oven

OVEN

Ovni boste v juliju blesteli na področju kariere. Nekaj se je zgodilo znotraj vas in odločili ste se, da boste vzeli vajeti v svoje roke. Imeli boste veliko dobrih idej, elana in poguma, da tudi sami pokažete ambicije in dosežete uspeh na poslovnem področju. Po drugi strani pa boste zaradi obilice dela »trpeli« na področju odnosov. Nek dogodek ali situacija, povezana z odnosom, vas muči in izčrpava. Radi imate izzive in nadzor. Vendar vas ta odnos zadnje čase (pol leta) kvalitetno izčrpava. Zavedajte se, da imate nasproti sebe osebo, ki je prav tako načelna pri doseganju svojega in ne bo odnehala za nobeno ceno. Mogoče v razmislek – pustite ego igre na stran in odnehajte, preden nastopijo posledice. Dobro pretehtajte vse aspekte odnosa in ne bodite sovražnik samemu sebi. Svojo energijo raje usmerite nase in sebi privoščite veliko razumevanja in topline. Ne zaletavajte se z glavo v zid, saj bi imeli neprijetne posledice.

oven

BIK

Biki, vi pa zavihajte rokave in veselo na delo! Pred vami je mesec, ki vas bo podpiral na področju odnosov in posla. Energije meseca julija so vam zelo naklonjene, da si ustvarite stabilnost in finančno neodvisnost. To velja predvsem za tiste, ki že dlje časa vlagate trud v kariero in niste imeli vidnih rezultatov. Življenje nas nenehno preizkuša in večina vas je bila na testu vztrajnosti in predanosti. Sedaj imate možnost, da iz vloženega truda »poračunate« vse za nazaj. Pred vami je obdobje, ko boste deležni daril s strani življenja. Pri tem pa je pomembno omeniti, da začnite uživati v sadovih vloženega truda. Denar bo pritekal iz vseh koncev in krajev, sprejmite ga. Za tiste, ki ste stagnirali, je to znak, da se potrudite in izkoristite ta veter finančnega obilja. Naredite vse potrebno in delujte. Delovanje je ključ do vsega in že v prvi polovici meseca boste opazili vidne premike na bolje oz. finančno izboljšanje.

oven

DVOJČKA

Po čudovitem juniju ste se znašli v primežu misli in dvomov. Kje se je zataknilo? Ste pričakovali več? Kaj se je zgodilo, da ste si premislili? Pomembno je, da ugotovite, kaj vam življenje v resnici želi sporočiti? Ni vam treba metati »puške v koruzo« samo zato, ker vas je zmotila ena informacija. Učimo se in tudi vam življenje ponuja možnost, da se učite in napredujete. Vsak novi začetek je nova zgodba v življenju, ki nam prinaša nova učenja. Za vas je pomembno, da gledate iz teh oči. Ne bodite malenkostni in otročji. Odnos je celica, v katero je potrebno vlagati, se prilagajati in premagovati lastne sence, da celica ostane zdrava. Vedite, da ni nič izgubljeno in obstaja možnost, da se zadeva razvije v pravo smer. Od vas je odvisno, ali ste pripravljeni premagati prepreko, strahove in dvome?! Zato si vzemite dovolj časa in se iskreno pogovorite s svojim srcem. Možnost napredka obstaja, če vidite širšo sliko odnosa, dogodka, situacije.

rak

RAK

Energije meseca julija bodo rakom prinesle možnosti napredovanja. Ta napredovanja se bodo najbolj odražala na način razreševanja težav, s katerimi se srečujete. Bodite pozorni, da ne bi bili deležni nepotrebnih nevšečnosti zaradi lastnih dvomov in strahov. Zberite se in se osredotočite na iskanje rešitev. Uporabite zdravo kmečko pamet pri iskanju rešitev. Vedite pa, da jih boste našli le v primeru, če boste začeli vse znova. To ni linč. Je spodbuda, da si vse postavite na novo in z novo energijo začnete graditi novo pot. Novice pričakujte od svetlejše moške osebe, ki vam bo dala zlata vredne informacije. Prav tako se nekaterim nasmiha sreča na področju partnerstva. Energije vas bodo usmerjale v iskanje zadovoljstva, pomirjenosti in miru. Zato se osredotočite na novosti in novitete. Te začnite načrtno uvajati v svoje življenje in tako boste lahkotneje dosegali želene uspehe.

