oven

OVEN 

Ovni boste imeli v februarju možnost zaključevanja vsega, kar ste še »pustili« iz preteklega leta. To se predvsem nanaša na odnose. Dobro bi bilo, da se najprej »pogovorite« s seboj in ste pri tem popolnoma objektivni. Zavedati se je treba tudi lastnih napak, ki ste jih  naredili s svojim delovanjem. To pa zato, ker se vam bodo ponudile priložnosti za vstop v povsem novo okolje. Tu pa boste ponovno postavljeni v situacijo, ko bo treba, da ste iskreni. Dopustite, da resnica spregovori. Naj spregovori vaše srce, ki ima toliko vsega za povedati. V nasprotnem se lahko hitro ujamete v nejasnosti, težavne okoliščine, ali postanete ujetniki le – teh. Poiščite resnico in jo skozi svoje besede in dejanja tudi izražajte. Naredite si to uslugo ter zaključite z vsem starim, kar vam jemlje moč. Naučite se spuščati in razumeti izzive, ki nas učijo o nas samih. Sem spadajo predvsem negativni občutki, s katerimi ste hranili svoje nežno srce v preteklem letu. Zadihajte v občutkih svežine, vdihnite vedrino. Tako boste lahkotneje usmerjali svojo energijo v kreativne namene. In naj se vam ne bo nerodno opravičiti.

oven

BIK 

Samski pripadniki tega znamenja boste v februarju čutili željo po nečem resnem, trajnem in dolgoročnem. Prišli ste (ali še boste) do točke, ko boste vzeli vajeti v svoje roke. Bil je že čas! Vaše želje imajo odlično podlago, da se uresničijo. Energije februarja vam stojijo ob strani in podpirale bodo vaše delovanje. Zato je priporočljivo, da svojo energijo investirate v vse, kar hočete, da obrodi sadove. Treba se bo potruditi, angažirati in pokazati voljo, ambicije. Po drugi strani pa bo treba bolj odgovorno pristopiti k stvarem, ki v vas zbujajo občutke negotovosti, skrbi in poiskati pravo rešitev. Nekateri ste pred tem, da podpišete pomembno pogodbo in ta vam lahko prinese določene pomisleke. Zato temeljito premislite, preden karkoli podpišete. Za tiste, ki »trpite« v kakšnihkoli odnosih, se vprašajte, če je še smiselno vztrajati in za kakšno ceno? Čas je, da se postavite zase in zapustite vse, kar vas ne podpira. K svojemu delovanju pa dodajte več radosti, lastnih želja in ne pozabite na stvari, ki vam prinašajo užitek. Da, užitek! Začnite uživati.

oven

DVOJČKA 

Energije februarja bodo za vas, dragi dvojčki zelo pomembne. Predvsem zato, ker vas bodo usmerjale v to, da več časa namenite sebi in poskrbite za svoje fizično telo. Večina izmed vas je na meji, da pregori, ali pa se srečuje z utrujenostjo. Najdite čas za obveznosti in ne pozabite na čas zase, za počitek. Opustite tudi skrbi glede materialnega. Pozornost namenite predvsem lastnemu dobremu počutju in iskanju ustreznih rešitev na vaša vprašanja. To pa zato, da pridete do točke, ko boste pomirjeni znotraj sebe pa tudi z vašimi okoliščinami. Veliko premišljujete in tudi to vas posledično izčrpava. Ne ustrašite se, če se boste srečali z občutkom, da vam stvari polzijo iz rok. V ozadju se energije uravnovešajo in skladno s tem delujte tudi vi. Poiščite ravnovesje v svojem življenju, predvsem s seboj. To naj bo vaša prioriteta. Tako se boste usmerili k iskanju konstruktivnih rešitev in lahkotneje se boste lotevali obveznosti. Svojemu srcu pa le namenite pozornost, ljubezen in toplino ter mu zagotovite vse, kar ga osrečuje. Misli »pretvorite« v dejanja in to bo odličen začetek.

