oven

OVEN

Energije marca vas bodo usmerjale k razumevanju določenih izgub, s katerimi ste se srečevali v zadnjem času. Te so povezane predvsem s čustvi oz. odnosi in na vas je, da si v zvezi s tem »podarite« več razumevanja, sočutja in topline. Odnosi nas učijo, da moramo nekaj spremeniti v odnosu do sebe. Večina vas vztrajno išče »manjkajoči« del sestavljanke v zunanjem svetu. V resnici pa ta manjkajoči del potrebujete zagotoviti sami sebi. Pozornost namenite občutkom strahu pred zapuščenostjo, izgubo. Nikogar niste izgubili. Le razumeti je treba, da imamo vsi svoje poti, ki so bile zapisane že pred našim prihodom na ta čudoviti planet. Po drugi strani nas ravno ti odnosi učijo o veri in upanju. Da zaupamo v svoje odločitve, da se zavedamo, da imamo vedno sebe in tega nikoli ne pozabimo. Dobra stvar za ambiciozne ovne je ta, da se vam na poslovnem področju odpirajo vrata uspeha. Kaže se vam menjava delovnega mesta, boljše plačilo, napredovanje, pa tudi sodelovanje s tujino. Prosti čas pa le namenite razumevanju izgub.

oven

BIK

Marčevski dogodki vam bodo prinesli velika spoznanja. Nekateri se še vedno srečujete z nihanji na vseh področjih. Solze, ki so tekle po obrazu, se počasi poslavljajo. Na vas je, da ozavestite, čemu so služile te solze in vedite, da so solze diamanti, ki zdravijo. Razblinili se bodo oblaki dvomov na področjih, kjer ste bili stisnjeni v kot in se čutili nemočni. Resnica vedno najde pravo pot in tudi vam se bodo razkrili pravi obrazi, ki vam bodo dali nov zagon. Vaša »bolečina« vam bo dala nov smisel življenja in popolnoma nov pogled nanj. Zato je mesec marec pravi čas, da si postavite nove cilje in se lotite vsega, kar vas veseli. Morda se vam je zdelo, da ste umetnik brez navdiha, da so se vam porušile vse sanje. Postavite se na svoji nogi, aktivirajte svojo notranjo moč in se podajte naravnost tja, kjer ste obtičali. Soočenje z iluzijo prinaša spoznanja o sebi, svojih kvalitetah in ponovno se potrudite zase. Tokrat bodite bolj odločni in delujte bolj samozavestno. S takim načinom delovanja boste navdih sebi in zaradi tega vas bodo tudi drugi občudovali.

oven

DVOJČKA

Tudi dvojčkom se nasmiha sreča na področju prepoznavanja in odkrivanja resnic. Vse, kar vam je bilo zadnje čase prikrito, skrito, se bo v marcu zjasnilo in skristaliziralo. Dajte namero, da hočete resnico in ta se vam bo pokazala. Zanimivo bo opazovati dogajanje, ki mu boste priča. V dogodke in situacije se čustveno ne vpletajte. Vaša naloga je samo, da opazujete. Morda vam ne bo treba tudi nič ukrepati, saj boste točno vedeli, kaj z videnim narediti. Če se srečujete s pomanjkanjem financ, je čas, da nekaj spremenite glede tega in poiščete vire, ki cenijo vaše delo in vloženi trud. Po drugi strani pa si postavite višjo ceno in v krogu ljubljenih si ne dopustite, da vas izkoriščajo (ali obratno). Tako čustveno, kot tudi finančno. S postavljanjem meja na področju odnosov boste dobili potrebno samozavest. Za vloženi trud vas bo življenje ustrezno nagradilo. Sledijo vam darila materialne narave in vsak bo dobil tisto, kar v tem obdobju najbolj potrebuje za svoj osebni napredek in razvoj. Zato usmerite svojo energijo v to, da si na novo organizirate odnose, postavite meje, kjer je to potrebno in pokažete življenju, da ste vredni veliko več. 

rak

RAK

Za vas bo marec mesec velikega preboja. Vse se bo vrtelo okoli denarja oz. materialnih dobrin. Kaj vam ta prinaša in kako boste z njim ravnali v prihodnje? Kaj vam osebno pomeni ta energija? Dobro bi bilo, da razmislite, kam boste investirali finančna sredstva, oz. kam je pametno, da jih? Življenje vam bo s spletom okoliščin zagotovilo »finančno injekcijo« in to sprejmite z veliko hvaležnostjo. Sedaj pa je na vas, da racionalno ravnate s tem denarjem. Premislite in se potem ustrezno odločite. Marec bo po drugi strani odličen mesec za spuščanje vsega starega. V ospredju se kažeta dve moški osebi. Lahko je to oče, ali bivši partner. Oba bosta sodelovala pri »obdarovanju«. Pozornost namenite temu, da pustite stara okolja in vse, kar je povezano s preteklimi izkušnjami. V marcu postavite sebe na prvo mesto in začnite ustvarjati, živeti, delati stvari, ki vas osebno osrečujejo. Kažejo se vam večji premiki v življenju. Selitve, menjava delovnega mesta, prodaja/nakup nepremičnine, selitev v tujino. Vse je možno. Vedno pa izberite tisto, kar vašemu srcu prinaša občutke radosti, veselja in miru.

