oven

OVEN

Ovni boste imeli decembra možnost napredovanja na področju odnosov. Samski boste spoznali osebo, s katero boste stopili v resen odnos. Za nekatere je to lahko sodelavec ali oseba, ki nosi uniformo. Prav tako se vam odpira možnost napredovanja v službi (podpis pogodbe za nedoločen čas, novo delovno mesto, menjava obstoječe službe). Nekateri boste dobili službo, ki ste si jo želeli že nekaj časa. Zato bi bilo priporočljivo, da svojo energijo usmerite prav v ti dve področji, saj vas bodo energije izjemno podpirale tam, kamor boste vlagali voljo, trud in iskrene namere. Bodite previdni, oz. pozorni, komu boste zaupali pomembne informacije, ki se nanašajo na vašo službo. Morda bi se vaše besede lahko obrnilo proti vam, zato se izogibajte ogovarjanju, čenčam in podobno. Da boste bolj dinamični in produktivni, aktivirajte voljo in se pogumno spoprimite z vsemi obveznostmi, ki pa jim boste kos in jih uspešno opravili. Premišljeno delovanje bo vaša gonilna sila v mesecu decembru. Pozornost namenite morebitnim napakam, ki bi bile lahko posledica nepremišljenih odločitev ali »ubadanja« z nepotrebnimi malenkostmi.

oven

BIK

Biki in bikice boste v decembru imeli nalogo, da se vprašate, kaj hočete zase in kaj boste v imenu ljubezni do sebe izbrali za naslednji korak v življenju? Nekateri boste iskali stabilnost v odnosih (predvsem partnerskih), spet drugi boste stabilnost iskali na področju posla oz. kariere. Kakorkoli že, nekaj bo potrebno spremeniti, predrugačiti, ali uvesti novitete. In to zato, ker ste (ali še boste) prišli do točke, ko boste prepoznali lastne kvalitete in skladno s tem hoteli zase tisto več v življenju. Miselno ste že aktivni in iščete ustrezne rešitve. Vendar je sedaj čas, da svoje misli spremenite v dejanja in z ustreznim delovanjem tudi začnete. Imeli boste podporo vaših duhovnih vodnikov, le namero dajte in skladno s tem tudi delujte. Najdite zdravo mero med razumom in intuicijo. Oboje je  dobrodošlo pri sprejemanju življenjskih odločitev in naj vam bo tudi v podporo. Naj vam ne bo odveč, da se vpišete v dodatno izobraževanje ali kaj podobnega na to temo. Vsako pridobljeno znanje je najboljša investicija za posameznika! Pomaga nam pri rasti in razvoju in to je  vedno dobrodošlo. Odprite svoje srce novitetam in dovolite mu, da vas vodi po poteh sreče, zadovoljstva in napredka.

oven

DVOJČKA

Dvojčkom se bodo v zadnjem mesecu leta razjasnile določene skrivnosti. Le-te so povezane s starejšo moško osebo v družinskem krogu (oče, stric, dedek).  Vaša naloga je, da se postavite v vlogo opazovalca in ste pozorni na izrečene besede. Ni vam treba pretirano vlagati truda, da boste prišli do resnice. Samo opazujte in poslušajte. Ta odnos je za vas zelo pomemben. Po drugi strani vas tudi obremenjuje. Predvsem nejasnosti, ki jih povezujete s to moško osebo. Na videno se ne ozirajte. Dobili boste resnico. Skladno s tem pa se odločite, kako naprej. Ta odnos vas v resnici uči, da se premaknete naprej v življenju, da vam ni treba čakati »na boljše čase« ali »pravi trenutek«. Odločite se zase in naredite pomemben korak v svojem življenju. Konec leta je tudi čas, ko zaključujemo z določeno fazo v svojem življenju. Na prvo mesto postavite vse, kar je povezano z vašimi cilji, željami, z vami osebno. Če boste potrebovali pomoč, nasvet, ga poiščite in naj vam ne bo nerodno. Ta oseba vam je zelo blizu in njemu lahko popolnoma zaupate.

