oven

OVEN (medved in košuta)

Ovnom bo leto 2024 ponudilo veliko priložnosti za napredovanje. Predvsem se bo to nanašalo na poslovno področje. Vendar bo za doseganje ciljev potrebno aktivirati intuicijo, saj boste na tak način znali prepoznati nove vire. V to vključite tudi sposobnost prilagajanja v različnih situacijah, ko boste iskali prave poti. V prvi polovici leta vas bodo okoliščine preizkušale predvsem glede potrpežljivosti. Ohranite »mirno kri« in se na dogodke ne odzivajte čustveno. Raje zadevo prespite, dobro premislite in šele nato sprejmite odločitev. Svojo svobodo, neodvisnost in zaupanje izražajte skozi kreativno ustvarjanje. K temu dodajte še ščepec vere v čudeže in pri delovanju bodite nežni, sočutni ter skladni med željami in realnostjo. Na tak način boste ustvarili zdravo okolje, v katerem boste blesteli. Po drugi strani pa se bo ta energija naselila na vsa področja, kjer želite doseči cilj in biti pri tem uspešni. Kar boste sejali v prvi polovici leta, boste v drugi želi uspehe vloženega truda. Dovolite si biti bolj prožni.

oven

BIK (zmaj ognja in krava)

Leto 2024 bo za vas leto transformacij. Te se bodo odražale na vašem osebnem področju. Nekateri ste preteklo leto »spali« iz različnih razlogov. Sedaj pa bo leto osmice, ki je vaše leto. Aktiviral se bo notranji klic želje po ukrepanju in bolj aktivnem delovanju. Zbudil se bo nagon, strast in želja po oblasti. Predvsem na način, da se zavzamete za svoje cilje in si začnete utirati pot do vaših želja, ki jih boste realizirali. Zato prevzemite odgovornost v svoje roke, zaključite s starimi stvarmi iz preteklosti ter se podajte v raziskovanje novih priložnosti, ki se bodo vrstile ena za drugo. Pri svojem delovanju bodite disciplinirani, odgovorni in natančni. Če se boste zavzeli in bolj resno pristopili k vsemu, vam druga polovica leta prinaša velike uspehe. Predvsem na področjih, kjer hočete ustvariti trdnost in stabilnost. Pomembno je, da se odprete vsem vrstam obilja in ga sprejmete. Da, naučite se sprejemati in ne samo zagotavljati. Življenje vas bo podprlo pri srčnih željah, zato jim posvetite veliko pozornosti.

oven

DVOJČKA (gad in zmaj zraka)

Dvojčki boste deležni čudovitih preobrazb na področju fizičnega, mentalnega ali čustvenega zdravljenja. Zato je priporočljivo, da se načrtno odločite ter se podate v iskanje ustreznih rešitev za področje, kjer želite spremembe. Načrtno jih začnite uvajati. Hkrati pa ne pozabite na razumevanje preteklih dogodkov in česa so vas v resnici učili. Tu boste dobili zelo pomembna sporočila, ki vam bodo odskočna deska za ustvarjanje zdravih temeljev na področju odnosa do sebe pa tudi do vseh ostalih odnosov. Življenje je ena čudovita umetnost, ki nas uči gibanja skozi vse življenjske izkušnje. Glejte nanj iz oči učenja in manj iz oči »težko je«. Iščite navdih v vsem in aktivirajte notranjo moč. Življenje se bo odzvalo na vašo miselno naravnanost ter vam pokazalo vse lepote, ki jih boste deležni. Miselno se naravnajte na čistost in prožnost. Spoštujte in negujte svoje odločitve. Istočasno pa bodite do njih odgovorni. Dovolite si biti to, kar ste in kar hočete. Začnite delati pomembne korake v svojem življenju.

rak

RAK (sokol in lisica)

Za vas bo leto 2024 leto novih začetkov. Zato je pomembno, da si reorganizirate življenje. Najprej začnite pri opuščanju starega, starih navezanosti, naučenih vzorcev delovanja, razmišljanja in uvedite novitete. Jasnost je tisto, kar potrebujete in bodite popolnoma iskreni do sebe. Vse, kar vam ne služi in vas ne podpira, je čas, da se novemu mesto naredi. Zaupajte si in verjemite vase, v svoje sposobnosti. Zmorete veliko več, kot si mislite. Bodite bolj drzni in tako boste spoznali, kdo in kaj ste v resnici. Opazujte, kako se bodo začele okoliščine spreminjati in prepoznajte svojo vrednost. Premišljeno se lotevajte vsega in pri realizaciji zadanih ciljev uporabite modrost pa tudi eleganco. Veste, da imate oko za estetiko. Sedaj to vnesite v svoje delovanje in tako se boste lahkotneje prilagajali novim situacijam in novemu načinu življenja, ki je pred vami. Dano vam bo vse, kar si boste sami dovolili izkusiti in pri tem imate velike možnosti, da uspete. Pojdite iz cone udobja.

lev

LEV (žerjav in orel)

