oven

OVEN

Ovnom mesec julij ponuja možnost napredovanja v življenju. Čutite, da se znotraj vas nekaj dogaja. Sveža energija vas žene na nove poti. Tisti, ki se boste odločili in se začeli premikati s tokom življenja, boste imeli možnost premagovanja lastnih senc. Z ustreznim delovanjem se bodo odstranili vsi dvomi, skrbi in nesigurnost. Zdaj ste se znašli na točki, ko si lahko omogočite vstop v novo poglavje življenja. Energije julija in polne lune vas nežno, a vztrajno potiskajo stopničko višje. To se odraža na način, da ste si zaželeli novitet. Nekateri ste (ali še boste) zamenjali delovno mesto, opustili stare navade, toksične odnose, se preselili, kupili nepremičnino, novejši avto… In ker je to v vaši naravi, boste to naredili zelo hitro. Ravno ta hitrost sprejemanja odločitev, prevzemanja vajeti v svoje roke in sposobnost gibanja skozi okoliščine, bo večini prinesla čudovite preobrazbe in zavidljive rezultate. Znebite se vsega, kar v vas zbuja strahove in vam predstavlja kamen spotike. Konstruktiven pogovor z osebo moškega spola vam bo dal pomembne iztočnice, na katerih boste začeli graditi novo pot. Ohranite svojo ovnovsko trmo in se lahkotno lotevajte vsega. Vidni rezultati se bodo vrstili v zelo kratkem času.

oven

BIK

Biki boste v tem mesecu blesteli na področju odnosov. Energije julija vam bodo zagotovile okoliščine, dogodke in situacije, da sebe postavite na prvo mesto in tako prepoznate moč kreacije uspeha. Delujte na zemeljski način, kar je v vaši naravi in se ne ozirajte na preteklost in osebe, ki se bodo pojavile. Te bodo prišle z namenom, da zaključite še stare vezi v  odnosih, ki ste jih skrbno negovali. S svojo prisotnostjo vam bodo te osebe pokazale, da je čas, da opustite stara prepričanja in vzorce, po katerih ste gradili dosedanje odnose. Nenazadnje, odnos do sebe. Velike spremembe trkajo na vaša vrata, zato jih pogumno povabite v svoje življenje in se jih veselite. Ne bojte se zaživeti svojega življenja, zapustiti vse staro in se odločno podati v raziskovanje novega. To vam bo dalo dodatni veter v hrbet, saj si boste tako postavili zdrave temelje, na katerih boste od sedaj naprej gradili svojo pot, sebe in vse okoliščine. Posledično se bodo odstranile vse omejitve in ovire, ki  ste si jih sami postavljali. Zato se zazrite vase, se povežite s svojo pristno bikovo naravo in se postavite v odločno energijo. Aktivirajte šarm in karizmo in se ne omejujte. Okolica se bo avtomatsko odzvala na vašo vibracijo.

oven

DVOJČKA

Vam pa bodo energije julija prinesle blagoslove spoznanj. Večina pripadnikov tega znamenja se zadnje čase srečuje z intenzivnimi mislimi in razmišljanjem. Čutite, da se znotraj vas nekaj dogaja pa težko določite, kaj je to. Polna luna je še dodatno pritisnila na vse vroče točke in vas tako pahnila v še večja analiziranja vsega. Vendar si to vzemite kot sporočilo vaše duše, ki vas kliče, da se vrnete nazaj na točko, kjer ste začeli. Ne obtožujte se, če boste spoznali, da ste se zgubili. Vse se zgodi s posebnim namenom. Imeli ste priložnost izkusiti moč čustvenega vrtiljaka. Sedaj se vam ponuja možnost, da se umirite in začnete znova. Svojo naglo naravo pomirite z organizacijo in poglejte širšo sliko okoliščin. Kaj ste pustili za seboj? Kako je vaše delovanje vplivalo na okolico? Komu ste dolžni opravičilo? Ne pozabite nase! Neuresničene želje preteklosti so vas pritiskale in ponesle onkraj meja realnega. Vendar ni s tem prav nič narobe. Sedaj se vzemite v roke in začnite živeti v tem času in prostoru. Tu na Zemlji se tudi dogajajo čudeži in zavedajte se, da ste tudi vi čudež življenja. Delajte na zaupanju do sebe, življenja in se načrtno povezujte s svojo lepo dušo. Za vas ima pomembna sporočila in napotke, ki vam bodo povrnili vero vase, v življenje.

