oven

OVEN (merjasec)

Ovni boste v jesenskem času čutili tendenco po iskanju pravih poti. V vas se bo zbudila močna želja po vodenju. Da boste kos lastnim zahtevam, bo treba pokazati veliko odločnosti, kar vam ne bo delalo težav. Preko okoliščin boste »primorani« uporabiti izkušnje preteklosti ter jih združiti z delovanjem. K temu boste dodali še kanček iznajdljivosti in tako boste imeli odličen »recept«, da dosežete zastavljene cilje. Pri delovanju uporabite tudi naravni dar za umetnost, izražanje in svoje »igralske« sposobnosti. Zavedajte se kvalitet in naravnega šarma ter naredite vse potrebno, da bo vaša zgodba dosegla želeni uspeh. Pomembno pa je, da delujete iz srčne vibracije in se izogibate naglici ali delovanju, ki ga vodijo čustva. Svoj podivjani ego boste ukrotili na način, da si zagotovite več miru in delate stvari, ki vam ta mir omogočajo in vas predvsem sproščajo. Ne glede na divji temperament se v vas skriva zelo nežno in ljubeče srce, ki potrebuje veliko nežnosti in topline. Zato mu večkrat na dan namenite pozornost, razumevanje in ne pozabite se mu zahvaliti za vso podpro. Vdihnite vse lepote, po katerih hrepenite in jih vnesite v sveto mesto – vaše srce. Nato jim dovolite, da v njem zacvetijo in se veselite ljubkih cvetov, ki vam bodo prinesli občutek varnosti in zadovoljstva. Skrajni čas je, da začnete uživati življenje. Vse to z namenom, da odkrijete še mnoge lastne resnice.

oven

BIK (stržek)

Temperamentni biki boste pokazali malce več ponižnosti v jesenskem času. In to z razlogom, da se prizemljite vi in tudi vaši cilji. Energije jesenskega obdobja vas bodo usmerjale v razvoj dušnih potencialov, zato je za vas priporočljivo, da več časa načrtno delate na tem področju. Povezovanje s svojo lepo dušo, Stvarnikom, duhovnimi vodniki, vam bo dalo globlji vpogled v svet mistike in nadnaravnega. Tako boste lažje dobili vpogled v vse lepote življenja – čudovite lepote, ne samo v zunanjem svetu, ampak tudi tiste, ki jih še niste spoznali, ko gre za vaš dušni potencial. Za vas je pomembno, da delujete čisto, iskreno in ste pošteni. Najprej do sebe. Poiščite ravnovesje v svojem življenju in naj bo vsega ravno prav. V ozadju vsakega dejanja naj bo iskren namen in vedite, da se bo vaš vloženi trud tudi obrestoval. Ne gre samo za materialno. Predvsem se boste vi bolje počutili, ko boste uživali sadove vloženega truda. Ta se bo odražal v zadovoljstvu, pomirjenosti in preskrbljenosti. Težavne poti prehodijo napredne duše, ki se v življenju učijo na »težji« način, da prepoznajo lastne kvalitete, temu pa sledi tudi modrost. To znanje uporabite in pomagajte drugim, da pridejo do svojega uspeha. In tu se za vas skriva željeni uspeh.  Posledično boste nagrajeni tudi s strani življenja.

oven

DVOJČKA  (krokar)

Jesenski čas si vzemite za zdravljenje vsega, kar se pozdraviti mora. V ospredju bodo vsi občutki, s katerimi ste se srečevali od začetka letošnjega leta. Preko dogodkov in situacij ste v največji meri bili bitko sami s seboj, kar je posledica vaše neodločnosti, zavračanja sebe in nesprejemanja sebe in kvalitet, ki vas odlikujejo. Zato bodo ti občutki od vas ponovno zahtevali, da se jim posvetite in predvsem, da jih razumete. Vprašajte se, pred čim ste v resnici bežali? Česa vas je bilo strah? V želji po ugajanju in dokazovanju ste pozabili na najbolj pomembno osebo v vašem življenju – nase. Vendar vas bo vaša lepa duša prijazno usmerjala v iskanju razumevanja in razreševanja konfliktnih situacij in če ne boste pokazali ambicij in želje po razreševanju, vam bo prav ta vaša najboljša prijateljica tudi priskočila na pomoč. Vendar pa morate vedeti, da, ko se ona vmeša, ponavadi prinaša še težje preizkušnje, ki vašemu že tako ranjenemu egu lahko povzročijo še večje težave. Čas je, da postanete bolj odgovorni do sebe pa tudi do drugih in izstopite iz vloge žrtve in samopomilovanja. Vse, kar potrebujete, je, da pridobite potrebne informacije o sebi. Kdo v resnici ste? Kaj je potrebno spremeniti v odnosu do sebe in do drugih? Kakšna oseba boste od tega trenutka naprej? Zaključite s starim delom sebe in to vam bo prineslo novo rojstvo, po katerem hrepenite.