rak

RAK 

Pripadniki tega znamenja boste v februarju postavljeni v situacije, ko bo treba sprejeti pomembne odločitve. Pri sprejemanju le – teh, na prvo mesto vedno postavite sebe, svoje cilje in  ambicije. Sedaj ni ugodno obdobje za nihanja, oklevanje. V svojih namerah bodite odločni in predani sebi. Ženska krajših temnih las bo odigrala pomembno vlogo. Glede nje pa bodite previdni. Nekaj se boste naučili in na vas je, kako uspešno boste prestali ta test. Ničesar si ne jemljite k srcu. Tisti, ki pričakujete razne odgovore (izobraževanje, služba, podpis pogodbe), lahko obrodijo sadove uspeha, vendar le, če se boste dovolj angažirali za svoje cilje. V nasprotnem boste imeli možnost »popravnega izpita« in ponovili celoten proces. Energije bodo preizkušale vašo predanost sebi, odločnost in hitro delovanje. Zato se resnično osredotočite nase in na svoje cilje. Zavedajte se lastnih moči in bodite sebi najboljša motivacija. Za seboj ste imeli težavno obdobje in pretekla izkušnja vam je lahko le opomnik, česa ste v resnici sposobni, ko se postavite zase. Ne iščite kratkotrajnih rešitev in nanje nikakor ne pristajajte.

lev

LEV

Levi boste v februarju dobili pomembna sporočila. Ta se bodo pokazala na razne načine, zato bodite pozorni in opazujte. Zavestno spremljajte dogajanje okoli sebe in samo opazujte. Tok energij tega meseca vas bo usmerjal v to, da postavite stvari na svoje mesto. Najprej pa bo potrebno začeti pri sebi. Pri vašem delovanju pa bodite iskreni in resnica naj vas vodi skozi tale mesec. Mogoče je to tudi čas, da se zaljubite v svojo moč, v svoje darove in prepoznate lepote svoje karizme. Nanjo ste zaradi »živahnega« dogajanja pozabili in se na težji način lotevate vseh obveznosti. Če boste uspeli prepoznati svojo notranjo moč in naredili potrebni preboj,  lahko v zelo kratkem času »zasukate« tok dogajanja sebi v prid. Bo pa pomembno, da svoje delovanje naravnate na iskanje rešitev in umaknete to roko “žuganja”, ki jo držite nad seboj. Namesto, da se krivite za neuspeh, si raje ponudite roko prijateljstva in si dajte novo možnost. Vredno je poskusiti in naredite sedaj vse na drugačen način. Naj vaš namen podpira želja po harmoniji, skladnosti in spoštovanju. Tako sebe, kot tudi drugih. Obrnite vse na glavo in pristopite k vsemu popolnoma drugače. Ne bojte se sprememb.

devica

DEVICA

Lahko rečemo, da se bodo za vas v februarju stvari začele premikati. V vas se je (ali pa se še bo) zbudila želja po kreiranju. Nekateri ste si zadali večje cilje in energije vedno podpirajo tiste, ki delujejo s tokom življenja. Za tiste, ki še »čakate« na pravi trenutek, je sedaj pravi čas, da začnete. Vedite, da imate znanje in potrebne življenjske izkušnje, da stopite v »večje čevlje«. Ne boste sami, v oporo vam bosta starejša ženska oseba in moški srednjih let. Na vas je, da poveste, kaj potrebujete in sledite svojim ciljem. Zaupajte vodstvu in intuiciji, ki vam bo jasno kazala pot in odpirala vrata obdarovanj. Da, darila se bodo vrstila in ohranite občutek za sočloveka. Mnogi pripadniki tega znamenja boste v tem obdobju deležni daril življenja, saj ste v preteklosti tudi vi poskrbeli za veselje ljudi v svoji bližini. Življenje pa vse budno opazuje in spremlja. Namig za vas bi bil, da pojdite med ljudi, družite se in si zagotovite čas za stvari, ki vas osrečujejo. Ta energija radosti se bo razširila v vaše okoliščine.

