Mesečna napoved MAREC 2022

oven

OVEN

Energije meseca marca vas bodo spodbujale pri izražanju vaših darov in talentov. Zato bi bilo priporočljivo, da si vzamete nekaj časa zase in svojo dušo. Prosti čas in energijo usmerite v stvari, ki vas veselijo in v vas vzbujajo občutke radosti in veselja. V kolikor se boste vdajali nedelovanju, se lahko srečate z nezadovoljstvom, ljubosumjem in pretiranemu godrnjanju. Skozi mesec vas bodo okoliščine potiskale iz učilnice v novo učilnico, vse z namenom, da se posvetite sebi in opustite stvari, ki vam jemljejo energijo. Pri svojem delovanju bodite iskreni in resnicoljubni. To je vaš ključ za uspeh, da dosežete vse kar ste si zadali. Morda preveč  pozornosti posvečate osebi ali več njim iz vaše okolice, ki pa negativno vplivajo na vas. Z besedami ali dejanji vam dajejo »dobronamerne« nasvete in vaša naloga je, da zase izberete tisto, kar resonira z vami in trenutno okoliščino. Ne trudite se ugajati drugim samo zato, da izpolnite njihova pričakovanja. Vi ste center svojega sveta in sebi podarite vse najlepše.

oven

BIK

Biki veljate za zelo pridne in delovne. Vendar vas pri vašem trudu omejuje (ali pa vas še bo, v mesecu marcu) analitični um. Nenehno premišljevanje in premlevanje vas lahko popelje v začaran krog in v tem se ne boste dobro počutili. Zato si naredite uslugo in si raje podarite svežino. Dobesedno jo vnesite v svoje misli in se osredotočite na novitete. Energije marca vam bodo naklonjene za nove stvari in prišel je tudi čas sprememb. Načrtno jih začnite vpeljevati v vsakdan in okoliščine, saj si boste s tem naredili zelo veliko uslugo. Zadnje čase ste se ustavili in morda regenerirali, kar je prav. Zdaj se zbujajo energije pomladi in izkoristite ta val zase in svoje projekte. Vsa razmišljanja in premišljevanja usmerite v stvari, ki vam bodo prinesle želeni dosežek, pri sebi veste kaj to za vas je. Nekaterim pripadnikom tega znamenja se nasmiha novo delovno mesto, drugim spet svežina v odnosih, tretjim se odpirajo možnosti sodelovanja s tujino. Pomembno za vas je, da se fokusirate na okoliščino in investirate dragoceni čas, saj boste tako začeli nizati želene rezultate.

oven

DVOJČKA

Notranja bitka katero bijete znotraj sebe je posledica dvomov, ki se navezujejo na vaš dom in osebe, ki v njem bivajo. Razreševanje vzorcev ter družinskih nesoglasij je zalogaj, ki terja veliko mero poguma ter odločnosti. V kolikor ob misli na to začutite strah, se spomnite občutka ujetosti, ki vas drži že nekaj časa. Zato imate v tem mesecu idealno priložnost, da se posvetite tematiki zaradi katere ste nemočni. Pa temu v resnici ni tako. Samo vaša iluzija je tista, ki vas drži v primežu. Iskren pogovor s seboj naj bo iztočnica in nato to iskrenost vnesite v ostale okoliščine. Spoznali boste, da ni bilo tako težko povedati kako se v resnici počutite. Pri konstruktivnih pogovorih stremite k temu, da iščete rešitve in izogibajte se iskanju še večje drame. Naučite se izražati svoje občutke točko take kot jih doživljate. Postavljanje meja in novih temeljev na katerih boste gradili je ključ do vašega uspeha. Bodite previdni pri financah.

rak

RAK

Za vas bo mesec marec zanimiv poligon, na katerem boste urili svoje sposobnosti. Vaš šarm, karizma in očarljivost lahko pridejo do izraza na področju doseganja ciljev iz naslova zadev vezanih na nepremičnine, oglaševanje, lastno prezentacijo. Če se spuščate v nove projekte ali imate željo uvesti drastične spremembe v življenju, vas energije marca pri tem podpirajo. Previdni pa bodite, da vse dobro premislite predno se spustite v podpisovanje pogodb ali sprejemanju pomembnih odločitev. Drobni tisk je »drobni«, skriva pa pomembne podatke in na njih bodite zelo pozorni. Drugo področje, ki vas bo urilo v mojstra svojega življenja so odnosi. Ti vam že od začetka leta jemljejo največ energije. Verjetno se sprašujete kaj narediti? Toksični odnosi vas odvračajo od vašega življenjskega namena, zato je take odnose potrebno eliminirati. V kolikor konstruktiven pogovor prinaša ustrezno delovanje ter vidne spremembe potem obstaja možnost, da se ponovno vzpostavi harmonija. V nasprotnem primeru je zaključek najboljša rešitev. Veliko negative je okoli vas. Zase zahtevajte spoštovanje in ljubezen.

