oven

OVEN

Ovni se boste decembra srečevali z mnogimi vprašanji. Največkrat si boste očitali vse neuspehe in posledično prevzemali krivdo. Dokler je kritika pozitivna in vam pomaga, da nekaj ukrenete v želeno smer, je to v redu. Dvomi so tisti, ki vas spremljajo dalj časa in ti vam ne dajo miru. Za njimi stoji starejša moška oseba, ki vam skupaj s svojimi vzorci narekuje miselni proces v katerega ste se ujeli. Zase sedaj naredite tisto, kar se vam očita in dobro prisluhnite »očitkom«. Naredite tisti premik katerega odlašate. December je mesec zaključevanj in imate priložnost, da zaključite z vsem, kar vas obremenjuje. Odnosi vas bodo spodbujali, da poiščete udobno obutev za svoje noge in naredite ključni premik. Ne bojte se. Vse bo v redu. Uspeh bo odvisen od vaših korakov, zato delujte. Začnite se lahkotno premikati in vsak korak naj bo samozavesten ter poln navdušenja. Zaslužite si več, ker k temu stremite.

oven

BIK

Biki si vzemite veseli december dobesedno veselo. Vas so energije preizkušale spontano, zato je sedaj čas, da si vzamete zasluženi počitek. Ta se pri vas najbolj odraža v skupnem preživljanju prostega časa s prijatelji, ljubljeno osebo ob dobri hrani ter prijetnem vzdušju. Seveda vas bo vaša trma gnala naprej in ničesar ne boste dopuščali naključju. Resnično si vzemite več časa zase. Sposobni ste zagotavljati in skrbeti za druge. Ne pozabite pa poskrbeti tudi zase in si privoščiti več romantike. Ta bo tudi samskim potrkala na vrata in le ta ji na široko odprite. Tisti, ki ste v odnosu pa bi lahko prišli do točke, ko se boste vprašali, na kakšnih temeljih gradita odnos. Vprašajte se, če vas odnos osrečuje in kako se počutite? Bodite iskreni do sebe. Ne zaljubite se v iluzijo. Uskladite besede z dejanji drage osebe in tako boste imeli odlično podlago za sprejemanje nadaljnjih odločitev. Odprite srce in aktivirajte intuicijo. Spoznali boste, da ima življenje vedno prav. Zato mu popolnoma zaupajte. Zaupajte najbolj sebi.

oven

DVOJČKA

Začetek meseca vam je preko situacij prinesel določena spoznanja iz daljne preteklosti. Naučili ste se, da je najprej potrebno poskrbeti zase. Zaključevanje starega vam bo prineslo določeno mero pomirjenosti. Je pa pomembno, da ne nosite nobenih zamer. Zgodi se lahko, da se bo pojavila oseba iz preteklosti s katero bo potrebno še doreči stvari. Postavljanje meja bo ključnega pomena. Na tak način se bo vrnilo zaupanje vase in povrnili si boste razpršeno energijo. Ob sebi imejte zaupanja vredne osebe in s takimi se obdajte. Mir in harmonijo boste iskali v domačem, toplem  objemu vašega doma. Priložnost bo tudi za vas, da se poslovite od vsega, kar vam ne služi in to tudi izkoristite. Imate pravico izbire zase. S tem boste povabili novitete in gradili trajne ter trdne temelje na področju odnosov in kariere. Ko boste govorili o sebi, naj se slišijo cilji in želje za prihodnje leto, ki se nanašajo na vas osebno. Na vaš razvoj. Svoje misli najbolje zaposlite na način, da jih usmerite v kreativno delovanje.

rak

RAK

V mesec december ste vstopili polni neke energije za katero še sami ne veste kaj točno je. Kot, da se je nekaj zbudilo v vas. Zgodijo se lahko novitete in vam bo ponujena možnost novih začetkov. Nekateri raki boste šli skozi duhovno preobrazbo in za vaš trud sledijo tudi nagrade. Ne ustavite se tisti, ki pridno delate na sebi. Deležni boste še več lepega. Pomembno za vas je vaše delovanje. Iskrenost, resnica in čut odgovornosti, so vaše orodje uspeha. Bodite odgovorni, ko vas ponese lahkotnost premikanja skozi okoliščine. Naj vaša dejanja pustijo prijeten priokus pri ljudeh s katerimi ste obkroženi. Seveda se bodo pojavili določeni strahovi in te prav tako sprejmite. Soočite se z njimi in jim poglejte v oči. Edino na tak način boste dobili vero vase in tendenca po iskanju potrditev iz zunanjega sveta ne bo potrebna. Svojo lupino varno zapustite in pri tem imejte iskren namen. Gonilna sila, ki vas bo napajala je močna vera vase. Pri vsem, kar počnete in delate, naj ne bo odveč zdrava mera previdnosti.