rak

RAK

Julij je vaš mesec! Zdaj imate možnost za dosego uspeha na vseh področjih življenja. Vse, v kar boste investirali čas, energijo, trud, voljo, bo obrodilo izjemne uspehe. Imate namreč možnost, da si zavrtite okoliščine in vstopite v povsem nov, za vas drugačen, lepši svet. Če boste delovali odgovorno, se podvizali ter dovolili spremembam, da vstopijo v vaše življenje, vam bo to tudi omogočeno. Pomembno je, da se obrnete k svojim duhovnim vodnikom in jih zaprosite za podporo in pomoč. Dovolite jim, da delujejo in njihovo podporo tudi vi podkrepite z ustreznim delovanjem. Tako boste deležni čudovitih nagrad, ki se bodo odražale najbolj na poslovnem področju. Seveda tudi na ostalih, vendar pa boste prav tisti, ki boste pokazali ambicije glede kariere, želi odlične poslovne rezultate. To bo v vas zbudilo navdih in vas poneslo v povsem nova okolja, nove kraje, države in posel lahko razširite v tujino. Samo dovolite si biti prožni v delovanju in novitetam dovolite, da vstopijo v vaše okoliščine. Tisti, ki pričakujete pisne odgovore, podpis pogodb, prodaje, nakupe itd. Ob vsej tej vnemi in napredku pa ne pozabite na zdravo prehrano in ji tudi namenite pozornost. Telesu dovajajte veliko vode, zagotovite mu več zelenjave in gibanja.

lev

LEV

Vam se tudi nasmiha sreča, dragi levi. In se vam bo, če si boste dovolili biti srečni. Občutek sreče in svoje misli objemite ter jih ponesite v samo osrčje vašega bistva. Kako se počuti vaše srce? Kaj je tisto, kar dejansko potrebuje? Ujeto je v obveznosti in misli o delu, karieri. Pozabljate, da vaše srce hrepeni in potrebuje toplino, nežnost in veselje. Prisluhnite mu, potrebuje vas in namenite mu dovolj časa za razumevanje in nego. Vsa čustvena stanja, nihanja, s katerimi se srečujete, dvomi in skrbi, vse to je posledica »mačehovskega« odnosa do sebe. Naredite si uslugo in namenite svojemu srcu več časa, pozornosti in topline. Hitro boste deležni vsega, kar vi mislite, da potrebujete. Pa tako malo je potrebno! Vedite, da se bo odnos, ki ga imate in ga boste negovali do sebe, odražal na vaših okoliščinah. Napredovanje na poslovnem področju in v  financah ter uspeh, po katerem hrepenite, bo prišel in vas čaka. A še prej  pokažite svojemu srcu, da ima vas. Za vas je ključnega pomena, da se osredotočite na odnos do sebe in uvedete korenite spremembe, ko gre za vas osebno. Na to se bo odzvalo tudi življenje. Začnite znova in spremenite odnos. Posledično pa boste uspeha deležni s strani življenja. Predvsem poslovnega uspeha!

devica

DEVICA

Device se boste v tem mesecu učile spuščati stare navezave. Določene osebe vas na področju odnosov že nekaj časa »urijo« v tej smeri. Ne zamerite jim in ne bodite užaljene, saj vam s svojimi besedami in delovanji želijo pokazati, da imate možnost izbire in se čustveno ne vežete na nikogar ali nič. Želijo vam pokazati, da pomembnost v odnosih namenite tudi sebi in sebe postavite na prvo mesto. Prav tako postavite svoje prioritete v ospredje in se usmerite k svojim ciljem. Mogoče ste nekateri zadnja tri leta pozabili na svoje cilje, želje in prednost namenili gradnji odnosa. Posledično ste se ujeli v primež ustaljenega delovanja. To pa vam je prineslo določene izzive in preizkušnje. Izzive predvsem na čustvenem področju. Zato si sedaj dajte novo možnost in poglejte sliko sebe. Kje ste? Na kateri točki se nahajate in kaj je potrebno ukreniti, da se usmerite k svojim ciljem? Samo malo več odločnosti in vztrajnosti bo treba pokazati pri delovanju in hitro se boste »spravili« na pravo pot. Mnenja in besede drugih dajte malce na stran in začnite zaupati svoji intuiciji. Vaša lepa duša vam želi pokazati, kaj si v resnici zaslužite in kaj ste zmožni ustvariti zase. Spustite ves nadzor, dovolite duši, da vam pokaže vaše potenciale in zaupajte vodstvu. Načrtno se povezujte s svojo najboljšo prijateljico, ki vam bo ponudila veliko več, kot si sami mislite, da zaslužite.

