oven

OVEN

Energije meseca junija vas bodo vodile po poti resnice in ljubezni. Odlično obdobje, da odprete vrata svojega srca in sprejmete vse oblike ljubezni. Nekateri boste nagrajeni s partnerstvom iz naslova usode. Drugim energije sporočajo, da je resnica tista, ki bo ohranila harmoničen odnos. Tisti, ki še »iščete«, boste tudi našli. Nekdo bo k vam pristopil z iskrenim namenom in vam razkril svoja čustva. Videti je, da vse cveti in se »medi«. In tako tudi bo. Vendar je od vas odvisno, dragi ovni, če ste pripravljeni sprejeti to odgovornost ter si priznati občutke. Skozi odnose boste imeli možnost prepoznati, komu namenjate čas, energijo in svoje emocije. Ne iščite »sreče« tam, kjer ni odziva. Raje opazujte, kaj se dogaja okoli vas. Skozi odnose boste junija imeli odlično priložnost, da se povežete z drugimi ljudmi in vzpostavite pristna, iskrena prijateljstva. Najsi bodo poslovne narave, prijateljske ali partnerske. Ne skrivajte svojih čustev in si dopustite čutiti, ljubiti. Delajte to s srcem. 

oven

BIK

Energije junija bikom ponujajo možnost regeneracije in počitka. Večina bikov je imela v preteklem mesecu »pestro dogajanje«. Skrben bik je sejal semena za letošnje leto in sedaj si lahko vzame več časa za počitek. Fizičnemu telesu namenite več pozornosti in nege. Posledično boste miselno bolj zagnani, saj imate velike načrte. Ti so povezani s potovanji, poslovnim sodelovanjem s tujino, urejanjem dokumentov, pogodb. Počitek bo blagodejno vplival na vas, saj se bo sredi meseca v vas aktivirala izjemna kreativna energija in moč. To je odličen čas, da obrnete nov list v vaši knjigi življenja. Odpirale se vam bodo mnoge poti in ponujale izjemne priložnosti. Bodite pozorni na žensko osebo, ki ima za vas pomembne informacije, povezane s kariero. Naj vam ne bo težko oditi na potovanje oz. poslovni sestanek. To velja predvsem za tiste, ki se dogovarjate za posel. Najdite ravnovesje med delom in počitkom. Posledično boste deležni lepih nagrad. Več časa preživite ob vodi (morje, jezero, reka).

oven

DVOJČKA

Dragi dvojčki, to je vaš mesec in energije so na vaši strani. Na vseh področjih! Junij vam podarja ljubezen, potovanja in nove začetke. Vsi, ki ste pripravljeni sprejeti ta darila, imate možnost, da se v vašem življenju zgodijo lepe preobrazbe. Ključnega pomena je, da delujete v smeri uvajanja novitet. Vsega se lotite z veliko mero ljubezni in verjemite, da je boste deležni v različnih oblikah. K svojemu delovanju dodajte še ščepec optimizma in se z navdušenjem podajte v nova okolja. Posledično vam bo življenje pokazalo, da je ljubezen najmočnejša sila, ki dosega zavidljive rezultate. Ta vas bo navdihovala, da boste bolj pogumni, celo drzni. Nekateri boste našli »srečo« v tujini. Srečo, uspeh v partnerstvu, ali karieri. Lahko pa kar oboje. Odvisno je od vas, koliko si boste dopustili biti drzni v svojih namerah. Čudovit mesec je pred vami in izkoristite vse dane priložnosti. Uživajte v občutku sreče, zadovoljstva in navdiha.

rak

RAK

Pred vami je dokaj aktiven mesec, dragi raki. Znotraj vas se je (ali se še bo) premaknilo in posledično boste sprejeli določene odločitve. Na podlagi njih boste delovali v smeri osebnih premikov, na katere ste čakali. Komunikacija in gibanje sta ključnega pomena v tem mesecu, kar je odlična popotnica, da si zagotovite vse, kar ste si zadali. V veliko pomoč vam bodo osebe, ki vas bodo podprle pri vaših namerah. To so bližnji oz. prijatelji. Če pričakujete informacije od sorodnika, bodo te pozitivne in prijetne. V tej delovni vnemi si vzemite čas za fizično aktivnost. Svoje fizično telo razgibajte s športnimi aktivnostmi na prostem. To vam bo v veliko podporo, saj boste imeli čas za premislek o nadaljnjih korakih. Veliko dogajanja bo okoli vas, zato uporabite vse vzvode in dar komunikacije ter zase naredite maksimalno. Zaupajte v svoje korake in odločitve in besede podprite z ustreznimi dejanji. Novitete so na vidiku za vas.