rak

RAK

Raki boste decembra začeli pisati novo zgodbo v knjigi življenja. Ne glede na področje pa bo potrebno še prej zaključiti z vsem, kar vaše srce napaja z občutkom žalosti. Nekateri boste pisali pismo ženski osebi temnih las in v njem izrazili svoje stališče ali pogled na dogodek oz. situacijo, ki jo povezujete z njo. Tu bodite popolnoma iskreni. Najprej do sebe. Drugi boste prebrali nekaj, kar vas bo razžalostilo, tretji boste zaključili nezdrav odnos. Za tiste, ki pričakujete uradne dokumente, ali karkoli, povezano z uradnimi institucijami, naj vas odgovor ne razočara. To naj vam bo samo spodbuda, da se začnete premikati naprej v življenju. Mogoče bi bilo priporočljivo, da se s koncem leta poslovite od vsega, kar vas teži, vam ne pusti, da se premaknete naprej in vam enostavno ne služi več na vaši poti. Svoje misli naravnajte na iskanje vsega lepega, kar vas osrečuje in vam nudi občutke veselja, radosti in sreče. Ponudite si novo možnost za napredek. Nič ni izgubljeno in vse je samo učenje v šoli življenja. Svoje srce napojite z navdihom in začnite delati stvari, ki vas veselijo. Novi začetki so pred vami in teh se veselite.

lev

LEV

Vodilo v mesecu decembru naj bo upanje. Morda zima ni ravno vaš letni čas, vendar se veselite vsega lepega. Če vas bo objel mraz zime, si v mislih prikličite poletje in veliko sonca. Miselno se tudi naravnajte na vaše cilje, sanje, želje. Nekateri levi ste pridno delali čez poletje in sedaj imate možnost za kakšno potovanje v tople kraje, tujino. Če ste samski in se boste poslovno ali »privat« odpravili na potovanje, lahko tam spoznate osebo, ki bo v vašem srcu prižgala luč upanja za resen odnos. Možnost se vam odpira tudi na področju kariere v zvezi s tujino. Resni dogovori, uspešna sodelovanja, podpisi pogodb. Kar pa je za vas, levi, najbolj pomembno, je to, da več časa posvetite zabavi, sproščenemu vzdušju, druženju s prijatelji. Resnično več časa namenite druženju, zabavi in lahkotnosti, kar v bistvu tudi najbolj potrebujete. Naj bo december za vas resnično veseli december. Pojdite v mesto, kino, na izlet, družite se s prijatelji. Ta vesela energija se bo posledično odražala na vašem počutju, pri delu in lahkotneje boste opravljali obveznosti in dosegali želene cilje.

