Mesečna napoved OKTOBER 2022

oven

OVEN

Ovni boste v mesecu oktobru imeli priložnost osebnega napredka. Ta bo najbolj viden na področju odnosov. Prišli ste (ali še boste) do točke, ko se boste vprašali, kako na vaše počutje in delovanje vplivajo določene osebe? Znotraj vas se bo aktivirala močna želja po napredku in temu primerno bo potrebno uvesti določene spremembe v življenju. Motivacija vam bodo osebe, ki vas bodo pri vaših korakih podprle in pozorni bodite na tiste, ki si sprememb ne želijo. Vaš notranji ogenj bo močnejši od izgovorov bližnjih, ki vam ne bodo želeli slediti. Za vas je zelo pomembno, da ste fokusirani na svoje cilje, da delujete skladno z notranjim klicem vaše lepe duše. V kolikor boste sledili temu klicu, vas čakajo lepe preobrazbe. Po drugi strani vam bodo zagotovljene okoliščine, da se naučite postaviti sebe na prvo mesto. Prepreke s katerimi se boste srečevali vam bodo dodatna spodbuda, da zase naredite več. Veliko več. Izjemno sposobni ste in sebi v prid uporabite dar komunikacije ter svoje ideje, želje, cilje, predstavite svetu. Komunikacija bo ključ meseca oktobra za vas. Ne dovolite si stagnirati zaradi nedelovanja ljudi okoli sebe. Posadite semena uspeha preko svojih talentov in darov ter si s tem postavite trdne temelje na katerih boste gradili svojo prihodnost. Osredotočite se nase, na svojo kariero, svoje vizije in si bolj zaupajte.

oven

BIK

Biki boste v oktobru trdno delali. To pa zato, ker ste čez poletje postavljali temelje na področju kariere in sedaj bodo vzklila semena vloženega truda. Nekaterim pripadnikom tega znamenja se obeta menjava delovnega mesta, napredovanja, uspešno podpisovanje pogodb, selitev. Pri vašem delovanju bodite suvereni, iskreni ter se jasno izražajte. Stojte za lastnimi vrednotami in pokažite bikovo (zdravo) »trmo«, ko se bodo pojavila manjša nesoglasja, vezana za dom, družino. Nekomu vaš način delovanja ni ravno všeč in vas bo poskušal spodkopati. Zato je pomembno postavljanje meja in hitro ukrepanje. Izzivi se kažejo tudi tistim, ki boste imeli opravka z dediščino oz. z nepremičninami. Dosledno preberite vso dokumentacijo in ne pozabite na drobni tisk. Lahko boste deležni poskusov manipulacij, težkih besed in takrat aktivirajte notranji ogenj ter bikovo vztrajnost in odločnost. Za vas je pomembno, da ste čustveno stabilni in si ne dovolite nobene oblike nespoštovanja. Kar si boste oktobra zastavili vam bo prineslo velik uspeh v prihodnjih letih, zato se vsega lotevajte premišljeno in zaupajte lastni intuiciji. Tako kot je močno vaše srce, naj se sliši tudi vaš glas. Energije oktobra bodo izjemno podpirale vašo komunikacijo, zato jo uporabite sebi v prid.

oven

DVOJČKA

Joj ti odnosi! Dvojčki boste luščili luske preteklosti v odnosih. Za vas bo oktober mesec pravi blagoslov saj se boste imeli priložnost zazreti vase. Dobesedno se boste zazrli nazaj v preteklost in sebe postavili pred ogledalo resnice. To vam bo pokazalo izzive pa tudi učenja iz vaše primarne družine. Ostale so brazgotine, neizrečene besede in določeni strahovi. Ravno ti vas najbolj begajo, zato jim pri razumevanju delovanja sebe in vaših bližnjih posvetite dovolj pozornosti. Tisto kar iščete se v resnici nahaja znotraj vas. Zato si v tem mesecu namenite dovolj časa, ljubezni in razumevanja, da se bodo stvari uredile, je z vaše strani dovolj že to, da spustite nepomembne stvari preteklosti, katerih se zelo močno oklepate. Bilo je in zgodilo se je z namenom. Sedaj samo sprejmite sporočila ter učenja in pojdite v življenju naprej. Ne ostajajte ujetniki lastnih občutkov. Da boste lažje delovali odprite svoje srce življenju. Opustite trdosrčnost, zamere, kaj se vam je reklo in podobno. Po drugi strani vas bo izjemno podpirala angelska sfera in vaši dragi angeli komaj čakajo, da jih zaprosite za podporo ter jih povabite v svoje okoliščine. Svoje srce in misli raje napolnite z njihovo ljubeznijo in si tako dajte možnost napredovanja. Le misel stran so in dovolite jim, da vstopijo ter vas podprejo v vsakdanu.