lev

LEV

Morda se boste srečevali z občutkom, da ste v mračni, zapuščeni sobi, ki vam sproža bolečino v predelu trebuha. Ta občutek v resnici kaže na pomanjkanje razumevanja sebe in na nek način samosabotažo. Čemu vam to služi in kaj morate razumeti v odnosu do sebe? Poglobite se v svoje občutke, ker vam jasno kažejo, da je potrebno nekaj spremeniti v vašem življenju. Kaj vam manjka in kaj pogrešate? Bodite pozorni na simptome in ne hodite mimo sebe. Zanemarjate ključna sporočila, ki zahtevajo vašo pozornost in ustrezno delovanje. Opazujte odnos vaših bližnjih. Predvsem figuro očeta ali starejše moške osebe, ki vam predstavlja avtoriteto. Vse to vas kliče po razreševanju vzorcev, od katerih bežite, ali se z njimi ne želite »ukvarjati«. Energije marca vam bodo naklonjene ravno pri razreševanju starih prepričanj in razumevanju odnosa s to starejšo moško osebo. Zavzemite se in si z razreševanjem vzorcev »podarite« olajšanje. Posledično boste pomirjeni in v vaše življenje se bo naselil občutek pomirjenosti in miru. Analiziranje  nadomestite z ustreznim delovanjem.

devica

DEVICA

Device boste v marcu dobile zelo jasen vpogled v vse. Morda ste nekateri pripadniki tega znamenja imeli že od začetka tega leta težavne izzive, ki pa vam bodo sedaj prinesli mnoge resnice o vsem. Čeprav se lahko še vedno počutite slabo ali negotovo, vedite, da se bodo stvari postavile na svoje mesto, saj se vam kažejo izboljšanja. Skrbi so odveč in svojo energijo sedaj usmerite v svoje cilje in obveznosti. Zaradi preteklih izzivov boste v tem obdobju dosti lažje delovali. Prihajajo velika spoznanja o vsem, kar vas je pestilo. Govorite resnico in izražajte jo. Ta bo vplivala na usoden trenutek, ki se bo zgodil v marcu. Nekaj lepega vam je namenjeno in to boste dobili. Tisti, ki se spogledujete s selitvijo, nakupom nepremičnine (predvsem hiše), imate možnost, da se vam ta želja tudi uresniči. Vendar ne skočite takoj na »prvo žogo«. Počakajte in poiščite še vse potrebno (dokumentacija) o tej nepremičnini, da boste imeli vsa dokazila in zagotovilo, da je nakup popolnoma varen.

tehnica

TEHTNICA

Pripadniki tega znamenja boste marca imeli možnost urejanja pravnih zadev. Energije vam bodo naklonjene in vas bodo tudi usmerjale v zaključevanje/urejanje zadev, ki so povezane s sodišči, notarji, podpisi pogodb itd. Zato svojo energijo usmerite v to, vendar pa bodite previdni, da ne boste v navalu evforije spregledali nekaj, kar bi vam lahko škodovalo. Umirjeno premislite in nato v tem stanju tudi sprejmite pomembne odločitve.  Tisti, ki čakate na razplet in odgovor s strani uradnih institucij pa lahko pričakujete pozitiven razplet (vam v prid). Postavljeni boste v vlogo, ko bo treba sprejeti določene odločitve za nadaljnjo pot. Vsi, ki ste v odnosu z osebo na položaju, se vam nasmiha sreča. Ta odnos ima perspektivo in obstaja velika možnost, da ga tudi »okronate«. Za iskalce resnic se bo potrebno povezati z osebo na položaju, ki ima izkušnje o zadevi, s katero se trenutno srečujete. Od te osebe boste dobili potrebne informacije. Pri doseganju želenega pa bodite bolj odločni in vztrajni.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni boste imeli marca niz nenadnih dogodkov. Mesec bo za vas zelo dinamičen. Ne glede na področje vam ne bo dolgčas, saj boste imeli veliko dela z vsem dogajanjem okoli sebe. Zaradi vsega naštetega bo za vas pomembno, da ostanete čustveno stabilni in si ničesar ne jemljete k srcu. Kažejo se vam presenečenja, obdarovanja in dogodki, ki bodo poskrbeli za raznolike občutke. Tudi to je življenje in vi imate radi »dogajanja«. Pestremu dogajanju bo botroval tudi stres, ki se nabira že dolgo časa. Morda si marca vzamete več časa zase in se malo oddaljite od vsega. Prav tako se srečujete z izčrpanostjo in vse skupaj lahko privede do tega, da obležite. Vzemite si dovolj časa za počitek in svoje obveznosti prilagodite temu, da boste zmožni nemoteno delovati na vseh področjih. Izogibajte se vsem oblikam »eksperimentiranja«. Svojo energijo usmerjajte v dolgoročne zadeve in stvari, ki vam prinašajo mir. Svojemu telesu in umu pa namenite več gibanja v naravi in sproščenosti.