lev

LEV

Kot se za leve spodobi, se bo tudi v juliju mesecu vse vrtelo okoli njih. Energije meseca julija vam bodo zagotovile mir. Tako boste imeli več časa, da uredite dokumentacijo in se posvetite počitku. Vzemite si ta mesec za razmislek. Kaj boste v prihodnje delali? Kam boste usmerjali svojo energijo? Kaj v resnici želite od sebe? Privoščite si potovanje, pojdite med ljudi, berite knjige in delajte stvari, ki vas osrečujejo. Od lanskega leta so vas začele  »preganjati« misli in iščete tisto nekaj. Kaj je to, kar potrebujete? Iščete morda čustveno varnost in ob sebi osebo, ki vas iskreno ljubi? Julij vam bo ponudil tudi to možnost, saj se bodo začele oglašati ptice ljubezni v vaših življenjih. Pogrešate občutek nežnosti, topline in pripadnosti. Na vas je, da si te občutke zagotovite in odprete vrata svojega srca tistim pticam ljubezni, ki so na poti v vaše življenje. Ne vztrajajte v trenutni situaciji, saj vam jemlje energijo in moč.

devica

DEVICA

Kaj bi device brez analiziranja? Toda, če bi ga pustile malce na stran, bi lahko začele uživati življenje. Malo za šalo, pa tudi zares. Veliko razmišljate in se obremenjujete, namesto, da bi uživale in si privoščile več sproščenega druženja in zabave. Lepo je, da ste odgovorne do dela in drugih. Bodite tudi do sebe in si privoščite več sprostitve. Reka življenja je tudi zabavna, saj nam kaže vedno nove stvari, nova okolja. Posadite v svoje misli semena radosti, veselja, sprostitve in užitka. Nič vam ne bo manjkalo in za nič ne boste prikrajšani, če si boste vzeli tudi čas za druženje in uživanje. Potrebujete sprostitev, saj boste potrebovali novo, svežo energijo v prihajajočih mesecih. Ples, zabava, sprostitev. V tem obdobju to najbolj potrebujete, saj si boste na tak način napolnili baterije in obnovili moč. Ravno zunaj domačega doma spoznate vplivno moško osebo. Od tu naprej pa je samo vajina zgodba. Uredite se, pokličite prijatelje, pojdite se družit in zabavat.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice bodo energije julija usmerjale v iskanje rešitev in razreševale boste težavne dogodke in situacije. Iskrena komunikacija je ključ do vsega. V vašem primeru bo to še kako pomembno. Prva polovica meseca bo večini predstavljala izziv. Pomembno je, da zelo dobro poslušate in spremljate informacije, ki jih boste dobivale. Te informacije so ključnega pomena za vas in vaše okoliščine, ki potrebujejo razreševanje. Preprečile bodo neprijetne nevšečnosti. Govorite in se pogovarjajte! Posledično boste imele možnost, da se soočite in tako poiščete ustrezne rešitve z vpletenimi. Pazite samo, da se vaših besed ne bi obrnilo proti vam, zato govorite samo in le resnico. Imate možnost, da si postavite stvari na novo in razrešite vsa nesoglasja in napetosti. Poskrbite za čustveno stabilnost in ne pustite se sprovocirati. Delujte umirjeno in metodično.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Mesec julij bo za vas pomemben v smislu posla oz. kariere. Ko večina uživa dopustniške dni, boste vi svojo energijo usmerjali v posel. Kar je tudi prav, saj vam je mesec julij naklonjen za to področje. Imate vizijo in jasne cilje. Delujte v smeri realizacije in svoj čas usmerite v projekte oz. delo. Dobičkonosni posli so pred vami. Nekateri boste z njimi deležni večje vsote denarja, kar vam bo narisalo nasmeh na obrazu. Tega pa boste nato pametno investirali v svoj nadaljnji (poslovni) razvoj. Samski pripadniki tega znamenja, odprite oči, ko boste na zabavi oz. prireditvi. Nekdo je zelo zainteresiran za vas in vas opazuje že dlje časa (modre oči, uniforma, oseba na položaju). Tisti, ki imate večja podjetja, delajte na energijskih zaščitah posla. Razmislite tudi o »najemu« osebe, ki vas bo pri vaših poslih energijsko podprla. Vi pa boste imeli več časa in energije za realizacijo svojih ciljev.

