Mesečna napoved FEBRUAR 2022

oven

OVEN

Tokratna polna luna bo na plano potisnila vašo notranjo moč. V resnici vas bo preko okoliščin na nek način preizkušala koliko verjamete vase, v svoje sposobnosti in koliko se dejansko cenite. V svojem delovanju bodite popolnoma iskreni in vaši nameni naj temeljijo na resnici. Iz vseh toksičnih odnosov potegnite svojo energijo nazaj in se ne vpletajte v čustvovanja drugih ljudi. Koncentrirajte svojo energijo, ker jo boste potrebovali za lastne cilje. Dvomi s katerimi se boste srečevali so posledica pomanjkanja vere vase pa tudi v življenje. Spomnite se samo, kaj vse ste že do sedaj preživeli in kako močni ste bili. Ohranite in negujte ogenj strasti do življenja v sebi. Tisto kar mora oditi naj odide. Ne oklepajte se tistega kar želi zapustiti vaše življenje. Lekcija je osvojena in sedaj vdihnite novo svežo energijo ter se povežite s tokratno polno luno. Prosite jo za blagoslove navdiha ter vere vase, pa tudi v življenje.

oven

BIK

Za vas biki je napočil čas premikov v življenju. Čeprav niste ravno naklonjeni spremembam vam jih bo tokratna polna luna stresala iz rokava. Možnosti za premike seveda. Ti se vam bodo najbolj kazali v odnosih pa naj si bodo poslovni, prijateljski ali partnerski. Nekatere stvari so rešljive narave in o teh se iskreno pogovorite. Svoje misli, poglede in mnenja jasno izrazite. V kolikor boste naleteli na pozitiven odziv, ki bo podprt z dejanji potem je možnost napredovanja glede okoliščine. V nasprotnem se vprašajte, če se morda niste ujeli v določen vzorec preteklosti in ste ga spregledali. Sicer je za vas energija tokratne polne lune igrivo razposajena in tako delujte tudi vi. Dovolite si biti bolj sproščeni in lahkotno se lotevajte vsakdanjih obveznosti. Vaš strog značaj raje zamenjajte z igrivostjo in tako boste sebi pa tudi ljudem okoli vas v veselje.

oven

DVOJČKA

Ptice ljubezni bodo nosilke sprememb na področju partnerstva za vas dragi dvojčki. Vaše srce je zadnje čase kot tempirana bomba, ki samo čaka pravi trenutek. To vam sicer povzroča velike težave, saj ste zelo čustvena bitja in težko nadzirate emocije. Že tako kipite od njih in v tem obdobju bodo te doživele svoj razcvet. Ne glede na to kakšen bo, je za vas zelo pomembno, da v tem času poskrbite za čustveno stabilnost. Zagotovite si vse po čem hrepenite in kar vam manjka. Zapolnite praznino (predvsem čustveno) in ne čakajte, da se nekaj zgodi. Brez vašega delovanja se žal ne bo prav nič premaknilo v želeno smer. Namesto, da čakate se raje odločite in prevzemite vajeti življenja v svoje roke. Lahko si dovolite odpreti vsa vrata in okna in v svojem življenju naredite kvaliteten prepih in dajte namero, da vse kar vam ne služi naredi prostor novemu. Ko boste zaprli ta ista vrata in okna, se osredotočite na delovanje in ukrepajte. Brez akcije, ni reakcije.

rak

RAK

Vse o čem premišljujete zadnje čase je popolnoma izvedljivo in to skrbno tudi načrtujete do potankosti. Vedite pa, da se bodo ideje uresničile le v primeru, če bodo izhajale iz globin vašega srca. Ste ljubeča bitja in v svoj vrt uspeha vnesite še kanček ljubezni ter ga blagoslovite s harmonijo. V tem vrtu ni prostora za dvome, maščevanje, ihto ali ljubosumje. Rože sreče cvetijo v ljubezni in harmoniji čistosti. Energije polne lune vas bodo urile ravno na tem področju, zato se pripravite na izpit ter ga opravite z odliko, da boste ponosni nase. Je pa še ena stvar tu zelo pomembna. Ne postavljajte si preprek. Tudi v primeru, da se te pojavijo vas želijo samo preizkušati kako odločni ste pri svojih namerah. Miselno preobremenjenost zamenjajte s stvarmi, ki radostijo vaše srce in ga polnijo z nežnostjo. Ne bodite prezahtevni do sebe. Prvi vidni sadovi vašega truda se bodo odrazili že v mesecu avgustu. Bodite prijatelj sebi in zaupnik.

