Mesečna napoved AVGUST 2022

oven

OVEN

Vodilna beseda za mesec avgust, za vas dragi ovni, je harmonija. Pred vami jedinamičen in zelo zanimiv mesec. Na eni strani se boste ukvarjali s službenimi zadevami in vse vezano na kariero ter v to področje usmerjali svojo energijo. Seveda iz tega naslova sledijo tudi nagrade za vloženi trud. Nekateri boste imeli tudi izzive in posledično lahko pride tudi do menjave delovnega mesta. Na drugi strani se bo aktiviralo vaše srce in emocije. Najdite zdravo mero skladnosti v vsem kar počnete. Dovolite svojemu ljubečemu srcu, da vas vodi po poteh na katere ste zadnje čase pozabili. Objemite ga in se močno povežite z njim. Prisluhnite mu, ko vas bo opozarjalo na nezdrave odnose in osebe, ki s svojim delovanjem rušijo vaš mir in harmonijo. Dana vam bo priložnost za osebno rast in ne poslušajte nikogar. Zaupajte tihemu glasu srca in intuiciji. Pri svojem
delovanju pa bodite popolnoma iskreni najprej do sebe. Dovolite si, da se ptice radosti in veselja naselijo v vaše življenje.

oven

BIK

Avgusta meseca, dragi biki, odstranite vse dvome. Občutek imate, da se je vse ustavilo in se nič ne premakne. Kljub delovanju in vztrajnosti menite, da se nič ne zgodi. Ne bodite strogi do sebe in zaupajte življenju. Vse se odvija v vašo smer in nikakor ne dvomite vase ter v svoje delo. Jesen je prinesla določene pomisleke a sedaj ste na pravi poti. Čas namenite tudi sebi ter ga preživite v objemu narave. Ste v obdobju regeneracije, zato ni potrebe po naporih. Zadeve se bodo premaknile v želeno smer in veliko se ravno za vas ureja v ozadju. Za vsako področje za katerega menite, da stoji, pride čas, ko boste še kako potrebovali energijo in imeli boste veliko dela. Vidni rezultati se vam kažejo na poslovnem področju, zato počivajte in si nabirajte moči. Z razlogom je tukaj obdobje mirovanja. Posvetite se sebi, po navdih pojdite v naravo in uživajte v tišini. Nejasnosti pomirite z vero in zaupanjem in vedite, da sonce sije za vse enako. Privoščite si vse kar vas napaja s pomirjenostjo, radostjo in vam prinaša veselje. Svojo dlan položite na prsni koš in se povežite s srcem. Zaupajte mu, da bo vse v redu.

oven

DVOJČKA

Dvojčki boste avgusta blesteli v krogu vam dragih ljudi. Zato je za vas priporočljivo, da si vzamete več časa za druženja. Naj si bo to v prijateljskem ali poslovnem krogu. Imeli boste možnost spoznati tudi nove ljudi ter se tako povezati z novim okoljem. Sledi srečanje z moško osebo katero poznate in odpira se možnost napredovanja na vseh področjih. Opustite vsa pričakovanja. Namenite si več prožnosti in s tem se vam bodo odprle možnosti napredovanja. V vsem tem veselju se izogibajte hitrega jezika, da se ne bi vaših besed obrnilo proti vam. V kolikor razmišljate o selitvi, napredovanju, ključnih premikih v
življenju je sedaj pravi čas za to. Seveda bo z vaše strani potrebno ustrezno delovanje. Na poslovnem področju, se bo potrebno izpostaviti ter svoje ideje »glasno« predstaviti nadrejenim. Vam bo avgust zelo naklonjen, zato izkoristite
dane energije ter jih s pogumnimi koraki in ustreznim delovanjem spremenite v uspeh na vseh področjih. Več se zabavajte in bodite v družbi tistih, ki vaspodpirajo.

rak

RAK

Pred vami je obdobje, ko bo potrebno več časa nameniti sebi ter se zazreti vase. Določene okoliščine potrebujejo vaše delovanje, zato se bo potrebno usesti ter se poglobiti vase. Vam se sicer nasmiha sreča na področju kariere in financ, kar nekaterim okoli vas zbuja določene pomisleke. Fokusirajte se na svoje cilje, bodite čim bolj produktivni in iščite nove vire kateri vam bodo prinesli finančno pomirjenost. Določeni posamezniki ne bodo veseli vašega napredka vendar se ne ozirajte na to. Energije avgusta bodo še kako na vaši strani in vse o čem premišljujete se lahko spremeni v velik uspeh. Da boste lažje nizali uspehe ter pri svoji ustvarjalnosti delovali lahkotneje, sebi in svojemu srcu ponudite več razumevanja in topline. Izjemno sposobni ste, iznajdljivi in svoje vizije prizemljite z navdušenjem in delovanjem. Ne ozirajte se na mnenja
drugih. Sledite pesmi svojega srca in zaupajte mu. Zaupanje negujte tudi do sebe in posledično boste v življenju dosegli prav vse kar si želi vaše srce.

