Mesečna napoved APRIL 2022

oven

OVEN

Mlaj vam tem mesecu ponuja možnost, da svoje ideje prizemljite in jih tudi realizirate. Nekaj časa že razmišljate o novem delovnem mestu, želite urediti tudi področje financ in sedaj imate odlično priložnost. Energija mlaja vas bo podprla pri vaših korakih. Da bodi ti uspešni pa bo potrebno pristopiti k stvarem bolj odločno. Sedaj je čas ukrepanja in potrebno je ustrezno delovanje. Odločnost ter vztrajnost se vam bosta obrestovali in lahko dosežete prav vse o čemer ste do sedaj skrbno tehtali. Ne ustrašite se osebe na položaju oz. nekoga, ki vam predstavlja avtoriteto. V svojem življenju ste vi edina avtoriteta in zato prevzemite odgovornost zase in svoje življenje. V kolikor boste potrebovali določene odgovore zaprosite svoje duhovne vodnike, da vam jih pokažejo preko sanj ali meditacije. Stremite k iskanju rešitev in odločitve sprejemajte s pomirjenostjo v srcu. Vaš pogum se bo obrestoval na način, da boste dosegli, kar ste si zadali. Zaupajte si in zaupajte toku življenja. 

oven

BIK

Energija mlaja bo v tem mesecu posijala na področje odnosov, financ in življenjskega poslanstva. V tem obdobju si postavite nove cilje in zavihajte rokave. To pa zato, ker boste na novo postavili trdne temelje na katerih boste od te točke naprej gradili. V tem obdobju se obdajte z iskrenimi somišljeniki, delujte skladno z lastnimi vrednotami in izrazite sebe skozi besede in dejanja. Vse v kar vlagate svojo energijo bo obrodilo sadove in kažejo se izboljšanja, zato se angažirajte in se lotite dela. Poiščite nove vire, informacije in »posodobite« svoje znanje ter delovanje. Vesolje vam bo dovedlo nov val energije katero uporabite za nove podvige. Prav tako se intenzivno povezujte s svojo dušo. Za vas ima nešteto novitet in tem se tudi odprite. Kmalu se vam kaže izboljšanje v odnosih, financah in že koncem julija boste uživali sadove vloženega truda. Aktivirajte svoje vodnike in se z njimi še bolj aktivno povezujte. Veselite se lepega in temu na stežaj odprite svoje srce.

oven

DVOJČKA

Majhne miselne prepreke s katerimi se boste srečevali dvojčki v tem obdobju so v resnici opomnik za vas, da si postavite prioritete v življenju. Občutek, da ste izgubili kompas je samo posledica tega, ker vam nekaj manjka. Pozabili ste nase zaradi ugajanja ali nezadovoljstva. Ugotovite kaj vam manjka in kaj potrebujete v življenju ter si to tudi zagotovite. Ne pričakujte od drugih, da bodo naredili to namesto vas. Vaša odgovornost je, da volan življenja vzamete v svoje roke in se zapeljete po okoliščinah, ki potrebujejo vašo pozornost. Na tej vožnji, ki bo razburkana pa ne pozabite nase. Kje ste vi v sliki vašega življenja? Kaj delate in naredite zase, da ste zadovoljni? Meč krivde vam v tem obdobju ne bo služil, odvrzite ga v predal na katerem piše preteklost. Vzemite raje semena ljubezni in posadite v tem mesecu v vaše misli in življenje vse, kar vas bo osrečilo in prineslo pomirjenost v srcu. Postavite sebe na prestol svojega življenja in ga uredite tako, da boste zadovoljni in izpolnjeni na vseh področjih.

rak

RAK

Ste se spočili in naspali dragi raki? Seveda ste se. Saj vas že zunanje okoliščine na to opominjajo in vas potiskajo do vaših meja. Če ste to opazili je sedaj čas, da se začnete premikati in se odlepite od udobnega naslonjača. Čas novih začetkov je in čas sejanja. Prostora za izgovore v tem obdobju ne bo, saj vas vaša duša že malce preganja in vas spodbuja, da uporabite znanje katerega imate in svoje talente sebi v prid. Možnosti izbire boste imeli v vseh okoliščinah ter na vseh področjih. Te iste izbire imajo pozitivne novice za vas glede financ, novega delovnega mesta, v življenje prihaja tudi iskren partner, uspešno poslovanje… Vse to čaka vaše delovanje, zato aktivirajte željo po spremembi in jo povabite. Delovanje je ključ do uspeha za vas v tem obdobju in ponuja se vam. Samo premikati se začnite, že danes. V vsak korak vnesite močno vero vase ter si zaupajte. Sposobni ste, samo malce »zaspani«.