lev

LEV

Zvestoba je vodilo tega meseca za vas levi. Za vas je pomembno, da ste zvesti sebi in svojim vrednotam ter načelom. Pretekle izkušnje so vam sicer po malo načele vaše zaupanje do sebe in samozavest, ampak vi ste levi. Zaradi pretiranih šumov zunanjega sveta ste mogoče malce zanemarili notranji glas. Glas vaše intuicije. Ta luna vas bo preko sanj ali zunanjega sveta opominjala na to, da se bolj povezujte s seboj in s svojim duhovnim svetom, vodniki, angeli, nadangeli. Ne odlašajte glede določenih pogodb, uradnih listin in podobno. Nekaj se v tej smeri še ni zaključilo in več pozornosti namenite temu ter glede tega bodite bolj dosledni. Vzemite notranji kompas in ga poljubite. Začnite se ravnati po njemu. Vi ste voditelj svojega življenja in naj vam drugi ne govorijo kaj je za vas dobro in kaj ne. Zaupajte sebi in sledite navodilom intuicije. Z doslednostjo boste prevzeli moč v svoje roke in tako povrnili harmonijo v življenje.  

devica

DEVICA

Ključnega pomena za vas bo srečanje z žensko osebo iz preteklosti, ki vam bo dala jasne napotke glede vašega dosedanjega delovanja. To si vzemite kot veliko darilo. Posledično zaradi tega srečanja se boste glede določene okoliščine lažje premaknili. Nekaj vam bo dobesedno podarjeno, zato to vzemite z veliko mero hvaležnosti. Pri tem pa ne pozabite, da bo potrebno zavihati rokave ter darilo postaviti na svoje mesto, kar vam lahko predstavlja izziv. Obisk javne ustanove, srečanje z avtoriteto, soočenje z moško osebo vam bo jemalo pogum in na trenutke se boste lahko ustrašili izziva. Energije polne lune vam želijo le pokazati, da se naučite delovati skladno s tem, kar dobite. Ključ preteklosti, katerega skrbno  hranite »za vsak slučaj« pa pustite na miru ali pozabite, da sploh obstaja. Svoj pogled in fokus raje usmerite v to, kar lahko storite danes, da bo jutri vam lepše in bolj prijetno. Želim povedati, da stvari iz preteklosti pustite za seboj. Zahvalite se za izkušnjo in vzemite kot učenje.

tehnica

TEHTNICA

Pripadniki tega znamenja boste imeli priložnost, da se naučite kaj vas dejansko osrečuje in kaj je potrebno za vedno opustiti. V tem obdobju vas bodo energije polne lune preizkušale na vseh frontah. Ne vzemite si tega kot kazen ali karkoli slabega. Nihanja s katerimi se srečujete vas nenehno opominjajo na to, da se končno začnite odločati zase in prevzemati odgovornost zase. Ta učenja boste najbolj izkušali pri stvareh vezanih na posel, kariero, pravne zadeve. Možnosti se vam bodo ponujale in vzemite jih kot darilo. Predno se spustite v tehtanje in kalkulacijo se samo vprašajte ali vas okoliščina, situacija, stvar, odnos osrečuje ali ne? Samo iskreni bodite do sebe in na podlagi tega sprejmite odločitev. Vedite, da je vsaka odločitev prava. Nekatere prinašajo uspeh, druge učenje. In to je vsa umetnost. Začnite gledati na svet okoli sebe iz teh oči in si zaupajte. Samo iskreni bodite do sebe in spoznajte čare lepot prevzemanja odgovornosti za svoje življenje.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Vas bo tokratna polna luna blagoslovila z vsem o čem premišljujete zadnje štiri mesece. Roko na srce imeli ste velike preizkušnje in nekatere so vas močno zaznamovale. Sprejmite te izkušnje kot darilo življenja, zaradi katerih ste danes močnejši in bolj odločni. Bodite ponosni nase. So pa ostale še neke stvari, ki ste si jih pustili za konec. Češnjico na torti boste okronali s čustveno pomirjenostjo, ko boste zaključili še zadnje dejanje in dobro veste kaj je potrebno narediti. Premislili ste vsak detajl, pripravljeni ste na vsako dejanje in sedaj čakate samo še tisti trenutek. Ne prehitevajte dogajanja in potrpežljivo počakajte. Začutili boste kdaj bo potrebno ukrepati in takrat to naredite z veliko pomirjenostjo v srcu. Vidni rezultati se bodo pokazali v mesecu aprilu in takrat nadaljujte z zadanim. Pričakujete lahko več čustvenega nemira ampak obrestovalo se bo. Negujte odnos do sebe in počnite stvari, ki vas pomirjajo.