rak

RAK (mačka)

Energije jeseni bodo v vas aktivirale močno željo po samostojnosti. Lahko se zgodi, da se boste za nekaj časa potegnili vase in več časa preživeli v tišini s seboj. To je odlična priložnost, da opazujete sebe in svoje življenje ter dobite boljši vpogled v okoliščine, ki kričijo po spremembah. V tem času boste pridno urili lastne zaznave in priporočljivo je, da zaupate intuiciji! Mačka je samostojna in neodvisna v svojem delovanju. To pa želi prenesti tudi na vas, da se postavite na lastne noge in prevzamete popolno oblast nad svojim življenjem. Poskrbeti bo treba zase in v ospredje postaviti svoj karakter odločnosti. Bodite pripravljeni na velike korake, a še pred tem si postavite višje cilje in standarde. Delujte umirjeno in vsega se lotevajte iz vibracije miru. Pri tem pa ne pozabite biti nežni do sebe in okolice, v kateri se nahajate. Treba se bo podvizati in pokazati »kremplje«, ki so želja po doseganju novih ciljev. Čas je tudi, da se zbudite iz poletnega spanca ter se postavite v ospredje. Mačka vas bo tudi spodbujala, da se osredotočite na svoj notranji svet in v njem poiščete svoje sanje. Močna vera v čudeže in odločno delovanje bosta vaša mantra za to jesen. Zato se odprite novitetam in jih načrtno začnite uvajati v svoje življenje. Pravzaprav se jih veselite!

lev

LEV (čebela)

Če imate željo po poslovnem uspehu, se bo treba na novo organizirati, kar pa pomeni, začeti z uvajanjem sprememb. Vemo pa, da levom spremembe niso ravno po godu in se jim na veliko izogibate. Čebela vas bo skozi celo jesen in zimo spodbujala k temu, da zapustite vse staro, kar vas omejuje, vsa prepričanja in vzorce, po katerih še vedno delujete in se odprete novemu, svežemu in lepemu. Zagotovila vam bo dogodke, situacije, odnose, preko katerih boste prepoznali, kaj je treba opustiti in od česa se posloviti. Pomembno je, da ne trmarite pri starem in pokažete življenju, da ste pripravljeni na novo. Novitete se vam bodo zgodile le v primeru, če boste spustili staro. Pretirano »skrb« za ustvarjanje materialnega nadomestite z več druženja. Postavite odnose v ospredje in vse lepo, kar le-ti prinašajo. Sem spadajo druženja, razvoj skupnosti in vnesite več sebe v družabne dejavnosti. Tako se boste razbremenili občutka izgubljenosti, tavanja in pomanjkanja varnosti. Vse, kar v resnici pogrešate (to niso materialne stvari), si tudi zagotovite. Pa če ste v odnosih, ali samski. Vaše srce je čustveno podhranjeno in potrebuje vas, da mu zagotovite izgubljene delce, ki so ga ranili v preteklosti. Ne hodite mimo sebe in bodite predvsem iskreni do sebe.

devica

DEVICA (zmaj zraka)

Vstop skozi vrata jeseni bo za vas malo težaven, saj se boste takoj na začetku srečali z občutkom praznine, nezmožnostjo delovanja, pojavil pa se bo tudi občutek ujetosti. Vse omenjeno pa zato, ker se bo treba ozreti nazaj in se posloviti od starih navad, naučenih vzorcev in prepričanj. Vse staro bo treba nadomestiti z novim. Zato bo za vas ključnega pomena, da začnete iskati navdih. Navdih v vsem okoli sebe. Stara prepričanja vas bodo vodila v še večje izzive z namenom, da dojamete, da sebe postavite na prvo mesto in opustite ustaljene poti delovanja, razmišljanja. Da boste lažje razumeli, se morda čustveno odmaknite iz vseh okoliščin in jih objektivno poglejte. Veliko bo treba spremeniti, ampak vi to zmorete. Bodite bolj odgovorni do sebe, svojih odločitev in dovolite si biti bolj prožni v življenju. Zmaj zraka vam bo dajal znake v sanjah, ali pa kot nenadne prebliske in njegovim sporočilom popolnoma zaupajte. Utrnile se vam bodo čudovite zamisli in ideje in to tudi naredite. Zagrabite dane priložnosti ter si razjasnite sliko. Vaša duša vas v resnici kliče, da se ponovno osredotočite nase in na svojo pot. Morda ste spregledali, da ste opustili svoje hobije, ali stvari, ki so vas veselile? Če ste, potem je skrajni čas, da se jih ponovno lotite. S tem boste pokazali duši, da sledite njenemu vodstvu in skladno s tem sledijo tudi izvrstne nagrade. Nova delovno mesto, selitev, novo okolje, novo življenje, novi partner.

