oven

OVEN

Ovni boste v oktobru iskali ravnovesje na področju odnosov. Pa naj so prijateljski, poslovni ali partnerski. Odnosi, v katerih sijete, so odraz vaše želje po harmoniji in stabilnosti. Mnogi ste imeli v preteklem obdobju priložnost na lastni koži izkusiti, česa v resnici ne potrebujete. Tisti, ki vas pestijo težave, dvomi, strahovi in čustvena nihanja, ste »zreli«, da se osredotočite nase in se vprašate, česa vas odnosi v resnici učijo? Kakšno sliko vam dejansko kažejo? Česa se vi potrebujete naučiti v odnosu do sebe? Oktobra vstopamo v obdobje mrkov in ta energija bo še dodatno »otežila« vse skupaj. Pa ne zato, da se kogarkoli kaznuje. V tem obdobju se zgodijo nepredvidljive stvari, dogodki, situacije se zasučejo in marsikdo lahko pričakuje nepričakovano. Da bi bili sposobni te energije uspešno transformirati, zaključite in opustite vse negativne emocije, ki jih gojite znotraj sebe. Tisto, kar iščete, vas bo našlo. Vendar temu najprej naredite prostor in iz svojega čustvenega sistema, misli in fizičnega telesa spustite vso toksično energijo. Zabavate se zgolj iz strasti. Za pravo zabavo raje poskrbite tako, da opustite vse, kar vas napaja z negativnimi občutki in zaključite s starim. S tem se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim, slabi volji. Poravnajte »dolg« preteklosti z razumevanjem in iz vsega vzemite zase samo nauk in učenje.

oven

BIK

Bikom obdobje mrkov prinaša vidne premike v življenju. Predvsem se ti nanašajo na področje kariere in osebnega napredka. Nekateri boste okronali trenutni odnos in partner se bo vselil k vam. Drugi imate možnost nakupa avtomobila, nepremičnine. Nekateri ste se znašli v primežu situacije, ko bo treba prevzeti stvari v svoje roke ter sprejeti določene odločitve. Predvsem tisti, ki ste v odnosu in se sprašujete, kako naprej? Če se v kateremkoli odnosu počutite »podhranjeni«, je to znak, da morate naprej. Energije oktobra bodo v resnici spodbujale vaše želje in dobro bi bilo, da se začnete skladno s tem tudi premikati. Čas je, da stopite v novo obdobje življenja in si ga polepšate z vsem, kar hočete zase. Sprejmite tudi dejstvo, da ste pripravljeni in začnite zase zahtevati več. Življenje vas bo podprlo. Ravno zato je priporočljivo, da čim več delujete in ustvarjate. Vse, v kar boste investirali svojo energijo, čas in voljo, bo obrodilo sadove uspeha. Če ste se »bremzali« zaradi vam znanih stvari, se sedaj spustite iz primeža opravičevanj in začnite potovati. Predvsem po področjih, po katerih se spogledujete že dlje časa. Vstopite v neznana okolja z namenom, da prepoznate svoje kvalitete. Spoznajte nove ljudi, predstavite sebe, svoje kvalitete in začnite živeti svoje življenje.

oven

DVOJČKA

Dvojčki v mesec oktober vstopate z energijo komunikacije. Pri tem vas bo močno podpiral vaš vladar Merkur, ki vas bo spodbujal, da se jasno izražate. Morda ste se nekateri znašli v odnosih, kjer je prišlo do »šuma« v komunikaciji. Vaša nasprotna stran ni jasno razumela vaših misli. Zato le-te spravite v smiselno celoto in jih izrazite na način, kot jih čutite. Preveč analizirate in iščete prave besede, pravi čas itd. Pri tem vam bo v pomoč, da dovolite srcu, da spregovori in spustite analiziranje na stran. Posledično znate po nepotrebnem zakomplicirati vse skupaj ter si tako ustvariti kaotične situacije. Zaupajte srcu, zato mu dajte možnost, da se izrazi. Ne manipulirajte se. Po drugi strani pa prepoznajte manipulacijo sladkih besed. Nekateri boste v tem obdobju odkrili sladke laži drugih ljudi, ki vam vztrajno črpajo energijo in na vas nimajo ravno pozitivnega vpliva. Od takih ljudi, situacij in okoliščin, se distancirajte. Za tiste, ki ste vstopili v odkrivanje lepot partnerskih odnosov pa previdno. Pozornost namenite besedam, če se skladajo z dejanji. Dvomi, razdvojenost, skrbi in vse misli so le posledica iskanja resnic. Da bi prišli do njih, bodite predvsem iskreni do sebe in iz vaših besed in dejanj naj sije lepota resnice in iskrenosti. Tudi, ko gre za vas osebno.

