgraditi že obstoječi odnos in razmišljate o širitvi družine. Več se povezujte z bližnjimi in jim povejte o svojih delih, dejanjih in idejah. S tem se boste osvobodili pretiranega razmišljanja in iskanja nepotrebnih izgovorov.

devica

DEVICA

Vam, drage device, bo april podaril nekaj pomembnega. Kar ste morda že pozabili, da obstaja. In to je čas zase. Veliko se bo dogajalo okoli vas. Zadale si boste veliko dela –  morda samo zato, da pobegnete pred mirom in tišino? Namesto tega si vzemite čas zase in druženje v svoji tišini. V tem obdobju bo to nekaj najboljšega, kar boste naredile zase. Mnogi pripadniki tega znamenja ste se znašli na točki, ko vam zmanjkuje energije, volje. To je posledica izčrpanosti in bega. Ničesar ne boste izgubile, drage device. Sedaj ste se znašle na točki, ko je potrebno regenerirati lastno energijo in se pogovoriti s seboj. Ne bodite prestroge do sebe in tako zahtevne. Ponudite si roko sprave in si namenite več nežnosti, sočutja, topline. Vse se bo postavilo na svoje noge in nič ni izgubljeno. Zdaj je čas, da se razbremenite skrbi in vseh dvomov. Da spustite nabrani stres. Kaj je tisto, kar vas dejansko veseli in osrečuje? V čem vi uživate? Kaj vas sprošča? Vse to si tudi zagotovite in v tem uživajte. Da, pozabile ste na uživanje in užitek.

tehnica

TEHTNICA

Pred vami je mesec upanja in hrepenenja. Mnoge tehtnice boste aprila iskale stabilnost in varnost v svojih okoliščinah. Z upanjem zrete v vsak dan v želji, da se vam uresničijo vaše sanje, želje srca. Da bi se karkoli premaknilo v tej smeri, je potrebno vaše delovanje. Zato se opremite z veliko mero odločnosti in pokažite voljo ter svojo energijo usmerite v vse, kar hočete doseči. Življenje se bo odzvalo na vaše delovanje in vam zagotovilo situacije, okoliščine, pripeljalo ljudi, ki vas bodo pri vaši iskreni nameri podprli. Samo začnite in se premaknite. Ne zapirajte se v svoje misli in ne ograjujte se od drugih. Naredite ravno nasprotno in pojdite med ljudi, zaprosite za pomoč, nasvet, pridobite potrebne informacije in se angažirajte. Tisti, ki predolgo čakate s sprejemanjem pomembnih odločitev, ne odlašajte predolgo. Čas je, da pokažete resnost in naredite nekaj v smeri realizacije obljub, ki ste jih dali. Pozornost namenite zaščiti lastne energije.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni boste aprila iskali resnice. Predvsem tiste, ki se nanašajo na vas osebno in vaše skrite želje, cilje in sanje. Kaj je tisto, kar želite izkusiti? Kam se imate namen odpraviti? V kaj boste investirali svojo energijo, čas? Ob vsem naštetem pa pojavi ovira. Imate velike cilje in vizije pa se vse ustavi. Zakaj? Ugotovite, česa vas je v resnici strah? To je zelo pomembno vprašanje, ki vam bo dalo jasen odgovor o vas samih. Morda vam pa ni potrebno, da sami stopite v novo okolje? Naj vam ne bo nerodno zaprositi za pomoč. Glede vaše situacije oz. izziva vam lahko pomaga nekdo, ki ima zelo dobro intuicijo. Govorimo o moški osebi, modrecu, ki vam bo razkril resnico. Je pa pomembno omeniti tudi dejstvo, da zadnje odločitve sprejmite vi sami. Za področje posla oz. kariere se ključ uspeha skriva v sodelovanju, povezovanju (do največ 3 osebe). Svoje cilje pa vedno imejte pred očmi in iščite poti do njih. Nič naj vas ne ustavi ali odvrne od njih. Kar se vam trenutno dogaja, je test vztrajnosti in premagovanja lastnih senc.