lev

LEV

Za leve je pomembno, da ste pozorni na svoja dejanja. Ničesar ne delajte na hitro, v naglici. Pred vami je malo buren mesec in tej »burnosti« bodo botrovali določeni občutki. Ozavestite, kaj jih sproža in zakaj se počutite tako, kot se. Dogodki in situacije bodo od vas zahtevale zavestno delovanje, zavestno sprejemanje odločitev. Prav tako boste imeli možnost, da začnete znova in opustite tisto, kar vidite, da ne prinaša napredka. To se nanaša predvsem na kariero in toksične odnose, v katerih se določeni nahajate. Na to vas že opozarjata vaši nogi (bolečine v spodnjem predelu nog). Ne vračajte se na stare poti in ne vztrajajte pri starem. Morda potrebujete več zabave, da se »iztrgate« rutini, več druženj s prijatelji? Morda se je treba premakniti iz svojega »brloga« in se podati v nova okolja? Naredite to in predvsem ne zapirajte se vase v vaš krog varnosti, udobja. Delujte zavestno!

devica

DEVICA

Device, ni vse tako, kot je videti na prvi pogled. Junij bo ugoden mesec za vas in prinaša vam čudovite trenutke in dogodke. To velja predvsem za tiste, ki ste bili pretekli mesec razočarani, žalostni zaradi tiste učiteljice. Učiteljice, ki nas uči o nas samih. Obdobje dvomov, skrbi in razdvojenosti se zaključuje. Izkušnja vas je naučila, da svoje srce odprete osebi, ki je vredna zaupanja. In ne hitite v zanikanje. Ponovno vas bo zadela Amorjeva puščica, le da bo ta prava, iskrena. Dvignite glavo, obrišite solze, opustite vsa pričakovanja in začnite znova. Sedaj ste bolj modri, zato boste vedeli, česa si v imenu ljubezni do sebe ne boste več dopustili. Junij vam bo podaril prijetna presenečenja, sprejmite jih. Spoznali boste, kako hitro se lahko vse zasuče in presenečeni boste nad potekom dogodkov, ki se bodo vrstili. Zdaj imate, drage device, možnost, da si postavite trdne temelje, na katerih boste gradile zdrave odnose. Tudi poslovne! Pomembno je, da ste pripravljene sprejemati hitre odločitve, se hitro odzivati na dogajanje in delovati, kolikor je v vaši moči. Postavile si boste odlično podlago za trajne, stabilne odnose. Tako na področju partnerstva, kot tudi v poslu oz. karieri.

tehnica

TEHTNICA

Pred vami je mesec, ki vam bo kazal sliko drugačnega, novega. Življenje teče s svojim tokom in od nas zahteva, da se s tem tokom premikamo tudi mi. Vse, kar se nam zgodi in dogaja, je popotnica za osebno rast in razvoj. Tudi vas bodo energije junija spodbujale k temu, da opustite preteklost in se začnete osredotočati na dani trenutek. Zgodi se, da se kdaj ustavimo in ne vidimo napredka. Vendar je prav takrat najbolj pomembno, da se aktiviramo in delujemo. Če potrebujete nasvet, ga poiščite. Pridobite potrebne informacije in se aktivirajte v smeri razreševanja izzivov. Pred vami so pomembne odločitve in te sprejmite z veliko mero odločnosti in pomirjenosti. Vaši bližnji bodo pomembni učitelji v tem času, saj bodo na vas prelagali pomembne odločitve. Nekateri boste imeli težavo s sprejemanjem le – teh, kar se tiče razprav na sodišču. Pri delovanju bodite pomirjeni in objektivni. Čustva naj vam ne zameglijo razuma. Na prvo mesto postavite sebe, svoje cilje in ne ponavljajte napak iz preteklosti.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni –  pripravite se na eno zanimivo popotovanje skozi mesec junij. To popotovanje bo pomembno za vas, saj se bodo odigravale zanimive prigode, ki bodo v vas zbujale mešane občutke. Za pestro dogajanje bodo poskrbeli odnosi in ključne osebe v vašem življenju. Prvo pomembno vlogo bo odigrala starejša ženska oseba. Sledi srečanje z bivšim partnerjem/ko. Nenadna dogajanja z osebo, s katero na skrivaj «prijateljujeta«. Kaj iz vsega tega potrebujete zase? Kakšno sporočilo imajo za vas te osebe, dogodki? Osredotočite se nase in si odgovorite na ta vprašanja. Za čustveno stabilnost se bo potrebno premakniti v nova, zdrava okolja za vas. Nemir, katerega čutite, vam sporoča, da je treba narediti korake naprej in pustiti stare navezanosti. Edina pomembna oseba v tem dogajanju je starejša ženska oseba, ki podpira vaše cilje in vam stoji ob strani. Vse ostalo so le izzivi in preizkušnje, da se vas odvrne od vašega cilja. Postavite si prioritete in svojo energijo usmerite v produktivno delovanje za dosego ciljev, idej.