rak

RAK

Raki boste oktobra vstopili v mesec obilja. Seveda tisti, ki si tega želite in ste pripravljeni delovati v smeri premikov v življenju. Nekaj časa je že od kar ste si postavili nove cilje ali pa se z njimi vsaj spogledujete. To skrivnost pridno nosite v sebi in jo skrivate pred javnostjo. Energije oktobra so vam naklonjene, da pokažete pogum in naredite tisti prvi korak. Posledično boste s strani življenja podprti in resnično se vam obeta uspeh. V karkoli boste seveda naredili nekaj v smeri lastnega napredka, premika iz določene okoliščine, uvajanju sprememb. Zato imejte fokus na svoje vizije ter cilje, ki jih imate v mislih in naredite vse potrebno, da jih tudi realizirate. Samo delujte. Uporabite svojo iznajdljivost in pravljično zasanjanost ter se lahkotno lotevajte opravil. Vse kar boste naredili v tem mesecu, bo rezultat viden že novembra. V kolikor so vaše vizije in cilji dolgotrajni, se večji uspeh kaže maja prihodnje leto in pri tem boste zelo uspešni. Vaše vodilo zato naj bo premikanje skozi vse faze življenja in v svoje okoliščine prav tako vnesite ta navdih po spremembah. Svežina je tista, ki vam bo dala dodatno spodbudo. Z njo napolnite vse okoliščine. Priporočljivo bi bilo, da se načrtno povezujete s svojo lepo dušo ter jo zaprosite za vodstvo in temu seveda popolnoma zaupate. Raziskujte lastne darove in talente ter jih začnite izražati. Čimprej!

lev

LEV

Levi se boste soočali s preprekami iz naslova komunikacije in izražanja sebe. Te prepreke so vaše lastne in si jih postavljate sami ali pa na vaše delovanje pa tudi izražanja vpliva oseba, ki vam je zelo blizu. Eno ali drugo vam ne bo ravno v pomoč. Pred vami je sicer dober mesec, ki bo naklonjen novitetam katerim se tako upirate. Vendar so te za vas ključnega pomena. Tisti ki ste v odnosu in se težko v njem izražate, se vprašajte, kaj vam osebno ta odnos prinaša na dolgi rok? V kolikor imate ob sebi osebo, ki ima vpliv na vaše odločitve oz. sprejemanje le teh, se vprašajte kje je lev v vas? Je sploh živ in zakaj se je odločil biti priden mucek? Za tiste pripadnike tega znamenja, ki delujete skladno z lastno resnico in iskreno, nihče nima vpliva na sprejemanje vaših odločitev, se lahko veselite. Veselje vam prinašajo lepe preobrazbe s strani vaše duše, ki se bodo kazale kot novitete v življenju. Vsak zase ve kaj ga najbolj osrečuje, zato se odprite sprejemanju obilja. V kolikor ste pridno delali ter se trudili zase boste deležni blagoslovov uspeha. Da boste še bolj srečni, zadovoljni pa tudi uspešni, podprite ta dotok uspeha na način, da s svojimi rokami, znanjem in modrostjo ustvarite neko noviteto. Neki novi projekt, produkt in tako si zagotovite pomirjenost in stabilnost. Ohranite fokus na vaše cilje in sledite srčnemu namenu.

devica

DEVICA

Device in devičniki čas je za akcijo. Nekateri pripadniki tega znamenja ste si zastavili načrte ter temelje na katerih si utrjujete pot zadovoljstva in uspeha. Tisti, ki še čakate na pravi trenutek pa ne čakajte predolgo, da pravi trenutek ne bi pošel. Zdaj je pravi trenutek in oktober bo od vas želel vaše delovanje, hitro ukrepanje in sprejemanje pomembnih odločitev za vaše okoliščine. Nihanja s katerimi se srečujete od vas želijo, da jim posvetite pozornost in nato tudi ukrepate. Sedaj ne bo priložnosti za skrivanje ali delovanje iz ozadja. Ravno nasprotno. Postavite se v prvo vrsto ter se jasno in glasno izrazite. Vsak je svoje sreče kovač in tudi vi ste rojeni pod srečno zvezdo kot pravijo. Seveda, če boste sprejeli dejstvo glede sebe, da je sreča stvar izbire in tudi vi ne bodite nikomur opcija. Skladno z vašim delovanjem bodo prišle tudi nagrade in teh se veselite. Predvsem pa se začnite cenit. Svoj čas, delo, trud. Nič ni samoumevno in tudi ne dopustite, da bi bili drugim samoumevni. Vaša izbira je kam sebe postavite v življenju. Drugi jo bodo samo spoštovali, zato sebe in svojega truda ne podcenjujte. Ideje, ki so bile »nore« meseca maja letos lahko postanejo dobro izhodišče za prihodnost. Malo predrugačite sliko, dodajte ji navdušenje in imate odlično podlago, da se uresničijo srčne želje.

