Mesečna napoved MAJ 2022

oven

OVEN

Vas bodo energije na nek način potiskale, da postavite sebe v ospredje. Občutek imate, da nenehno tekate za nekom ali nečim in iščete tisti varen pristan v katerem se boste počutili varno. Mnogim pripadnikom tega znamenja bo preko okoliščin ali ljudi pokazano, da občutke varnosti, pripadnosti, izpolnjenosti, poiščete znotraj sebe. Posledično se boste nekateri lahko srečevali z občutki prevare, izdaje, neiskrenosti. Vedite, da nam drugi ljudje kažejo odnos katerega imamo do sebe. Zato postavite vrednote na prvo mesto in ne hodite mimo sebe. Vzemite si čas zase in se najprej iskreno pogovorite s seboj. Kaj v imenu ljubezni do sebe izbirate zase in česa ne. Slednje nato potrdite z dejanji in spustite prav vse, kar vas omejuje ali zbuja občutke manjvrednosti. Postavite sebe na prvo mesto in postavite si seveda ceno. Ne dovolite, da bi vam jo postavil kdo od zunaj. Zbudite ogenj do življenja v sebi in povezujte se s svojo dušo. Ta vam bo jasno pokazala šibke točke in zaprosite jo, da vas vodi po poti uspeha, ljubezni in zadovoljstva.

 

oven

BIK

Vas že od začetka leta spremlja občutek strahu. Ugotovite česa vas je strah. Mogoče uspeha? Da bi se vaša manifestacija začela odvijati, je potrebno prečistiti dvome, strahove in odstraniti prav vse moteče elemente, ki blokirajo manifestacijo. Predvsem so za vas v ospredju toksični ljudje in odnosi, ki vam nenehno sugerirajo lastne dvome in posledično jih sprejmete za svoje. Ustavite te invazivne energije. Zaprosite raje svojo dušo in drage duhovne vodnike, da vam pokažejo najprej kaj potrebuje zdravljenje ter razumevanje in nato delujte v smeri gradnje vere in zaupanja, najprej vase, v svoje odločitve. Nato pa delujte. Nekateri ste to že storili, drugi pa to naredite čimprej. Naj vas ne bo strah zaplavati v reki  življenja. Procesi so neizogibni in dovolite jim, da se zgodi transformacija. Ne bo lahko. Bo pa nagrada potem toliko slajša in uživali boste sadove vloženega truda. Investicija vase je najboljša investicija! Tisti, ki boste delovali, boste deležni nagrad v odnosih, drugim se nasmiha materialna preskrbljenost, novi začetki, delovno mesto. Zaupajte si in zaupajte življenju.

oven

DVOJČKA

Nihanja katera vas spremljajo so odraz vašega nedelovanja. Kot bi nekako pasivno sodelovali v okoliščinah in dopuščali »da se zgodi, kar se mora.« Zato vas bodo energije še bolj učile, da prevzamete odgovornost zase in bolj budno in zavestno začnete živeti in se soočati z okoliščinami. Težavni odnosi, nespečnost pa tudi do neke mere sovražnost do sebe bodo rasli. Kar pa ni dobro! Zakaj ste jezni nase? Zakaj se kaznujete? Zakaj gojite tak odnos do sebe? Poiščite odgovore na vprašanja in nato z njimi nekaj naredite. Kaj lahko vi spremenite v odnosu do sebe? To tudi naredite. Neka moška oseba, ki je ključna v vašem življenju vam s svojimi dejanji kaže na to, da se zazrite vase in si ne dovolite manipuliranja. To osebo seveda odstranite iz vašega kroga ampak vzemite njegovo sporočilo kot učenje. V kolikor boste še naprej delovali na isti način, se bodo neprijetnosti dogajale in vrstile ena za drugo. Pa ne zato, da se vas kaznuje. Samo zato, da se naučite preveti vajeti življenja v svoje roke in odgovornosti.

rak

RAK

Za vas je najbolj pomembno, da ohranite fokus na zadanih ciljih in realizaciji. Vam se je že pred tem zgodila neka velika prelomnica in sedaj ste si postavili jasne cilje in od tega ne odstopate. Kar je tudi pravilno. Pomembno je, da se veliko izražate in tako skrbite za pretočnost energije v grleni čakri. Ne potiskajte občutkov, besed ali misli. Povejte, izražajte se in stojte za izrečenim. Tak način delovanja vas bo pripeljal do nekega čudeža, ki vas čaka. Morda se v preteklem obdobju imeli težave s sprejemanjem odločitev, ampak odločili ste se prav. Sedaj točno veste kaj hočete in tako delajte tudi v prihodnje. Čustvena nihanja, ki se dogajajo so samo posledica trganja določenih karmičnih, eteričnih ali seksualnih vezi. Zato si zagotovite veliko nege, tako na duhovni kot fizični ravni. V svoje življenje povabite angele in jih prosite za podporo in razumevanje. Namenite si besede utehe in negujte odnos do sebe. Na pravi poti ste. 