tehnica

TEHTNICA

Energije meseca julija vam bodo ponudile možnost, da najdete svoj notranji mir. Za seboj imate pestro dogajanje, ki vas je zadnje tri mesece »premetavalo« na vse konce in kraje. Mogoče ste spregledali dejstvo, da so vas v resnici okoliščine potiskale do roba samo zato, da se ustavite in se umirite. Skrbni in odgovorni ste do svojih bližnjih in vam dragih. Zdaj je napočil čas, da ta mir poiščete znotraj sebe in odstranite prav vse, kar vas draži . To pa zato, ker je pred vami obdobje zaključevanja in zapiranja vrat vsemu, kar vam ne služi več. Energije vam bodo zagotovile situacije in dogodke, ko bo potrebno jasno pokazati odločnost ter ustaviti vire za vas negativnih energij. Sem spadajo določeni odnosi, osebe pa tudi okolja, v katerih se nahajate. Zato si postavite prioritete in bodite iskreni do sebe. Sreča je stvar odločitve in tudi vi se odločite za svojo srečo. Ne boste slaba oseba, če boste rekli ne tistim, ki vas spotikajo na vaši poti. Učijo vas, da se postavite za svoje sanje in negujete odnos do sebe. Naredite to v imenu ljubezni do sebe, brez občutka krivde, ali slabe vesti. Ko boste uspeli premagati napisano, se bo pojavila ženska oseba svetlejših las, ki vam bo prinesla čudovite novice. Ta oseba bo znak s strani življenja, da ste naredili prav zase in to je vaše sporočilo.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Tisti, ki se srečujete s slabim počutjem, vas pestijo skrbi zaradi odnosov in se vrtite v začaranem krogu, vedite, da je to  posledica stresa in nezadovoljstva. Dobro bi bilo, da se ozrete naokoli in vidite, na kakšen način zapravljate svoj dragoceni čas in komu ga namenjate. Ste zelo vztrajni in odločni v svojih namerah in ste za dosego ciljev pripravljeni iti čez lastne zmožnosti. Vendar vas vaše fizično telo opominja, da se ustavite in si namenite več počitka, ker ste preobremenjeni. Težko je reči to za škorpijone, vendar odstranite osebe, ki vam zbujajo občutek manjvrednosti. Po drugi strani se bodo umaknila nihanja čustvene narave, ki bi jih bilo priporočljivo vzeti pod drobnogled. Kajti, nekaj vam želijo sporočiti in temu namenite pozornost. Novice, ki jih čakate, si vzemite kot dodatni zagon, da se soočite s strahovi. Naj vam ne vzamejo vere in poguma. Spustite pričakovanja in raje več delujte. Delujte v smeri lastnega zadovoljstva in s svojo energijo odstranite prav vse, kar vam zbuja strah, dvom in povzroča nepotrebne skrbi. To moč imate v sebi in imejte se pod nadzorom. Na dogodke se ne odzivajte čustveno in še manj se vpletajte v razna čustvovanja. Premišljeno se lotite stvari in tako boste dosegli želeno.

strelec

STRELEC

Strelcem se v tem mesecu odpirajo vrata finančne stabilnosti. Vendar boste teh nagrad deležni, če boste pokazali več ambicij in se postavili v ospredje. To vam sicer ne leži najbolje, a energije julija bodo želele od vas ravno to. Imate odlično podlago, da si ustvarite, oz. bolje rečeno, da realizirate dolgo načrtovane ideje. Sedaj pa se od vas zahteva delovanje in vztrajnost. To naredite na svoj miren način in pri tem bodite iskreni. Brez »skritih planov« v ozadju in kalkulacij. Sebičnost se lahko pojavi kot nezdrava tekmovalnost. Ampak tekmovati vam ni potrebno z nikomer. Imate namero in ta naj bo iskrena, jasen cilj ter odločnost. Naj bo to vaše vodilo v tem mesecu in dosegli boste tisto, kar vam osebno predstavlja stalnost in zadovoljstvo. Vendar naj to ne bo končni cilj. Naj bo samo odskočna deska in smernica, da se podate v nove projekte. Veliko idej se plete po vaših mislih in resnično imate možnost, da jih realizirate. Ni se vam treba dokazovati. Čestitajte si za vsak uspeh. Novice in sporočila, ki jih boste dobili v pisni ali ustni obliki, so orodje, da zadevo vodite naprej. Potrebno se bo izpostaviti, zato delujte na prepoznavnosti sebe, svojega produkta in se ne izogibajte javnega nastopanja. Sedaj ni čas za »strice iz ozadja«, če želite doseči cilj in žeti uspehe.