tehnica

TEHTNICA 

Tehtnice boste februarja »okupirane« z razmišljanjem. Dobro bi bilo, da ste pozorni na svoje misli in jih budno spremljate. Nekaj vam želijo sporočiti. Za vas je februar idealen mesec za izobraževanja, menjavo delovnega mesta, potovanja v tujino. Po drugi strani pa vas bo vaša lepa duša preko misli in sanj spodbujala, da začnete izražati svoje darove in talente. Namenite tudi temu nekaj svojega časa ter se potopite v svet tišine in miru. V tem svetu se povežite s svojo lepo dušo. Naj vam razkrije vse lepote, s katerimi vas je blagoslovila. Želi, da jih začnete izražati in tako sledite njenemu načrtu. Seveda bo vaše delovanje v tej smeri tudi ustrezno nagrajeno. Hkrati s tem kaže, da se boste uspeli postaviti na svoje noge in premagali čustvene skrbi. Ujetost, s katero se srečujete, je opomnik, da se začnete izražati in se pri svojem delovanju ne omejujete. Posledično boste na področju odnosov sprožili določene premike. Imate odlično popotnico in jo sedaj uporabite zase in svoj lepši jutri.

Škorpijon

ŠKORPIJON 

Februar vam bo, dragi škorpijoni prinesel velike, a pomembne spremembe. Te se navezujejo na vas osebno in vaš odnos, ki ga imate do sebe. Želite si sprememb, a težko spuščate stvari, da gredo svojo pot. Hočete narediti nekaj več pa se vračate nazaj na stare poti. Vprašajte se, kaj v resnici izbirate zase in čemu boste sledili? »Vodijo« vas spomini preteklosti – zakaj se vračate nazaj? Vdihnite svežino in si dovolite čutiti svoje srce. Tam boste našli odgovor in smernico. Spustite preteklost, ki vas je samo učila, da se premikate naprej. Ostanejo spomini, besede in vsi prizori, ki so polnili vaše srce z lepoto. Vendar se zavedajte, da vas ta lepota še vedno spremlja sedaj, v tem trenutku. Le prepoznajte jo. Energije februarja vam bodo ponudile kar nekaj možnosti za napredek. Vendar bo treba spustiti vse, česar se krčevito oprijemate. S takim odnosom pozabljate nase. V tem mesecu je sporočilo za vas, da si ponudite ljubezen, potrebno razumevanje preteklosti in spustite krivdo. Vzpostavite s seboj ljubeč, sočuten odnos in začutite sonce v svojem srcu.

strelec

STRELEC 

Za vas pa je prišel čas, da začnete razmišljati o svojih željah. Kaj boste naredili zase in s svojimi željami? Bodo te ostale ujete v mislih, ali se boste »podvizali« in nekaj ukrenili, da se končno osredotočite tudi nase? Če boste pokazali voljo in se angažirali za svoje želje, se bo na vaše delovanje življenje ustrezno odzvalo in vas podprlo. Dolgo časa ste svojo energijo vlagali v vse drugo, samo zase vam je večinoma  zmanjkalo časa. Morda bi sedaj sebe postavili na prvo mesto in si privoščili vse, kar zagotavljate drugim? Samo v razmislek. Pa veliko boste razmišljali, ravno zaradi tega, ker hodite mimo sebe in svojih želja. Morda se niti ne zavedate, da v resnici izpolnjujete pričakovanja drugih in se tako vztrajno izčrpavate? Kakorkoli že. Vsak zase najbolje ve in tako je tudi prav. Vendar vas bodo energije usmerjale v napisano in temu resnično namenite pozornost. Organizirajte si prosti čas in obveznosti, a vzemite si tudi čas zase, vam ljube hobije in vse, kar vas osebno osrečuje. Razdajanje ni energija pomoči. Začnite se bolj cenit in spoštovat.