tehnica

TEHTNICA

Tehtnice se odprite družabnosti in svoj prosti čas preživljajte v družbi tistih, ki vam zagotavljajo radost, veselje in ob katerih se počutite sproščeno. Oktober je za vas mesec veselja in tega preživite, kar se da veselo. Lahkotno se lotevajte vseh obveznosti, nalog in bodite sproščeni v svojem delovanju. Na tak način boste lažje nizali uspehe in dosegali zadane cilje. Edina stvar, ki vam bo izziv je odnos ženske osebe. Morda ji pripisujete večjo vrednost od dejanske. To pa zato, ker ta odnos v vas zbuja nek strah. Na tem mestu se vprašajte, kdo vam je ta strah predstavil in vas naučil, da je potrebno spoštovati avtoriteto? Ni to vaše. Ta ženska oseba vodi igro v odnosu in na vas je sedaj, da se naučite, da imate pravico tudi vi postaviti svoje zahteve in voditi svoje življenje. Odstranite ji samo etiketo »avtoriteta« in spoznali boste, da imate pred seboj živo bitje. Tisti, ki ste v fazi spoznavanja z določeno osebo opustite pričakovanja in dajta si možnost, da se bolje spoznata. Snemite si rožnata očala in bodite pozorni na to, če se besede ujemajo z dejanji. Tako boste hitro dobili realno sliko na podlagi katere boste lažje sprejeli nadaljnje odločitve. To velja tudi za poslovni odnos. V kolikor se srečujete z glavoboli, migrenami, vrtoglavicami, si zagotovite več gibanja ali športnih aktivnosti.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Prepreke in izzivi s katerimi boste imeli opravka so pri vas čustvene narave. Vendar na to ne glejte kot nekaj neprijetnega. Vsi ti kamni spotike so nam dani, da se naučimo nekaj novega o sebi, o svojem delovanju in dojemanju sebe, pa tudi življenja. Nihče nas ne more »kaznovati« tako močno, kot lahko kaznujemo sami sebe. Samo zakaj? Kaj pa če vse pogledate dragi škorpijoni iz oči učenja? Česa vas oseba, odnos, situacija ali okoliščina uči o vas samih? Naj vam ta učenja ne vzamejo volje, poguma, vere. Izjemno čustveni ste in tako tudi delujete. Po drugi strani pa izjemno previdni, posledično zahtevni. Sprostite se in spustite nadzor nad vsem. Dovolite si samo biti. Tu in sedaj. V tem trenutku in v njem uživajte. Potrebno bo narediti revizijo odnosa, ki vam jemlje moč in vas izčrpava. Ne dovolite si tega, ker si nihče tega ne zasluži. Uteho in razumevanje poiščite v miru in tišini. Zagotovite si čas zase in se povezujte s seboj, svojimi duhovnimi vodniki, z vašo lepo dušo. Odstranite se iz vrveža in pojdite v naravo, meditirajte, ustvarjajte, več se posvetite vašim hobijem. Lepote življenja se skrivajo v majhnih stvareh, čutnosti trenutka in pomirjenosti s seboj pa tudi z življenjem. Sprejmite življenje z odprtim srcem kajti življenje ima vedno prav.

strelec

STRELEC

Vam dragi strelci bo oktober mesec ključnega pomena. Na plano bodo prišle stvari iz daljne preteklosti, določeni dogodki, situacije, besede, kar je zaznamovalo vas, vaše odraščanje. V ospredju je odnos z očetom in zato pozornost namenite temu. Dobro bi bilo, da se načrtno odločite in razdelate vse emocije, dogodke ter odnos z očetom. Nikogar ne poveličujte. Naši bližnji so naši največji učitelji. Naučite se odpuščati, razumeti, sprejeti učenja. Ne glede na vse je naša odgovornost, da sprejmemo preteklost, jo razumemo in zase vzamemo kar je naše. Razumevanje je ključ. Vse kar smo prevzeli od drugih, ni naša resnica. Le naučeni smo jo bili sprejeti za svojo. Postavite si lasten način delovanja in opustite vse naučeno in za kar veste, da vam ne služi. Prepoznajte stare vzorce zaradi katerih ste imeli v preteklosti težave ter jih opustite. Nadomestite jih z lastnim načinom delovanja in zgradite novega oz. novo sebe. Kažejo se tudi izzivi na delovnem področju in težava bo avtoriteta. Za vas oseba na položaju. Previdno pri naglem sprejemanju odločitev, da ne bi česar obžalovali. V kolikor pričakujete kak dokument naj vas trenutna vsebina ne užalosti. Vse je rešljive narave in obstaja tudi druga možnost. Boljša.