devica

DEVICA

Device, bodite pozorne na to, kako boste v mesecu decembru razpolagale s financami. To ni ravno ugoden čas za nakupe, prodaje, ali večje investicije, povezane z nepremičninami. Možni so finančni izdatki za popravilo ali neporavnane obveznosti. Po drugi strani se bo nekaj delilo na pol (nepremičnine). Dve moški osebi se pogovarjata o domu, zemljišču, nepremičnini. Vse, kar se navezuje na nepremičnine, previdno! Počakajte, ali poiščite ustrezne informacije pri uradnih ustanovah. Mogoče bi bilo za nekatere dobro, da se odprete druženju in se ne zapirate vase ter »držite« doma. Napetosti boste najbolje sprostili tako, da pojdete ven med ljudi in se družite s prijatelji. Po drugi strani pa ugotovite, zakaj ste se začeli odmikati od zunanjega sveta in pred čem v resnici bežite? Te občutke ujetosti sprostite in začnite delati vse povsem drugače, kot ste do sedaj. Na čisto drugačen in nov način. Preberite kakšno literaturo na to temo, ali se udeležite izobraževanja, ki vam bo pomagalo razumeti občutke. Vodilo decembra za vas je sproščanje, iskanje notranjega miru in namenite si čas za razumevanje občutkov.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice, bodite pozorne na informacije, ki jih boste posredovale. Ob sebi imate nekoga, ki na nek način manipulira z njimi. V ozadju pri takem delovanju pa vedno obstaja skriti motiv. Tega boste odkrile v komunikaciji z dotično osebo. Zato je vaša naloga, da poslušate in spremljate pogovor. Pozorne bodite na svoje osebne stvari, da jih ne bi kam založile, ali, da se vam ne bi odtujile. Prav tako bodite pozorne na svoj temperament. Izogibajte se čustvenim reakcijam na slišano, ko se vam bodo dostavljale informacije. Ne odzivajte se na »prvo žogo« in ne delajte naglih zaključkov. Dobro bi bilo, da prespite in premislite vse skupaj. Šele nato sprejmite odločitev in skladno s tem tudi ukrepajte. Ne dovolite se “sprovocirati”, ali spraviti v slabo voljo. Decembra boste pod močnimi vplivi čustev, ki pa imajo za vas pomembno sporočilo. To so vaši občutki, s katerimi se iskreno pogovorite. Želijo vam nekaj sporočiti. Resnično pa se izogibajte verbalnim konfliktom.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Resnica je najlepša stvar, pa naj prinese dobro, ali manj prijetno. Pomembno je, da je resnica. Z njo smo pomirjeni. Tako boste tudi vi, škorpijoni, v decembru prišli do velikega spoznanja. In »prinesla« vam ga bo resnica, zaradi katere se ne počutite slabo. Naj se vas ne dotakne do te mere, da bi to vplivalo na vaše počutje. Zahtevajte jo in jo tudi povejte, ko se od vas to zahteva. Več pozornosti namenite svojim občutkom in fizičnemu telesu. Naj vam ne bo odveč, da resnično prisluhnete telesu in spremljate počutje. Po drugi strani pa boste nekateri pripadniki tega znamenja spoznali osebo, s katero boste stopili v resen odnos. Tiho, nepričakovano in s strani življenja. Edini temelj, ki bo držal, nosil in negoval ta odnos, je resnica. Zato svoje srce odprite partnerstvu in dovolite, da vstopi v vaše življenje oseba, ki vam je dejansko namenjena. K nekaterim bo ta oseba pristopila sama, spet drugi pa boste sami ugotovili, kdo je oseba, ki je na skrivaj zaljubljena v vas. Pred vami je mesec romantike, nežnosti, ljubezni in to naj vas vodi skozi mesec december.

strelec

STRELEC

Strelci boste imeli veliko dela z občutki, s katerimi se boste srečevali v mesecu decembru. Mešana paleta le – teh bo poskrbela za pestro dogajanje. V ospredju se bo aktiviralo ljubosumje, nato pretirana skrb, odpor, zavračanje. Vse to skupaj bo popestrilo december, ki bo malce naporen. Vendar je ta mešanica odličen poligon, da se ustavite in se soočite z vsem, kar vas osebno moti in obremenjuje. Odlični ste v tem, da preprosto vržete vse čez ramo in si poiščete novo obveznost, s katero se boste ubadali. Vendar imajo energije decembra malo drugačne plane za vas in z vami. Usmerjale vas bodo v to, da ne bežite! Ustavite se, ko gre za vas osebno in si uredite okoliščine ter pospravite z vsem potlačenim, kar skrbno čuvate samo zase. Verjetno ste opazili, kako reagirate na določene osebe, besede, dejanja. Hitro vas zmoti že najmanjša malenkost in se nemudoma hitite jeziti. Postavite se v center svojega življenja in se osredotočite samo nase. Odnosi so najboljši pokazatelji in tem namenite veliko pozornosti. Predvsem se osredotočite na svoje občutke in ugotovite, kaj vam želijo sporočiti.

