Mesečna napoved SEPTEMBER 2022

oven

OVEN

Ovni boste v mesecu septembru izpostavljeni mnogim priložnostim. Te se vam bodo odražele v vseh okoliščinah. Posledično se boste znašli na razpotju interesov. Spraševali se boste katera smer je prava? V kaj investirat svojo energijo? Kaj vam prinaša zadovoljstvo, izpolnjenost ter radost? Pomembno za vas je, da se osredotočite na tisto, kar vas osrečuje in se ne ozirate na okolico. Ta bo od vas zahtevala lastne interese, ki ne vpletajo vaših želja ali mnenja. Posledično se bo zbudila razdvojenost in lahko boste celo podvomili vase ter v svoje odločitve. Karkoli vas žalosti ali vam zbuja to čustvo je potrebno odstraniti. To pa zato, ker se bodo zbudili stari spomini na določen odnos ali osebo, ki je za vas bila avtoriteta. Ta oseba je še vedno prisotna v vašem življenju in nima ravno pozitivnega vpliva na vaše delovanje. Gibanje skozi vse faze življenja je za vas ključnega pomena kot tudi delovanje. Poiščite novitete, ki vas navdihujejo in te vas bodo osrečile.

oven

BIK

Prvi jesenski mesec bo za vas ključnega pomena. To pa zaradi vaših želja in ciljev, katere imate za jesensko obdobje. Mnogi pripadniki tega znamenja ste si postavili jasne vizije za prihodnost in sedaj je čas aktivnega delovanja. Za uspešno nizanje ciljev, je potrebno postaviti trdne ter zdrave temelje, na katerih boste sejali semena uspeha. Zato je za vas pomembno, da svoje misli, ideje, začnete skozi kreativo izražati. Pri tem pa ne bodite prezahtevni tudi do sebe in dovolite, da se vse odvija naravnim tempom. Zvesti bodite sebi in svojim odločitvam. Pri sprejemanju pomembnih korakov za prihodnost, poskrbite za čustveno pomirjenost in vse pomembne odločitve sprejmite s pomirjenostjo. Pred vami je aktivno obdobje in kolesje želja se je zavrtelo. Ohranite iskren namen ter srčno delujte v vseh okoliščinah.

oven

DVOJČKA

Dvojčki boste pod budnim očesom občutkov, ki bodo narekovali skok v to jesen. Nekateri ste doživeli manj prijetne izkušnje na področju odnosov in posledično se srečujete z občutki žalosti. Drugi čutite napetost in ta močno vpliva na vaše počutje. Dobro bi bilo, da svojih čustev ne skrivate in jih izražate na način, kot jih doživljate. Ne igrajte “varno” igro v kateri želite imeti popolni nadzor nad vsem, ker s tem se poslužujete manipulacij. Z iskrenim pristopom ter iskrenim namenom si lahko zasukate okoliščine v povsem drugačno smer. Vaša odločitev je  kaj boste izbrali zase. Zato izbirajte modro in predvsem premišljeno. Dopustite si, da vas vodi srce pri sprejemanju odločitev in tako si boste naredili veliko uslugo. Posledično boste spoznali, da sem sreča nasmiha v prav vsem česar se lotite. Pozitivne spremembe se kažejo na področju posla, financ.

rak

RAK

Vi ste si zadali nekaj želja in čez čas se je vse skupaj ustavilo. To pa zato, ker vam je nekje sredi poti zmanjkalo volje in morda poguma. Vse to je posledica preveč nalog katere ste si naložili in vam je posledično zmanjkalo časa pa tudi energije. Število 4 je tisto, ki bo narekovalo začetek jeseni. To je število zaupnega iskrenega prijatelja, sodelavca s katerim se lahko pogovoriš o vsem in mu lahko zaupaš. Ta oseba je delavec in stremi k iskanju zadovoljstva v vsem. Pomembno je, da zberete svojo energijo in se začnete sistematično lotevati novih podvigov. Predno se lotite bilo česa, se pogovorite s seboj. Kaj dejansko potrebujete v tem obdobju za svojo dušno rast in razvoj? To niso materialne stvari. To je tisto nekaj kar vi pogrešate. Ugotovite kaj je to? In potem si to tudi zagotovite. Nehajte se obtoževati in dovolite si biti bolj prožni v življenju. Dejansko potrebujete druženje in pojdite med ljudi in se več sproščeno zabavajte. To vam bo dalo tisti zagon katerega v resnici potrebujete.