lev

LEV

Levom december prinaša spremembe na področju financ in vsega, kar se navezuje na kariero. Nekaterim se nasmiha selitev, drugi boste v situaciji, ko bo potrebno poiskati nove vire dohodka, spet tretji boste hiteli z vrečo na glavi v nekih iluzornih pričakovanjih. Ustavite se in spustite ves nadzor. Sedaj bo potrebno začeti znova. Kar ste v preteklosti naredili ste. Če je potrebno zaradi tega nositi določene posledice, se boste naučili. Ne hitite in ne delajte ničesar iz nuje. Na poti je manjša vsota s katero se boste lahko preselili v novo okolje in to naj bo nov začetek. Čeprav temu niste niti malo naklonjeni, je za vas nujno potreben. Pojdite dlje, na novo, za vas tuje področje. Tako se boste naučili premikati skozi cikle življenja in pri tem vložite več volje ter truda. Tisti, ki ste pridno delovali do tega trenutka pa boste urejali   dokumentacijo in si tako postavili temelje uspeha. Pri vsej tej delovni vnemi ne pozabite nase. Zadnje čase ste se sebe dali na stranski tir. Vzpostavite stik s seboj in si obnovite lastno energijo.

devica

DEVICA

Vas bo december preizkušal na področju zaupanja. Katere okoliščine vam jemljejo moč in katere vas potiskajo čez mejo? Nekaj, kar pridno skrivate in nosite v srcu naj pride na plano. Ni vam potrebno zaščitniško nastopati, da se slišijo želje srca. Dvomi so posledica odnosa katerega imate do sebe. Postavite si jasne cilje. Negotovost nadomestite s tem, da prevzamete odgovornost zase. Situacije, ki vam predstavljajo izziv boste rešili tako, da se popolnoma iskreni do sebe. Sedaj ni obdobje, da »igrate« varno igro. Čustveno se razgalite in povejte, kar vam leži na srcu. Mogoče pa vam tihi načrt uspe. Če boste čutili nemir glede določene osebe bo najbolje, da jo soočite z vprašanji in se iskreno pogovorita. Nekaj se vam bo skrivalo in vaša naloga je, da ugotovite, kaj je v ozadju. Test predanosti bo terjal veliko mero poguma in volje. Uspešno opravljena naloga vam bo prinesla potrebni mir in pomirjenost. Bodite pa tudi vi popolnoma iskreni in to tudi zahtevajte.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice boste decembra še bolj tehtale. Znašle ste se v situacijah, ki vas čustveno pa tudi finančno izčrpavajo. Posledično se vas loteva strah in znašle ste se na točki razpotja. Dobra novica je ta, da se boste uspele spraviti na površje. Zavedajte se naivnosti in lahkomiselnosti v katero ste se ujeli. V upanju, da boste tehtnice spoznale, da biti dober ne pomeni dovoliti se izkoriščati, naredite korenite spremembe. Te bo najprej potrebno poiskati v odnosih. Ob sebi imate nekoga, ki vas vztrajno zaničuje in od vas nenehno zahteva. Vaša odgovornost je, da tak odnos nemudoma zapustite, saj se bo v nasprotnem situacija samo še bolj stopnjevala. Vaša lastnost je tiho opazovanje in če vidite, da vam nekdo načrtno škodi potem si ne zatiskajte oči. Ustavite vse oblike ustrahovanja, poniževanja in izsiljevanja. Dokaj zahteven mesec bo za vas. Čas postavljanja meja, nove energije in premagovanje strahov. Ne odlašajte s tem. 

Škorpijon

ŠKORPIJON

December bo za vas mesec upanja in močne vere. Zadali ste si jasne načrte za prihodnje leto katere želite uresničiti. Veliki cilji zahtevajo veliko delovanja in tega vam sicer ne manjka. Vse, kar ste naredili zase do te točke je lepo in bodite ponosni nase. Sedaj pa se bo pojavila ženska oseba svetlejših las iz vaše preteklosti, ki ima za vas zelo pomembno sporočilo. Vsak naj zase izlušči kakšno je. Čustveno se ne vpletajte in za vas s strani te osebe je pomembno le sporočilo. Nič drugega. Mogoče posel s tujino ne bo prinesel želenega rezultata. Ne po vaši krivdi. To je proces, zato dovolite, da energija steče. V tem času namenite čas za druženja s prijatelji. Ne pozabite pa tudi na čas zase in se posvetite raziskovanju vaše spremljevalke, ki ima z vami ter za vas še večje plane. Vaša duša komaj čaka, da ji namenite več časa in se povezujete z njo. Posvetite se svojim talentom in kreativno izražajte sebe skozi lastne produkte. Zaupajte procesu življenja.

