Harmonija ljubezni

111,00

Pravijo, da je ljubezen najlepša učiteljica. Tako nežna in čutna, po drugi strani pa tako strastna. Njena prisotnost pušča globoke rane, prinaša nežne občutke topline, včasih pa tudi tiste manj prijetne. Prisotna je povsod, na vsakem koraku, v prav vsakem srcu. Najbolj opevana in tako zelo ljubljena…

Kategorija:

Predstavljam vam še en vpogled po e-pošti.

Pravijo, da je ljubezen najlepša učiteljica. Tako nežna in čutna, po drugi strani pa tako strastna. Njena prisotnost pušča globoke rane, prinaša nežne občutke topline, včasih pa tudi tiste manj prijetne. Prisotna je povsod, na vsakem koraku, v prav vsakem srcu. Najbolj opevana in tako zelo ljubljena...

Njena naloga ni, da bi prizadela ali ranila. Njena naloga nosi blagoslove učenja in spoznanja kaj posameznik zase izbira. Prikrade se v vseh oblikah, na vse možne načine in postreže z barvno paleto na kateri piše - ljubezen. Ta skrivnostna "dama" je fatalka vseh src. Težko jo je ujeti, ker je njen namen čutiti in živeti. Pa naj bo tako izzivalna, nesramna ali boleča, od posameznika želi le, da bo skozi vse izkušnje do sebe ljubeč/a.

Sorodne duše so tiste, od katerih se najbolj in največ učimo – o sebi. Prav vsak se je že ujel v njen objem in se zapodil na plesišče srčnih nasmehov, se za trenutek dvignil od tal in ga je ponesla v svetove sreče. Pridejo pa trenutki, ko nas močno prizemlji in nam preko drugih ljudi pokaže kakšen odnos imamo v resnici do sebe.

Njena naloga je, da nas uči. Ko smo srečni, pa tudi takrat, ko nastopijo preizkušnje in se pojavijo izzivi. Uči nas, da razumemo odnos. Da skozi odnos razumemo sebe. Se tudi vi srečujete s preizkušnjami v določenem odnosu? Potem si lahko naročite svojo harmonijo ljubezni, ki vam bo razkrila:

  • ujemanje glede na zapis ob prihodu na Zemljo
  • kakšne preizkušnje sta imela po prejšnjih življenjih in katere lekcije katere je še potrebno razumeti
  • kaj v odnosu drug drugega učita
  • kako izboljšati vajin odnos
  • jasna sporočila vaših vodnikov kako izboljšati odnos do sebe

V kolikor ste začutili klic po vpogledu, mi za Harmonijo ljubezni pišite na (email) in mi zaupajte vaše ime in priimek ter datum rojstva, ter ime in priimek in datum rojstva osebe oz. sorodne duše.

V kolikor se srečujete z določeno težavo v odnosu, mi tudi to dopišite. Pa naj Harmonija ljubezni za vas spregovori…

X

Shopping Cart