lev

LEV

Pereča tema za leve v tem mesecu bodo odnosi. To pa zato, ker se jim pridno izogibate in »gladite« nesoglasja znotraj sebe. Če se zadnje dni srečujete z nihanji razpoloženja je to znak, da pridno bežite pred prevzemanjem odgovornosti zase. Vaše misli so okupirane z raznimi motilci samo, da se vam ni potrebno ukvarjati s problemom, ki vas že obremenjuje. Ustavite se in se posvetite bolečini. Od tega je odvisno vaše nadaljnje kreiranje in manifestacija. Sposobni ste marsičesa, zato se lotite najprej težave in poiščite ustrezno rešitev. Nihanja vas bodo spremljala skozi celi mesec in tisti, ki se boste spoprijeli z izzivi in na njih gledali iz oči učenja boste lažje shajali z energijami mlaja. Vaša podzavest vam ravno preko odnosov želi nekaj sporočiti. Opustite staro in se odprite spremembam. Te so za vas pošten zalogaj ampak za leve vemo, da si vzamejo, kar jim pripada. Zase izberite srečo.

devica

DEVICA

Vam drage device pa je mesec april postavil vse temelje in dobesedno imate vse postlano, da uresničite zadane želje. Če ste v zadnjih mesecih pridno delali na projektih potem se bodo rezultati pokazali že v tem mesecu. Napredovanje v službi, selitve, uspešno poslovanje, prodaja ali nakup nepremičnine, povišica. Skratka ta mesec je idealen za nove začetke. Nekaj starega bo potrebno pustiti za seboj, kar vam ne služi. In to je žalost ter dvomi. Izkušnje preteklosti so vas brusile v osebo, ki se zna spoprijeti z življenjem in nanj gleda kot samo učenje o sebi. Aktivirajte notranjo moč in dar govora ter se še bolj izražajte. Merkur, ki vas podpira naj bo vaš zaveznik in če bo potrebno, se tudi javno izpostavite. Nekateri pripadniki tega znamenja bodo vidni v javnosti s svojimi produkti oz. dosežki. Vzemite si dovolj časa zase in stvari, ki vas osrečujejo ter polnijo z radostjo.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice, mlaj vam bo pritiskal na strahove. Pa ne zato, da bi vas kaznoval. Ampak zato, da se začnete soočati z izzivi. Vsak uspešno opravljen izziv prinaša ustrezno nagrado. Posledično pa se začnite seznanjati z novitetami in stopite iz varnih ter ustaljenih poti. Težave s sprejemanjem odločitev se bodo kazale pri treh osebah. Te osebe so iz različnih okoliščin imajo pa vse isti namen. Želijo vas naučiti reči ne. V resnici vas bodo okoliščine potiskale do vaših meja, zato se čimprej lotite učenj ter osvajanj izzivov. Težave na finančnem področju so pomanjkanje fokusa na ciljih. Vzemite vajeti v svoje roke in se postavite zase. Vzpostavite ljubeč odnos do sebe in si bolj prisluhnite. Pogovor z osebo nasprotnega spola vam lahko poda potrebne informacije, ki vam bodo v veliko pomoč. Poglobite se vase in se ne vpletajte v čustvovanja drugih ljudi.

Škorpijon

ŠKORPIJON

V prvi polovici meseca boste imeli zelo močno voljo in dosežete lahko vse, kar ste si zadali iz naslova materialnega. Prav tako se v prvi polovici obetajo spremembe na bolje na finančnem področju. Se pa v drugi polovici zna zgoditi, da bi se lahko vse obrnilo v nasprotno smer. Da do tega ne pride, ohranite fokus na zadanih ciljih in odločno vztrajajte. Čeprav ste izčrpani in bi najraje vrgli puško v koruzo, zdržite. Poskrbite za fizično dobro počutje in se ne ustavite sedaj, ko ste zagnali kolesje življenja na vseh področjih. Energija, trud, volja in pogum, katerega boste sedaj investirali vase se vam bo jeseni dobro obrestovala. Delujte in se lahkotno premikajte skozi življenje. Napolnite svoja pljuča s svežino na način, da jo vnesite tam, kjer je potrebno. Neka stara stvar iz preteklosti se naj zaključi, ker vas ta drži malce v primežu nejevolje. Aktivirajte strast in uporabite škorpijonski šarm.

