TEČAJ ENERGIJSKEGA ČIŠČENJA PROSTOROV

Ste se kdaj vprašali, zakaj čutite bolečino, ali neprijeten občutek, na točno določenem predelu telesa?

Vas morda boli vrat, ramenski obroč, čutite napetost med lopaticama?

Zakaj se vam hitro spremeni energija in padec le – te?

Se zgodi nenaden zasuk v okoliščinah, se ljudje okoli vas začnejo »čudno« obnašati?

Imate pogosto vrtoglavice?

Vemo, da smo ljudje energijska bitja in vse okoli nas je energija. Naše misli, čustva, besede, dejanja, so sestavni del energije. Pogovori, debate, obrekovanja, so prav tako sestavni del energij, ki jih izmenjujemo med seboj in to ima lahko na posameznika oz. osebo, o kateri se govori, velik vpliv. Odvisno, v kakšnem kontekstu se govori in kakšne misli tej osebi namenjamo. Kaj se zgodi, ko ta energija prispe do te osebe? Recimo, da ta informacija pride do osebe in se ji pove, o čem je tekel pogovor. Oseba, ki je bila predmet pogovora, vso to energijo (lahko) sprejme za svojo resničnost, ki posledično začne soustvarjati njeno celotno sliko življenja, misli, čustev. Prav vsaka misel, dejanje, beseda (negativna) ima močan vpliv na posameznika. Pozitivne besede, misli in dejanja nosijo seveda pozitivno energijo. Tiste manj prijetne (negativne), pa lahko otežijo delovanje in okoliščine posamezniku. Naša naloga je, da se naučimo prepoznati tovrstne invazivne energije in jih odstraniti iz svoje energije. V kolikor predolgo ostajamo nezaščiteni, ima to lahko na posameznika neprijetne posledice. Zato je pomembno, da vemo, kdaj smo pod vplivi težkih energij, ker se edino na tak način izognemo nepotrebnim zapletom, težavnim izzivom in preizkušnjam.

Invazivne energije prihajajo iz dveh virov. S strani drugih ljudi, pa tudi od nas samih. Prve boste prepoznali preko ljubosumja, opravljanja, neprivoščljivosti, zavisti, jeze drugih ljudi. Ves ta čustveni (negativni) naboj ima lahko velik vpliv na nas preko okolja, v katerem živimo. Morda živite v takšnem, kjer manipulirajo z vami? Morda ste v stiku z avtoriteto, ki s svojimi dejanji povzroča stres, paniko, zato se slabo počutite? Lahko osebe niti ne poznate, ko se o vas pogovarjajo. Oseba, ki vam je blizu, vam je govorila o neprijetnem dogodku in vi ste zgodbo prevzeli za svojo resnico, se ob poslušanju čustveno odprli in vse to ima močan vpliv na vaše počutje. To se zgodi zaradi nasprotujočih se energij med seboj.
Lahko smo vir nižjih energij tudi mi sami, ko smo preobremenjeni, izčrpani, utrujeni. Teh občutkov nikakor ne smemo ignorirati, ampak si vzemimo čas za počitek in regeneracijo, da si povrnemo moč ter dobro počutje. Lahko se nam ob določenem dogodku sprožijo podzavestni vzorci, dvomi, strahovi, ki so posledica preteklih izkušenj. Ali pa premalo delujemo v smeri življenjskega poslanstva. Takrat nam naša lepa duša zna zagotoviti okoliščine, da se obrnemo k sebi in začnemo posvečati več časa in pozornosti sebi, svojemu razvoju in napredku. Pri tem je zelo pomembno, da spustimo vse ostalo in sebe, svoje cilje in vizije postavimo na prvo mesto ter smo pozorni na vse znake, preko katerih se nam signalizira, da je potrebno nekaj spremeniti.

Kadarkoli začutite nenadne spremembe v življenju, je to posledica energijskega neravnovesja. Ljudje si vsak dan izmenjujemo veliko informacij. Vendar je vsaka informacija tudi energijski zapis, ki na posamezniku pusti velik pečat. Sploh, če ste senzitivni in dovzetni za energije. Nekateri si te informacije vzamejo kot osebni napad, drugi še dolgo premišljujejo o njih, tretji se lahko v hipu poistovetijo z zgodbo in se posledično lahko sprožijo določeni strahovi.

Verjetno ste že opazili, da se po pogovoru z določenimi osebami počutite izčrpano, brez volje in začutite padec energije?! Morda imate težavno komunikacijo v službi, z bližnjimi ali vas verbalni konflikt močno prizadene?
S to energijo nato pridete v svoj dom in jo nevede prinesete v svoj tempelj miru in harmonije.

Izmenjava informacij preko pogovora, branja sporočil, gledanja televizije, ima na našo avro, pa tudi na življenje, velik vpliv. Zato je pomembno, da znamo prepoznati in ločiti za nas prave in manj uporabne informacije. Predvsem pa, da se znamo od negativnih informacij energijsko zaščititi ter se od njih distancirati. Seveda smo vsi ljudje in se preko odnosov učimo lepot življenja ter odnosa do sebe. Obstajajo tudi tisti, s katerimi nismo več v stiku in o nas govorijo slabo, ali pa mi o njih. Tudi tak način izmenjave informacij ali mnenj je nizek energijski zapis, ki lahko vpliva na naše počutje.

Zato je zelo pomembno, da smo energijsko čisti in skrbimo za lastno dobro počutje. Obstaja veliko načinov, s katerimi se lahko zavarujemo pred vdorom negativnih energij v naše energijsko polje, dom, posel. Predvsem pa je v prvi vrsti pomembno, da se zavedamo teh energij in jih znamo prepoznati.

S tem namenom sem pripravil tečaj energijskega čiščenja in energijske zaščite sebe, svojega fizičnega telesa, doma, hišnih ljubljenčkov in vsega, kar nam je ljubo. Na tem tečaju vam bom predal tehnike osebne zaščite in energijskega čiščenja prostorov.

X

Shopping Cart