lev

LEV

Vas pa čakajo velike spremembe, dobesedno prelomnice v življenju. Prihajalo bo do drastičnih sprememb na vseh področjih. Seveda je od posameznika odvisno kje točno je potrebno zaključiti s starim, da se novemu vrata odprejo. Vas bo v tem obdobju izjemno podpirala angelska sfera, zato se načrtno povezujte z angeli in nadangeli. Predajte jim srčne prošnje in te naj bodo podprte z iskrenim namenom. Na vas pa je, da delujete in se načrtno odprete novitetam. Prvi vidni rezultati se bodo pokazali že meseca julija. Nekateri boste deležni novega delovnega mesta, sodelovanja s tujino, kažejo se podpisi ključnih pogodb, uspešnega poslovanja. Vaš moto so novitete. Ampak prej zaključite s staro, težko in nabrano energijo. Spuščanje je proces in to naredite na, za vas ljubeč način. Začnite znova. In ne pozabite na stežaj odpreti vsa okna in vrata čudežem ter jih povabite v vse svoje okoliščine. Veselite se življenja, ker se vam kažejo spremembe na bolje.

 

devica

DEVICA

Device ste pogumno zajadrale v svet in tisto nekaj, kar vas žene in vam je dalo motivacijo je prava stvar. Ne delajte prav nič drugače, kot ste si zadali, ker to je vaša prava pot! Vse ste si splanirali in vse poteka »po protokolu« in tako naj tudi ostane. Mogoče popazite, da ne prehitevate dogodkov ali procesa in ne počnete ničesar na silo. Imate cilj, na pravi poti ste in ta naj bo mirna. Dosegli boste zadano in to naj vas ne obremenjuje. Tisti občutki, ki vas malce zanihajo so samo znak, da vam je mar za zadano in da ste predane temu. V kolikor je možno naj bosta največ dve osebi na tej poti. Vi in še ena oseba. Če potrebujete dodatni nasvet pa zanj zaprosite predno greste spat, da se vam preko sanj pokaže. Tu vam bodo v največjo pomoč dragi pokojniki in k njim se obrite za podporo pri realizaciji zadanega. Povabite jih v svoje življenje in jim dovolite, da vas podprejo.

tehnica

TEHTNICA

Česa ste se ustrašile drage tehtnice? Čutite, da bo potrebno narediti korak naprej in uvesti spremembe pa še kar nič od vas. Premlevate vse možne scenarije in noben ni pravi, mar ne? Če vam bo v pomoč to se poglobite vase in vprašajte vaše srce. Tam boste prišli do spoznanja, da je potrebno nekaj uvesti oz. spremeniti. Ker ste že na točki, ko se vaše fizično stanje krha. Vse to, ker vztrajate v nečem za kar vam je jasno, da nima napredka. Naredite si uslugo in poslušajte svoje srce. Tisto grenkobo odstranite iz življenja in pojdite svojo pot. Ni na vas, da se trudite in vlagate svojo energijo in čas za nekaj kar ni za vas. Ta preteklost je težak okov, ki vam reže kožo in vas vleče dol. Saj ste že naredili vse, kar ste lahko in ne trudite se več. To energijo raje namenite sebi in pozdravite bolečine srca in vse občutke, ki so vam bili predani pa v resnici sploh niso vaši. Dovolite si zaživeti novo življenje. Raje to naredite sami kot da vam okoliščine pripravijo »teren«, ki bo težji zalogaj. Bolj si zaupajte in pokažite več volje.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Za vas bo najbolje v tem obdobju, da se posvetite sebi. Nekako se s svojim aktivnim delovanjem uspete zamotiti, da se vam ni potrebno ukvarjati z občutki, ki se v vas zbujajo. Tu je govora o čustveni praznini, ki se je pojavila zaradi nekega dogodka. Lahko govorimo tudi o finančni izgubi. Sedaj pa ste prevzeli vso krivdo nase in se zaradi tega obremenjujete. Vprašajte se iz katerega čustva ste delovali ali sprejeli določeno odločitev, da je bil rezultat tak kot je? Ne ženite se preveč za vsem, kar menite, da je šlo mimo vas. Lotevajte se ene stvari, projekta, ga zaključite in šele nato se usmerite k drugemu. Še prej pa pozdravite občutke nezadovoljstva, pomanjkanja, praznine. Dobro veste, da ste izjemno sposobni začeti znova. Imate znanje, zagnanost in vero vase. Zberite vse občutke in z njimi naredite tematski večer. Pogovorite se iskreno od kod prihajajo, kdo vas je z njimi seznanil in zakaj so se ravno sedaj pojavili? Dobro jih poslušajte in jih glejte kot učenje, ne kot kazen. Spoznanja vas bodo osupnila. Imate pa možnost uspeha na vseh področjih, samo bodite iskreni do sebe.