Levi se boste v prvi polovici leta ukvarjali z iskanjem pravih poti. Vendar vse poti že poznate, saj vas vaša radovedna narava vodi po iskanju vsega neznanega. Sedaj je na vas, da ne čakate in iščete izgovorov za svoje nedelovanje. Osredotočite se nase, na svoje cilje in življenje, po katerem hrepenite. Vstopiti bo potrebno v popolnoma nove vode in tako spoznati moč povezave z zunanjim svetom. Začnite odkrivati lepote uspeha in aktivirajte svoja skrivna znanja. To je vaš recept za uspeh! Česa ste se učili v letu sedmice? Sedaj to vključite v leto osmice. Pokažite pogum in odločnost, voljo in moč. Ko boste imeli dovolj močno željo, si ustvarite vse, kar si vaše srce želi. Naučite se videti širšo sliko vsega in začnite se premikati. Vzpostavite stik s svojim srcem in uskladite želje srca z vašim umom. Ta naj bo jasen in tako boste dosegli želeni napredek. Razširite svoja krila in se podajte v povsem nove življenjske okoliščine. Razširite svoj »teritorij«, kajti tam vas čaka uspeh!

devica

DEVICA (labod in sova)

Device boste deležne čudovitih preobrazb v letu 2024. Predvsem na področju odnosov. Da bi bili ti harmonični in ljubeči, je potrebno najprej vzpostaviti ljubeč in spoštljiv odnos do sebe. Karkoli ste v letu sedmice pogrešali, boste imeli sedaj priložnost, da zahtevate zase. Leto osmice vam bo ponudilo veliko novih priložnosti in namenite jim dovolj časa in pozornosti. Ne zapravite jih zaradi starih navezanosti, ki niso zdrave. Vstopate v leto ljubezni, zato ji namenite posebno pozornost. Prepoznajte svojo resnico, osredotočite se nase, na svoje življenje. Namesto strahu naj vas vodi navdih, ko boste raziskovali nove možnosti. Začnite se seznanjati s svojo lepo dušo, z vsemi darovi, ki jih nosite v sebi in te tudi začnite izražati. Ne bojte se izražati ljubezni skozi besede, dejanja in dovolite si jo tudi sprejeti. Težke izkušnje prinašajo bogate modrosti in teh se začnite zavedati. Začnite raziskovati, kdo kot duša ste, kakšne darove imate in kaj z njimi lahko dosežete oz. ustvarite.

tehnica

TEHTNICA (svinja in jelen)

Pred vami je leto obdarovanj. Predvsem za tiste, ki ste vlagali v svoj razvoj in skrbeli za svoje dobro počutje. Vidni napredki napovedujejo dobro leto in zagotavljajo materialno preskrbljenost. Vsi, ki imate željo po stabilnosti, dolgoročnih zadevah, imate sedaj priložnost, da si to tudi ustvarite. Vaš najboljši recept v letu osmice bo razvoj skozi premagovanje lastnih strahov. Zato je pomembno, da se začnete načrtno soočati z vsem, kar vam trenutno predstavlja strah. Ta je le iluzija, ki od nas želi soočenje in čisto nič drugega. S tem se boste znebili občutkov negotovosti ter dosegli sožitje z vsem in začeli uživati v občutku pripadnosti. Bodite odprti do vsega, kar vam življenje ponuja in se tako naučite sprejemati vse aspekte sebe. Obdajte se v občutke navdiha, veselja in se s to energijo lotevajte vseh nalog in obveznosti, ki jih ne bo manjkalo. Zaupajte si in pri delovanju bodite neodvisni. S kreativnim izražanjem sebe pa boste odprli mnoga vrata novitetam, ki bodo prihajale v vaše življenje. Teh se pa tudi veselite, je tako?

Škorpijon

ŠKORPIJON (vidra in žaba)

Nikoli ne pozabite na veselje, igrivost in delovanje, dragi škorpijoni. Pred vami je leto dozorevanja in iskanja novih priložnosti. V vaše življenje vstopa pomembna oseba, ki vam bo pokazala, da je igrivost pomemben del življenja. Ta oseba je nekdo, ki vas bo spravil iz vašega oklepa zavračanja, odpora in bega pred prevzemanjem odgovornosti. Prebudila bo vašega notranjega otroka in vam pokazala, da se osredotočite nase in svoje želje. Ta oseba je blagoslov življenja, ki vam bo pokazala, da se je varno prepustiti toku življenja. Naučila vas bo tudi, da je lahkotnost zelo pomembna. V odnosih, na delovnem mestu, v življenju nasploh. Dovolite si jasno izražati sebe skozi svoja delovanja. S tem boste osvojili pomembnost razumevanja življenja. V letu osmice bo za vas poudarek na iskanju ravnovesja v vseh okoliščinah. Začnite pri sebi in v svoje življenje sprejmite vse, kar vas osrečuje in vas podpira. Po drugi strani pa odstranite vse, kar ni zdravo okolje za vas. Prepoznajte lastno lepoto. Prepoznajte čar lepote v vsem, kar vas obdaja v življenju. 

