Merlinove zlate puščice

Verjetno ste opazili, da se energije počasi uravnavajo. Energije retrogradnega Merkurja, ki je bil dokaj intenziven v tem obdobju. In prav je tako. Energijsko očiščenje je potrebno v vseh okoliščinah, ki potrebujejo energijsko ravnovesje. Sedaj vstopamo v obdobje lahkotnejšega delovanja in zadeve se bodo začele premikati bolj naravno. V kolikor ste imeli intenzivno obdobje je dobro, da si povrnete lastno energijo preko zdrave prehrane, več gibanja ali počitka. Vsak zase najbolj ve in naše telo je najboljši pokazatelj, kaj dejansko posameznik potrebuje. Zato ne hodimo mimo znakov katere nam pošilja naš organizem. Naša odgovornost je, da mu zagotovimo vse, kar potrebuje. Lahko naredimo tudi mini vajo in zapremo oči ter vprašamo svoje telo, kako mu lahko pomagamo? Kaj potrebuje? Postavite se v vlogo opazovalca in se povežite s svojim telesom. Opazujte signale in ničesar ne nadzorujte.

Zato je zelo pomembno, da skrbimo za energijsko ravnovesje tako lastne energije, doma v katerem bivamo, delovnega mesta. Ta harmonija se nato razširi na ostale okoliščine in tako imamo odlično podlago za lažje delovanje in posledično lahkotnejše nizanje uspehov.

Ko sem zaprosil duhovne vodnike in jih vprašal, kaj v tem obdobju potrebujemo, se mi je pokazala čudovita meditacija. Ta meditacija je namenjena vsem, ki želite uravnovesiti lastno energijo ter si povrniti notranjo moč. Imenuje se Merlinove zlate puščice.

Na tej meditaciji bomo:

  • – pogledali kje so energijsko šibke točke
  • – kaj je vzrok za njihov nastanek
  • – kam dejansko uhaja energija
  • – se očistili vseh nižjih nabranih energij
  • – naredili močno zaščito pred energijskimi vdori
  • – uravnovesili lastno energijo
  • – aktivirali notranjo moč
  • – in posadili nove cilje za plodno uspešno jesen

 

To obdobje je idelano za manifestacijo srčnih želja in vse skupaj bomo delali s podporo energije polne lune in izjemnega čarodeja Merlina.

Datum: 12. 10. ob 19h, Škofja Loka
Darilo večera: moje tri čajne svečke čarodeja Merlina
Prispevek: 20eur
Prijave sprejemam na: info@carovnik-nal.si

X

Shopping Cart