Škorpijon

KOZOROG

V vaše življenje prihaja oseba, ki vam bo spremenila utrip srca. To se ne nanaša zgolj na čustveno področje. Ta oseba je darilo življenja za vas in to ste si tudi zaslužili. Mogoče to osebo že imate ob sebi pa se tega niti ne zavedate. Prepoznali jo boste po močnem karakterju in trmi. Vendar za vas ta oseba ni škodljiva, zato so skrbi odveč. Spodbuja vas pri vašem delovanju in vidi potenciale katere imate ter vas spodbuja v življenju. Energije meseca oktobra pa vam bodo podarile veliko lepega preko te osebe. Tudi za tiste, ki je še ne poznate. Možni so odlični poslovni uspehi, dosežki na tem področju, napredovanja, večje skupine, novi prostor, selitev v večje in za vas boljše okolje. Skratka vse, kar boste želeli zase. Sedaj imate odlično možnost premikov v življenju in napredka. Dovolite si iti čez okvirje in postavite si višje cilje, standarde. Verjetno ste v preteklosti bili zelo pridni in sedaj boste deležni teh nagrad. Edino, kar vam lahko predstavlja izziv so spremembe, če jih seveda želite. Na stari način delovanja se bo nova energija težko priključila. Zato pojdite v novo življenje, na za vas povsem novo pot. Prav posebno čast boste imeli in počutili se boste počaščene. Naučite se sprejemati darila življenja in se ob tem počutite hvaležno in zadovoljno. Sprejmite lepote življenja, ki vam pripadajo.

Škorpijon

VODNAR

Vodnarji se boste učili potrpežljivosti v mesecu oktobru. To pa zato, ker vam bo vaš analitični um v tem obdobju delal preglavice. Posledično boste zaradi prekomernega razmišljanja, premišljevanja utrujeni in imeli boste občutek, da vam manjka energije. Počutili se boste izčrpano. Vendar je to vaša odločitev, ker ste nagnjeni k temu, da se ženete do zadnjega. Mogoče se lahko malo ustavite in si vzamete čas za mir. Vaša duša vas v resnici kliče k temu, da več časa namenite sebi. Posvetite veliko pozornosti občutkom s katerimi se srečujete, ker vam želijo nekaj sporočiti. Želijo vašo pozornost. Preveč ste zahtevni do sebe. Posledično tudi do drugih. Želja po dokazovanju in sprejemanju s strani okolice vam v resnici jemlje energijo. Ustavite se in se pogovorite s seboj. Napak ne iščite v drugih in priznajte si določene stvari, tudi neuspehe ter se zaradi tega ne obtožujte. Poglejte iz drugega zornega kota in se raje vprašajte, kaj lahko sedaj spremenite in naredite drugače? Vaša odgovornost je kako se počutite in kako sebe sprejemate. Povežite se s svojim srcem in občutite ljubezen v njem. Iz te vibracije boste dosegli ter ustvarili veliko več. V nasprotnem se lahko ujamete v lastne pasti.

Škorpijon

RIBI

Tudi vi drage ribice ste lahko ujetnice lastnih misli. Premišljujete o vsem lepem in si močno želite novitet in okusit občutek sreče. Po drugi strani pa niste ravno naklonjene k novim premikom. Sedaj tehtate kaj izbrati zase. Ali varno cono udobja ali se pognati v novo okolje? V tem trenutku najbolj potrebujete počitek. To pa zato, ker vas že vaše telo opozarja na izgorelost. Zagotovite mu dovolj počitka, zdrave kvalitetne hrane in vitamine ter minerale. V tem času pa razmislite o novih podvigih in tistemu, kar vam predstavlja srečo. Vemo, da je sreča stvar odločitve in odgovornost posameznika, da si zagotovi vse kar ga osrečuje. Vztrajati v starem okolju in hrepeneti po sreči zbuja občutke nezadovoljstva. Potrebno se bo premakniti in vzeti vajeti življenja v svoje roke. Na novo si organizirati življenje, sprejeti odločitve in se temeljito zavzeti za svoje lepše jutri. V pomoč vam bo nasvet starejše
moške osebe, od vas. Na vas pa je, da sprejmete dokončne odločitve. Postavite si tudi nove standarde in ne delujte kot ste do sedaj. Potreben bo popolni zasuk okoliščin v kolikor želite doseči želeno. Dobra novica je ta, da vam vse lahko uspe in imate podporo dragih pokojnikov. Najprej se spočijte ter poskrbite za svoj organizem nato zavihajte rokave in se lotite nalog. Če se boste resnično zavzeli zase vas dejansko čaka sreča v tistem, kar vas osrečuje. Pa tudi uspeh.

X

Shopping Cart