rak

RAK

Raki ste v tem obdobju (ali še boste) osredotočeni na razmišljanje. Kaj je tisto, o čemer premišljujete? So te misli konstruktivne? Kaj vam največkrat hodi v misli? S čim ste tako miselno zaposleni? Zelo pomembno je, da poiščete ustrezne odgovore na vprašanja in jih podkrepite še z delovanjem. Na tak način bodo vaše misli postale vaša resnica. Ta resnica pa bo postala vaš vsakdan. Iz tega si lahko ustvarite tisto, kar v tem obdobju življenja potrebujete. Nekateri se boste posvetili dodatnemu izobraževanju. Mogoče ste naklonjeni filozofiji, iskanju smisla življenja, ste nagnjeni k znanosti? Vendar pri tem ne pozabite aktivirati najboljšo prijateljico – vašo intuicijo! Ko boste združili analitični um z intuicijo, boste lažje nizali uspehe in hitreje dosegali cilje. Teh pa ne bo manjkalo, kar je odlična popotnica za naprej. S svetlejšim prijateljem ali partnerjem (če je svetlejši) lahko združite znanje, praktičnost in nekaj skupaj ustvarite. Ideje so zelo zanimive in imajo odlično podlago za uspeh. Samo naj se ne zatakne pri projektiranju. Izvedbo pospešite! Prepoznajte skrita sporočila (med vrsticami) pri dopisovanju (sms, e-mail). V njih boste našli zelo pomembne informacije. Za nežnejši spol pa je videti zbliževanje z osebo, s katero se dopisujete.

lev

LEV

Sedaj si lahko nekateri pripadniki tega znamenja oddahnete. Dokaj umirjeno obdobje je pred vami in čas je za družabnost. Energije oktobra vas bodo na vsak način usmerjale v množico, med ljudi, k druženju. Morda ste zaradi delovne vneme pozabili na svojo družabno plat. Pa pojdimo po vrsti. Če si boste dovolili biti bolj družabni, se nekaterim odpirajo nove možnosti. Videti je srečanje s svetlejšo žensko, ki ni iz vašega mesta, je pa povezana s tujino. Morda pričakujete neko pomoč, za katero ste prosili? Videti je tudi kratek obisk tujine. Za tiste, ki se dogovarjate s tujino, se kažejo pozitivne novice. Vendar bodite pozorni. Na tem potovanju ali obisku v tujino boste spoznali moško osebo, ki bo imela močan vpliv na vaše nadaljnje življenje. Ta oseba vam bo ponudila roko pomoči. Opozorilo pa je, da dobrote, namena, pomoči te osebe, ne izkoriščate. Bodite iskreni v svojih namerah in življenje bo iskreno do vas. Čisto srce in iskren namen naj vas vodita in dobili boste odlično popotnico, ki vam bo odprla še najmanj troje vrat. Pri delovanju bodite nežni in sočutni do sebe ter poskrbite za zabavo, notranji mir in si dovolite biti bolj sproščeni. Pride čas, ko boste več časa namenili delu oz. karieri.

devica

DEVICA

Pripadnice tega znamenja boste imele v tem obdobju bolj zahtevno nalogo. Predvsem bo potrebno še bolj izostriti vse čute in zaznave, da ne boste naredile nepotrebnih napak. Kažejo se vam napredki in novitete, to definitivno. Vendar bodite previdne, s kom se spuščate v sodelovanja, komu zaupate in naučite se prepoznati nevarne situacije. To ne pomeni, da se zaprete pred vsemi. Ne. Energije vas bodo preizkušale glede zaupanja vase, svoje odločitve. Prav tako ne hitite pri ničemer. S tem se boste izognile možnim napakam. Dobro premislite vse, preberite drobni tisk in ne sprejemajte naglih odločitev. Previdnost je vaše vodilo v oktobru, zato delujte zavestno in ne spreglejte niti najmanjših malenkosti. Vsaka, še tako majhna, je sestavni del celotne slike. Če je en člen »majav«, lahko pokvari celoto. Previdne bodite predvsem pri poslovnih odločitvah oz. pri poslovnem področju. Neke nejasnosti bodo sedaj prišle na plano in če bo potrebno zamenjati službo, to tudi naredite. Ne bojte pa se postaviti zase in za svoje delo. Okoliščine preizkušajo vašo vero vase in želijo, da se premaknete iz stanja, v katerem se trenutno večina tega znamenja nahaja. Koliko časa boste še dopuščale nespoštovanje, kazanje s prstom in se »borile« za naklonjenost? Ni vam to potrebno, ker si zaslužite boljše!