lev

LEV

Nekateri pripadniki tega znamenja se boste srečevali z izzivi, drugi si lahko ustvarite povsem drugačno sliko življenja katerega trenutno živite. Tisti, ki imate občutek, da ste obstali vam energije avgusta pripravljajo določene spremembe katerih se na vse pretege izogibate. Ne stojte na mestu ter se lotite soočanj in bodite do sebe ter svojega življenja popolnoma iskreni. Finančna bremena in skrbi iz naslova dolgov se nalagajo in vam povzročajo še dodatno težo. Ne čakajte na boljše čase, raje jih sami ustvarite. Omejuje vas družinski vzorec, nerazrešen odnos z osebo, ki vam predstavlja avtoriteto (oče). Tisti, ki delujete in ste stopili iz tega kroga pa si lahko obetate nagrade. Vas bodo energije podprle v smeri večje prepoznavnosti, vaše delo ali produkti bodo postali še bolj opaženi in uživali boste sadove zadovoljstva. Uspehi se vam bodo kazali na finančnem področju in kar vas bo najbolj razveselilo je to, da boste uživali tudi v krogu domačih oz. vam dragih oseb.

devica

DEVICA

Vaše vodilo za mesec avgust je čustvena pomirjenost. Znotraj vas se je ali pa se še bo pojavil nemir. Ta izvira iz nekega občutka nezadovoljstva ali pomanjkanja. Zato je za vas pomembno, da ugotovite kaj je tisto kar pogrešate ali glede česa čutite pomanjkanje. Ne iščite tega v zunanjem svetu, saj se odgovor na vaše vprašanje skriva v vas. Pustite prav vse zunanje motilce preko katerih se želite »zamotati« ter se skriti pred prevzemanjem odgovornosti. Neka oseba ženskega spola ali odnos treh oseb vam predstavlja izziv. Ta odnos prinaša mešane občutke zaradi katerih se pojavljajo nihanja. Vaša naloga je, da se v okoliščino, dogodek, situacijo ali odnos ne vpletate čustveno. Na vse skupaj glejte objektivno in tako boste dobili širšo sliko. Ko se vam bo razjasnila, sprejmite odločitev in ukrepajte. Odstranite prav vse kar vas iritira in ne iščite zunanjega krivca. Mogoče se lahko tudi vi malce prilagodite situaciji in ne bodite prezahtevni do sebe. Vse v življenju ima svoj proces in ne prehitevajte dogodkov.

tehnica

TEHTNICA

Fokus je tisto kar boste tehtnice potrebovale v tem obdobju. Avgust bo do vas prijazen in naklonjen. Ponudil vam bo široko paleto vsega kar si manifestirate zadnje čase. Zato je za vas zelo pomembno, da ste osredotočeni na vse, kar hočete doseči. Vaše misli so semena uspeha. Vse v kar boste vlagale svojo energijo bo vzklilo v uspehu. Dobesedno. Zato bodite pozorne na to kam in v kaj usmerjate svoje misli. Več pozornosti namenite tudi temu o čem ter na kakšen način govorite. Izrečene besede so kode. Pri svojem delovanju bodite iskreni in naj vas vodi srčen namen. Na dan 8.8. naredite meditacijo manifestacije kajti osmica vam bo v podporo. Vedite pa, da bo za doseganje uspeha potrebno uvesti red in disciplino. To vam bo prineslo želeni uspeh, ki se bo odražal na finančnem področju, podpis nove pogodbe, prodaja ali nakup nepremičnine, uspešno poslovanje. Nekaj pa tudi darujte pomoči potrebnim, nahranite prostoživeče živali in svoje srce napolnite s hvaležnostjo.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Premikanje skozi faze življenja je za vas prava pot v avgustu. Nekateri pripadniki tega znamenja ste se znašli na točki, ko so vas določene izkušnje ali izgube preteklosti zaznamovale. Razumljivo je, da si je takrat potrebno vzeti čas zase in se postaviti nazaj. Vse na tem planetu je tu z namenom in odvija se v določenem času. Tako je tudi dogovorjeno. Dušni dogovori nas brusijo, sicer na težji način, v najboljšo različico sebe. Sprejmite vse faze življenja kot učenje in pridobljene izkušnje so kot učno gradivo s katerim se podajte naprej. Raziskujte sebe in se podajte na nova področja. Nemir katerega čutite, želje zaradi katerih ste nemirni, ideje katere dobivate preko sanj, so samo pokazatelj, da ste pripravljeni na novo pot. Povežite se s seboj, z določeno osebo ali več njih in začnite realizirati svoje sanje. To vam bo prineslo pomirjenost v srcu po drugi strani pa vam delovanje zagotavlja nove vire. Posledično finančno pomirjenost. Zato svoje srce napolnite z močno vero in se vsega lotevajte z navdušenjem.