strelec

KOZOROG

Čeprav se na široko izogibate področja emocij, vas bodo energije usmerjale ravno v področje odnosov. Predvsem partnerskih in to z namenom, da se na tem področju vzpostavi nek red in disciplina. Večina vas se tega drži. Po drugi strani, ko so emocije v ospredju, pa se znate skriti v najmanjše luknjice in vas je težko zvabiti na plano. Čustvena teža,s katero se srečujete od začetka meseca, je posledica bega in umikanja. Pravzaprav strahu pred prevzemanjem odgovornosti. Morda ste opazili, da se počutje drastično spreminja in v enem trenutku ste pripravljeni objeti ves svet, v drugem pa bi se skrili globoko v gozd in se zaprli vanj za nekaj mesecev. Ne bojte se čustev in jim odprite vrata. Potrebujejo vas in vas želijo povabiti na iskren pogovor. Tisti, ki ste v odnosih in čutite, da je potrebno nekaj spremeniti, to tudi naredite. Samski pa si dopustite čutiti in dovolite, da drugi pristopijo k vam. Ne zapirajte se vase, eni in drugi. Sicer pa vam bodo energije že odprle vrata ter spustile ptice ljubezni v vaše srce. Objemite jih in sprejmite njihove blagoslove. Prinašajo vam navdih, moč in  upanje na področju partnerstva. Osvojili ste učenja in sedaj je čas, da sprejmete nagrade življenja za potrpljenje in pogum.

strelec

VODNAR

Vodnarji boste julija imeli nekaj preizkušenj in izzivov. Ti se bodo odražali na področju kariere in vas osebno. Previdni bodite, da se ne bi zaletavali in čustveno reagirali, ko bo potrebno premišljeno sprejeti pomembne odločitve ali poteze na področju kariere. Ne prenaglite se zaradi naučenega načina delovanja in učite se raje iz napak preteklosti. Nespametna odločitev bi vas lahko veliko stala, zato se raje umirite in sprejmite odločitev, ko boste mirni. Za vas bo pomembno, da v tem obdobju delate na svojih čustvih, ki vrejo znotraj vas. To velja za tiste, ki se odločate, kako naprej v življenju. Tisti, ki ste pomirjeni s svojo potjo, se osredotočite na stvari, ki vas veselijo in vam prinašajo mir. Vročekrvni vodnarji, ki ste v dvomih in ste zadnje čase nenehno v skušnjavah, poskrbite za notranji mir in vnesite harmonijo v svoje okoliščine. Morda ste že opazili, da vam dosedanji (vročekrvni) način delovanja prinaša še več Marsove energije, ki vam otežuje vse skupaj. Ključnega pomena za vas je, da poiščete mir in uravnovesite svoje okoliščine. Mogoče je čas, da več pozornosti namenite sebi, svojim hobijem in vsemu, kar vam prinaša veselje, zadovoljstvo in čustveno stabilnost. Tej namenite največ pozornosti!

strelec

RIBI

V tem mesecu boste imeli »nalogo« poiskati pomemben odgovor. Kaj je tisto, kar vas osrečuje in vam prinaša zadovoljstvo? Notranji občutki vam govorijo eno in osebe okoli vas vam kažejo isto. Na vas pa je, da zaupate sporočilom in prepoznate lastno moč. Moč sprejemanja odločitev in se uprete vsem oblikam manipulacije in lažnega občutka sreče. Predvsem bodite pozorni na svetlo rjavo žensko osebo, ki nima iskrenih namenov in vas bo poskušala zvabiti v past laži, neiskrenosti. Previdno! Dobro bi bilo tudi, da ste pozorni na lažne komplimente, pohvale, neiskrene besede. V ozadju je zavist in vaša naloga je, da to odpravite, ali se čustveno ne vpletete. Dobro bi bilo, da ste v tem obdobju tudi pozorni na to, komu zaupate pomembne informacije. Naj si bodo poslovne ali osebne narave. Energije bodo skozi vse dogajanje od vas zahtevale, da prepoznate resnico in ste iskreni do sebe. Da vidite, kdo je pravi prijatelj in kdo naj odide iz vašega življenja. Ko boste pospremili laži in neiskrenost, se vam bo vrnila vaša notranja moč, volja, pogum in kreativna energija. Če se zadnje čase srečujete z utrujenostjo, nespečnostjo, je to posledica »energijskega vampirizma«, kot temu pravimo. Obdajte se z ljudmi, ki vas nasmejijo in se v njihovi družbi počutite prijetno, veselo. Poiščite odgovor na vprašanje.

X

Shopping Cart