tehnica

TEHTNICA (krava)

Krava predstavlja ženski aspekt in vse, kar je povezano z domom, družino, materinstvom, preskrbljenostjo in emocijami. Naštetemu pa boste, drage tehtnice, hotele ali ne, posvečale veliko pozornosti v jesenskem času. In to zato, da ponovno vnesete stabilnost in trdnost v svoje življenje. Nekateri ste zaradi različnih situacij morda pozabili na vrednote, pomembnost družine. »Tekali« ste po okoliščinah v iskanju svobode in se vztrajno borili za neodvisnost. Vse to boste tudi dosegli, a ne pozabite na svoj dom in ljudi, ki v njem živijo oz. so vam osebno pomembni. Ne zaletavajte se z nepremišljenimi idejami in odločitvami, ki vas lahko drago stanejo. Raje se umirite v objemu doma ter razmislite o vsem in šele nato pokažite svoje pravo znanje. Zavedajate se tudi, da ste zelo inteligentni in dovolite si biti bolj lahkotni in ne tako togi. Vse, kar iščete zase, dovolite, da vstopi v vaše življenje. Odprite vrata spremembam, svojim sanjam in ciljem. Najbolj pomembno pa je, da odprete vrata obilju in vsemu, kar za vas obilje je. Spremenite svoj odnos do obilja in denarja na splošno. Ta je samo posledica našega delovanja. Več delujte! Po drugi strani pa se ne pozabite tudi nagraditi in sebi privoščiti več.

Škorpijon

ŠKORPIJON (zmaj vode)

Škorpijoni bodo v jesenskem času naredili mini inventuro letošnjega leta. Situacije in dogodki vas bodo usmerjali, da se soočite s seboj, stvarmi iz preteklosti in razrešite določene odnose, z namenom, da poiščete čustveno stabilnost. Na plano bodo prišla potlačena čustva in emocije, ki ste jih »uspešno« skrivali pod predpražnikom. Sprejmite to kot učenje samo zato, da si povrnete ljubezen. Ljubezen do sebe. Prosti čas namenite iskanju odgovorov na vse spomine iz preteklosti, ki so vam vzeli moč in vas zaznamovali. Obudite svoj notranji ogenj, povrnite svojo moč in si zagotovite pomirjenost s seboj pa tudi z življenjem. Posledično se bo aktivirala volja, pogum in dobili boste dodatni zagon. Opustite vse vezi, ki vam ne služijo in vam ne dovolijo, da se premikate naprej. Ključno vlogo bodo odigrali odnosi in določene osebe, s katerimi se potrebujete pogovoriti. Zato se jih lotite z odgovornostjo, potrpežljivostjo in k razreševanju le – teh pristopite z veliko ljubezni in nežnosti. Drugi ljudje nam samo kažejo, kaj mi potrebujemo spremeniti v odnosu do sebe. Razumevanje vsakega odnosa pa prinaša potrebno zdravljenje in spoznanja o sebi. Vaše srce potrebuje vašo resnost in sodelovanje. Zagotovite mu mir in stabilnost.

strelec

STRELEC (kos)

Za vas bo pomembno, da se odzovete klicu svoje lepe duše. Pozorni bodite na znake in sporočila, ki jih boste dobivali in ne hodite mimo njih. Tudi vi boste potrebovali poiskati mir ter pozdraviti občutke jeze, zamere, pesimizma in nezaupanja. Kos vas tudi opominja, da začnete premišljeno delovati, opustite ljubosumje. Začnite se prilagajati, predvsem sebi in do sebe bodite tudi najbolj obzirni. Nekaj iščete, nekaj potrebujete. Kaj je to? Morda navdih, delovanje? Vse, kar se bo dogajalo okoli vas, vam bo kazalo pot, da se ponovno zazrete vase in se začnete zavedati svojih kvalitet. V ospredje postavite vrednote in začnite negovati zaupanje do sebe pa tudi do življenja. Vaši predniki, duhovni vodniki, vam bodo v oporo, če boste pokazali željo po spremembah. Uvesti bo potrebno povsem drugačen pristop do življenja. Zagotovite si mir in harmonijo v mislih, srcu in delovanju. Pred vami so veliki uspehi in lahko dosežete zastavljene naloge. Svojo moč in karizmo boste aktivirali s pomočjo notranjega vodstva, ki vam je pripravljeno priskočiti na pomoč. Vaša naloga je, da poiščete svoj mir in se s to vibracijo začnete lotevati zastavljenih ciljev. Veliko potencialov spi v vas. Odkrijte jih preko meditacije, delovanja in dovolite si izstopiti iz ustaljenih poti razmišljanja.

strelec

KOZOROG (pes)