strelec

STRELEC

Ploden mesec je pred vami dragi strelci. Ploden na vseh področjih življenja. V ospredju so finance, novo delovno mesto, uspešno poslovanje, prodaje oz. nakupi. To je ena stran medalje. Druga stran je vaše srce. Vse lahko dosežete in uresničite samo ne hodite mimo svojega srca. Um je izjemno orodje katerega lahko »natreniramo« da deluje po željah ega. In ravno tu se lahko skriva past oz. dvorezni meč. Bolj kot materialno, vi potrebujete čustveno pomirjenost. Ko smo čustveno pomirjeni in »nahranjeni« potem se energija manifestacije priklopi na srčno čakro, ki deluje skladno z mislimi. Avgusta boste na mini testu preko okoliščin, dogodkov ali situacij. Ni se vam potrebno bati ker se boste naučili. Pomembno je to, da nahranite svoje srce z vso resnico in ljubeznijo katero potrebujete. Ne hodite mimo njega in raje mu posvetite več pozornosti, razumevanja ter dajte mu potrebno tolažbo. Mačehovski odnos do sebe opustite in ne iščite sreče zunaj. Sreča se nahaja v vaših emocijah in te najprej ponudite oz. zagotovite sebi. Nato pa sledi čudež življenja. Uspehi se bodo nizali en za drugim.

Škorpijon

KOZOROG

Dragi kozorogi vi ste ali pa še boste postali »lačni« novitet. Na videz ste zadovoljni s svojim življenjem in vse poteka po ustaljenem obrazcu. Ravno zaradi tega se lahko pojavi občutek ujetosti, nezmožnosti napredovanja in utesnjenosti. Vse to je seveda rešljive narave le vaše delovanje je potrebno. Vaša odločitev je tista, ki bo doprinesla svežo energijo, da boste razprli jadra in se lahkotneje podali na pot življenja. Tisti, ki želite spremembe, da se karkoli premakne, začnite delovati v smeri uvajanja sprememb v življenje. Naklonjeni
ste ustaljenim potem, ki so varne in zaradi katerih ni potrebno skočiti v razburkano morje. Morda zaradi tega ne opazite, da se vaša barka pošteno maje v privezu. Bolj resno ter odločno pristopite k stvari in odprite vrata življenju katerega si želi vaše ljubeče srce. Ko boste to naredili, boste na pot dobili novega partnerja, poslovno stanje se bo izboljšalo, možna je selitev, nakup nepremičnine, sprememba življenjskega okolja. Prav vse vas čaka in tu je potrebno samo vaše delovanje.

Škorpijon

VODNAR

Za vas bo mesec avgust, mesec iskanja ravnovesja in harmonije. Nekateri pripadniki tega znamenja ste se ujeli v lastno past težavnega čustvenega stanja. Na eni strani vam življenje na dlani ponuja srečo in vse kar vas osrečuje, pa tega niti ne vidite. Po drugi strani, raje izbirate želje ega, ki vam ne služijo. Avgusta boste ponovno imeli možnost, da stopite pred tehtnico življenja. Na eni strani boste imeli na izbiro srečo, na drugi vašo trmo. Zaprite oči in naredite globok vdih. Nato se vprašajte kaj vam prinaša ena ali druga stran ter kaj vas v resnici osrečuje in s čim hranite svoje srce? Odgovor vam bo dan in na podlagi tega se bodo vaše okoliščine odvijale točno na tak način. Imate možnost začeti znova in na novo, samo potrebno bo opustiti stari način delovanja in vašo vztrajno trmo. Pri razumevanju sebe si dajte možnost in se ponovno povežite s srcem in poiščite srčnost katera vam bo največja podpora. Bodite iskreni do sebe in bolj ljubeči. Več pozornosti namenite svojim mislim. Kam in v kaj jih usmerjate?

Škorpijon

RIBI

Pred vami drage ribice je čustveno obdobje. Veliko svoje energije boste vlagale v odnose in vse vezano na njih. Nekaterim se nasmiha sreča na tem področju, drugi pripadniki tega znamenja ste ali pa še boste prišli do točke, ko bo potrebno narediti določene spremembe. Ključnega pomena za vas je torej dejstvo, da se ozrete po odnosih in pogledate kateri so vam v doprinos in kateri vas obremenjujejo. Snemite si rožnata očala in na svet okoli sebe poglejte popolnoma objektivno. Resnico katero iščete, želite ali zahtevate od drugih najprej zagotovite sebi in ob tem bodite popolnoma pomirjene. Bolje si je priznati stanje kot je, kot hoditi po svetu z nasmehom grenkega priokusa. Ključ uspeha za vas je iskren pogovor, zato izrazite svoje občutke osebi ali več njim na enak način kot jih vi doživljate. Ne zatiskajte si oči pred golo resnico in osvobodite se občutka ujetosti ter se tako razbremenite tegob v prsnem košu. Posledično boste postavile trdne temelje na katerih boste začele graditi spoštljive odnose. Nenazadnje tudi odnos do sebe.

X

Shopping Cart