strelec

KOZOROG

Ste na točki, ko si lahko mirne vesti oddahnete. In s tem ni prav nič narobe. Prav tako ne bo nič narobe, če si boste vzeli več počitka in skrbi za svoje fizično telo v tem mesecu. Za vas je poudarek na negi, nežnosti do sebe. Nekateri ste si zadali pomemben zalogaj in vanj vložili vso energijo in moč. Nagrade sledijo in to vzemite na znanje. V tem času pa si resnično zagotovite dovolj počitka, da regenerirate lastno energijo in si povrnete moč za naslednje korake v življenju. V tem obdobju sebi zagotovite prav vse, kar vas sprošča in vam prinaša mir. Morda se bo treba od določenih oseb vsaj fizično oddaljiti, se manj družiti z »energijskimi pijavkami« in tudi s tem ni nič narobe. Vedite, da so bila vaša dela opažena. Tudi čas za počitek bo prinesel s strani življenja prijetna presenečenja za vas. Vaša naloga v tem mesecu je ta, da poskrbite za lastno dobro počutje. In energije februarja vas podpirajo pri tem. Ko si boste vzeli čas za nego svojega telesa pa bodo darila (življenja) začela kapljati iz vseh koncev.

strelec

VODNAR 

Vodnarji ste zelo marljivi in predani svojemu delu, kar je lepo in pohvalno. Vendar, če bi bili tako predani in odgovorni do sebe, bi bilo  življenje mnogo lepše. Posledično bi se tudi vi počutili lažje. Vendar za vas to ni tako pomembno. Najprej je treba poskrbeti za obveznosti in vse okoli sebe ter tako »bežati« pred seboj. Februar je vaš mesec in vsaj v tem obdobju si vzemite več časa zase, svoje srce in svoje želje. Kaj v resnici potrebujete in da ni materialno? Oddaljujete se od okolice in se zapirate v svoj notranji svet. Posledično pa to vpliva na vaše razpoloženje, misli, čustva in fizično telo. Ne sanjarite, ampak začnite delovati v smeri zadovoljstva. Predolgo časa »stopicate« na istem mestu in nič se ne premakne. Zato pa to vpliva na vaše razpoloženje, kar se kaže s pomisleki, strahovi in dvomi. Notranje bitke, ki se dogajajo znotraj vas, so le odraz vašega počutja. Obrnite vse na glavo in začnite znova! Spremembe so nujno potrebne, zato jih začnite načrtno uvajati.

strelec

RIBI 

Ribice pa –  previdnost in »oči na peclje«. Zanimivo obdobje je pred vami, ki vas bo preizkušalo pri prepoznavanju iskrenih namenov  ljudi v vašem okolju. Najsi bo poslovno, domače, ali prijateljsko. Pestro dogajanje bo poskrbelo za dvig prahu povsod tam, kjer se je ta nabral. Zato se ne ustrašite dimne zavese, ki se bo pokazala v vsej svoji veličini. Ob tej zavesi pa boste vsi udeleženi postavljeni pred golo resnico. Vaša naloga pa je, da ste popolnoma iskreni in poveste samo resnico. Ne poslužujte se nečednih igric, laži, prevar, ali manipulacij. Te vam bodo prinesle le še več hudega. Ta zavesa je v resnici vaš odnos, ki ga imate do sebe pa tudi do življenja. Če se boste, drage ribice, odločile za resnico in iskrenost, boste žele energijo uspeha na vseh področjih. Zato je resnično pomembno, da govorite resnico. Energije februarja vas bodo za vaše iskreno delovanje nagradile z vsem, kar v tem obdobju najbolj potrebujete za svoj napredek. Skladno s tem se odzivajte na vse okoli sebe. 

X

Shopping Cart