strelec

STRELEC

Dvomi in skrbi, ki se nanašajo na odnos s partnerjem, od vas zahtevajo, da se učite. V takih primerih se vedno učimo o sebi in tudi vi morate razumeti, da se na tem čudovitem planetu samo učimo. Nikogar si nimamo pravice lastiti. Imamo pa pravico do možnosti izbire. Torej, kaj v imenu ljubezni do sebe izbirate zase? Poiščite odgovore na ta vprašanja in tako boste dobili širšo sliko vašega učenja glede dotičnega odnosa. Dobra stvar je ta, da vam bodo marca (če boste to sprejeli, seveda) začeli zvoniti zvonovi ljubezni. Obstaja velika možnost, da v vaše življenje vstopi oseba, ki vam bo ponovno ogrela srce. Namreč –  nekateri imate to osebo že ob sebi pa tega morda niti ne vidite. Marec je mesec, ko se vam ponuja možnost, da se naučite iz preteklih odnosov in prepoznate resnice učenj o sebi. S tem zavedanjem pa boste nato v svoje življenje pritegnili osebo, s katero boste začeli znova graditi most zaupanja in osvajanja novih učenj. Tudi to je življenje. In vedite, da je čudovito! Sprejmite ga točno takega, kot je. Življenje seveda.

strelec

KOZOROG

Kozorogi boste marca usmerjani v premike na vseh področjih življenja. V sebi ste začutili to željo in klic lepe duše, ki vas bo potiskala naprej. Taki premiki sprožijo določene dvome, razmišljanja, kalkuliranja in zato se zbudijo tudi določeni strahovi. Vse to se zgodi s točno določenim namenom. Da se podate na novo pot in se postavite v nova okolja. Tisti, ki že delujete in nimate težav s tem, boste deležni finančnih nagrad. Tisti, ki se sprašujete in čakate na »pravo priložnost« – ja, sedaj je ravno pravi čas za akcijo. Najboljši način, da  premagate  dvome je, da delujete in se načrtno soočite z vsemi strahovi. Tako boste prepoznali moč iluzij in strahovom odvzeli moč. Posledično pa boste za dejanja poguma s strani svoje lepe duše ustrezno nagrajeni. Opustite stare načine in naučene vzorce. Osvobodite se te teh okov in začnite delovati na svoj način. Ne skrivajte čudovitega potenciala, ki ga nosite v sebi in pokažite svetu svoje darove in talente. Začnite ustvarjati svojo zgodbo uspeha!

strelec

VODNAR

Marca se osredotočite na nekaj zelo posebnega. Imate nek prav poseben dar in ta dar vam bo v veliko pomoč. Z njim lahko pomagate sebi pa tudi drugim. Zato si resnično vzemite čas in raziščite ter poiščite ta dragulj, ki ga nosite v sebi. Po drugi strani pa bodite popolnoma iskreni v situacijah, ko boste delili svoje razmišljanje ali pogled na neko zadevo. Energije marca vas bodo na nek način »testirale« na vseh področjih. To ne pomeni, da je zdaj čas za alarm in paniko. Ne. Ravno nasprotno. Zdaj je odličen čas, da ste popolnoma iskreni z vsem in vsemi. Tako si boste postavili energijo v okoliščinah in na temeljih resnice se bo gradila vaša nadaljnja pot. Za tiste, ki v odnosih čutite nemir pa previdno. Iskrenost in resnica vedno odpirata vrata lepemu in s tem se opremite. To ni obdobje za ugajanje ali zatiskanje oči. Če hočete imeti zdrav(-e) odnos(-e), govorite in zahtevajte resnico in čisto nič drugega, kot to. Opazujte, spremljajte, poslušajte in nato ustrezno ukrepajte.

strelec

RIBI

Marec je že toplejši, a še vedno ne toliko, da bi si nadeli rožnata očala. Nekaj novega je pred vami in to noviteto sprejmite z odprtima rokama. Pred tem pa bo potrebno najprej opraviti nalogo. Nalogo prepoznavanja in ločevanja resnice od laži. Ob sebi imate osebo, ki igra na karto naivnosti z namenom, da se okoristi oz. izkoristi vašo dobroto. Ne glede na področje bodite pozorni in poiščite to osebo ter jo ustavite. Noviteta, ki vam prihaja na pot, se nanaša na področje posla oz. kariere. Mogoče boste nekateri menjali delovno mesto, se podali na višjo pozicijo, boste premeščeni v novo delovno okolje (v že obstoječi službi), ali pa se zaradi službe celo preselili. Pomembno pa je, da ste pri svojem delovanju korektni, disciplinirani in do stvari pristopite z veliko mero odgovornosti. Vzemite to kot izpit. Nekaj večjega se pripravlja v ozadju in to je nagrada. Trenutna situacija pa bo le mini test, kjer bo treba pokazati prej omenjeno. Izogibajte se iskanju bližnjic in prirejanju česarkoli. 

X

Shopping Cart