lev

LEV

Levi boste jeseni deležni določenih daril, ki vam bodo podarjena s strani življenja. To vas bo seveda navdihnilo in vneslo veliko veselja v vaše življenje. Ta darila so plod vašega delovanja. Mnogi boste deležni javnih priznanj, nagrad in nekatere bomo gledali na televiziji ali brali o vas v časopisu. Vsa ta pozornost vam bo laskala in čestitajte si tudi sami za dosežke. Spet drugi se boste lahko soočali s pastmi lastnega ega, ki vas drži v primežu želje po materialem. Opustite to miselnost in v svoje misli povabite ideje preko katerih boste izrazili lastno kreativno energijo ter si s tem ustvarili življenje po katerem hrepenite. Bodite pozorni na svoje misli saj bo september mesec za vas odličen poligon na katerem boste imeli priložnost zase ustvariti veliko tega ali pa želje, cilje in ideje pustili kot prazne iluzije. Ključ do lepega je za vas skozi izražanje dušnih talentov. Opustite pričakovanja in jih nadomestite z delovanjem.

devica

DEVICA

Device boste v septembru imele občutek, da vas nekdo opazuje. Težko boste določile kdo bi to lahko bil in ta občutek ne bo ravno prijeten pa tudi slab ne. Pojavila se bo neka utrujenost in nezmožnost premikanja. Pomanjkanje volje boste nadomestile s fizično aktivnostjo, soočenja boste prelagale na bolj “ugodno” obdobje in iskale boste izgovore. To lahko traja dokler ne boste spoznale, da tisti nekdo, ki vas opazuje je v resnici vaša duša. Ta vam bo (hotele ali ne) zagotovila okoliščine, situacije, osebe, z namenom, da stopite na pravo, za vas zdravo pot. Ujele ste se v vrtiljak pričakovanj za katerega veste, da vas ovira in vam preprečuje, da se lahkotneje premikate v življenju naprej. Zato je za vas pomembno, da začnete delati majhne korake sprememb in jih začnete postopoma uvajati v svoj vsakdan. Opustite prav vse, kar vas žalosti, seje dvom, vas obremenjuje in zaradi česar imate težave s spanjem.

tehnica

TEHTNICA

Komunikacija je bistvenega pomena za vas tehtnice v mesecu septembru. V ospredju bodo seveda odnosi, ki bodo narekovali vaš potek delovanja. Za tiste, ki ste se znašli na križišču in se sprašujete kaj narediti naredite prav to, kar čutite in veste, da je za vas prav. Lahko vztrajate in čakate na boljše čase. To vam bo prineslo le občutek lažne iluzije. Začnite postavljati meje in zase zahtevajte točno to, kar potrebujete. Ljudje prihajajo in odhajajo. Vsaka oseba v določenem obdobju življenja s ključnim sporočilom za nas. Prinaša učenje in izkušnjo, ki nas uči o nas samih. Sprejmite učenje in se postavite na prvo mesto. Določena situacija vam predstavlja izziv in od vas želi, da na vse okoli sebe pogledate objektivno. Nikogar ne poveličujte, odstranite etikete katere ste osebi dali in jo glejte kot sebi enakovrednega človeka. Širša slika vam bo jasna in takrat boste vedeli kako postopat.

Škorpijon

ŠKORPIJON

Pripadniki tega znamenja lahko pričakujete nenadne dogodke. Nekateri boste dobili amorjevo sulico in obeta se vam prijetna čustvena prigoda v obliki romance, ki se sčasoma lahko razvije v nekaj trajnega. Tisti, ki malce dvomite v “amorja” lahko dobite le znak, da si ga tudi vi zaslužite. Izbira je na posamezniku in vsak ima pravico izbirati zase. Tisti, ki imate željo po potovanju, bodite previdni koga boste izbrali za družbo. Potovanje je lahko zasebno ali poslovno. Previdnost naj ne bo odveč. Opazujte in uvideli boste kdo vas podpira in komu ni mesto, da bi bil ob vas. Imeli boste dovolj energije in moči, da boste kos vsem nalogam katere si boste zadali. Začutili boste nek dotok dodatne energije, ki vam bo kot veter podpore. Miselno preobremenjenost nadomestite z realizacijo in prizemljevanjem idej. To se vam bo bogato obrestovalo ne glede na to kaj boste počeli.