strelec

STRELEC

Dragi strelci, pred vami je mesec izzivov in preizkušenj. Skozi ves mesec in vsa dogajanja, ki se bodo vrstila, bodo na preizkušnji vaše vrednote. Nič vam ne bo manjkalo, da vas pomirim. Dobili boste čudovite posle, finančne prilive in navzven bo izgledalo vse lepo in prav. Po drugi strani pa bodo energije julija preizkušale vaše vrednote. Nekaj boste izgubili, ali se bo potrebno nečemu odreči, da dobite nekaj še večjega, boljšega. So to slabe investicije? Ali bo treba oditi iz trenutnega odnosa? Kam boste investirali sredstva? Je posel »čist« in pravičen? Možnosti vam ne bo manjkalo in za vaš avanturistični duh je to nekaj najlepšega, kar se vam lahko zgodi. Vendar bodite pozorni, da v tem navalu entuziazma ne izgubite stika z realnostjo. Nek rek pravi, “daj človeku denar in opazuj, kaj se s človekom zgodi”. Ne pristajajte na laž, zavajanje, neiskrenost in tega nikoli, za nobeno ceno, ne vrednotite. Resnica in iskrenost prinašata mir in veselje.

strelec

KOZOROG

Mesec novosti, novitet, odločitev in previdnosti, je pred vami. Tisti, ki ste osredotočeni na kariero, imate možnost, da povečate in razširite obstoječo dejavnost. Vendar  bo treba poiskati nov produkt, izdelek, noviteto. Tisti, ki imate karkoli povezano s pravnimi uradnimi zadevami, sodišči,  previdno. K stvari pristopite odgovorno in bodite dosledni. Pozornost namenite dokumentu, pismu, saj vas to lahko reši oz. vam prinese pozitivni izid. Tisti, ki se veselite novega začetka na področju partnerstva, dobre novice. V vaše življenje vstopa resna in odgovorna oseba, ki so ji pomembna načela in vrednote. Pri sprejemanju pomembnih odločitev dobro premislite, preden se odločite. Lahko bi se vas spravilo v določene situacije, ko boste morali hitro odreagirati. Ker ste temeljiti po naravi, skladno s tem tudi odreagirajte. Ne nasedajte na provokacije in lažne informacije. Delajte na zaščiti lastne energije.

strelec

VODNAR

Pozornost namenite druženju s prijatelji. Potrebujete družbo, saj ste si zadali veliko dela in ste vso svojo energijo usmerili v to. Vendar, ne pozabite, da je druženje sestavni del življenja. Pojdite med ljudi in se veselite. Lepo se oblecite, odišavite in dopustite si biti sproščeni, dragi vodarji. Energije vas bodo usmerjale v to, saj boste v nasprotnem »bolehali«  od utrujenosti, izčrpanosti. Nekateri med vami se boste soočili s praznimi obljubami. Prav tako se obljubljeni posli ali dogovori ne bodo uresničili oz. izpeljali tako, kot ste si zamislili. Morda ste si zadali preveč nalog in pozabljate nase in lastni užitek. Privoščite si več užitka, sprostitve, ali pa vsaj najdite zdravo mero ravnovesja med vsem. Nagradno vprašanje za večino vodnarjev za mesec julij: kam greste na dopust? Doma in delat ni odgovor.

strelec

RIBI

Pred vami je zanimiv in dinamičen mesec. Sploh za tiste, ki ste se znašli na križišču življenja in iščete prave poti in možnosti glede nastale situacije. Po pomoč se obrnite na osebo, ki je na položaju. Ta vam bo z veseljem pomagala s pravo informacijo in odlično rešitvijo. Nekateri se boste po pomoč obrnili na sodišče, saj ste v situaciji, ko druge možnosti ni. Pred vami je obdobje pomembnih odločitev in življenjskih korakov. Poiščite pomoč in uporabite vse vzvode, da se spravite iz nastale situacije. Energije julija vas bodo podprle pri novih začetkih, zaključevanju starega in novostih. Prav tako je pomembno, da delujete in pri delovanju bodite odločni in iskreni v svojih namenih. Gibanje in prožnost sta ključnega pomena za vas. Selitve, menjave delovnega mesta, zapuščanje starega okolja in odkrivanje novega. Objemite spremembe z odprtim srcem in se jih veselite. Pred vami so novi začetki in nov list v knjigi življenja. 

X

Shopping Cart