strelec

STRELEC

Vam dragi strelci tokratna polna luna prinaša osvajanja lepot potrpežljivosti. Sicer veljate za optimistično naravnano znamenje in ta optimizem tudi ohranite v prihodnje. Ste pa po drugi strani izjemno nepotrpežljivi glede ciljev katere si zadate, ker bi jih radi najraje udejanjili že včeraj. A žal ne gre. Vse v življenju za svoj napredek potrebuje čas in svoj proces. Energije v ozadju delujejo in to sprejmite. V tem obdobju se raje posvetite sebi in se zazrite vase. Pozornost posvetite svojim mislim in tistemu kar vas obremenjuje. Ne bežite pred odgovornostjo do sebe. Spoprimite se z vsemi strahovi in nezadovoljstvom, ki je zadnje čase še kako močno prisotno. Posledično ste zaradi tega sovražno nastrojeni. Najbolj do sebe. Zakaj se kaznujete? Ne delajte si tega in raje si ponudite roko pomoči ter prijateljstva. Ne bežite pred soočenjem in pogovorite se s seboj. Dajte si potrebno uteho, razumevanje in zagotovilo, da boste kar se da najbolje poskrbeli zase. Pohvalite se večkrat in manj grajajte.

strelec

KOZOROG

Pridno in iznajdljivo plujete na čolnu sreče že od novembra lanskega leta. Na eni točki vas bodo energije polne lune v tem obdobju preko okoliščin vprašale, če ste srečni? Dvojno igro, katero igrate sami s seboj, bo potrebno okronati s premiki naprej. A žal ne, na tem istem čolnu, na katerem plujete sedaj. Vedite, da vas čaka nekaj lepšega in še bolj produktivnega. Na vas pa je, da se boste ustavili in izbrali ta isti čoln ali lepo jadrnico, katero vam bo pomagal premikati ves duhovni svet ali recimo temu življenje. Dobili boste neko sporočilo, ki vam bo prižgalo zeleno luč upanja. Če ga boste hoteli videti seveda. Še vedno se oklepate določenih vzorcev in se ne želite premikati s tokom življenja. Morda se nočete zavedati, kako posebni in sposobni ste v resnici? Izjemen potencial imate in vso znanje ter izkušnje, da se podate na popolnoma nov nivo življenja in pri tem boste imeli vso podporo s strani življenja. Če ste v dvomih jih nadomestite z delovanjem in življenje se bo odzvalo na vaš korak ter vam zagotovilo okoliščine in ljudi, da se boste lažje podali na povsem novo pot.

strelec

VODNAR

Volja in pogum sta tisto kar vam bodo energije polne lune ponudile preko okoliščin, situacij ali oseb. Veljate za zelo inovativno znamenje in ste izjemno odločni pri svojih namerah. Vendar se je ali se še bo pojavil nek dvom vase in svoje sposobnosti, dragi vodnarji. Od kod izvira in kaj boste naredili glede tega? V kolikor se boste podali v raziskovanje in iskanje vzroka za to boste spoznali, da bo potrebno spremeniti nekatere načine delovanja. Določeni vzorci so se pojavili na katere ste morda pozabili in sedaj bo potrebno nekaj ukreniti glede tega. Dobesedno bo potrebno nekaj spremeniti, saj na tak način ne boste kos vsem nalogam. Neprestano ste zahtevni do sebe, pa tudi do drugih, v svoji družbi. Posledično pa ste nezadovoljni. Vzemite si več časa in pobrskajte po vzorcih, ki vas želijo naučiti, da nekaj spremenite in postanete bolj ljubeča bitja do sebe. Samopomilovanje ni vaša vrlina. Je pa močno prisotna zadnje čase. Aktivirajte srčnost.

strelec

RIBI

Ribice pa boste imele priložnost sprejemanja daril vseh oblik. Nekako ste bile pridne in za vas je to obdobje čas obdarovanj. Sprejmite vsa darila, ki vam bodo dana s strani življenja. Nekateri pripadniki tega znamenja ta darila že nestrpno pričakujete in drugi se jih niti ne zavedate. Pri svojem delovanju pa ohranite miren um, razumevanje in strpnost. Nihanja zaradi službe so opomnik, da je potrebno biti bolj odločen in ukrepati, ko se vam ponudi priložnost za napredovanje. To obdobje bo ugodno za nadgradnjo dosedanjega posla, nova delovna mesta, podpis pogodb. Skratka vse vezano za pravne in službene zadeve. Po drugi strani pa negujte odnos s svojim egom in naj bo vaš prijatelj. Nekatere okoliščine ga lahko »ugriznejo« a bodite mirni in ne dovolite, da bi ta prevzel vajeti v svoje roke. Mirno opazujte in reagirajte. Začutili boste kdaj je prava priložnost, da se postavite zase in takrat to tudi naredite.

X

Shopping Cart