strelec

STRELEC

Strelci vstopate v zahtevno obdobje. Zahtevno predvsem zato, ker si boste postavili prioritete in pri tem se boste potrebovali zanesti na nikogar kot samo nase. Pridno ste pluli skozi to poletje na valovih lahkotnosti in brezbrižnosti. Sedaj pa bodo okoliščine od vas zahtevale resen in odgovoren pristop. Storjene napake so lahko bile pospravljene pod predpražnik, bile so pa opažene in zabeležene, tako na poslovnem, prijateljskem ali čustvenem področju. Sedaj boste imeli priložnost za nove začetke. Vendar boste potrebovali biti iskreni do sebe. Muhavost, zaletavost in vihravost se vam ne bo več obrestovala. Ponujene vam bodo priložnosti in tem prisopite z veliko mero navdušenja, razuma ter spoštljivosti. Vse kar boste septembra posejali se vam bo koncem leta pokazalo kot odraz vašega namena. Zato poskrbite, da bo ta iskren in čist. Veliko mero pozornosti posvetite “gospe Preteklosti”, ki bo z nekim namenom potrkala na vaša vrata. Nekaj ima za vas.

Škorpijon

KOZOROG

Začetek meseca septembra bo za vas malce turbulenten. V ospredju bodo občutki kateri od vas želijo, da se jim posvetite. Nekaj vas obremenjuje in ne hodite mimo tega. Glede česa ali koga imate dvom? Zelo pomembno je, da to ugotovite. Ko boste našli odgovor na to vprašanje, se vam bodo razjasnile mnoge skrivnosti pa tudi skrbi. Neko sporočilo v pisni obliki bo ključnega pomena za vašo prihodnost in imelo bo velik vpliv. Prišle bodo od osebe modrih oči in takrat k stvari pristopite z jasnim ciljem, vizijo saj boste imeli edinstveno priložnost, da zase naredite največ. Ne izpustite te priložnosti. Po drugi strani si dovolite videti veliko več. Pojdite iz trenutne situacije, okoliščine in odkrijte koliko lepega življenje ponuja za tiste, ki si drznejo. Za tiste, ki si upajo. Za vas se bo odprl povsem drugi, lepši svet. Vaša odločitev bo sprožila korak v novo in to vam prinaša izjemne nagrade.

Škorpijon

VODNAR

Vodnarji se boste srečevali z zaključevanji in iskanjem rešitev glede določenih situacij v katerih se boste znašli. Ne glede na okoliščino vas bodo energije septembra potiskale do spoznanj, da na tak način ne boste mogli več delovati. Potrebno bo nekaj spremeniti ne v okoliščinah, ampak pri sebi. Dotrajanost vas bo obremenjevala. Ta vam ne bo dala miru in posledično se lahko pojavi nezadovoljstvo, slaba volja. Seveda vi to znate pridno obrniti sebi v prid in iz tega narediti nekaj povsem drugačnega. Določene skrbi vezane za preteklost imajo velik vpliv na vaše delovanje in nosite določene posledice. Veste tudi, da je vsak svoje sreče kovač. Premiki na poslovnem področju so vidni vendar k tem pristopite na povsem drugačen način. Z novo energijo. Z iskrenim namenom. Lepe besede polne medu ne bodo v pomoč. Potrebno bo uporabiti modrost in bolj odgovoren pristop.

Škorpijon

RIBI

Ribice boste razmišljale in kovale dolgoročne načrte. Ti se predvsem nanašajo na odnose. Čutile boste močan klic po spremembah in te preko situacij ali dogodkov že trkajo na vaša vrata. Ničesar ne boste prepuščale naključju, saj ste že v fazi sprejemanja določenih odločitev. Nekatere boste sprejele hitre zaključke, druge že dolgo čakate in oklevate. Eni in drugi to naredite z veliko mero pomirjenosti v srcu. Vsak zaključek prinaša nekaj novega. Na poslovnem področju ne mešajte službe z družbo, čeprav bodo okoliščine izjemno ugodne… za veliko napako. Ohranite odgovornost do dela ter profesionalni nivo. Poiščite pomoč v skupini in se povezujete z drugimi. To vam bo dalo dodatno podporo pri idejah katere se vam bodo ena za drugo porajale. Izkoristite dane možnosti za napredovanje na vseh področjih življenja. 

X

Shopping Cart