lev

LEV

V mesecu marcu vas bo podpiral Merkur, ki bo spodbujal vašo komunikacijo. S tem sicer nimate težav saj veljate za odlične retorike. Skladno s tem naj se sliši vaš glas in želje katere nosite v srcu. Pomembno za vas je, da tudi sami verjamete temu kar govorite. Od lanskega oktobra imate občutek, da se nič ne premakne in nič ne zgodi, kljub temu, da ste pridni in marljivi. To je samo posledica pomanjkanja vere vase in svoje korake. Naj vas to ne ustavi. Obstajajo neke vezi močne kot verige katere vas držijo in vam ne pustijo naprej. Te verige v resnici nosite sami in vztrajate pri svojem pa čeprav veste, da vam to škodi. To so lahko določeni občutki preteklosti, ki se nanašajo na preteklost in moško osebo. Naredite si uslugo in se teh bremen katere si sami nalagate enkrat za vedno znebite. Beseda, ki vam bo v pomoč v tem mesecu je spusti. Naučite se spuščati stvari in se začnite premikati skozi življenje. Uvajanje sprememb vam bo v veliko pomoč in teh se veselite ter jim odprite vrata.

devica

DEVICA

Če mislite drage device, da slabše ne more biti tudi ne bo. Vse kar se je zgodilo do danes se je in sedaj bo nastopilo obdobje, ko boste obrnile novi list v knjigi življenja. Predno začnete pisati novo poglavje, pomislite na vse tisto kar se navezuje na vas osebno in na vaše življenje. Zdaj imate možnost, da na novo postavite prav vse in energije marca vam bodo izjemno naklonjene pri tem. Novitete so vaš ključ uspeha. Odlično odskočno desko imate, da si prav vse okoliščine postavite na novo in začnete znova. Seveda ne pozabite, da vse staro nima mesta v tej knjigi in zato se osredotočite na novitete. Ne ozirajte se za preteklostjo, ta bila dobra učiteljica in zahvalite se ji za znanje. Sedaj pa se osredotočite nase in kaj od sedaj naprej izbirate zase. Kdo so osebe katere hočete imeti ob sebi? Kje se vidite glede karierne poti? Kaj lahko s svojimi sposobnostmi doprinesete sebi, drugim? S kom in na kakšnih temeljih boste gradili kvalitetne odnose? Poiščite odgovore na ta vprašanja in čakajo vas zelo prijetna presenečenja s strani življenja.

tehnica

TEHTNICA

Veljate za neodločne a karizmatične osebe. Ker pa razumete različne poglede, vas bo marec uril pri sprejemanju ključnih odločitev s katerimi se boste srečali. Predvsem izstopa karierno področje. Tisti, ki iščete službo ali čakate odgovor imate možnost za nove začetke. Pomembno za vas je, da ste aktivni in delujete v smeri iskanja. Ne stojte na mestu. Dinamika vašega delovanja se bo odražala preko dosežkov in imate odlične možnosti, da dosežete, kar ste si zadali. V ospredje postavite svoje vrednote, stališča in pokažite se taki kot ste v resnici. Uporabite dar govora, ki bo lepa melodija za poslušalca in to uporabite kot atribut. Govorite resnico in za njo stojte odločno. Na poti so prijetne novice s strani ženske osebe in povabilo na razgovor, druženje, potovanje. Tu pa se lahko zgodi nekaj nepričakovanega, zato bodite pozorni na sporočila. Naredite nekaj z njimi, saj vam bodo ta odprla vrata novih možnosti. Težave z nogama pa rešujte na način, da se odločno premikate po poteh življenja in si bolj zaupate.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Vaše misli krojijo potek dogajanja vašega življenja. Zato jih napolnite z vsem kar hočete zase. V tem obdobju bodite pozorni na to o čem premišljujete in kaj s tem sejete. Nadzor je vaš atribut in temu se ne boste odpovedali. Vedite pa, da je življenje proces in tega se ne da nadzorovati. Lahko do neke mere, a ta naj bo v ravnovesju. Prav tako bodite pozorni na izražanje in »hecanje«, ker se iz največjih hecanj zgodijo stvari o katerih se hecamo. Zato napolnite vaš um z lepoto, ljubeznijo in cilji katere imate namen udejanjiti. O vsem tem pa tudi govorite z veliko mero navdušenja, spoštovanja in stremite k realizaciji. V osnovi pa bo za vas to obdobje malce leno oz. se vas bo lotevala spomladanska utrujenost. S tem ni nič narobe. Privoščite si počitek a pozorni bodite na misli ter besede. Vedite pa, da vse o čem že razmišljate ima odlično podlago, da se tudi uresniči. Na vas pa je kaj boste izbrali zase. Zagotovite si počitek in ne pozabite na vnos vode v telo. 