strelec

STRELEC

Strelci boste aprila imeli možnost razreševanja družinskih odnosov. Vendar pa ne samo družinskih, tudi ostalih. Tako, da se bo v aprilu vse nekako vrtelo okoli odnosov. To je pomembno učenje v šoli življenja, saj nas odnosi v resnici učijo o odnosu do sebe. Na vas pa je, da opazujete in se učite. Iščete trdnost in stabilnost v odnosih, po drugi strani pa bežite od njih. Ob sebi želite iskrene in zveste ljudi, sami se skrivate. Energije aprila vam bodo zagotovile čas in priložnost, da spoznate svoje pomanjkljivosti. To seveda ni kazen ampak možnost prepoznavanja lastnih kvalitet. V tem mesecu imate med drugim tudi možnost, da zaključite s starimi navadami, načini delovanja in razmišljanja ter opustite vse, kar vas je spotikalo na vaši poti. Seveda pa le, če boste to sprejeli in se usmerili v iskanje novih, za vas boljših prijemov. Ključnega pomena bo razumevanje širše slike. Ponudite si možnost učenja in k vsemu pristopite bolj resno in odgovorno. Posledično vam bo življenje pokazalo mnogo lepega in sledijo ustrezne nagrade za uspešno opravljeno nalogo.

strelec

KOZOROG

Vam, dragi kozorogi, pa pridejo nagrade v tem mesecu. Predvsem za tiste, ki iščete redno zaposlitev, ali čakate odgovor, povezan s službo. Nekaterim se obeta sklenitev dobrega posla. Spet drugi boste zelo zadovoljni s ponujenim in obeta se zelo dober dobiček. Očitno je, da vam dela ne bo manjkalo in posledično boste tudi iz finančnega vidika zadovoljni. Potrebno je omeniti, da svojega znanja ne skrivajte pred drugimi. Naredite nasprotno in svoje ideje, znanje in prednosti izpostavite. To vam bo pomagalo do še več prepoznavnosti in odprle se vam bodo dodatne poslovne priložnosti. Vaše zadovoljstvo vam bo največji navdih. To je ugoden čas za iskanje novih virov zaslužka, sklepanje dolgoročnih poslov, uspešnega poslovanja. Dogajalo se vam bo na vseh področjih, najbolj na poslovnem. Ob vsem tem dogajanju pa ne pozabite na fizično aktivnost in več gibanja.

strelec

VODNAR

Vodnarjem pa april ponuja možnost premagovanja iluzij ega. Mnoge pripadnike tega znamenja bodo aprilske energije preizkušale na področju iskrenosti oz. resnicoljubja. Pred časom se vam je ponudila »mamljiva« ponudba, ki je v vas zbudila močno zanimanje. Ponudba je lahko v materialni ali »čustveni« obliki. Kakor za koga, bi rekli. Resnica je ta, da vas življenje malce preizkuša glede vaše predanosti in resnicoljubja. Je res to, kar govorite, ali želite samo zato, ker veste, da lahko dobite nekaj ali nekoga? Na vas je, da ste iskreni. Skladno z vašim odgovorom bo sledila tudi nagrada, po kateri hrepenite. Čeprav bežite in se izogibate, vam bo srečanje in pogovor z moško osebo ponudilo pomembne informacije za vas. Naj vam ne bo nerodno zaprositi za pomoč. Vsi jo kdaj potrebujemo in tudi vi niste izjema. Možno, da se boste nekateri srečevali z neprijetnimi občutki, ki bodo v tem mesecu še bolj aktivni. Namenite jim čas in se pogovorite z vsem, kar ste uspešno tlačili v sebi. Zdaj imate idealno priložnost, da ozavestite in z razumevanjem »pozdravite«. 

strelec

RIBI

April bo ribam ponudil možnost iskanja harmonije na vseh področjih življenja. Mnogi pripadniki tega znamenja se zadnje čase vrtite v krogu spleta raznih dogodkov in situacij. Energije aprila meseca pa vas bodo želele usmeriti in tudi postaviti na pravo mesto. Zato je za vas pomembno, da v svoje okoliščine vnesete ravnovesje. Ničesar naj ne bo preveč, pa tudi premalo ne. Na področju kariere se bo potrebno izpostaviti in vzeti vajeti v svoji roki. Za boljše počutje pa je za nekatere pomembno, da aktivirate svojo družabno plat in se odpravite na druženja s prijatelji. Drugi pa poskrbite za svoje fizično dobro počutje – predvsem tisti, ki prekomerno delate. Svojemu telesu zagotovite tudi dovolj počitka, vitaminov in mineralov. Prav tako svojemu telesu “dovajajte” dovolj tekočine. Zberite svoje misli in v njih »posadite« svoje cilje in želje. Sprostitev poiščite v naravi, druženju z vam dragimi osebami in privoščite si kakšno romantično večerjo, izlet, kopel. Regenerirajte svojo energijo. 

X

Shopping Cart