tehnica

TEHTNICA

V tem obdobju boste pozornost namenjali veselim druženjem. To je zelo dobra in priporočljiva iztočnica, ki vam bo dala dodatno podporo. Potrebovali jo boste, saj je pred vami zanimivo obdobje, ko bo potrebno začeti ustvarjati. Miselne preglavice bo nežnejšemu spolu predstavljal svetlejši moški kodrastih las. Moški del publike pa bo prav tako zaposlen z razmišljanjem o svojih željah, pričakovanjih. V odnosih lahko pride do »usklajevanja« energij. Zato se ne ustrašite ob prvem soočenju, na katerem bo pomembno predstaviti resnico. In to ne glede na to, kakšna je. Samo naj bo resnica. Za tiste, ki imate željo po novem znanju ali pridobivanju dodatnih izkušenj na področju kariere, je sedaj odličen čas za to in energije vas bodo pri tem izjemno podpirale. Med drugim pa boste tehtnice tehtale med zasebnim in poslovnim področjem. Nekaj prelagate in odlašate s sprejemanjem odločitev. Natočite si čašo resnice in skladno s tem tudi ukrepajte. Pozorne bodite, da vas čustva ne prevzamejo do te mere, da ne bi razsodno sprejele odločitev, ko bo to potrebno. Prav tako pa ne pozabite na pomemben dogodek, ki se navezuje na izobraževanje. Ta bo januarja naslednje leto. Ta dogodek bo za vas pomembna odskočna deska in že sedaj se lahko začnete v miru pripravljati nanj.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Škorpijoni, kaj čakate? Življenje vam je pripravljeno zagotoviti veliko tega, samo podvizajte se in začnite delovati. Lepo ste začeli in stvari se vidno premikajo, vi pa čakate – koga ali kaj? To čakanje ima lahko manj prijetne posledice, zato začnite ukrepati. Če potrebujete pomoč, vam jo lahko zagotovi starejša moška oseba. Sedaj se vam ponuja priložnost, da si ustvarite prav vse. Sredstva vam bodo zagotovljena, okoliščine in osebe prav tako. Vse je pripravljeno, le vas se čaka. Življenje je ena čudovita reka, ki nenehno teče. S tem vas spodbuja, da se premikate tudi vi. Ne dovolite si, da vas karkoli ustavi. Ravno sedaj se za vas dogajajo pomembne situacije, ki vas bodo postavile v povsem drugo okolje. Če to seveda želite sprejeti. Naj vas manj prijetni občutki ne »ohromijo« do te mere, da se ne bi mogli premikati naprej. Pustite na stran dvome in razmišljanja. Zdaj je čas velikega delovanja, ker je za vas sedaj čas sejanja semen uspeha. Odprite svoje srce in ga spustite, da se pogreje na popoldanskem soncu. Potrebuje to toplino in potrebuje tudi vas. Dajte mu potrebno razumevanje, sočutje in veliko mero nežnosti. Ne skrivajte ga pa tudi ne skrivajte se v ozadju. Vi ste v obdobju velikih transformacij. Predvsem tisti, ki se trenutno srečujete s težavnimi preizkušnjami.

strelec

STRELEC

Strelci boste imeli v mesecu oktobru možnost, da obudite in vzpostavite odnos s seboj.  Do sedaj ste vso pozornost in večino svojega prostega časa namenjali skrbi za druge. To je lepo in pohvalno. Vendar ste ob tem pozabili nase, na sebe kot osebo. Zanemarili ste prav vse, kar se tiče vas in vaših sanj. Če imate še vedno cilje, ki se tičejo vas osebno, je sedaj pravi čas, da se jim posvetite. To boste naredili na način, da boste sebi zagotovili več časa in usmerili svojo energijo v stvari, ki vas osrečujejo. Če se vam zdi, da se nič ne premakne, se spomnite ali poskusite ozavestiti vzorec delovanja, ki ste ga prevzeli – po kom? Morda se počutite osamljeni in ste sami za vse? Ste se znašli na točki, ko razmišljate, v katero smer zasukati kolesje življenja? Vsi odgovori vodijo naravnost k vam. Vi ste center svojega življenja, zato ne hodite mimo sebe. Pretirana skrb za druge je le beg pred seboj. Posledično se srečujete z izčrpanostjo, nespečnostjo in pomanjkanjem volje, veselja. Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase, kar vam prinaša občutke radosti, veselja? Razrešite vzorec po mamini strani, po katerem delujete (zavestno ali podzavestno), saj vas ta ovira in vam preprečuje, da bi se premaknili naprej v življenju. Previdno v družbi starejše in mlajše ženske, da ne bi po nepotrebnem prišlo do nesoglasij.