strelec

STRELEC

Optimizem in pogum vas bosta ponovno vzela v svoj objem in tem boste prav uživali. Na nek način ste si s temeljitim premislekom povrnili vero in upanje in stvari so se začele postavljati na svoje mesto. Ravno to pa vam daje še dodatni zagon za nove podvige. Imate izjemno sposobnost doseganja zadanih ciljev saj ste optimistično razpoloženi in vsega se lotevate odgovorno in z nekim namenom. Edino na kar vas energije marca želijo opozoriti je izgorelost. Zagnano se lotevate vsega in se ženete do zadnje kaplje moči kar pa ni dobro. Če si ne boste zagotovili dovolj počitka si ga bo vaše telo vzelo na svoj način. Raje si ga vzemite sami predno obležite. Sicer se vam nasmiha napredek na osebnem področju, v čustvenem življenju kot tudi na finančnem. Odgovor imate na dlani in sedaj veste, da bo vse tako kot ste si zadali. Delajte po zmožnostih in vzemite si čas za počitek, da se vaše telo spočije in regenerira.

Škorpijon

KOZOROG

Neka pričakovanja imate do nekoga ali nečesa in to vas malce spravlja v razmišljanje. Nekaj naj bi se začelo odvijati pa se ne premakne, začele so se pisati zgodbe pa se nič ne zgodi. Morda je nekdo ogrel vaše srce in tudi tu se je ustavilo. S tem ni nič narobe. Življenje dobro ve kaj v določenem obdobju potrebujemo za osebno rast in tudi vi glejte na vse to iz oči učenja. Ohranite odprtost sprejemanja novitet v življenju, a pri svojem bodite odločni. Določene stvari se bodo zgodile, nekatere bodo ostale v vreči »pričakovanj«. Morda se od vas želi le to, da ste pri svojih namerah bolj odločni in zase sprejmete tisto, kar si v resnici zaslužite. Ne čakajte ali pričakujte, da bodo drugi zagotovili tisto kar vi želite. Vaša odgovornost je, da si polepšate vsak trenutek življenja. Svojemu ljubečemu srcu zagotovite vse kar ga osrečuje in veseli in tako boste lažje sprejemali pomembne odločitve s katerimi se boste v tem mesecu srečevali. Pred vami so novi začetki in teh se veselite.

Škorpijon

VODNAR

Začele se vam bodo dogajati povsem nove stvari katere prinašajo veselje in radost. Predvsem se to navezuje na vaš dom in osebe, ki v njem bivajo. Tu lahko govorimo o selitvi, nakupu, prodaji, prenovi, novemu družinskemu članu. Morda je ravno to obdobje ugodno, da se posvetite svojemu domu in v njem ali vezano zanj postavite nov nivo. Kar je zanimivo je dejstvo, da kljub vsemu lepemu kar vas obkroža vi še vedno hrepenite po nečem in se počutite osamljeno. Nenehno iščete in uvajate novitete pa še kar ni dovolj, da bi bili srečni in zadovoljni s tem kar imate. Če se določeni pripadniki tega znamenja srečujete s tem, je nujno potrebno ugotoviti od kod to izvira in zakaj si to počnete? Morda gre za vzorec? Morda je to posledica vašega lačnega ega? Karkoli že je ugotovite od kod to prihaja in zakaj se napajate iz tega občutka do te mere, da si posledično škodite. Bodite hvaležni za vse kar imate in v tem tudi uživajte. Misli o drugih raje usmerite nase in bodite pomirjeni s seboj pa tudi z življenjem.

Škorpijon

RIBI

Zasanjane ribice boste v tem obdobju še bolj zasanjane. To pa zato ker veliko premišljujete in kalkulirate o stvareh s katerimi se vam v resnici ni potrebno ukvarjati. Vse to vas bo na neki točki privedlo do tega, da se bo v vas zbudil nek strah in posledično bo vplivalo na vaše razpoloženje. Ta strah bo posledica miselnosti glede financ ali dela (izobraževanja). Če premišljujete o selitvi, se preselite. Če razmišljate o novem delovnem mestu, pojdite na razgovor in zamenjajte službo. Samo naredite nekaj s temi mislimi. Glavoboli s katerimi se boste srečevale so posledica neodločnosti. Svojo čustveno občutljivost podprite z domiselnostjo (ki je vaša vrlina) ter razumevanjem in se podajte v nova poglavja življenja. Ključno za vas je, da semena misli posejete v realnem življenju in le na tak način bodo obrodili sadovi želenega. Strah pa zamenjajte z odločnostjo ter pogumom in uspelo vam bo z ustreznim delovanjem seveda.

X

Shopping Cart