strelec

KOZOROG

Mesec december bo za vas mesec presenečenj. Vemo pa, da so lahko prijetna ali manj prijetna. Neka starejša moška oseba bo poskrbela za prijetno presenečenje, ki vas bo iskreno ganilo. Še v sanjah si ne bi mislili, da se bo dotična oseba angažirala do te mere, da vas osebno preseneti. Tisto, manj prijetno presenečenje pa bo dejanje osebe, ki vam je (bila) vzor. Vendar se naj vas to ne dotakne in ni vam treba reagirati. Boste pa začudeni, nekateri (morda) celo šokirani. Tisti, ki že dolgo časa čakate na premik glede nepremičnine, boste dočakali želeno. Življenje bo na nek svoj način poskrbelo, da se bodo stvari zasukale v želeno oz. pravo smer. Dobili boste težko pričakovane informacije in posledično se bo začela tudi realizacija glede tega vprašanja. To bo še eno prijetno presenečenje. Tisti, ki razmišljate o nakupu, selitvi v večji prostor, boste decembra dobili informacije tudi glede tega. Za vas bo, dragi kozorogi, mesec december resnično vesel in tega se tudi vi veselite.

strelec

VODNAR

Vodnarji boste decembra čutili potrebo po iskanju utehe. Zadnji mesec v letu bo sprožil določene občutke, aktiviral spomine preteklosti, ki bodo obudili stare spomine. Mogoče bi bilo dobro, da si vzamete več časa zase, svoje občutke in jim iskreno namenite  veliko pozornosti. Nekaj se bo aktiviralo v vas in s tem vam je dana priložnost, da se soočite z vsem, kar nosite samo zase v knjigi preteklosti. Negujte močno vero v ljubezen, svetlobo in resnico. Najbolj do sebe. Mogoče je to tudi čas, da prenehate biti bitko s seboj in z vsemi (notranjimi) mlini, ki jih napajajo negativna čustva iz preteklosti. Nekateri pripadniki tega znamenja boste postavljeni v situacije, dogodke, ali odnose, ko se bo z vsem iz preteklosti treba soočiti. Fizično ali preko sanj. Eno ali drugo nosi pomembna sporočila in učenja, ki jih potrebujete razumeti. Kar je najbolj pomembno za vas, vodnarji, pa je to, da se naučite spuščati. Spustite preteklost, zamero, jezo, samopomilovanje in se tako razbremenite. To vam bo prineslo ogromno olajšanje pa tudi napetosti se bodo sprostile.

strelec

RIBI

Od vseh znamenj boste prav ribice imele v tem mesecu veliko razlogov za slavje. Naj si bo to na področju partnerstva, posla oz. kariere, doma, družine…, razlogov bo nešteto in samo »deževali« bodo eden za drugim. Nekateri boste sklenili odlično pogodbo, uspešen dogovor o poslovnem sodelovanju, drugi boste utrdili partnerski odnos, se poročili. Kar je za vas pomembno pa je, da svoje srce odprte veselju in druženju. Konec leta bo za mnoge pripadnike tega znamenja vesel, radosten. Sreča bo enostavno na vaši strani. Zato je tudi pomembno, da jo začnete iskati v še tako majhnih malenkostih, saj vemo, da se prav iz teh lahko kasneje razvijejo velike stvari. Svoje srce, misli, napolnite z navdihom, z lepoto in veselite se vsakega jutra, v katerega se zbudite. Samski boste spoznali osebo, s katero se boste odlično ujeli. Vaša naloga je, da se odzovete vabilu in greste na ples, zabavo, v mesto. Lahko se bolj potrudite in vi organizirate zabavo za prijatelje. Tematika in vodilo v tem mesecu za vas, drage ribice, je veselje, zabava in veliko dobre volje. Zato poskrbite, da boste v dobri družbi, kjer je veliko dobre volje in radosti.

X

Shopping Cart