strelec

KOZOROG

Kozorogi boste v tem obdobju iskali mir. Predvsem notranji mir. Zato je pomembno, da najprej ugotovite, kaj vam ga jemlje in glede česa ste nemirni. Večina od vas to zelo dobro ve, sedaj pa je treba blede tega nekaj ukreniti oz. narediti. Bijete težke boje s seboj in se srečujete z globoko žalostjo, razdvojenostjo, otožni ste (nekateri). Vendar ti občutki postajajo vedno glasnejši in težko jim boste ubežali. Bližajoči mrki pa bodo to še bolj spodbudili ter vas (hoteli ali ne) pahnili v iskanje ustreznih rešitev. Veljate za zelo odgovorne in zveste osebe. Zaradi tega pa imate težave s spuščanjem in zaključevanjem. Vaša duša je sedaj v iskanju nove izkušnje in vas bo postavila v novo okolje z namenom, da prepoznate svoje kvalitete ter skozi izkušnjo osvojite učenje. Sprejmite spremembe s hvaležnostjo in se jim ne upirajte. Življenje vas s tem želi naučiti, da se naučite zaupati. Zaupati sebi, svojim duhovnim vodnikom, življenju. Da ne izgubite vere vase in se pomirite s seboj. Ponujena vam je možnost, da ponovno zaživite in se podate na novo pot življenja. Hvaležni bodite za to izkušnjo, saj boste z njo bogatejši in prinesla vam bo potrebno modrost. Močna vera in zaupanje sta vaše vodilo skozi to obdobje. Nikoli ne izgubite vere vase in vedite, da niste sami. Vaši vodniki vam stojijo ob strani in vam bodo zagotovili prav vse, kar potrebujete v tej novi fazi življenja.

strelec

VODNAR

Večina vodnarjev bo imela v tem obdobju možnost, da zaživi svoje življenje. To se nanaša na vaš odnos do sebe pa tudi do življenja. Nekateri pripadniki tega znamenja ste preveč časa in energije usmerjali v kariero in pozabljali na družabni del in veselje. Spet drugi ste svojo energijo in čas namenili skrbi za druge in tako pozabili nase. Kakorkoli že, sedaj več časa namenite sebi. Pojdite na potovanje, med ljudi, družite se in več se veselite. Veselje bo v vas sprožilo prijetne občutke, ki jih boste prenesli v vse svoje okoliščine. Posledično se bo umaknila tudi ta grenkoba, ki je prisotna. Naj vam ne bo nerodno poiskati pomoči starejše moške osebe, ki ima znanje, modrost, informacije, ki bodo doprinesle k  doseganju želenega. Speči potenciali vrejo v vas, zato bi bilo priporočljivo, da se več povezujete s svojo lepo dušo ter jo prosite za blagoslove raziskovanja dušnega zemljevida. Kreativna energija prav tako čaka na vaše delovanje in imate ugodno obdobje, da svoje darove in talente prenesete na produkte oz. izdelke, ki bodo prišli izpod vaših rok. Sprostite se, zadihajte in v svoj vsakdan vnesite več svežine. Prevetrite svoje misli z obiskom morja, jezera ali gora. K sebi pokličite čudovitega zmaja zraka in ga zaprosite, da vam pomaga prevetriti nabrano energijo.

strelec

RIBI

Ribice boste v tem obdobju imele možnost zaključevanja s preteklostjo. Odnosi so naši najtežji učitelji, saj nas učijo o nas samih. Za vse, ki se obremenjujete s preteklimi dogodki, je sedaj pravi čas, da opustite to miselnost in se naravnate na sedanji trenutek. »Živeti« v preteklosti na nek način »hrani« občutke žalosti, bolečine in to daje moč občutku nezmožnosti. Vendar je samo stvar odločitve, da se nezmožnost  nadomesti z delovanjem in premikanjem naprej v življenju. Zaključite s preteklostjo in z vsem, kar vas je bolelo in žalostilo. Naredite si uslugo in spustite vse navezanosti. Pomembne transformacije se bodo zgodile za vas, zato jih sprejmite z veliko mero razumevanja. Odpustite najprej sebi, pustite preteklosti, da odide svojo pot. Vi pa pojdite v drugo smer. V smer razumevanja vsega, kar se je tam zgodilo. To vas bo ojačalo in vam dalo potrebno moč, da se postavite na noge ter začnete graditi zdrave temelje. Življenje ima vedno prav, saj nas uči o nas samih in o pomembnosti danega trenutka. Postavite si nove cilje, začnite ustvarjati svojo pot, postopoma začnite uvajati spremembe v življenju in tako boste aktivirali notranjo moč pa tudi vero vase. Začnite se veseliti vsega, ker vam življenje stoji ob strani. 

X

Shopping Cart