strelec

STRELEC (volk in zmaj vode)

Strelci boste v letu osmice imeli priložnost, da se pomirite s preteklostjo, ki je odigrala pomembno vlogo v vašem življenju. To se navezuje predvsem na vse emocije in nerazrešene odnose, ki vas držijo v primežu. Sposobni ste se prilagajati vsem situacijam in odlični mojstri ste v tem. Vendar bo za vas pomembno, da se soočite z vsemi potlačenimi čustvi, z namenom, da poiščete razumevanje in se osvobodite teh okov preteklosti. Okoliščine vas bodo »potiskale« skozi različne situacije, odnose, samo zato, da se pomirite s seboj pa tudi z življenjem. Ne bežite od sebe, svojih občutkov. Podarite jim pomembni čas ter poiščite ustrezno, a natančno razumevanje vseh učenj. S tem si boste povrnili samozavest, notranjo moč in deležni boste napredka v življenju. Naučili se boste premagovati lastne ovire, ki so vaša največja past. Zato si leto osmice vzemite kot izjemno priložnost za velike notranje preboje in tako se boste razvili v bolj odločno in samozavestno osebo. Ne skrivajte se in ne odmikajte se od sebe.

strelec

KOZOROG (mačka in čebela)

Za bolj umirjeno leto, ki je pred vami, bo potrebno poskrbeti za svojo neodvisnost. Skozi dogodke in situacije boste varovali svojo nežnost in čutnost. To pa zato, ker ste v obdobju prevzemanja oblasti nad svojim življenjem. Odločno in pokončno stojte za svojimi vrednotami, cilji in bodite pripravljeni »pokazati kremplje«, ko bo to potrebno. Seveda boste to naredili na vaš umirjen način. In ravno umirjenost bo vaše vodilo skozi celo leto 2024. Umirjenost je pomembna zato, ker se boste v letu pred vami posvečali najbolj karieri oz. poslu. Tu se vam kaže velik uspeh. Seveda namenite veliko pozornosti pomembnosti odnosa do sebe. Videti je, da boste delali z večjimi skupinami ljudi, zato se povezujte in objektivno izbirajte osebe, s katerimi se boste spuščali v poslovna sodelovanja. V vaša življenja vstopajo novi ljudje, novi projekti, nova znanja. Zato novitetam odprite svoje srce in se življenju zahvalite za vse, kar ste in kar imate. Tudi za vse, kar še prihaja k vam.

strelec

VODNAR (stržek in bik)

Pred vami je lepo leto, ki vam prinaša obilje vseh oblik. Da bi ga bili deležni, opustite željo po nadvladi in lenobo, v kateri se prijetno počutite. Predvsem tisti, ki »spite« na starih lovorikah. Naučite se sprejemati kompromise in tako boste aktivirali kolesje življenja, da se bo zavrtelo v smeri nizanja uspehov ter doseganja bolj uspešnega poslovanja oz. izboljšanja finančnega stanja. V svoje delovanje vključite veliko mero ponižnosti in za vašimi deli oz. dejanji naj stoji iskren namen. K temu še dodajte poštenost in imate najboljši recept za velik uspeh. V svoja dejanja ali delovanja za dosego lastnih ciljev ne vpletajte drugih. Pomembno je, da ste odkriti, iskreni. V nasprotnem se lahko zazrete v ogledalo resnice in v njem boste videli iluzije ega in neuresničene sanje. Osredotočite se na iskanje ravnovesja v vseh okoliščinah življenja in tako poskrbite za zdrav, harmoničen pretok kreativne energije. Vse, v kar boste vlagali svojo pozitivno energijo, bo obrodilo sadove. Osredotočite se tudi na odkrivanje spečih potencialov!

strelec

RIBI (losos in tjulenj)

Ribice ste leto sedmice imele dokaj burno in sedaj ga zaključite z razumevanjem preteklih dogodkov in izkušenj, s katerimi ste se srečevale v letu učenja ter osvajanja lekcij. Pot ni bila lahka, ste pa sedaj bogatejši z modrostjo. Ta vam bo dala moč, da boste v letu osmice bolj prožni in odločni. Pomembno je, da ne pozabite na veselje, radost in se optimistično lotevate vsega, kar vam bo prišlo na pot. Zazrite se vase in nikoli ne pozabite, kdo in kaj ste, česa ste sposobni, zmožni in kakšno moč premorete. Veliko pomembnosti namenite svoji lepi duši, ki vam bo sedaj ponudila nove možnosti in priložnosti. Te bodo prišle kot nagrada za preteklo obdobje, v katerem ste odkrivali nove dele sebe ter premagovali lastne sence. Ne bojte se tvegati, ko gre za vaše cilje in sanje. Sprejmite se z vsem, kar ste, da boste dosegli želeni cilj in prišli na pot uspeha. Ne glede na vse, se zavedajte lastne pomembnosti in leto 2024 vam bo pokazalo še veliko lepega. V svoje srce in um naselite veliko mero miru in pomirjenosti tako s seboj, kot tudi z življenjem. 

X

Shopping Cart