strelec

STRELEC

Kot je v vaši navadi se boste gnali na vse pretege in december bo zelo dinamičen. Tak, kot si ga boste naredili. Nenehno se preganjate z mislijo, kaj še morate narediti? In gnali se boste do izgorelosti. V tej vnemi posledično pozabljate na vse okoli sebe. Najbolj nase. V resnici je pred vami zelo lep mesec poln harmonije in romantike. Nič boljši si ne boste, če se boste destruktivno obnašali do sebe. Nihče od vas nič ne zahteva in ničesar ne pričakuje. Poskrbite za notranji mir in ustavite dirjajoče konje. Lahko se zgodi, da bo šlo vse mimo vas in tega sploh ne boste opazili. Posledično se boste lahko srečevali s krivdo, zamujenih sporočil dragih oseb, ključnih dogodkov in vseh lepot življenja. Več se povezujte s svojimi duhovnimi vodniki, dragimi angeli in prisluhnite sporočilom dragih pokojnikov. Odklopite zunanje motilce katerim dajete moč odvračanja od vas samih. Načrtno se začnite povezovati s seboj. Ste srečni, pomirjeni? Ni vam potrebno bežati – pred seboj.

strelec

KOZOROG

December kozorogom prinaša jasne uvide v vse okoliščine. S svojim srčnim delovanjem ste v svoje življenje pritegnili mnoge ljudi. Nekateri pa niso ravno naklonjeni vaši sreči. Zato se boste decembra ukvarjali z iskanjem resnice v odnosih. Pri tem se močno oprite na intuicijo in se pri iskanju resnice čustveno odstranite. Hitro boste ugotovili kdo je za vaš krog in koga je potrebno spustiti, da gre svojo pot. Vaš naravni dar empatije se pridno izkorišča, čeprav dobro veste, kako pomembno je skrbeti za lastno energijo. Mesec zaključevanj vseh situacij ter okoliščin in odnosov, ki vas bremenijo. Razbremenite se in odlepite s sebe vse negativne energije katerim zaenkrat še dopuščate, da vas črpajo. Pomislite nase, svoje cilje in želje katere imate namen uresničiti v prihodnjem letu. Jasno postavite meje in ne odstopajte od vrednost in načel. Nihče naj vas ne zamaje do te meje, da se razdajate za tiste, ki ne cenijo vašega truda, vložene energije in ljubezni katero delite. Ne pozabite na ljubezen do sebe, ker jo tudi vi potrebujete.

strelec

VODNAR

Vodnarji boste v tem mesecu potrebovali načrtno poskrbeti za svojo moč. Letošnje leto je bilo za vas obremenjujoče in znašli ste na točki, ko se sprašujete kako naprej? Vsi dogodki in situacije so vam vzele voljo in pogum. Ne dovolite si tega. Raje se vprašajte česa ste se o sebi naučili? Ne zaspite na lovorikah dosedanjega truda. Radi imate novitete in na vas je kako se boste angažirali zase. Pomembno je, da ne zapadete v stare navade ali procese, ki so vas v preteklosti zaznamovali. Samopomilovanje vam tudi ne bo v pomoč. Zbudite ter aktivirajte svoje talente in z darovi katere imate razveselite najprej sebe nato pa tudi ljudi okoli vas. Zbudite ogenj veselja, radosti in navdušenja. Energije tega meseca vam bodo preko drugih ljudi kazale možnosti izbire, zato pustite ego na strani. Potrebujete nov veter na katerem boste ponovno pripravljeni zaživeti. Ne dovolite si biti ujeti v okoliščine, ki vas ne osrečujejo. Sami najbolje veste kaj je tisto, kar potrebujete za svoje uspešno delovanje in kreiranje novega. Zagotovite si to in ne zatiskajte si oči pred resnico.

strelec

RIBI

Nemiren duh rib bo še kako močno aktiven v tem obdobju. To pa zato, ker ste si postavili določene cilje ali pa se vsaj zaenkrat v mislih na skrivaj spogledujete z njimi. Močna želja vas žene in komaj čakate realizacijo le – teh. Najbolje je, da ničesar ne pričakujete. Tudi, ko se bo pojavila oseba iz preteklosti, ki bo želela vašo pozornost. Namenite ji čas in se pogovorita. Lahko vam bo dala določene informacije, ki vam bodo prišle prav. Z njimi seveda tudi nekaj naredite, da padejo na plodna tla. Družabnost je za vas v tem obdobju zelo pomembna in več se družite. Kar se kariere tiče pa previdno z besedami in podajanjem mnenj. Morda boste te nekomu zaupali, ki lahko vaše besede obrne proti vam in s tem povzroči nepotrebne nevšečnosti. Svoj prosti čas preživite s tistimi, ki se veselijo z vami in katerim lahko popolnoma zaupate. Energije decembra najbolje izkoristite tako, da spustite nadzor in se osredotočite na kvalitetno preživljanje prostega časa.

X

Shopping Cart