Tudi vi boste imeli v jesenskem času veliko »dela« na področju odnosov. Pred vami so pomembne odločitve. Potrebno bo »zavihati rokave« ter narediti korak k spremembam. Pes je zvest in odgovoren in uči nas, da iskren in zvest odnos negujemo najprej do sebe. Tudi vam bodo odnosi kazali sliko odnosa, ki ga imate do sebe preko drugih ljudi. V ospredje bo treba postaviti vrednote in odstraniti tiste, ki ne resonirajo z vami. Znašli ste se v primežu ugajanja in zato izgubljate vero vase pa tudi v življenje. Da bi se izognili neprijetnim občutkom, si povrnili vero in nehali bežati pred seboj, razrešite vse odnose, ki vam jemljejo življenjsko energijo. Bodite obzirni do sebe tako, kot ste do drugih. Veste tudi, da znate biti zelo sebični do sebe. Zakaj? Zaenkrat iščete uteho v delu in znate se »zamotit«. Koliko časa še mislite bežati pred resnico? Druidi verjamejo, da nas pes spremlja po vseh inkarnacijah z namenom, da nas vodi. Čas je, da vzamete svoje življenje v roke in prevzamete popolno odgovornost zase. Energije jeseni vas bodo usmerjale k ukrepanju, zato snemite plašnice in poglejte resnici v oči. Naj vas ne bo strah biti zvest sebi, svojim sanjam, ciljem. Veliko pozornost namenite tudi zdravljenju čustev, ki narekujejo vaš vsakdan. Učimo se celo življenje in zaključki odpirajo nove poti. Naredite to v imenu ljubezni do sebe.

strelec

VODNAR (tjulenj)

Jesen bo za vas ena čudovita transformacija. Prinesla vam bo olajšanje in novo rojstvo. Naj vas ne bo strah objeti vse spremembe, ki se bodo zgodile. Bil je že čas, da se premaknete v novo obdobje svojega življenja. Če se boste srečevali z razdvojenostjo, osamljenostjo, izgubami, je vse to znak, da je čas, da začnete znova. Pred tem pa ne pozabite na zdravljenje emocij in razumevanje le – teh. Za vas je pomembno, da se poglobite vase in resnično poiščete odgovore na dogodke iz preteklosti, ki so pustili bolečino v vašem srcu. Izogibajte se tveganjem in raje delajte na umirjanju uma. Vse, kar se bo dogajalo okoli vas, je ogledalo, da je potrebno tja usmeriti več razumevanja. Za tem pa stoji vaša lepa duša, ki vas na tak način spodbuja, da raziskujete svetove nevidnega, da se več povezujete s svojimi vodniki, predniki in se osredotočite na sporočila notranjega sveta. Nekaj pomembnega vam želi sporočiti, zato ji prisluhnite. Stopite iz vloge žrtve in ne iščite krivca v zunanjem svetu. Tjulenj se poglobi v globine morja in poišče hrano zase. S tem vam sporoča, da se tudi vi poglobite v svoje misli, čustva in nahranite svoje srce z razumevanjem sebe. Drugi pri tem nimajo nič. To vam bo prineslo pomirjenost s seboj pa tudi z življenjem.

strelec

RIBI (labod)

Ribe boste prav tako deležne lepih preobrazb in teh se veselite. Labod nosi simboliko ljubezni in harmonije in s tem tudi vas nagovarja, da jo poiščete v sebi. Partnerstvo, dom in družina, vrednote, so vam zelo pomembne. Energije jeseni vam bodo ponudile novo priložnost, bodisi na partnerskem, poslovnem ali prijateljskem področju, kar vas bo dodatno napolnilo z navdihom. Pomembno pa je, da izberete tisto, kar bo vašemu srcu prineslo nežnost, toplino, vero in zaupanje. Skozi poletje ste se zibali na barki neodločnosti, občutljivosti in strahu pred osamljenostjo. Sedaj je barka zaplula v miren pristan in vaša naloga je, da spustite vse vezi, družinske vzorce, ki ste jih prevzeli in niso vaši ter se dobesedno znebite vsega, kar vam ne služi več. V tem mirnem pristanu pustite tudi vse vezi. Ravno te vam predstavljajo veliko težo, s katero se srečujete, ko plujete po morju življenja. Pretirana skrb za vam drage naj tudi ostane v tem mirnem pristanu in vse to naredite na miren in za vas ljubeč način. Vse, kar ni vaše, naj ostane v tem pristanu. K njemu se vedno lahko vrnete, ko boste čutili potrebo po starih spominih. A ne nosite jih s seboj. Labod vam kaže novo pot življenja, ki vam bo prinesla veliko lepih nagrad, ki ste si jih zaslužili. Povezujte se s svojo lepo dušo in zaljubite se v novo življenje. 

X

Shopping Cart