strelec

STRELEC

Od vas, strelci, bodo energije junija želele, da se bolj posvetite sebi in pokažete več volje, truda. Tisti, ki menite, da se je ustavilo in se nič ne premakne, je čas, da začnete bolj odločno delovati in se potrudite zase. Postaviti si bo treba nove cilje in se premakniti v življenju. Ne hodite mimo sebe, svojih občutkov in prisluhnite. Prisluhnite sebi, srcu in svojemu telesu. Dobivate jasna sporočila in z njimi nekaj tudi naredite. Vse, kar želite zase, vam je na dosegu. Pojdite med ljudi, v kino, na tržnico, sprehod, karkoli. Energije od vas želijo, da nekaj spremenite. To čutite tudi sami. Finančno stanje se bo izboljšalo, ko boste začeli vlagati vase in ne v druge. Čustvena slika bo prav tako pokazala pozitiven rezultat, ko se boste začeli veseliti življenja. Ne ostajajte v primežu ustaljenih poti in dopustite si biti bolj prožni. Svoje srce pa napolnite z močno vero in ne pozabite nase. Bodite sebi najboljši prijatelj in razveselite svoje srce z novostmi.

strelec

KOZOROG

Energije junija vam najavljajo lepe novice, dragi kozorogi. Pred vami je mesec, ki vam ponuja mnogo priložnosti in to bo mesec obdarovanj. Letošnje leto vam je naklonjeno, se strinjate? Moškemu delu bo nekaj podarjeno. To je lahko podarjena situacija, v kateri se boste znašli in jo tudi izkoristite. Ženskemu delu pa bo partner podaril darilo, predvsem pa veliko mero naklonjenosti in pozornosti. Sporočilo meseca za oboje je, da začnete uživati v čutnih trenutkih. Napredek in premiki se bodo  odražali tudi na poslovnem področju. Življenje bo podprlo vaše delovanje in vloženi trud. Če iščete novo službo, razmišljate o zamenjavi, pošljite ponudbo, dogovorite se za sestanek, delajte na promociji svojih produktov, storitev. Ne pozabite nase. Predvsem, da se uredite, se “počastite” z novimi oblekami, da date več nase. Veselite se življenja in sprejmite darila.

strelec

VODNAR

Energije junija, vas bodo usmerjale k iskanju novitet. Pred tem pa bo potrebno zaključiti stare stvari. Te stare stvari so vtkane v plašč, ki ga nosite. V njem se nahajajo mešani občutki od ljubosumja, zavisti, jeze in vtikanja tretjih oseb. Tudi vi ste lahko ta »tretja oseba«. Pojavila se bo oseba iz preteklosti in vas na napisano opomnila. Imate možnost, da odnos dobesedno zaključite in s tem odvržete tisti plašč. Svoje srce napolnite z vero, ljubeznijo in radostjo. Znašli se boste v situaciji, ko se bo aktiviralo ljubosumje, kar bo povzročilo stres. Možnost imate, da prepoznate lastno lepoto in naredite oz. začnete delati in gledati na stvari iz povsem drugega zornega kota. Bolj ljubečega. Sumi, ki vas spremljajo glede osebe ali partnerja, bodo potrjeni oz. utemeljeni. To ne velja za vse v tem znamenju, vendar bodite pozorni na svoje občutke in ne bojte se spustiti osebe iz svojega življenja. Nimamo si pravice lastiti nikogar. Spustite tudi nadzor nad vsem. S tem si boste naredili veliko uslugo.

strelec

RIBI

Energije junija vam bodo ponujale možnosti, da napredujete pri osebnem razvoju. Nekateri boste deležni kritik oseb, ki vam ne želijo dobro. Poskušalo se vas bo »obtožiti« za nekaj, kar niste naredili in imeli boste občutek, da se vam dogaja krivica. Vse to je klic, da jasno postavite meje in pokažete več odločnosti pri uveljavljanju svoje resnice. Ne dovolite si, da vas sprovocirajo. To je zelo pomembno, zato se vsega lotevajte pomirjeno in odločno. Odnosi bodo ključnega pomena v juniju in njim dajte večji pomen. Previdno s financami, to ni ugoden čas za večje investicije. Tisti, ki pričakujete odgovor za posel, ne bodite razočarani, saj se lahko zgodi, da bo druga stran odpovedala ali preklicala pogodbo, sodelovanje. Možnost imate, da se postavite zase in si enkrat za vedno ustvarite krog spoštovanja, najsi bo to v prijateljskem, ali poslovnem krogu. Uporabite dar govora in jasno povejte svoja stališča in se postavite za svoje vrednote. Ne dovolite si biti samoumevni.

X

Shopping Cart