strelec

STRELEC

Strelci boste imeli kar težavno obdobje. To pa zato, ker ste do sebe neiskreni in hodite mimo vseh znakov, ki vam jih kaže vaša lepa duša. Zagnano se trudite v službi, pomagate vsem naokoli in to je lepo. Vendar s tem bežite pred svojimi občutki. Imeli boste velike preizkušnje, zato je zadnji čas, da začnete gledati nase. Občutki s katerimi se srečujete  (sovražnost, ljubosumje, manipulacija, dvomi, strahovi) so posledica dolgotrajnega tlačenja in bežanja pred njimi. Za vas je ključno v tem obdobju, da spustite prav vse in se jim natančno posvetite ter jih razdelate. Razumeti morate, da bodo sedaj še bolj aktivni in še bolj kričeči. Posledično vas obremenjujejo in ko ste sami veliko premišljujete. Nekaj naredite s tem. Redna meditacija, pisanje pisem tem občutkom, njihovo jasno in glasno izražanje. Dovolite jim, da vam povejo, kar je za vas pomembno. Samo ne tlačite jih in ne hodite mimo. Obiščite delavnico na to tematiko, preberite knjigo, karkoli. Samo naredite to zase. Če ne boste sami vzeli vajeti v roke, bodo okoliščine namesto vas in to prinaša velike lekcije.

strelec

KOZOROG

V kolikor se boste osredotočili nase, svoje cilje in želje, bo mesec maj mesec odličen za manifestacijo. Energije vas bodo podpirale pri vaših korakih, zato pogumno dalje do medalje. Pomembno je, da se izražate v vsej svoji lepoti in pri tem sledite resnici. Pa imate recept za odlično manifestacijo. Nihanja so možna tudi pri vas ampak samo zato, da vas opomnijo na delovanje in novitete. Ja, vas čakajo lepe preobrazbe na miren način. Zato meditirajte, iščite informacije. Magi in vile vas bodo podpirale v tem obdobju, zato se z njimi načrtno povezujte in jih prosite za podporo. Pri delovanju bodite natančni in dosledni. Ne spreglejte pomembnih malenkosti, ki so sestavni del celotne slike. Negujte tudi odnos z notranjim otrokom in ga nahranite z vsem, kar mu prinaša veselje, radost in ga osrečuje. Delajte stvari, ki v vas zbujajo zadovoljstvo, radost. Posledično se bo ta energija prenesla v okoliščine in tako boste lahkotneje delovali in nizali zadane cilje. Hodite v naravo in tam naredite kak obred. Ne pozabite poslati blagoslova magom, vilam, Zemlji.

strelec

VODNAR

Za vas bo mesec maj zanimiv mesec. Energije vam bodo predstavile ogledalo resnice iz naslova odnosa katerega imate do sebe. Posledično tudi do drugih. Na eni strani se boste srečevali z izzivi na področju občutkov, predvsem ljubosumje. Po drugi strani pa se vam odpira možnost sodelovanja s tujino. Vmesni faktor pa ste vi. Da bi se stvari začele odvijati v želeno smer, bo potrebno posvetiti veliko mero pozornosti občutkom, ki vas blokirajo. Lahko je to tudi vaše delovanje in odnos katerega imate. Nekaj bo glede tega potrebno spremeniti. Nezadovoljstvo, ki se pojavlja je odraz neuspehov preteklosti. Vedite pa, da vse to lahko spremenite. Pristopite ogledalu resnice in ga vprašajte kaj lahko predrugačite? Zazrite se v svoje srce preko ogledala in dobili boste odgovor. Tisto kar sejete v mislih se odraža v zunanjem svetu. In vi ste odlični manifestatorji, zato bodite pozorni kaj sejete v srcu in v mislih. Vse lahko spremenite.

strelec

RIBI

Pripadniki tega znamenja boste zaključevali določene stvari. Prišli ste ali še boste do točke, ko boste spoznali, da tako ne gre več naprej. Tri okoliščine potrebujejo vašo pozornost in seveda ustrezno delovanje. Ne glede na vse, aktivno delujte. Za vas je pomembno, da se odpoveste vsemu, kar vam ne pusti razvoja oz. napredka. Vsako dejanje poguma se bo odražalo z ustrezno nagrado in razmišljajte v tej smeri. Težave v predelu trebuha ali s hrbtenico so posledica strahov in bremen katere nosite. Pa so dejansko vaša? Sprejeli ste jih pa ni razloga za to. V tem obdobju se močno povezujte s svojo dušo in jo zaprosite za nadaljnje korake. Razkrila vam bo zemljevid uspeha in vseh poti po katerih hodite, da vsi vaši potenciali in talenti zaživijo v vaših okoliščinah. Strah katerega čutite je samo opomnik, da se soočite z njim in ga pogledate v oči. Bolj si zaupajte in ne izgubite vere. Opremite se s pogumom in odločnostjo in spoznali boste kako močni ste v resnici in kaj vse zmorete.

X

Shopping Cart