strelec

STRELEC

Miselno ste preobremenjeni in v tem obdobju se boste še bolj poglabljali v vse. Določeni pripadniki tega znamenja ste ali še boste prišli do točke, ko se boste vprašali, kaj je vaš namen ter doprinos na tem planetu. Nekateri boste imeli preizkušnje v odnosih, drugi na delovnem področju, težave s financami. Če se najdete v opisu tisti, ki menite, da se vam počasi ruši vse, je to samo znak, da se začnite premikati. Vaša duša ima z vami zelo pomembne načrte in zato se ustavite ter ji prisluhnite. Nekaj pomembnega ima za vas. Samo prisluhnite ji. Ključno za vas je, da se posvetite sebi in delu na sebi. Vse se bo uredilo s pravilnim pristopom in odločnostjo. Ozavestite prav vse, kar vas obremenjuje in poiščite ustrezne rešitve. Nato delujte. Vsak dan si pa zagotovite nekaj časa za pogovor s svojim notranjim svetom, ki ima za vas zelo dragocene informacije. Te vam bodo pokazale pravo pot k izboljšanju okoliščin. Bodite v gibanju.

Škorpijon

 

KOZOROG

Imate občutek, da ste neslišani? Da se vas ne razume? To je posledica tega, ker se ne izražate na pravilen način. Naučite se, da tisto, kar mislite ali čutite tudi poveste. Posledično se boste izognili nevšečnostim katere si sami povzročate. V tem obdobju mlaja je za vas pomembno, da si postavite prioritete in to jasno tudi poveste. Vaša razmišljanja naj bodo usmerjena v iskanje potrebnih rešitev, ker bo to obdobje mini preizkušnja na področju odnosov. Brez akcije ni reakcije pravijo, zato se bolj osredotočite na gibanje. Bežanje pred odgovornostjo ne kompenzirajte s spanjem ali izgovori. Več delovanja bo prineslo več volje. Poskrbite tudi za svojo energijo in iz okolja odstranite vse, kar ima negativen vpliv na vas. Danes ob mlaju pa si postavite nove cilje za letošnje leto in jih tudi napišite na list papirja. Nato se potrudite in naredite kar je v vaših močeh, da se ti za vas tudi uresničijo. Aktivirajte notranjo moč in voljo, saj vam tega primanjkuje in ne nalagajte si preveč obveznosti.

Škorpijon

VODNAR

Energije mlaja bodo podpirale vaše srčne namene, zato imejte jasen fokus na okoliščine v katerih želite rezultate. Pešajo vam odnosi, ker dostikrat delujete po pravilu »po moje bo«. Radi imate glavno vlogo, a bodite previdni, da vas želje ega ne bi odvrnile od iskrenega namena. Iskrenost do sebe in do drugih bo vodilo skozi mesec april. Zazrite se v svoje prodorne oči in si priznajte določene napake. Učimo se in tudi vi se. Radi se premikate skozi življenje in nenehno iščete nekaj novega, svežega, kar vas bo navdihnilo. Življenje se bo odzvalo na ta klic in vam zagotovilo novitete. Se je pa ob tem vprašajte, kaj resnično potrebujete, da boste pomirjeni? Namreč, nek nemir vas žene, da se dokazujete oz. se ob tem zbuja želja po dokazovanju. Komu? Zakaj? Delujte iz mirnega srca in iskren namen naj bo v njem. Na tak način boste lažje dosegali željene cilje.

Škorpijon

RIBI

Premišljenost je za pripadnike tega znamenja ključ do uspeha v mesecu aprilu. Vse naloge katere ste si zadale ribice bodo od vas zahtevale premišljenost. Predno se boste spustile v bilo kaj premislite ali vam to služi, kaj vam doprinese, vas dejansko podpira, je to prava izbira? Spoznale ste, da se zaradi naglih odločitev srečujete z občutki pomanjkanja. Vse o čemer pridno razmišljate, potem tudi izrazite na isti način. Naučite se izbirati in ne spreminjajte mnenja z danes na jutri. Odločnost je vrlina pogumnih in vsak, ki se odloči zase ter ustrezno ukrepa bo deležen miru pa tudi nagrad. Isto je pri vas. Previdno pri uradnih zadevah v aprilu. Ne zaletavajte se z naglico ali ne sprejemajte hitrih odločitev. Premislite. Kažejo se manjše finančne pa tudi čustvene težave. Pozornost namenite tudi svojim občutkom in čustvom, ki vam želijo nekaj sporočiti. Moška oseba okoli 45 let, nima ravno iskrenih namenov, zato previdno v kolikor se spuščate v sodelovanje.

X

Shopping Cart